Bruno Senna
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
Re: Bruno Senna
Daj e...9,9 sek zaostatka. Bolje im je da ostanu u garaži.
-
- Navijam za: Ferrari
Ovo je prejadno,prežalostno i preopasno. Jbt.njima se ove kante doslovno raspadaju,kotači lete na sve strane. Treba im zabranit nastup pod hitno,jer bi moglo biti opet Massa slučajeva. Ovo je takva šamarčina za f1,uz bok najvećim sranjima i aferama koje su se događale zadnjih pa godina. Sramota.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-Massa
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ne razumijem zasto to pises u ovu temu? Pa nije zato kriv Bruno ,nego njegov tim i FIA.Sucker je napisao/la:Ovo je prejadno,prežalostno i preopasno. Jbt.njima se ove kante doslovno raspadaju,kotači lete na sve strane. Treba im zabranit nastup pod hitno,jer bi moglo biti opet Massa slučajeva. Ovo je takva šamarčina za f1,uz bok najvećim sranjima i aferama koje su se događale zadnjih pa godina. Sramota.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Još mi nije jasno kak mu je to otpalo. Ispo je onaj dio s kotača koji pričvrste onim pištoljem prilikom montiranja gume.
Neš slično ko Alonsu u Mađarskoj
Neš slično ko Alonsu u Mađarskoj
Michael is faster than you!!
-
Možda zato kaj je to dotičnom ispalo...Felipe Massa je napisao/la:Ne razumijem zasto to pises u ovu temu? Pa nije zato kriv Bruno ,nego njegov tim i FIA.Sucker je napisao/la:Ovo je prejadno,prežalostno i preopasno. Jbt.njima se ove kante doslovno raspadaju,kotači lete na sve strane. Treba im zabranit nastup pod hitno,jer bi moglo biti opet Massa slučajeva. Ovo je takva šamarčina za f1,uz bok najvećim sranjima i aferama koje su se događale zadnjih pa godina. Sramota.
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Kratko, žao mi je tog momka
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Znam da ću zvučati čudno/preambciozno, ali po meni je Bruno tihi najrookie utrke u Bahreinu. Zato što je uspio voziti duže od "testiranih" Virgina ( Karuna neću računat' - on ovaj vikend nije imao nikakve prilike za konkurirati momčadskom kolegi ).
Za mene je to mali uspjeh kod Brune Senna i pozitivan pokazatelj, da će se mali Senna truditi pokazati što umije. Sretno mu bilo.
Za mene je to mali uspjeh kod Brune Senna i pozitivan pokazatelj, da će se mali Senna truditi pokazati što umije. Sretno mu bilo.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- Barry
- Test vozač
ma mali ima potencijala to je sigurno... mozzda necce imati blistavu karijeru ali je sigurno zlatna sredina samo sa histeria racingom trenutno ni alen Oprosti ne bi mogao nista uraditi ha ja ..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Pa sigurno da je.Meni uz Hulkenberga najbolji rookie.Vozio je duze od Virgina,trudio se,izvlacio iz ovog bolida maksimum sto je mogao i treba mu cestitati na tome.Imali su problema sa hidraulikom pa je morao odustatpospani gad je napisao/la:Znam da ću zvučati čudno/preambciozno, ali po meni je Bruno tihi najrookie utrke u Bahreinu. Zato što je uspio voziti duže od "testiranih" Virgina ( Karuna neću računat' - on ovaj vikend nije imao nikakve prilike za konkurirati momčadskom kolegi ).
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
senna uopće nije loš, dapače! još kad se uzme u obzir kad je počeo voziti......vidi se čije krvi ima.....pospani gad je napisao/la:Znam da ću zvučati čudno/preambciozno, ali po meni je Bruno tihi najrookie utrke u Bahreinu. Zato što je uspio voziti duže od "testiranih" Virgina ( Karuna neću računat' - on ovaj vikend nije imao nikakve prilike za konkurirati momčadskom kolegi ).
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
a kaj je to vanredno napravio? to koda kažeš da Ralf nije bio prvu trku loš jel se vidi čije krvi ima,ma daj,to nema veze s vezom,kaj ga već dižete u nebesasunseeker je napisao/la:senna uopće nije loš, dapače! još kad se uzme u obzir kad je počeo voziti......vidi se čije krvi ima.....pospani gad je napisao/la:Znam da ću zvučati čudno/preambciozno, ali po meni je Bruno tihi najrookie utrke u Bahreinu. Zato što je uspio voziti duže od "testiranih" Virgina ( Karuna neću računat' - on ovaj vikend nije imao nikakve prilike za konkurirati momčadskom kolegi ).

