Ostali sportovi...

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Zgodnija je...

Julia Mancuso
5
14%
Lindsey Vonn
21
57%
Ne volim žene
2
5%
Zgodnija mi je neka treća
9
24%

Ukupno glasova: 37

Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Europsko rukometno prvenstvo EURO 2010

Post Postao/la Armanini »

omg ovo nema nigdje, norvezanio cijelu tekmu vode, imaju sedmerac zadnjih 20 sek, naravno kreten ga ne zabije, danska napad, istekne vrijeme i imaju sedmerac i naravno ga zabije..
rFactor F1 HR server Info
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

To je to, ako Norveška ne dobije Island, adio Euro za Hrvate.

Jebem ti i Linu Ćervara i našu igru. Strah me i pomisliti kakve bi uspjehe ostvarivala ova ekipa da je imala normalnog trenera. Treba vratit mladog Irfana, možda on nešto napravi.

Izgleda da se malo Lino previše umislio kada se nađe prozvanim otpiliti dobre igrače samo da bi pokazao svoj jebeni autoritet i da dokaže kakva je on faca. Govorite o obrani? Lino. Špoljarić, naš najbolji obrambeni igrač sjedi kući i gleda ovu sramotu na TV-u. Dominiković, koliko god da je lud, također.

Oni su svi duša ekipe, a svi ovi mlađi igrači izgleda da se samo pokušavaju uklopiti u nedjeljivu cjelinu (Ćirina kohezija i abhezija :biggrin).

Jebeš ga sada, ispast ćemo, i tu se nema što puno nadodati. Navijam za smjenu Line Ćervara. Taktika 0 sa velikim N.

BTW. Norveška je ispala. Moral im je sigurno na vrhuncu. :roll:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Bojim se da bi ovo mogao biti kraj šta se naše repke tiče... :(
Island sumnjam da može izgubiti od Norveške, a bojim se da sa ovakvom igrom protiv čvrstih Danaca teško možemo ostvariti neki rezultat.
Iako, daje mi neku mogućnost i ne tako uvjerljiva Danska. Danas su se isto izvukli jedva, Island ih je dobio 5 razlike pa možda i mi možemo pobijediti ih.
Ali, ja još vjerujem u naše dečke i moraju oni jednom proraditi kako treba. Neka odigraju barem 2/3 utakmice kao danas prvih 15 minuta i Danska bi trebala pasti.

Najviše se bojim da ne razbranimo Hvidta. Ako on počne braniti udarce od početka, onda smo definitivno na*ebali i onda ćemo izgubiti. Treba im zatvoriti dobro krila i paziti da se Hvidt ne razbrani.
U petak si uzmite čips, neko piće i svi pred TV... i da, kutiju tableta za smirenje si kupite također. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la: @Chuck:
Vidiš da ima gol razlika veze. Šola je sad rekao da u slučaju istog broja bodova odlučuje gol-razlika. ;) A valjda on zna šta govori. :?
Ne igra nikakve veze gol razlika,osim u slučaju da samo mi i Island imamo po 7 bodova(a tada nam je trebala pobjeda protiv austrije od govorim napamet 7,8 pogodaka razlike).Tako da je žalosno što naš stožer uopće ne zna izračunati šta im je potrebno.Najprije su govorili da nam je dosta bod protiv islanda i pobjeda protiv austrije a sada ovo.Sramota
luka_kimi je napisao/la: BTW. Norveška je ispala. Moral im je sigurno na vrhuncu. :roll:
Norveška može proć ako pobjedi island sa 3 razlike,a mi pobjedimo dance ;)

Stvarno nismo imali sreće pa Norvežani cijelu tekmu ih rasturaju vode po 3-5 gola razlike,promaše sedmerac za pobjedu i nakraju ovako.Nisam optimist i ne vjerujem u naš prolaz,nadam se da griješim
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Stvarno nismo imali sreće pa Norvežani cijelu tekmu ih rasturaju vode po 3-5 gola razlike,promaše sedmerac za pobjedu i nakraju ovako.Nisam optimist i ne vjerujem u naš prolaz,nadam se da griješim
Jedno ime - Kasper Hvidt ;)
Taj čovjek je krivac zašto je Norveška izgubila, taj čovjek je odlučio susret (opet) obranivši ključni penal.
Po meni najbolji golman svijeta, ako se razbrani, bit će zlo i naopako. Protiv nas je nažalost često dobre volje. #-o
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma je bas je on ono obranio.. jesi vidio ti taj sedmerac? pa zrnic bi bolje izveo..

