Ostali sportovi...
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Europsko rukometno prvenstvo EURO 2010
ne kazem da island nije jaka ekipa, je.. vec ti kazes da smo s cak i s losom igrom mogli pobijediti jak island.. to bi znacilo da je danas island bio jaka ekipa sto nije istina.. bili su takodjer losi, osim sto su imali vise iskljucenja (od kojih neka neosnovana) sto nas je i izvuklo..
naravno da smo svi zadovoljni s bodom i bolje da su ovako zavrsili tekmu nego pustili mogucnost da na kraju izgubimo kad smo se vec nekako sklepali na kraju....
naravno da smo svi zadovoljni s bodom i bolje da su ovako zavrsili tekmu nego pustili mogucnost da na kraju izgubimo kad smo se vec nekako sklepali na kraju....
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Schumy.d je napisao/la: @Chuck, dobar je bio zadnji napad. Balić je išao u namjerne faulove da suci ne podignu ruku jer da su ju digli 10-ak sekundi prije kraja, a islandski golman (koji je bio raspoložen) obrani, mogli smo i izgubiti utakmicu. Ovako smo uputili udarac na gol 2 sek prije kraja, ali je to golman obranio.
Nama je bod ko kuća s obzirom da smo gubili 4 razlike, a bolje i bod nego da smo izgubili. Tek tada bi bili u deep shit.
Napad je ispao dobar,ali ono što me smeta je to da je Lino tražio da čuvamo bod.Slažem se da je bod odličan s obzirom na utakmicu,ali da mi je prije utakmice neko rekao bod ne bih bio zadovoljan,jer kažem najvjerovatnije će odlučivat naš izravni dvoboj s dancima(jedino ako oni daj Bože kiksaju),a toga me je bilo strah,bez obzira na poraz Danske od Islanda po meni je Danska najteži protivnik u grupi.Ne kažem da mi nismo u stanju dobit Dance,pogotovo jer mi igramo odlično kad nam je biti il ne biti(osim kad su s druge strane Francuzi

Inače Norveška dobila Austriju,što je dobro jer Austrijanci su izgubili šanse za prolaz i bitče nam lakše sutra
...put u raj nije posut ružama...
- almeida
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Za ulizivanje..
- Kontakt:
Schumy.d je napisao/la:Da, Island jak!
Nisu igrali najbolje, ali su sigurno bili dosta bolji od nas.
Nisu oni bezveze pobijedili Dance 5 razlike, a protiv Srbije i Austrije su neriješeno odigrali zahvaljujući svojoj šeprtljavosti.
I oni su nam trenutno (uz Dance) glavni protivnik za prolaz dalje. Bili su i prvi u svojoj skupini.
@Chuck, dobar je bio zadnji napad. Balić je išao u namjerne faulove da suci ne podignu ruku jer da su ju digli 10-ak sekundi prije kraja, a islandski golman (koji je bio raspoložen) obrani, mogli smo i izgubiti utakmicu. Ovako smo uputili udarac na gol 2 sek prije kraja, ali je to golman obranio.
Nama je bod ko kuća s obzirom da smo gubili 4 razlike, a bolje i bod nego da smo izgubili. Tek tada bi bili u deep shit.
pusti ti stat,jaki su islanđani,onaj steffanston vridi više od pola naše ekipe,sjajan,da je nama takav u austriji di bi nam bija kraj

