Zaboravljate na jedan jako bitan faktor, a to je motor i njegova pouzdanostsunseeker je napisao/la:to je apsolutno točno, button je uzeo naslov prvenstveno zahvaljujući ross brawnu, red bull je kroz sezonu imao malčice bolji bolid, a vettel i horner su griješili teže od buttona i brawna.....i to je toButt-kicker je napisao/la: ..u tom slučaju uzmeš pa prebrojiš utrke dođeš do rezultata 9:8 za RedBull i onda se sjetiš
Vettelovih nepotrebnih izlijetanja i sudaranja ,doduše nije se ni Horner proslavio.
Sebastian Vettel [#5]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Sebastian Vettel...
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Brawn je na početku sezone bio jako brži od Brawna, a na dosta utrka na kojima je Red Beull bio brži je isto tako i Brawn bio jako brz, pa je zbog toga Vettelu bilo teže da osvoji prvenstvo. U Brawnu je Button bio prvi vozač, dok toga u Red Bullu nije bilo tako da je i zbog tog Vettelu bilo teže da osvoji prvenstvo. Vettel je puno riskirao na utrkama na kojima nisu bili dosta brzi, dok je Button završavao 5, 6... kad im bolid nije bio dosta dobar i tako nije ni malo riskirao, a ta stvar se po meni najviše cjeni kod vozača.Butt-kicker je napisao/la:..u tom slučaju uzmeš pa prebrojiš utrke dođeš do rezultata 9:8 za RedBull i onda se sjetišSchumy.d je napisao/la:hmm...Butt-kicker je napisao/la: Pa kako Vettel nije osvojio naslov u bolidu koji je bio dominantan na više utrka nego Buttonov ?
Pa ne znam baš da je.
Vettelovih nepotrebnih izlijetanja i sudaranja ,doduše nije se ni Horner proslavio.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Butt-kicker
- Navijam za: JB
Dodaj Vettelu samo bodove koje je izgubio razbijanjem i izlijetanjem za koje je sam kriv i imaš
više bodova od Buttona .
Button je bio 1. vozač u Brawnu ? kada je to Rubens prepustio bodove Buttonu ?
Ništa on nije bio više 1. vozač nego je to bio Vettel u RedBullu !
više bodova od Buttona .
Greatest shits !
Zagor je napisala :
Kaj se tice Buttona, on po meni nema sanse protiv Lewisa
Zagor je napisala :
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
E ovo je već nasmijavanje... Kad je Rubens prepustio bodove Buttonu? Ma nikad, kaj je tebi, pa Rubens je u Španjolskoj sam odabrao strategiju od tri boksa tijekom utrke, nije bilo navlačenja za Buttona, ma kakvi... Ma mislim stvarnoButt-kicker je napisao/la:Dodaj Vettelu samo bodove koje je izgubio razbijanjem i izlijetanjem za koje je sam kriv i imaš
više bodova od Buttona .

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Kenny
- Legenda
On je u Australiji izletio, a za ostalo se nesjećam, a i ako ga je zbog toga izgubio neka je, bolje mi je vidjeti da vozač izgubi prvenstvo jer je davao maksimum iz bolida, nego sa pobjedama na prvih 7 utrka kada je bolid premoćan, a kada ga konkurencija malo stigne, ili prestigne on odma završava na 5,6... mjestu. Da imamo par vozača koji voze kao Vettel, a ne vozače kao Button bilo bi više akcije na stazi, trke bi bile zanimljivije, a ne ovo.Butt-kicker je napisao/la:Dodaj Vettelu samo bodove koje je izgubio razbijanjem i izlijetanjem za koje je sam kriv i imaš
više bodova od Buttona .
Sjeti se kako je Rubens morao propustiti Jensona u Španjolskoj, ili NjemačkojButt-kicker je napisao/la:Button je bio 1. vozač u Brawnu ? kada je to Rubens prepustio bodove Buttonu ?