i sedmerci se ne brane vec pucac promasi..

ja sam rekao da cu od sad gledat pozitivno i sad se toga drzim :)

danci su danas igrali vrlo lose.. norvezani su ih imali cijelu utakmicu i onda vise nisu znali gola dat (nesto ko mi kad 10 min neznamo kako se gol zabije)..

tako sto se tice nekakve kvalitete ja dajem prednost nasima.. hvidt nam je isto ko i omeyer, nasi se useru i samo po njemu pucaju.. al nekako mislim da ce bas tu bit plus nasi mladi koju vjerujem nisu u tom "fazonu" vratara koji uvijek protiv nas brane odlicno pa da ce oni uspjet napunit koji gol..

zivi bili pa vidjeli.. nije prevelika greda ni da ne prodjemo, ne mozemo ocekivat uvijek velike uspjehe, realne sanse imamo, danas nam sreca nije dala da prodjemo lako tako da cemo se morat svojim zalaganjem izborit.. kao i uvijek do sad.. puno puta smo uspjevali, al je vec bilo da smo sa jednom izgubljenom tekmom bili 5ti tako da znamo i kako je i to..

mislim da ne trebamo otpisat jos nase..
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ma ne treba ih otpisivat naši su pokazali da su najjači uvijek kad im zagusti,ali moraju znatno poboljšati igru.Al ja još nekako vjerujem u pobjedu Norvežana protiv Islanda(bar se nadam)

Inače Poljska je zasad jedina osigurala polufinale,tamo će im se najvjerovatnije pridružit Francuzi kojima je dosta bod u zadnjem kolu protiv Poljaka
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Chuck Norris je napisao/la:Stvarno nismo imali sreće pa Norvežani cijelu tekmu ih rasturaju vode po 3-5 gola razlike,promaše sedmerac za pobjedu i nakraju ovako.Nisam optimist i ne vjerujem u naš prolaz,nadam se da griješim
Tu si pesimist...
Chuck Norris je napisao/la:Ma ne treba ih otpisivat naši su pokazali da su najjači uvijek kad im zagusti,ali moraju znatno poboljšati igru.Al ja još nekako vjerujem u pobjedu Norvežana protiv Islanda(bar se nadam)
...tu si optimist

Šta sad na kraju misliš? Hoćemo proći ili ne? :biggrin: :D
Ma prolazimo! ne znam dali će nam Norveška napravit tu uslugu protiv Islanda ili ćemo se morati sami protiv Danaca vadit ali idemo u polufinale ovako ili onako!
luka_kimi
Moderator
Moderator

Bojim se Hvidta i Christiansena kao samoga vraga. Dogodit će se, ili mi, ili oni, ako Island pobijedi. Norveška nas jedina može spasiti gadnog neuspjeha... :sad:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Prvi post sam pisao još pod dojmom Norveškog poraza,kako vrijeme odmiče popravlja se raspoloženje,do četvrtka ću bit uvjeren u naš prolaz :biggrin:
Schumy.d
Legenda
Legenda

Armanini je napisao/la:ma je bas je on ono obranio.. jesi vidio ti taj sedmerac? pa zrnic bi bolje izveo..
i sedmerci se ne brane vec pucac promasi..
haha, jesi siguran?? ;) Mislim da se se prevario šta se toga tiče. Golmani itekako ZNAJU obraniti sedmerac. Pravi golmani čitaju igrača kamo će pucati ili ga namame da puca tamo gdje golmani žele. Ali s druge strane, to pucači znaju i onda tu prednost ostvari lukaviji.

Pa šta misliš da je slučajno kad neki igrač puca golmanu "kroz uši" sedmerac. Kako je on znao da će se golman baš toliko sagnuti i onda lopta ode u visini golmanove glave i da se nije sagnuo, pogodila bi ga u glavu.
Sve je to taktika. Pogledaj islandskog golmana. Svaki naš sedmerac je imao na ruci, nijanse su falile da svakog skine. ;)
Još jedan primjer: Kad je ruski golman Kostigov točno namamio Čupića da puca sedmerac tamo gdje je ostavio prostora. Čupić je pao na tu foru i ovaj mu je s lakoćom obranio, a Čupić sa samo uhvatio za glavu jer je bio naivan.