virujen da nam je dovoljna jedna pobijeda još,al ne znam nisan siguran...Chuck Norris je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: @Chuck, dobar je bio zadnji napad. Balić je išao u namjerne faulove da suci ne podignu ruku jer da su ju digli 10-ak sekundi prije kraja, a islandski golman (koji je bio raspoložen) obrani, mogli smo i izgubiti utakmicu. Ovako smo uputili udarac na gol 2 sek prije kraja, ali je to golman obranio.
Napad je ispao dobar,ali ono što me smeta je to da je Lino tražio da čuvamo bod.Slažem se da je bod odličan s obzirom na utakmicu,ali da mi je prije utakmice neko rekao bod ne bih bio zadovoljan,jer kažem najvjerovatnije će odlučivat naš izravni dvoboj s dancima(jedino ako oni daj Bože kiksaju),a toga me je bilo strah,bez obzira na poraz Danske od Islanda po meni je Danska najteži protivnik u grupi.Ne kažem da mi nismo u stanju dobit Dance,pogotovo jer mi igramo odlično kad nam je biti il ne biti(osim kad su s druge strane Francuzi),ali sad nam je puno teži put,ali na to smo navikli od ove generacije
Inače Norveška dobila Austriju,što je dobro jer Austrijanci su izgubili šanse za prolaz i bitče nam lakše sutra

"..lipi moj grade uvik te se sitin.."
-
- Veteran
Nije,tada bi (uz poraz od Danaca) imali 7 bodova,Islanđani dobiju obe imaju 8,Danci dobiju sve tri imaju 8(Danci čak mogu i jednu remizirati a da nas dobiju opet su bolji od nas)almeida je napisao/la: virujen da nam je dovoljna jedna pobijeda još,al ne znam nisan siguran...

