puno repki imaju igrace koji igraju u najboljim klubovima i koji su odlicni igraci, al ono sto mi imamo je nesto sto sve druge repke nemaju, a to je zanesenost i srcanost.. mala zemlja, veliki uspjesi i ljubav navijaca i kompletne hrvatske.. (ja znam samo jednu curu koju zivciraju nasi rukometasi i koja ih ne moze vidjet, al je onda poseban slucaj

ono sto nas dosta koci je upravo lino.. rukomet je sport u kojem igraci igraju skoro do 40e godine.. a on sad na svu silu ide forsirat tu uzurbanu promjenu i forsiranje mladih.. to nije dobro i to je debilno.. zasto pobogu je sad bitno da pomladimo odmah skoro cijelu ekipu? nema logike kad imamo igraca koji su se vec iskazali i ciji kvalitet je konstanta, a mogu igrat jos barem 3,4 godine..
mladi igraci se kale u klubovima, ne u repki..
ovo forsiranje kopljara je cisti gobcev nacin vodjenja hrvatskog rukometa, slicno kao i forsiranje horvata proslo prvenstvo.. samo neznam kome on misli uvalit takav k*r*c od igraca koji ima potencijala negdje ko i ja..
takodjer je glupo gledat uspjehe nase repke kroz uspjehe linota, jer su oni morali igrat i pazit na tu njegovu losu osobnost..
kao sa djombom, tako sad zadnje i sa spremom..
sprem koji je punio i igrao srcano, hrabro i efikasno on ga citavo svijetsko drzi na tribinama i stavi ga unutra u najveci zar borbe i onda sve svali na njega.. to nitko normalan ne bi napravio..
a lino je valjda jedini izbornik koji nezna imena suparnickih igraca i nacin na koji igraju (jedino o francuzima zna sve, a ne naredi momcadi da promjene nacin pucanja omeyeru..)
hrvatska je u samom vrhu rukometnih sila, tako nas i drugi dozivljavaju, jedino sto nas francuzi malo osvijeste, ali oni imaju drukciji rezim i drukcije ponasanje izvan terena sto je jako bitno..