Znaju oni obraniti, nije to promašaj pucača. Golmani proučavaju prije utakmice kako suparnički pucači to najčešće izvode i onda ih "čitaju".
Pa evo primjer, Čupić puca većinu sedmeraca u golmanov lijevi donji kut. ;)
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak

a cuj obrane, naravno, al puno je vise na igracu da zabije jer se sedmerac vodi kao zicer..

ova **** odluka line samo potvrdjuje kakav je gad on i egocentrik..

prije presudne utakmice on napravi ovako nesto.. to moze samo on majmun..

lino nadam se da ces ostat pri odluci i da nije ovo samo neko tvoje sranje..
Zadnja izmjena: Scuderia, dana/u 27 lis 2010, 12:53, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Neprimjereni sadrzaj
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

E moj Lino, Lino... :sad: Kakvo ti sranje napraviš... :mad:
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

lux007 je napisao/la:Lino Červar podnio ostavku!
Već je i vrijeme da ode, ali to je u krivom trenutku objavil. :roll:
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Schumy.d
Legenda
Legenda

Smajlagića na mjesto izbornika!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Evo jedan dobar komentar o Linovom odlasku
http://www.sportnet.hr/vijesti/390615/r ... rivi-ljudi

Ovo je dio koji bih izdvojio
Onima koji vole rukomet ne bi smjelo biti tako smiješno, jer odlazi trener koji je prezeuo 16. momčad Europe i od nje učinio svjetskog prvaka, olimpijskog pobjednika i konstantu svjetskog rukometa, momčad koja se respektira u svakom rukometnom kutku svijeta.
A da i ja kažem svoje mišljenje,Lino to nije trebao napraviti danas trebao je sačekati kraj prvenstva i ja prvi sam za njegov odlazak,ali sam protiv toga da se omalovažavaju njegovi uspjesi.Mi smo nevjerovatan narod pa popljujemo sve što valja,uvijek neka ljubomora,i nisu mi jasni kako tako neki ljudi(kao i naš jedan kolega sa foruma) mogu nazivati majmunom,egocentrikom,gadom i ...čovjeka koji ima velike zasluge u stvaranju ove reprezentacije.Tipično naše kad si na vrhu Bog si a kad si na dnu( a ovo dno je relativan pojam,točnije bi bilo kad nisi na samom vrhu) pucaju na tebe iz svih sredstava(čisti primjer Mirko Filipović)

A za izbornika nikako ne bih htio Smajlagića,jer je stvorena neka fama kao da je on a ne Lino zaslužan za uspjehe reprezentacije.A taj Smajlagić je bio trener Egipta i pod njegovim vodstvom je nazadovao.Moja opcija bi bila ili Zovko ili Serdarušić
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: A da i ja kažem svoje mišljenje,Lino to nije trebao napraviti danas trebao je sačekati kraj prvenstva i ja prvi sam za njegov odlazak,ali sam protiv toga da se omalovažavaju njegovi uspjesi.Mi smo nevjerovatan narod pa popljujemo sve što valja,uvijek neka ljubomora,i nisu mi jasni kako tako neki ljudi(kao i naš jedan kolega sa foruma) mogu nazivati majmunom,egocentrikom,gadom i ...čovjeka koji ima velike zasluge u stvaranju ove reprezentacije.Tipično naše kad si na vrhu Bog si a kad si na dnu( a ovo dno je relativan pojam,točnije bi bilo kad nisi na samom vrhu) pucaju na tebe iz svih sredstava(čisti primjer Mirko Filipović)

A za izbornika nikako ne bih htio Smajlagića,jer je stvorena neka fama kao da je on a ne Lino zaslužan za uspjehe reprezentacije.A taj Smajlagić je bio trener Egipta i pod njegovim vodstvom je nazadovao.Moja opcija bi bila ili Zovko ili Serdarušić
A da li je naša reprezentacija mogla osvojiti i više?? Mislim da je jer smo dugo vremena bili najbolji na svijetu, tj. imali smo najbolje igrače.
A slušaj, Lino je imao i igrače za uspjehe. Možda su mogli i više ;) Ja znam za 3 tekme na velikim natjecanjima koja je Lino za*ebao svojim greškama. Onda su oni njegovi time outovi najjači kad govori samo idemo, idemo i ne dajte im loptu... A akciju valjda ne zna niti jednu... :roll:
Imam dojam kao da nema pojma o rukometu kad ga slušam na pauzi. :?