- Armanini
- Svjetski prvak
kakve veze imaju utakmice do sada il 80% realizacije navedenog kad se danas u utakmici pogubili isto ili malo manje nego mi.. kazem sva sreca..
a mozda je i stvarno dosta toga u tom glupom ranom terminu..
zato sutra igramo predvecer pa nemaju nikakvih opravdanja..
bilo bi lijepo da lac bude mogao igrat, neka se i tonci malo zaigra da se razradi (ako mu je stanje oke), kopljara pod obavezno ni ne pomisljat vise stavljat, neka gobac prodava gljive na cesti a ne takve poluigrace..
duvnjak nek se probudi jer ovo je u najmanju ruku cudno.. balic samo nek ostane na ovoj razini, i neka konacno pocnu igrat na krila..
a mozda je i stvarno dosta toga u tom glupom ranom terminu..
zato sutra igramo predvecer pa nemaju nikakvih opravdanja..
bilo bi lijepo da lac bude mogao igrat, neka se i tonci malo zaigra da se razradi (ako mu je stanje oke), kopljara pod obavezno ni ne pomisljat vise stavljat, neka gobac prodava gljive na cesti a ne takve poluigrace..
duvnjak nek se probudi jer ovo je u najmanju ruku cudno.. balic samo nek ostane na ovoj razini, i neka konacno pocnu igrat na krila..
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ja sam računao, i stvar je vrlo jednostavna što se tiče našeg prolaska: sutra nam je potrebna pobjeda protiv Austije, i potrebna nam je pobjeda Norveške nad Danskom. Tada smo sigurno unutra.
Sada, da objasnim. Pokušat ću što jednostavnije.
Dakle, utakmica Danske i Rusije je završila prije nekoliko trenutaka u korist Danske 34:28. Trenutna situacije je sljedeća. Mi smo vodeći u skupini sa 5 bodova, 2. mjesto djele Norveška, Danska i Island sa 4 boda, 5. je Austrija sa 1 bodom, i posljednja je Rusija sa 0 bodova.
Uz pretpostavku koja nam nosi najgore (pobjede svih favorita u preostalim utakmicama) dobivamo sljedeću situaciju. Dakle, sutra Island pobjeđuje Ruse, i ide na 6 bodova. Odmah nakon toga mi pobjeđujemo Austriju i idemo na 7 bodova, ispred Islanda.
Zadnju utakmicu dana igraju Norveška i Danska. Ako pobjedi Norveška, oni idu na 6 bodova, kao i Island, te nas Danci, koji ostaju na svoja 4 boda više ne mogu stići (HR 7, DA 4). Tada imamo sljedeću situaciju: Hrvatska 7, Norveška 6, Island 6, Danska 4. Budući da se u zadnjem kolu sastaju Norveška i Island, to znači da će gubitnik ispasti.
Uz grubu pretpostavku da ćemo od Danaca izgubiti, što nas ostavlja na 7 bodova, ide sljedeće. Ako pobjedi Norveška, ide na 1. mjesto, mi smo 2., i mi i Norvežani prolazimo. Ako pobjedi Island, onda on ide na 1. mjesto, mi smo opet 2., i u finale idemo mi i Islanđani. Ukoliko pak bude remi, imamo tri reprezentacije sa 7 bodova. Budući da smo u mđusobnim dvobojima jači od Norvežana, to nam jamči prolaz, ukoliko budemo imali jednak broj bodova.
E sad, problem se javlja ako sutra Danci pobjede Norvežane, a Island Ruse. Tada mi, ako pobjedimo Austriju, imamo 7, Island i Danska po 6, a Norvežani 4.Zadnju utakmicu Island igra sa demoraliziranim Norvežanima, i naravno, razbija ih, a ako Danska pobjedi nas (uz ovu igru sigurno), prolaze Island i Danska. I onda, jebaj ga. Dakle, sutra navijamo za Norvežane!!!!
Što se tiče igre, svidjelo mi se zadnjih 5 minuta, proradio je Duvnjak, probudio se Valčić, i ako budemo tako igrali, sigurno idemo do kraja!!! Nećemo pljuvati dok ne gubimo. Za 15 godina nitko se neće sjećati kako smo igrali, već kakav smo rezultat ostvarili. Dok koka jaja daje, ne treba na stol.
Sada, da objasnim. Pokušat ću što jednostavnije.
Dakle, utakmica Danske i Rusije je završila prije nekoliko trenutaka u korist Danske 34:28. Trenutna situacije je sljedeća. Mi smo vodeći u skupini sa 5 bodova, 2. mjesto djele Norveška, Danska i Island sa 4 boda, 5. je Austrija sa 1 bodom, i posljednja je Rusija sa 0 bodova.
Uz pretpostavku koja nam nosi najgore (pobjede svih favorita u preostalim utakmicama) dobivamo sljedeću situaciju. Dakle, sutra Island pobjeđuje Ruse, i ide na 6 bodova. Odmah nakon toga mi pobjeđujemo Austriju i idemo na 7 bodova, ispred Islanda.
Zadnju utakmicu dana igraju Norveška i Danska. Ako pobjedi Norveška, oni idu na 6 bodova, kao i Island, te nas Danci, koji ostaju na svoja 4 boda više ne mogu stići (HR 7, DA 4). Tada imamo sljedeću situaciju: Hrvatska 7, Norveška 6, Island 6, Danska 4. Budući da se u zadnjem kolu sastaju Norveška i Island, to znači da će gubitnik ispasti.
Uz grubu pretpostavku da ćemo od Danaca izgubiti, što nas ostavlja na 7 bodova, ide sljedeće. Ako pobjedi Norveška, ide na 1. mjesto, mi smo 2., i mi i Norvežani prolazimo. Ako pobjedi Island, onda on ide na 1. mjesto, mi smo opet 2., i u finale idemo mi i Islanđani. Ukoliko pak bude remi, imamo tri reprezentacije sa 7 bodova. Budući da smo u mđusobnim dvobojima jači od Norvežana, to nam jamči prolaz, ukoliko budemo imali jednak broj bodova.
E sad, problem se javlja ako sutra Danci pobjede Norvežane, a Island Ruse. Tada mi, ako pobjedimo Austriju, imamo 7, Island i Danska po 6, a Norvežani 4.Zadnju utakmicu Island igra sa demoraliziranim Norvežanima, i naravno, razbija ih, a ako Danska pobjedi nas (uz ovu igru sigurno), prolaze Island i Danska. I onda, jebaj ga. Dakle, sutra navijamo za Norvežane!!!!