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
krv nije vodaschuey je napisao/la:a kaj je to vanredno napravio? to koda kažeš da Ralf nije bio prvu trku loš jel se vidi čije krvi ima,ma daj,to nema veze s vezom,kaj ga već dižete u nebesa
ja ću po pitanju senne uvijek biti malkice subjektivan, pa tako i u slučaju njegovog nećaka. bilo bi drugačije da je stric živ, ali nije

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
znam,zato i kažem,pogotovo kaj mu nije sin dok ostali,od Hilla,Villeneueva,Piqueta,Rosberga,oni svi su tatini sinovi i samo zbog imena su došlisunseeker je napisao/la:krv nije vodaschuey je napisao/la:a kaj je to vanredno napravio? to koda kažeš da Ralf nije bio prvu trku loš jel se vidi čije krvi ima,ma daj,to nema veze s vezom,kaj ga već dižete u nebesa
ja ću po pitanju senne uvijek biti malkice subjektivan, pa tako i u slučaju njegovog nećaka. bilo bi drugačije da je stric živ, ali nije

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Igor18
- Veteran
Pa nije ništ napravil, u ovom auti ni nemre.. kaj vozikal se po stazi dok nije stao.... wauu ( u auto koji kasni 7 sekundi kaj drugo može, u takvom autu bi i većina od nas nakon određenog treninga tak mogla vozit)
On potencijal koji ima (ako ima) nemre pokazat u ovom autu, niti je napravil niti će napravit nešto spektakularno. Može jedino probat (ako to auto dopusti) završavat utrke pa da eventualno sljedeće sezone prijeđe u neko konkurentniju ekipu pa da tamo se dokaže da zasluženo nosi ime Senna.
PS. nemojte mislit da ga kritiziram ili nešto (znam da tu ima ljudi koji su obožavatelji lika i djela A.Senne) jednostavno Bruno ako i ima potencijala za neke rezultate u HRAT-u ih nemože niti će pokazat.
On potencijal koji ima (ako ima) nemre pokazat u ovom autu, niti je napravil niti će napravit nešto spektakularno. Može jedino probat (ako to auto dopusti) završavat utrke pa da eventualno sljedeće sezone prijeđe u neko konkurentniju ekipu pa da tamo se dokaže da zasluženo nosi ime Senna.
PS. nemojte mislit da ga kritiziram ili nešto (znam da tu ima ljudi koji su obožavatelji lika i djela A.Senne) jednostavno Bruno ako i ima potencijala za neke rezultate u HRAT-u ih nemože niti će pokazat.
- Ferrari-BiH
- Veteran
Moras dodati da su ovi sinovi vozili u *ebeno vrijeme u F1, ova prva dva (koji su postali prvaci) su mislim zadnji koji su iskoristili tu "staru" F1 (normalnu rekao bih), dok ovi ostali moraju imati tu srecu da "ulete" u odlican tim, to im je jedina sansa za naslov, jer nazalost u danasnjoj F1 vozacko umijece bez dobrog auta ne donosi mnogoschuey je napisao/la:znam,zato i kažem,pogotovo kaj mu nije sin dok ostali,od Hilla,Villeneueva,Piqueta,Rosberga,oni svi su tatini sinovi i samo zbog imena su došlisunseeker je napisao/la:krv nije vodaschuey je napisao/la:a kaj je to vanredno napravio? to koda kažeš da Ralf nije bio prvu trku loš jel se vidi čije krvi ima,ma daj,to nema veze s vezom,kaj ga već dižete u nebesa
ja ću po pitanju senne uvijek biti malkice subjektivan, pa tako i u slučaju njegovog nećaka. bilo bi drugačije da je stric živ, ali nijene kažem ni ja da nebu dobar,niti da bu katastrofa,ali ovi svi su krvno srodstvo,2 su i prvaci postali,no ni približno očevima nisu bili,a veća su krv nego ovi dva
ugl da nebi bilo da pljujem po malom,možda bude fenomenalan,no zasad mislim da je ipak malo prerano da se nekaj kaže,zaista ništa spektakularno nije napravio (dobri,da se razumijemo nije ni mogao)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ono šta je prva Sennina, a i ostalih vozača, zadaća je biti bolji od kolege iz momčadi. To nam može biti neko mjerilo kod ovih novih, slabijih, momčadi. Ako ćemo gledat kako je funkcionirao prije F1, nije bio baš impresivan. 2005 F3 Britain - 10., 2006 F3 Brit - 3., 2007 GP2 - 8., 2008 GP2 - 2. SAli ako išta, '08 je bio baš s Chandokom timski kolega i bio je bolji od njega. E sad o potencijalu koji se ne može dokazati u ovom autu. Ja sam mišljenja da ljudi koji su u F1 da daleko bolje znaju stvari od nas ovdje. Iako osim talenta i sponzorska zaleđina igra ulogu, ja se uvijek zapitam zašto tog momka nije uzela neka veća, ili barem stabilnija momčad. Zašto ga nije uzeo Torro ili Renault, ili Williams umjesto Hulka? Nisu ga uzeli ni kao test vozača za 2009, a bio je slobodan. Kao što je schuey rekao, prerano je da bi se donosio ikakav zaključak...Igor18 je napisao/la:Pa nije ništ napravil, u ovom auti ni nemre.. kaj vozikal se po stazi dok nije stao.... wauu ( u auto koji kasni 7 sekundi kaj drugo može, u takvom autu bi i većina od nas nakon određenog treninga tak mogla vozit)

