A šta misliš da si Rubens i Michael nisu dobri??sunseeker je napisao/la: pa kaj se nije ono felipe napio sa rubensom i pjevušio popevke u spomen..........kaj mu je to schumi zaboravio? dobar čovjek, taj schumi

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
A šta misliš da si Rubens i Michael nisu dobri??sunseeker je napisao/la: pa kaj se nije ono felipe napio sa rubensom i pjevušio popevke u spomen..........kaj mu je to schumi zaboravio? dobar čovjek, taj schumi
ne znam? kaj jesu? michael je spomenuo felipea, rubinha niti uz put....Schumy.d je napisao/la:A šta misliš da si Rubens i Michael nisu dobri??sunseeker je napisao/la: pa kaj se nije ono felipe napio sa rubensom i pjevušio popevke u spomen..........kaj mu je to schumi zaboravio? dobar čovjek, taj schumi
Mislim da su si i njih dvojica istopoprilično u dobrim odnosima.sunseeker je napisao/la: ne znam? kaj jesu? michael je spomenuo felipea, rubinha niti uz put....
A brani ga "lik" s nadimkom Schumy (ako ćemo ispod pojasa)...Schumy.d je napisao/la:Ma naravno...Toon Army je napisao/la: Ma neka ferarijevci misle što žele no ovakve izjave su za zaljubljene naivce...To se vidi i iz privatnog života gdje su Massa i Michael dobri prijatelji, ali i to je sve mazanje očiju.
I to mi sve govori - jedan Mclarenovac.![]()
Toon Army, ja te podržavam 100%. Pa vidi se iz aviona da se Michael ulizuje. Sad, meni nije bitno kome. Već mi je potpuno jasno da je on to prije radio i sada radi..... i to je čisto ulizivanje..... Kakav dvolični, ako ne i trolični karakter. On je brz, ali je kao karakter - smeće.... i to ne samo po vječitim ulizivačkim osobinama..... nego i drugom ponašanju.... kao rasplakao se kada je dostigao Ayrtonovu 41. pobjedu..... kako licemjerno.... da ne spominjem nesportska ponašanja na stazi.....Toon Army je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: A brani ga "lik" s nadimkom Schumy (ako ćemo ispod pojasa)...
Ja samo komentiram da je naivno (...i glupo) "rastopiti se" na ovu izjavu...ne razumijem ćemu dušebrižništvo jer ga ne napadam već komentiram "sladunjavu" izjavu koja je vjerojatno upućena kako bi se "svidio" onom dijelu ferarijeviih navijaći koji su ga doživjeli kao "izdajicu"...mislim ova izjava je kao iz meksičkih sapunica...
Ne ulazim u to koliko su dobri prijatelji (to oni najbolje znaju - i za to im ne trebaju poruke preko novina...)
ovakvi komentari su do bola neobjektivni.čovjek šta god uradi vi ćete ga popljuvat.kontam da ga ne volite,ali ne morate gluposti pričat i preuveličavat svaku sitnicu.pospani gad je napisao/la:Toon Army, ja te podržavam 100%. Pa vidi se iz aviona da se Michael ulizuje. Sad, meni nije bitno kome. Već mi je potpuno jasno da je on to prije radio i sada radi..... i to je čisto ulizivanje..... Kakav dvolični, ako ne i trolični karakter. On je brz, ali je kao karakter - smeće.... i to ne samo po vječitim ulizivačkim osobinama..... nego i drugom ponašanju.... kao rasplakao se kada je dostigao Ayrtonovu 41. pobjedu..... kako licemjerno.... da ne spominjem nesportska ponašanja na stazi.....Toon Army je napisao/la:Schumy.d je napisao/la: A brani ga "lik" s nadimkom Schumy (ako ćemo ispod pojasa)...
Ja samo komentiram da je naivno (...i glupo) "rastopiti se" na ovu izjavu...ne razumijem ćemu dušebrižništvo jer ga ne napadam već komentiram "sladunjavu" izjavu koja je vjerojatno upućena kako bi se "svidio" onom dijelu ferarijeviih navijaći koji su ga doživjeli kao "izdajicu"...mislim ova izjava je kao iz meksičkih sapunica...
Ne ulazim u to koliko su dobri prijatelji (to oni najbolje znaju - i za to im ne trebaju poruke preko novina...)