Što se tiče igre, svidjelo mi se zadnjih 5 minuta, proradio je Duvnjak, probudio se Valčić, i ako budemo tako igrali, sigurno idemo do kraja!!! Nećemo pljuvati dok ne gubimo. Za 15 godina nitko se neće sjećati kako smo igrali, već kakav smo rezultat ostvarili. Dok koka jaja daje, ne treba na stol.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

-
- Veteran
Ili pobjeda Rusije il Norveške nad Islandomluka_kimi je napisao/la:Ja sam računao, i stvar je vrlo jednostavna što se tiče našeg prolaska: sutra nam je potrebna pobjeda protiv Austije, i potrebna nam je pobjeda Norveške nad Danskom. Tada smo sigurno unutra.
- luka_kimi
- Moderator
Island će pobijediti Ruse, ali i Norvežane izgube li oni od Danaca. Smatrat će da nema koristi od cijele situacije i jednostavno će se prepustiti... Skandinavci...Chuck Norris je napisao/la:Ili pobjeda Rusije il Norveške nad Islandomluka_kimi je napisao/la:Ja sam računao, i stvar je vrlo jednostavna što se tiče našeg prolaska: sutra nam je potrebna pobjeda protiv Austije, i potrebna nam je pobjeda Norveške nad Danskom. Tada smo sigurno unutra.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Schumy.d
- Legenda
Danci i Norvežani su ti rivali pa ne bih se baš složio da bi jedni pustili samo tako drugima.luka_kimi je napisao/la: Island će pobijediti Ruse, ali i Norvežane izgube li oni od Danaca. Smatrat će da nema koristi od cijele situacije i jednostavno će se prepustiti... Skandinavci...

To je slično kao i mi i Srbi. Da li bi mi recimo pustili Srbiji. No way,dude!!

Ma Islanđani i Norvežani će odigrati - neriješeno!!

-
- Veteran
Ne pomaže nam ništa neriješeno Islanda,oni trebaju izgubitSchumy.d je napisao/la:Danci i Norvežani su ti rivali pa ne bih se baš složio da bi jedni pustili samo tako drugima.luka_kimi je napisao/la: Island će pobijediti Ruse, ali i Norvežane izgube li oni od Danaca. Smatrat će da nema koristi od cijele situacije i jednostavno će se prepustiti... Skandinavci...
Ma Islanđani i Norvežani će odigrati - neriješeno!!Onako kako to Islanđani često igraju i svi sretni i zadovoljni.
@luka
A što se tiče Norvežana protiv Islanda,ne bih se složio jer Norvežani u slučaju poraza od Danaca imaju još šansi za prolazak.Evo i primjer:
Island dobija Ruse gubi od Nor -6 bodova
Dan dobijaju Nor a gube od nas-6 bodova
Nor gube od Dan,dobijaju Isl-6 bodova
U tom slučaju bi se gledali međusobni omjeri i svi bi imali po 2 boda,a tada bi odlučivala gol razlika u međusobnim dvobojima.Istina tada bi Island bio u prednosti jer je dobio Dansku 5 razlike,ali Norvežani i dalje imaju šansi ako danas izgube,iako sasvim male

- luka_kimi
- Moderator
Nisam govorio o Dancima i Norvežanima. Mislio sam na Norvežane i Islanđane ukoliko Norveška danas izgubi.Schumy.d je napisao/la:Danci i Norvežani su ti rivali pa ne bih se baš složio da bi jedni pustili samo tako drugima.luka_kimi je napisao/la: Island će pobijediti Ruse, ali i Norvežane izgube li oni od Danaca. Smatrat će da nema koristi od cijele situacije i jednostavno će se prepustiti... Skandinavci...
Ma Islanđani i Norvežani će odigrati - neriješeno!!Onako kako to Islanđani često igraju i svi sretni i zadovoljni.

