Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Vleki
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Re: Formula 1 team - Ferrari

Post Postao/la Vleki »

Nebih želio da ispadnem modni mačak :biggrin: , ali boga ti pa kakve to škornje imaju na nogama, izgledaju ko neke dječje patike, još im samo pete trebaju svetliti, dobro o ukusima se ne raspravlja ali j... ga moral sam
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

gringo73 je napisao/la:Novi look?

[ http://estaticos01.marca.com/imagenes/2 ... on_7_1.jpg ]
Da, prema njemačkom portalu, alonso je napravio prve krugove sa novim livrejima, doduše u f60 bolidu.

Evo stranice na engleskom http://translate.google.com/translate?j ... l=de&tl=en" onclick="window.open(this.href);return false;

Navodno da se "test" - snimanje održalo u francuskoj na stazi Paul Ricard
Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 21 sij 2010, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

pospani gad je napisao/la:Evo prvih službenih boja na vozačima..... kacige su super sređene..... ukomponirane boje:

http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=4699" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni se licno dopada ova kombinacija boja,moguce zbog nostalgije od prije 2006 do tamo '99.. ;)

Lijepo su dizajnirali kombinezone,a i kaciga Alonsa mi se nakon dugo vremena,tacnije nakon odlaska iz McLarena pomalo svidja.Ova plavuskasta boja kacige u Renault-u ni naopako nije stajala,narocito zbog Renault-ovih cirkuskih livreja.

Dobra je bila i proslogodisnja boja odjece koja je aktuelna od 2008,ali pomalo monotona onako totalno crvena.Jedino su bar kodovi na bolidu izvlacili stvar.

Po meni,odavno nisu imali ljepsu odjecu,a vjerovatno ce i livreje na bolidu biti dobre..

Ona slika koja je postavljena na forumu je izgleda prava,jer je Fernando navodno vozio promotivnu voznju na Paul Ricardu.Sto znaci da bi te livreje trebali biti na bolidu za 2010.Na promotivnoj voznji je max.brzina 100 km/h,a koriste se ekstremno tvrde Bridgestone gume...
FORZA FERRARI!!!
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

pospani gad je napisao/la:Evo prvih službenih boja na vozačima..... kacige su super sređene..... ukomponirane boje:

http://f1.gpupdate.net/en/gallery.php?catID=4699" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno odradjeno
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

Sada vec vrlo pouzdan izvor objavio.Fernando Alonso na Paul Ricard-u sa F60 u novim livrejama Ferrari-ja.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/81002
FORZA FERRARI!!!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Alonso mi je drag ali... Moram priznat' da mi se ne sviđa ova kombinacija boja na njegovoj kacigi. Previše je tu šarenila. Kimijeva je bila dosta bolja. Ne volim previše boja nikako. Al' nije ni važno. Bitno je da se auto pokaže dobrim. Malo je i previše bijele boje na Ferrariju. Ne znam, meni je onako sav crven' bio ljepši. Trebali su napisat' bijelim slovima "Santander" a auto, neka bude sav crven'. Kao i prošle godine.
Avanti FER, Avanti!!!
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Što se mene tiče ne moraju nikako imati crvene boje ako će na kraju sezone uzeti obadvije titule. :biggrin:
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Ne valja ovo, previše je bijele boje, izgleda kao Toyota.
T0MI5L4V
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la T0MI5L4V »

nikolaa je napisao/la:

Lijepo su dizajnirali kombinezone,a i kaciga Alonsa mi se nakon dugo vremena,tacnije nakon odlaska iz McLarena pomalo svidja.Ova plavuskasta boja kacige u Renault-u ni naopako nije stajala,narocito zbog Renault-ovih cirkuskih livreja.
..
renaultove livreje iz 05,06,i 08 su bile meni jedne od najljepsih
T0MI5L4V

The Greatest je napisao/la:Alonso mi je drag ali... Moram priznat' da mi se ne sviđa ova kombinacija boja na njegovoj kacigi. Previše je tu šarenila. Kimijeva je bila dosta bolja. Ne volim previše boja nikako. Al' nije ni važno. Bitno je da se auto pokaže dobrim. Malo je i previše bijele boje na Ferrariju. Ne znam, meni je onako sav crven' bio ljepši. Trebali su napisat' bijelim slovima "Santander" a auto, neka bude sav crven'. Kao i prošle godine.
meni je odlicna :) 8)

asturijsko plava i boje španjolske zastave

,moram priznat da se i meni ferrari vise svidjao cijeli crven
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

T0MI5L4V je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:

..
renaultove livreje iz 05,06,i 08 su bile meni jedne od najljepsih
Mislio sam na Renault-ove livreje prosle,a narocito ove sezone.To sam i rekao kada sam napisao "od kada je otisao iz McLARENA" ne misleci na period prije dolaska u McLaren. ;)
'05 i '06 livreje su sasvim ok.Mada na R28,a tek na R29 mi nikako nije lezao dizajn livreja.Ove sezone su bili kao pokretni cirkus sa onom zutom i narandzastom bojom,a Alonsova kaciga izmedju ostalog onako plava.. :)
FORZA FERRARI!!!
T0MI5L4V

R28 je meni bio lijep,a R29 je bio ne tako lijep,tu se slazem

alonosva kaciga je bila crvena ove godine
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la nikolaa »

T0MI5L4V je napisao/la:R28 je meni bio lijep,a R29 je bio ne tako lijep,tu se slazem

alonosva kaciga je bila crvena ove godine
u pravu si..Bordocrvena..a svijetlo plava je bila u R28.. ;)

Kako god,nije se ni bordo crvena uklapala uz R29.Bolid je ionako bio izrazito ruzan,plus sa onim sarenim dijapazonom boja na sebi.. :o

Sad je Alonsito malo promijenio styling kacige,pa je sada plava,sa obiljezjima spanjolske zastave te dosta crvene (Ferrari) boje koja se fino uklopila u tu pricu..
FORZA FERRARI!!!
T0MI5L4V

el nano se vrati na kacigu iz 05. i 06.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Po meni je još upitno da li će Ferrari imati ove bijele boje...
Sjetite se lani (ili preklani??) kad su na testiranjima imali crni spojler, a na predstavljanju bolida standardno crveni.