čovjek je to govorio kad?prije valjda 3 godine,kao da je on znao da će se pojavit mercedes,brawn u njemu,da će mu se vratit želja??čovjek promijeni mišljenje i ispada dvoličan?to nije dvoličnost,to je promjena mišljenja.samo glup i mrtav nikad ne mijenjaju svoje mišljenje.a to za talijanske medije...to su najžutiji mediji na svijetu...u ovom svemu schumacher nije ispao nimalo loš,naprotiv,meni je ovim povratkom još više porastao u očima,kao vozač i osobaKing iCool je napisao/la:Mi ga pljujemo? Pogledaj šta mu talijanski mediji sad rade. Ljubili su mu guzicu nekad a sad je najveća izdajica i najveći protivnik. Rekao je da će uvijek ostati vjeran ferrariju.....to je ta dvoličnost koju "pospani gad" spominje.
Ćale od Lewisa je napisao/la:pa nije Schumacher glup, vidio je da mu Ferrari nemože ponudit konkuretnat bolid pa se prodo onom ko može. Bio je na Ferrarievom pit-wallu sve do sad al je vjerojatno skužio da su oko njega klauni koji neznaju vodit momčad pa je krenuo za Brawn-om. Ovo se ne sviđa ni meni ni Ferrarievcima ali šta ćeš, i alonso se zaklinje na ljubav ferrariu a sezonu i dvije prije je govorio vozit ću za onog ko mi ponudi konkurentan bolid (kome vjerovat?)
Ajde mi molim te reci kome se on to ulizuje?pospani gad je napisao/la:Toon Army, ja te podržavam 100%. Pa vidi se iz aviona da se Michael ulizuje. Sad, meni nije bitno kome. Već mi je potpuno jasno da je on to prije radio i sada radi..... i to je čisto ulizivanje..... Kakav dvolični, ako ne i trolični karakter. On je brz, ali je kao karakter - smeće.... i to ne samo po vječitim ulizivačkim osobinama..... nego i drugom ponašanju.... kao rasplakao se kada je dostigao Ayrtonovu 41. pobjedu..... kako licemjerno.... da ne spominjem nesportska ponašanja na stazi.....
Ovaj članak je napravljen upravo za ovakve Schumacheromrsce kao ti (NHF, ali taj si) i potpuno je izvađen iz konteksta. Evo ti originalni članak pa čitaj: LINK. Kao prvo, izjava da nek Rosberg bježi iz Mercedesa je izrečena u šali, a ostatak teksta govori da poznavajući razlog Schumacherovog povratka (osvajanje naslova) i brzina koju je jučer pokazao na stazi, Rosberg ima jako jako teški posao. Al naravno, nebi naši to preveli kak spada, kego kako komu paše.pospani gad je napisao/la: Da. Što ja pričam tjednima na forumu?! Evo izjave čovjeka koji je to prošao, iz prve ruke:
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
I ostao bi vjeran da se nije desilo što se desilo. Al ne, oni su morali dovest Kimija i potjerat ga...sad snose posljedice tih grešaka, a on nije nikoga izdao, a najmanje Ferrari.King iCool je napisao/la:Mi ga pljujemo? Pogledaj šta mu talijanski mediji sad rade. Ljubili su mu guzicu nekad a sad je najveća izdajica i najveći protivnik. Rekao je da će uvijek ostati vjeran ferrariju.....to je ta dvoličnost koju "pospani gad" spominje.
nisam ja time mislio uvrijedit Ferrarievu povijest utrkivanja koja je naravno nedostižna za mnoge momčadi. Kao što je Webber rekao u jednom intervjuu da nije bitno gledat povijest momčadi kao što se on zeznuo i proveo dvije sezone u williamsu (jer je išao na to da su moćno ime u povijesti), nego je bitno ko ti trenutno može ponudit dobar bolid da se čim prije dokažeš da te imaju bolji u vidu...jer godine prolaze i ako bar jednu sezonu nemaš dobar bolid brzo ćeš završit karijeru (što nije slučaj s Schumiem, on se dosta dokazivo)Felipe Massa je napisao/la:Ćale od Lewisa je napisao/la:pa nije Schumacher glup, vidio je da mu Ferrari nemože ponudit konkuretnat bolid pa se prodo onom ko može. Bio je na Ferrarievom pit-wallu sve do sad al je vjerojatno skužio da su oko njega klauni koji neznaju vodit momčad pa je krenuo za Brawn-om. Ovo se ne sviđa ni meni ni Ferrarievcima ali šta ćeš, i alonso se zaklinje na ljubav ferrariu a sezonu i dvije prije je govorio vozit ću za onog ko mi ponudi konkurentan bolid (kome vjerovat?)![]()
hahahhahaha vrlo zanimljivo.Ferrari je najtrofejniji tim u F1 i tim koji se bezbroj puta dokazao.A gdje je Mercedes?? Koliko oni imaju titula? Ja cu ti reci .Imaju 2 i to osvojene 1950 i neke.