- Schumy.d
- Legenda
Kako ne?? Tad bi imali 2 boda manje od nas (s tim da pobijedimo Austriju) i u slučaju poraza od Danaca uspjeli bi se izjednačit s nama. A onda treba vidjeti gol-razliku.Chuck Norris je napisao/la: Ne pomaže nam ništa neriješeno Islanda,oni trebaju izgubit

P.S.
Previše se bavimo kalkulacijama...

Kako bude, bit će. Ne možemo ispasti samo ako obje tekme pobjedimo. S ostalim računicama se ne isplati imati posla.
-
- Veteran
Ne odlučuje gol razlika već međusobni omjeri.U slučaju takvog raspleta da mi danci i sland imamo po 7 bodova poredak bio bio ovakav:Schumy.d je napisao/la: Kako ne?? Tad bi imali 2 boda manje od nas (s tim da pobijedimo Austriju) i u slučaju poraza od Danaca uspjeli bi se izjednačit s nama. A onda treba vidjeti gol-razliku.![]()
1.Island 3 boda(2 protiv dan +1 protiv nas)
2.Danska 2(pobjeda protiv nas i poraz od isl)
3.Hrvatska 1(remi protiv isl i poraz od dan)
A u svakom slučaju mi sa 3 boda iz preostale 2 utakmice prolazimo,čak prolazimo ako danas izgubimo a pobjedimo Dance

Inače island već vodi Ruse 9-2

- Armanini
- Svjetski prvak
meni je najbolje sto prije utakmice sa rusijom bilo je receno, ako to pobijedimo i prenesemo 4 boda prakticki smo sigurni, tada nam treba samo jedna pobjeda.. a sad je ispalo da trebamo pobijediti sve do kraja..
i dogodit ce nam se da necemo izgubit utakmicu do zadnje i necemo proc..
hehe, evo sa foruma..:
''DOSTA JE PIČKASTE ELEGANCIJE - IGRAJTE OBRANU K'O MUŠKARCI!!!'' ili diplomatski prihvatljivija - ''TITRAJTE AKO STE NAJMLAĐI!!!''
''KOPLJAR METUZALEME - U MIROVINU!''
''KUPITE IGRAČIMA PLOČICE S IMENIMA DA ČERVARU BUDE LAKŠE!''
''JEDAN KAO SVI, SVI KAO MUSA!''
''I KRILA SLUŽE ZA ROŠTILJANJE!''
''KONTRA NIJE JEDAN OD SMRTNIH GRIJEHA!''
''AKO SI VIŠI ZA GLAVU I IGRAČ ŠEST NULA - SAVIJ KOLJENA U OBRANI!''
''NAPAD NE MOŽE BITI SAMO - BALIĆEV VLAŽNI SAN!''
''TKO NE IDE NA GLAVU - PADA NA DUPE!''
''BRZI PROTOK LOPTE - JAAAAAVI SEEE!!!''
moj definitivni favorit:
edit almeida-zadržimo ozbiljnost teme,šale nikad dosta,al ipak
i dogodit ce nam se da necemo izgubit utakmicu do zadnje i necemo proc..
hehe, evo sa foruma..:
''DOSTA JE PIČKASTE ELEGANCIJE - IGRAJTE OBRANU K'O MUŠKARCI!!!'' ili diplomatski prihvatljivija - ''TITRAJTE AKO STE NAJMLAĐI!!!''
''KOPLJAR METUZALEME - U MIROVINU!''
''KUPITE IGRAČIMA PLOČICE S IMENIMA DA ČERVARU BUDE LAKŠE!''
''JEDAN KAO SVI, SVI KAO MUSA!''
''I KRILA SLUŽE ZA ROŠTILJANJE!''
''AKO SI VIŠI ZA GLAVU I IGRAČ ŠEST NULA - SAVIJ KOLJENA U OBRANI!''
''NAPAD NE MOŽE BITI SAMO - BALIĆEV VLAŽNI SAN!''
''TKO NE IDE NA GLAVU - PADA NA DUPE!''
''BRZI PROTOK LOPTE - JAAAAAVI SEEE!!!''
moj definitivni favorit:
edit almeida-zadržimo ozbiljnost teme,šale nikad dosta,al ipak

