mad jens je napisao/la:@ goran
Znan ja dobro da je on dvi utrke suspendiran, nisan budala!
U Britaniji je dobiva obavijest od momčadi da ne ulazi u boks jer riješavaju pitanje kazne i onda se sve zakompliciralo.
Bennetonu se nije dokazala krivica da je bolid ilegalan, a osim Mladenovog, postoji i puno drugih mišljenja i komentara o bolidima iz 94. od ljudi koji su bili upoznati sa tadašnjom situacijom.
kao prvo ja nisam tu u svojstvu tuzioca,pa mi se ni ti nemoj igrat advokata...ak to vec radis barataj cinjenicama,a ne lupetanjima...kaj je pronadeno u bolidu iz 94 se zna,ali to vise i nije bitno...ja sam prvi post koji sam pisao,pisao o razlici emocija od posla i od tud je pocelo...znao sam kaj me ceka ak stanem na "zulj" nekom navijacu koji gleda ruzicastim naocalama
stoga,vise necu odgovarati na takve postove i ak imas nesto za razjasniti obrati mi se pp
razumijem da ste uzbudeni jer vam se vraca vozac kojeg obozavate(i ja bi bio da je sudbina drugacija i da se vraca Senna),ali u svemu skupa treba i malo realnosti i istine...jos jednom ponavljam,drago mi je kaj se Michael vratio,naravno da necu navijat za njega(bas naprotiv),ali se nadam da ce nam pruzit dobre dvoboje na stazi,zbog cega uostalom i pratimo ovaj sport