Neka Talijani pitaju svog uvijek elegantnog prdonju, zasto ga nije pozvao na razgovor ( kao sto je to ucinio Brawn na zadnjoj utrci sezone), jer koliko ja znam, nakon neuspjesnog povratka prosle godine, Michael je izjavio da postoji mogucnost da se vrati.King iCool je napisao/la:Mi ga pljujemo? Pogledaj šta mu talijanski mediji sad rade. Ljubili su mu guzicu nekad a sad je najveća izdajica i najveći protivnik. Rekao je da će uvijek ostati vjeran ferrariju.....to je ta dvoličnost koju "pospani gad" spominje.
Ah.... jesam opak i zao....King iCool je napisao/la:Mi ga pljujemo? Pogledaj šta mu talijanski mediji sad rade. Ljubili su mu guzicu nekad a sad je najveća izdajica i najveći protivnik. Rekao je da će uvijek ostati vjeran ferrariju.....to je ta dvoličnost koju "pospani gad" spominje.
King iCool je napisao/la:Mi ga pljujemo? Pogledaj šta mu talijanski mediji sad rade. Ljubili su mu guzicu nekad a sad je najveća izdajica i najveći protivnik. Rekao je da će uvijek ostati vjeran ferrariju.....to je ta dvoličnost koju "pospani gad" spominje.
I onda bi vozio umjesto koga?? Masse očito.Scuderia je napisao/la: Neka Talijani pitaju svog uvijek elegantnog prdonju, zasto ga nije pozvao na razgovor ( kao sto je to ucinio Brawn na zadnjoj utrci sezone), jer koliko ja znam, nakon neuspjesnog povratka prosle godine, Michael je izjavio da postoji mogucnost da se vrati.
To si pročitao u 24 sata i takim sranjima, ili negdje drugdje?sunseeker je napisao/la: pa kaj se nije ono felipe napio sa rubensom i pjevušio popevke u spomen..........kaj mu je to schumi zaboravio? dobar čovjek, taj schumi
i ja sam u nekim situacijama govorio po Michaelovoj dvolicnosti,tj.kak smatram nije bio iskren...ali ovo definitivno nije jedna od njih7Times je napisao/la:King iCool je napisao/la:Mi ga pljujemo? Pogledaj šta mu talijanski mediji sad rade. Ljubili su mu guzicu nekad a sad je najveća izdajica i najveći protivnik. Rekao je da će uvijek ostati vjeran ferrariju.....to je ta dvoličnost koju "pospani gad" spominje.
A Alonso? Sto ne spominjes njega?
Prvo je pobijedio 2 puta sa Renolom, onda je izdao Renol i posao u McLaren, odakle je dobio nogu i opet se vratio u Reno. Onda, kad vidi da nema nista od Renola, ide u Ferrari. Ako ga tamo budu odrali (mislim na Massu) onda opet ce da ide u Reno.
Jel to izdajica? Picka? Metla?
šališ se, bilo na autosport.comKenny je napisao/la:To si pročitao u 24 sata i takim sranjima, ili negdje drugdje?sunseeker je napisao/la: pa kaj se nije ono felipe napio sa rubensom i pjevušio popevke u spomen..........kaj mu je to schumi zaboravio? dobar čovjek, taj schumi
...Schumy pederu...sunseeker je napisao/la:šališ se, bilo na autosport.comKenny je napisao/la:To si pročitao u 24 sata i takim sranjima, ili negdje drugdje?sunseeker je napisao/la: pa kaj se nije ono felipe napio sa rubensom i pjevušio popevke u spomen..........kaj mu je to schumi zaboravio? dobar čovjek, taj schumi
pa nije to nikakva tajna da su se zapili i zapjevali pjesmu prvaku
goran007 je napisao/la:nije Michael doso u Ferrari da pomogne jadnim Talijanima da skrpaju nekoc uspjesnu momcad,nego jel je zbog ljudi koji su bili tamo ili dosli s njim,vidio priliku za veliki uspjeh