- luka_kimi
- Moderator
Što je najžalosnije, ima istine u Armaninijevim citatima (za koje inače dajem
, stvarno sam se nasmijao)
Računica je dosta jasna- ako pobjedimo Austriju i Norveška ne izgubi od Danske, unutra smo i nema šanse da ispadnemo. Ali, kako to već ide sa nama, završit će to potpuno na treći način.
Tako predviđam danas poraz od Austrije i pobjedu protiv Danaca 5 sekundi prije kraja, strijelac Željko Musa.
Jednostavno, bojim se da ne odj*bemo sa prvenstva, jer ja ne vidim načina na koji mi mižemo spasiti tekmu protiv Danske, i ako dođe do toga da ne smijemo izgubiti, osuđeni smo na propast, nažalost.

Računica je dosta jasna- ako pobjedimo Austriju i Norveška ne izgubi od Danske, unutra smo i nema šanse da ispadnemo. Ali, kako to već ide sa nama, završit će to potpuno na treći način.
Tako predviđam danas poraz od Austrije i pobjedu protiv Danaca 5 sekundi prije kraja, strijelac Željko Musa.

- Armanini
- Svjetski prvak
posto su gotovo svi tako isto negativni i crni (ja takodjer), ajmo se probat presaltat na drugi nacin razmisljanja..
ja nekako osjecam da ce danas zaigrat lijepo i da ce bit lijepih poteza, lino ce se cudom malo opametit pa ce dat voriju barem 15-ak minuta pauze, a za to vrijeme ce musa pokazat da nije bezveze busem iz biha dosao na pripreme
vjerojatno ce nam trebat zadnja pobjeda gdje ce utakmica bit strasno napeta, sa polovicom minutaze sa iskljucenim igracima, utakmica izjednacena do zadnje minute gdje mi majstorski i s lavljim srcem odnosmo pobjedu..
ako ne bude tako, i ako ne prodjemo.. pa plakat cemo i tuzit se onda.. nekako je bolje docekat tekmu sa zanosom i optimizmom..
right..
ja nekako osjecam da ce danas zaigrat lijepo i da ce bit lijepih poteza, lino ce se cudom malo opametit pa ce dat voriju barem 15-ak minuta pauze, a za to vrijeme ce musa pokazat da nije bezveze busem iz biha dosao na pripreme

vjerojatno ce nam trebat zadnja pobjeda gdje ce utakmica bit strasno napeta, sa polovicom minutaze sa iskljucenim igracima, utakmica izjednacena do zadnje minute gdje mi majstorski i s lavljim srcem odnosmo pobjedu..
ako ne bude tako, i ako ne prodjemo.. pa plakat cemo i tuzit se onda.. nekako je bolje docekat tekmu sa zanosom i optimizmom..
right..

-
- Veteran
Ispravak,umjesto ne izgubi pobjediluka_kimi je napisao/la: Računica je dosta jasna- ako pobjedimo Austriju i Norveška ne izgubi od Danske, unutra smo i nema šanse da ispadnemo. Ali, kako to već ide sa nama, završit će to potpuno na treći način.
- luka_kimi
- Moderator
Ne možemo mi bez drame... Zajebemo dobivenu utakmicu 
Ispočetka je to bilo simpatično, sada me više nervira...

EDIT nakon utakmice: Čvrsto sam odlučio da više neću gledati ovo... Strašno... Izgubim 6 godina života gledajući ovo... Nije vrijedno toga...

Ispočetka je to bilo simpatično, sada me više nervira...

EDIT nakon utakmice: Čvrsto sam odlučio da više neću gledati ovo... Strašno... Izgubim 6 godina života gledajući ovo... Nije vrijedno toga...