- Igor18
- Veteran
A jebiga, badava talent kad je njegov vozački razvoj zaustavljen (znamo zašto).
I kako kaže Blažičko tek je 02 (jel tako?) ponovo počeo sa vožnjom.
I kako kaže Blažičko tek je 02 (jel tako?) ponovo počeo sa vožnjom.
- fankiđoe
- Početnik
- Navijam za: KR SV
Meni bi nekakvo logično okruženje za njega bio Toro Rosso za početak karijere.
Teško da je lošiji od Alguersuarija. Ali mislim da nema straha za njega, sponzorima je vjerojatno atraktivan i kad tad će u neku bolju momčad.
Teško da je lošiji od Alguersuarija. Ali mislim da nema straha za njega, sponzorima je vjerojatno atraktivan i kad tad će u neku bolju momčad.
-
- Legenda
ja mislim da senna nema šanse protiv nikog, osim chandoka. Mislim da je Alguersuari puno brži. samo je još premlad... ali već ove godine bi mogao imati koju dobru trku
svi vozači voze neprestano od 4, 5 godine. senna je napravio pauzu od 10 godina!
svi vozači voze neprestano od 4, 5 godine. senna je napravio pauzu od 10 godina!
Samo neka se trkaju.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
senna je bio viceprvak gp2, što je bio alguersuari?dmarijon je napisao/la:ja mislim da senna nema šanse protiv nikog, osim chandoka. Mislim da je Alguersuari puno brži. samo je još premlad... ali već ove godine bi mogao imati koju dobru trku
-
- Legenda
s koliko godina? možemo pričekati da vidimo šta će jaime napraviti do tih godina,
makar, priznajem, to sam potpuno zaboravio. donekle se ipak slažem
Samo neka se trkaju.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Samim time su njegovi rezultati impresivniji.dmarijon je napisao/la:ja mislim da senna nema šanse protiv nikog, osim chandoka. Mislim da je Alguersuari puno brži. samo je još premlad... ali već ove godine bi mogao imati koju dobru trku
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
s koliko godina?!?dmarijon je napisao/la:s koliko godina? možemo pričekati da vidimo šta će jaime napraviti do tih godina,
koliko godina vozi alguersuari a koliko senna?
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Alguersuari je vozio nekakvu renault 3.5 seriju koja se nemoze usporedivati sa gp2 u kojem je Senna bio viceprvakdmarijon je napisao/la:ja mislim da senna nema šanse protiv nikog, osim chandoka. Mislim da je Alguersuari puno brži. samo je još premlad... ali već ove godine bi mogao imati koju dobru trku

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013