Ne bih se složio da je Egipat nazadovao, a Smajlagić je uz to vodio naša mlade selekcije i ostvarivao s njima dobre rezultate. Sigurno zna kakav kadar i koje mladi igrači mogu zamijeniti starije u repki. Sigurno ne neki Hrvatini i slični.

Evo jedan intervju sa Smajlagićem (pročitajte, interesantan je):
http://www.nacional.hr/clanak/33955/moj ... -cervarove" onclick="window.open(this.href);return false;
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la: A da li je naša reprezentacija mogla osvojiti i više?? Mislim da je jer smo dugo vremena bili najbolji na svijetu, tj. imali smo najbolje igrače.
A slušaj, Lino je imao i igrače za uspjehe. Možda su mogli i više ;) Ja znam za 3 tekme na velikim natjecanjima koja je Lino za*ebao svojim greškama. Onda su oni njegovi time outovi najjači kad govori samo idemo, idemo i ne dajte im loptu... A akciju valjda ne zna niti jednu... :roll:
Imam dojam kao da nema pojma o rukometu kad ga slušam na pauzi. :?

Ne bih se složio da je Egipat nazadovao, a Smajlagić je uz to vodio naša mlade selekcije i ostvarivao s njima dobre rezultate. Sigurno zna kakav kadar i koje mladi igrači mogu zamijeniti starije u repki. Sigurno ne neki Hrvatini i slični.

Evo jedan intervju sa Smajlagićem (pročitajte, interesantan je):
http://www.nacional.hr/clanak/33955/moj ... -cervarove" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam baš siguran da smo bili najbolji na svijetu,to je mišljenje bilo kod nas.Ni na jedno natjecanje,osim možda u Sloveniji(a svi znamo na koji način smo ispali) nismo bili prvi favoriti,bar od strane europskih stručnjaka.Mi zadnjih godina spadamo u sam vrh,među 4,5 reprezentacija i svaka od tih reprezentacija se nada da može do zlata,mi smo dvaput uspijeli plus još par medalja i ja mislim da je to sasvim dobar rezultat(pa Brazil u nogometu iako je gotovo svako natjecanje 1. favorit ne osvaja redovno).

Da Lino ima greške i ja se slažem s tim,i sam sam rekao da protiv Islanda nije dobro vodio utakmicu,al sam protiv da ga se pljuje i da mu se oduzimaju zasluge.A pogotovo ga pljuvat dok traje natjecanje,bez obzira na igru pa mi jedino uz Poljsku imamo 4 pobjede i remi.A ako ne uđemo u polufinale onda zaslužuje kritike,al za ovo natjecanje
Schumy.d
Legenda
Legenda