- Schumy.d
- Legenda
KAKVA **** OD AUSTRIJSKOG TRENERA!!!!

Baš je **** taj lik...
Čestitke našima na pobjedi!!
@Chuck:
Vidiš da ima gol razlika veze. Šola je sad rekao da u slučaju istog broja bodova odlučuje gol-razlika.
A valjda on zna šta govori. 

Baš je **** taj lik...

Čestitke našima na pobjedi!!

@Chuck:
Vidiš da ima gol razlika veze. Šola je sad rekao da u slučaju istog broja bodova odlučuje gol-razlika.

Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 27 lis 2010, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Neprimjereni sadrzaj
Razlog: Neprimjereni sadrzaj
- Armanini
- Svjetski prvak
ma sola je konj, ja mislim da gol razlika bi imala jedino veze kada bi situacija bila da se mi i island nadjemo u situaciji da imamo isti broj bodova i radi nerjesenog medjusobnog ogleda to presudi..
opet nam je sve islo na ruku, i opet smo se "zguzili"..
al me ljute vise ti nasi decki, poceli su utakmici strasno, u obrani su bili pokretljivi i agresivni kako treba, u napadu su trcali u krizali se fenomenalno i onda odjednom na staro..
balica je izgleda malo poremetila ova ozljeda jer nije bio pravi pogotovo u obrani kada su austrijci sa 4 igraca dali dva gola, a sve preko balica.. neshvatljivo..
cak je i kopljar nesto napravio.. donekle
al poslije tekme je bio smjeh sa velom i cupicem
opet nam je sve islo na ruku, i opet smo se "zguzili"..
al me ljute vise ti nasi decki, poceli su utakmici strasno, u obrani su bili pokretljivi i agresivni kako treba, u napadu su trcali u krizali se fenomenalno i onda odjednom na staro..
balica je izgleda malo poremetila ova ozljeda jer nije bio pravi pogotovo u obrani kada su austrijci sa 4 igraca dali dva gola, a sve preko balica.. neshvatljivo..
cak je i kopljar nesto napravio.. donekle

al poslije tekme je bio smjeh sa velom i cupicem

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Ne razumijem šta Červar glumi da stalno stavlja tog kopljara u igru a lik se stalno gubi. Buntić zabija, dodaje,trudi se, igra muški a ovome padaju lopte iz ruke, sam sebe gađa u nogu,krivo dodaja i tu itamo pukne na gol a lino ga uporno forsira makar je Kopljar lošiji od Denisa-puno lošiji.
- Armanini
- Svjetski prvak
ne forsira lino kopljara vec gobac..
lino je samo papak..
btw, norveska - danska 15:11 poluvrijeme.. hm bilo bi lijepo..
lino je samo papak..
btw, norveska - danska 15:11 poluvrijeme.. hm bilo bi lijepo..
- almeida
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
ovo je nenormalno postalo,do ove utakmice san cijenija barem malo linu ćervara,a nakon ove bruke i sramote apsolutno ništa.Trenira san dosta dugo rukomet i znam praktićki sve o rukometu(nisan umišljen
)pa mogu uzeti rijeć za linu.Svaka normalna ekipa kada ima DVa,da dobro ste proćitali DVA igraća manje pet minuta prije prije kraja utakmice,i još vodstvo prelomi utakmicu,i riješi utakmicu u svoju korist,mi u te dvi minute zabijemo jedan gol,i primimo dva i vratimo se u egal,kraj za jednog trnera..gospodine ćevar imate zeleni kartončić to am znaći minuta odmora,lipo pozove odmora minutu,smirite igraće i iskoristite protivnikova ćetiri igraća i jednostavno slomite protivnika,on se vrati u egal.Volija bi priupitati linu što je u igri kad se lomi utakmica radi gojun da livon vanjskom,koji to ne igrać već dugo,i nema kvalitet(mada je ovaj nešto napravija),a na klupi imamo sjajnog valčić i vukovića koji je bija u dobro tonusu sjedi na klupi,obrana 6-0 se razbija pivoton,tj,njegovin blokovima,i naravno da se raširi ta obrana i malo koristiti krila,ma to nema ne postoji,kopljar nešto napravija,buntić je za njega space shuttel,obrana jel se može svatiti da imaš pivota iza sebe i da ga moraš paziti,a ne puštati..zašto se ne neđe stali pucać sedmeraca,možda da to proba duvnjak,koji je iskaza škrtavost u današnjoj utakmici,jer je ima kopljara dva-tri put samog,on ide sam završavati,dobro da san i ja tamo ja bi mu je u glavu bacija a ne doda,protok lopte katastrofa,ma što prićan,danci će nas dobiti i adio euro,norvaženi su nam jedina šansa
p.s.badir i ovaj njihov trener izgubili su utakmicu,hvala vam