Ne znam... možda ipak natpis Santander stave u bijelo. :?
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Schumy.d je napisao/la:Po meni je još upitno da li će Ferrari imati ove bijele boje...
Sjetite se lani (ili preklani??) kad su na testiranjima imali crni spojler, a na predstavljanju bolida standardno crveni.

Nije nemoguće pogotovo ako malo izguglate vidjet ćete da ima uglavnom Santander bijela slova i logo na crvenoj podlozi. To bi tako bilo savršeno i za jedne i za druge.
http://images.google.ba/images?hl=bs&um ... Tra%C5%BEi
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Bernardinac »

zvjerko je napisao/la:
Bernardinac je napisao/la: Koliko sam shvatio, Ferrari ima 2 bolida u opciji ?? :)
U tiskanom izdanju Motorsport aktuella se pojavila "informacija" da sumnjaju (u Ferrariu) kako novi bolid nije dovoljno aerodinamički učinkovit te je u pripremi B verzija planirana za 6 mjesec. Autor članka je Alberto Antonini ... onaj isti Antonini koji je pisao o rupi na nosu skoro tri mjeseca prije no što ju je Ferrari "izbušio" 2008-me. Ako ima istine u tome u Ferrariu će postati bolno svjesni (ili odahnuti) naredni tjedan kada će u zračnom tunelu usporediti F60 i novi bolid - za F60 znaju da je bio loš tako da malo bolji rezultati novog bolida nisu dovoljno...

Bump! Nitko ne komentira tzv B verziju! Evo, ja ću: moje mišljenje je da planovi za drugi bolid postoje, radi se na njima ali to nije B verzija za 2010. već preA verzija za 2011! DDD je legalan još samo ove sezone što znači da za 2011 treba novi dizajn - difuzor se nemože samo staviti ili skinuti po potrebi ... jel bi moglo i to biti istina?
Ako sam te dobro razumio, ti misliš da je ovaj B za 6 mjesec bez DDD? Ne znam, moguće. Ali, ako se ovaj "bolid A", za koji pretpostavljamo da ima DDD ne pokaže dobrim, hoće li ovaj B također biti hendikepiran bez DDD do kraja sezone? To bi praktično značilo da je i ova sezona 2010 pušiona!
Možda je situacija obrnuta? Možda je bolid A bez DDD, sa nekim novitetom koji zamjenjuje isti, pa ako se on pokaže lošim, tada prelaze na B koji je sa DDD. :?: :shock:
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

One and only je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Po meni je još upitno da li će Ferrari imati ove bijele boje...

Nije nemoguće pogotovo ako malo izguglate vidjet ćete da ima uglavnom Santander bijela slova i logo na crvenoj podlozi. To bi tako bilo savršeno i za jedne i za druge.
http://images.google.ba/images?hl=bs&um ... Tra%C5%BEi
biti će onako kako santander bude želio, oni plaćaju, oni biraju.....

meni je crveno-bijela kombinacija bolja, vrlo je slična varijacijama od 2000-2006
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dal se meni to čini ili su krilca ofarbana u crveno??
slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Schumy.d je napisao/la:Dal se meni to čini ili su krilca ofarbana u crveno??
[ http://www.motorsport-magazin.com/image ... 228301.jpg ]
zašto ne bi bila,to je f2008,na njemu su i bila crvena
Schumy.d
Legenda
Legenda

vidc je napisao/la: zašto ne bi bila,to je f2008,na njemu su i bila crvena
#-o u pravu si.
A više ne znam je li bijela ili crvena... sav sam zbunjen... :lol: :)
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

nemrem vjerovat,al u 20 i koju godinu gledanja F1 prvi puta navijam za neki Ferrarijev bolid...s Santanderom su dobili Alonsa,a s Alonsom jednog Tifosa vise :D
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

goran007 je napisao/la:nemrem vjerovat,al u 20 i koju godinu gledanja F1 prvi puta navijam za neki Ferrarijev bolid...s Santanderom su dobili Alonsa,a s Alonsom jednog Tifosa vise :D
Ti navijaš za Alonsa a ne za Ferrari, pravi navijači Ferrarija navijaju za oba vozača i za tim u cjelini. ;)
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

F2004_the_best_ever je napisao/la:
goran007 je napisao/la:nemrem vjerovat,al u 20 i koju godinu gledanja F1 prvi puta navijam za neki Ferrarijev bolid...s Santanderom su dobili Alonsa,a s Alonsom jednog Tifosa vise :D
Ti navijaš za Alonsa a ne za Ferrari, pravi navijači Ferrarija navijaju za oba vozača i za tim u cjelini. ;)
Kolega je napisao: Navijam za neki Ferrarijev bolid. Ne za Ferrari kao tim, nego za bolid. Čitaj bolje. ;)
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Znam ja šta je on htijo reći. ;)
Navijači koji navijaju za vozače dolaze i odlaze, kako njihovi vozači ide iz tima u tim tako i oni mjenjaju svoje navijačko opredeljnje, što je sasvim OK, ali oni su navijači vozača kojeg podražavaju a ne tima.
Ja sam navijač Ferrarija i navijaću za oba vozača ;) , dobro malo više za Massu :biggrin: , bar u početku, dok ne vidim kako će se Alonso ponašati prema ekipi.
Odgovori