A dobro, ali činjenica je da nije teško voditi momčad u kojoj imaš Balića, Lackovića, Vorija, Džombu, Metličića. ;)
Mislim da smo mi definitvno imali najboljih 6 igrača u polju od svih ostalih reprezentacija. A kod Lina se gledaju uspjesi, ali on je isto toliko imao i neuspjeha. ;) I mislim da je naša reprezentacija među 2 najbolje na svijetu. U svijetu rukometa se zna da su Francuzi i mi vrh.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Schumy.d je napisao/la:A dobro, ali činjenica je da nije teško voditi momčad u kojoj imaš Balića, Lackovića, Vorija, Džombu, Metličića. ;)
Mislim da smo mi definitvno imali najboljih 6 igrača u polju od svih ostalih reprezentacija. A kod Lina se gledaju uspjesi, ali on je isto toliko imao i neuspjeha. ;) I mislim da je naša reprezentacija među 2 najbolje na svijetu. U svijetu rukometa se zna da su Francuzi i mi vrh.
Ne može se tako gledat,kad je neuspjeh kriv je trener kad je uspjeh e lako je to kad ima dobre igrače ;)
Koliko natjecanja smo kompletni bili?Balić zadnjih par natjecanja(osim ovog) nije bio zdrav.Slažem se da zadnje 3.4 godine smo mi i francuzi vrh,ali ja bi tu još dodao Dance,s tim da su francuzi još klasu iznad nas i danaca.
Istina to su dobri igrači ali ne i najbolji na svojoj poziciji,imaju i druge reprezentacije dobre igrače.Evo recimo nabrojat ću par igrača zadnjih godina koji su bolji il u najmanju ruku jednaki s našim igračima(koji mi prvo padaju na pamet):
Karabatić i Balić su tu podjednaki(subjektivno mišljenje)
Lacković -od njega bolji Narcisse,Hens,Bielecki
Vori- Knudsen,B.Gille,Schwarzer
Metličić=Stefanson(s tim da je stefanson bolji napadač,pero obrambeni),Glandorf
Džomba=Abalo,Kerman
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la: Ne može se tako gledat,kad je neuspjeh kriv je trener kad je uspjeh e lako je to kad ima dobre igrače ;)
Koliko natjecanja smo kompletni bili?Balić zadnjih par natjecanja(osim ovog) nije bio zdrav.Slažem se da zadnje 3.4 godine smo mi i francuzi vrh,ali ja bi tu još dodao Dance,s tim da su francuzi još klasu iznad nas i danaca.
Istina to su dobri igrači ali ne i najbolji na svojoj poziciji,imaju i druge reprezentacije dobre igrače.Evo recimo nabrojat ću par igrača zadnjih godina koji su bolji il u najmanju ruku jednaki s našim igračima(koji mi prvo padaju na pamet):
Karabatić i Balić su tu podjednaki(subjektivno mišljenje)
Lacković -od njega bolji Narcisse,Hens,Bielecki
Vori- Knudsen,B.Gille,Schwarzer
Metličić=Stefanson(s tim da je stefanson bolji napadač,pero obrambeni),Glandorf
Džomba=Abalo,Kerman
Ta klasa iznad smo bili mi prije 2 godine, a Francuzi su sada. ;)
I evo ova usporedba koju si naveo:
Imaš 5 Hrvata, 4 Francuza, 4 Nijemca, Danca i Poljaka.

Opet mi imamo najviše igrača koji su na svojim pozicijama među top 3 ili top 5 na svijetu. ;)
S tim da u ovaj tvoj izbor uspoređuješ jednog Karabatića s Balićem koji je puno stariji od njega. U njegovo doba je Ivano bio puno bolji od Nikole. Onda Džomba i Abalo. Njih dvojicu također je glupo uspoređivati jer je Džomba znatno stariji i kad je on bio mlađi (znači prije 3, 4 sezone) bio je naš NAJBOLJI igrač u repki. ;)
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Ma ti sad brojiš koliko sam ja nabrojao iz koje države ja sam to na pamet ima još puno njih pa onda ne bi bilo najviše Hrvata.

Zadnjih par godina,najbolji desni bek Narcisse(Bielecki),srednji Karabatić(Balić),lijevi vanjski Stefanson(Lijewski,Metličić),lijevo krilo Cristiansen,desno krilo Abalo,pivot Knudsen(Gille),golman Omeyer(Hvidt),najbolji obrambeni igrač Dinart(u zagradi su mi druge opcije)
Schumy.d
Legenda
Legenda

Chuck Norris je napisao/la:Ma ti sad brojiš koliko sam ja nabrojao iz koje države ja sam to na pamet ima još puno njih pa onda ne bi bilo najviše Hrvata.

Zadnjih par godina,najbolji desni bek Narcisse(Bielecki),srednji Karabatić(Balić),lijevi vanjski Stefanson(Lijewski,Metličić),lijevo krilo Cristiansen,desno krilo Abalo,pivot Knudsen(Gille),golman Omeyer(Hvidt),najbolji obrambeni igrač Dinart(u zagradi su mi druge opcije)
Ja se ne slažem da je zadnjih par godina Karabatić najbolji. Balić je sigurno u njegovoj razini, a nije ni Duvnjak daleko. Onda Vori je među 3 najbolja pivota na svijetu, Čupić među 5 najboljih krila.
A gledaj prije više godina unazad, naša repka je u padu zadnje 2 sezone baš zbog smjene generacija. ;)
2007. Ivano Balić najbolji igrač turnira (HR peta)
lani 3 naša igrača u momčadi prvenstva, Vori najbolji igrač.
A još prije toga su Džomba i Balić bili na svakom skoro natjecanju u momčadi prvenstva.
Odgovori