p.s.badir i ovaj njihov trener izgubili su utakmicu,hvala vam

- Armanini
- Svjetski prvak
ma kome da balic doda.. on sredi i izbaci i do 3 igraca, okrene se za dodat, pogleda oko sebe, a ono kopljar stoji na mjestu i ceka loptu koju i kad mu je dodaju on samo vrati natrag il balicu il kopljaru..
samo mi nije jasno kako to sada nisi shvatio da je cokolino jedan obicni exentricni idiot koji uci cijeli svijet rukometu, a jedni austrijanci nas s igracem vise prebroje i zavrse s krilom pogodat ko iz sale dok mi sa fkng dva igraca vise neznamo sto napravit..
ja sumnjam da oni uopce vjezbaju izvodjenje sedmeraca ili kontri jer ovo je prestrasno..
zrnic nikako na izvodjenje jer bi mu onaj drugi i moja baka obranila, a i sa cupicem uvijek strepnja..
kljucni trenutci utakmice, a ono legendarni dvojac u napadu - kopljar i gojun..
ajde, koliko mi gojun ne ide, ima barem nekog smisla, dok kopljar.. sama njegova pojava dosta govori..
krila imamo odlicna, brza, zilava, mala, al ni jedan napad (osim danas na pocetku kad se strlek ubacivao) ne ide na njih..
zato - nadam se da je ovo linotu zadnje prventsvo iako sumnjam..
dobro kazes.. poklonili nam utakmicu samo tako..
a i ovi norvezani vise nemogu gol zabit..
21:19 , 50min
samo mi nije jasno kako to sada nisi shvatio da je cokolino jedan obicni exentricni idiot koji uci cijeli svijet rukometu, a jedni austrijanci nas s igracem vise prebroje i zavrse s krilom pogodat ko iz sale dok mi sa fkng dva igraca vise neznamo sto napravit..
ja sumnjam da oni uopce vjezbaju izvodjenje sedmeraca ili kontri jer ovo je prestrasno..
zrnic nikako na izvodjenje jer bi mu onaj drugi i moja baka obranila, a i sa cupicem uvijek strepnja..
kljucni trenutci utakmice, a ono legendarni dvojac u napadu - kopljar i gojun..
ajde, koliko mi gojun ne ide, ima barem nekog smisla, dok kopljar.. sama njegova pojava dosta govori..
krila imamo odlicna, brza, zilava, mala, al ni jedan napad (osim danas na pocetku kad se strlek ubacivao) ne ide na njih..
zato - nadam se da je ovo linotu zadnje prventsvo iako sumnjam..
dobro kazes.. poklonili nam utakmicu samo tako..
a i ovi norvezani vise nemogu gol zabit..
21:19 , 50min
- almeida
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Postajemo smiješna ekipa,jel se možda neko s naše klupe sitija digniti i stisniti sudaćki stol,da izbace onog budalu izbornika austrije,svi mirno side,lino drži ruke raširene..postajemo smiješna ekipa sa još smješnijim klaunom na klupi,koji i kada napravi nekakav potez,napravi krivi potez..