- Butt-kicker
- Navijam za: JB
Vettel ti je izletio u Monacu i u Turskoj izgubio kontrolu nad bolidom pa ga je prošao Button, u Austaliji nije
izletio nego se zabio u Kubicu. ...to je ono čega ja sječam bez da idem kopat dalje.
Ašto se tiče Španjolske pa to ni sam Rubens više ne tvrdi, nakon što su mu pokazali kako je vozio
još njabolje da tvrdite kako mu je Button kriv što je "zaspao" na startu 2 puta i što je sjebao mjenjač
Pretjecanja ? daj pogledaj statistiku pretjecanja ,smiješan si
izletio nego se zabio u Kubicu. ...to je ono čega ja sječam bez da idem kopat dalje.
Ašto se tiče Španjolske pa to ni sam Rubens više ne tvrdi, nakon što su mu pokazali kako je vozio
još njabolje da tvrdite kako mu je Button kriv što je "zaspao" na startu 2 puta i što je sjebao mjenjač
Pretjecanja ? daj pogledaj statistiku pretjecanja ,smiješan si

Greatest shits !
Zagor je napisala :
Zagor je napisala :
- Kenny
- Legenda
Znam da se zabio u Kubicu, i to je trkanje kad ti ideš na sve, ili ništa, da želiš svaki mogući bod da osvojiš, a ne da čekaš na 5-om mjestu kraj trke i ništa ne pokušavaš.Butt-kicker je napisao/la:Vettel ti je izletio u Monacu i u Turskoj izgubio kontrolu nad bolidom pa ga je prošao Button, u Austaliji nije
Da sigurno je Rubens jako, jako glup, to mu je prva utrka u karijeri bila, pa će ići na strategiju s kojom će samo izgubiti trku.Butt-kicker je napisao/la:Ašto se tiče Španjolske pa to ni sam Rubens više ne tvrdi, nakon što su mu pokazali kako je vozio

- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://www.planetf1.com/story/0,18954,3 ... 55,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
2010.samo jedan cilj u igri:naslov prvaka
2010.samo jedan cilj u igri:naslov prvaka
- themacor
- Navijam za: Montoya
Bravo za njega. Pokazuje koja je njegova klasa vec na pocetku.
I am whatever U say I am
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Sve cestitke za Seba.Pomeo je konkurenciju 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Ovo bi definitivno mogla biti njegova sezona...Svaka čast Vettel...
1982 UCV 1919
- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Vettel je lijepo odvozio. Jučer nije imao nikakav balans, to je i sam rekao, a danas..., svaka čast. 

- Ferrari-BiH
- Veteran
Cestitke, svaka cast. Uspio je naci pravi setup i odvoziti odlicno u kvalama.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Čestitke na Pole Positionu, nakon jučerašnjih problema, ipak je uspio izboriti najbolju startnu poziciju.
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Baš mi je drago da je on osvojio pole, bio je dosta brži od svih. Ne znam ako će se tako dobro snači i u utrci, sve ovisi o tome kakav je bolid kad je pun, ali definitivno je jedan od največih kandidata za naslov.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Mali mi nije simpatičan ali je danas stvarno dobro odvozil. Pogotovo kad vidim di je Webber i koliki mu je zaostatak.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Svaka cast Sebu!!! Fantastican je krug odradio.Momak ima strasan talenat.Takodjer ima jako dobar bolid u rukama,tako da je favorit za sutrasnju utrku..
FORZA FERRARI!!!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke na poleu ,odlican krug.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Mlada nada
Da, odlično je danas odvozio kvalifikacije ali bit će gusto sutra na trci. Ferrari je zbilja brz i očito su napravili dobar posao sa bolidom.
- Schumy.d
- Legenda
Jbg, danas mi je žao da mu se dogodio onaj kvar... Odlično je odvezao i uspio čak uhvatiti to 4. mjesto.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Steta za onaj problem s ispusnim sistemom, mislim da bi bilo puno interesantnije za nas gledatelje da je Vettel imao u tom trenutku konkurentniji bolid pa da borba za prvo mjesto bude napetija.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Po meni trenutno najveća opasnost za naslov... Da danas nije bilo problema sumnjam da bi ga Alonso dostigao. Šta je bilo, bilo je.
U Melbourneu će opet biti jak, i s takvim bolidom teško da će mu se itko ispriječiti.
U Melbourneu će opet biti jak, i s takvim bolidom teško da će mu se itko ispriječiti.

- Schumy.d
- Legenda
A teško je to za reći. Ja imam dojam da su i on i Alonso bili tu negdje po brzinama, a do kraja sumnjam da nebi bilo borbe između njih dvojice. Vidi se da je Ferrari jako brz jer su uostalom odvozili najbrži krug ( i to već na poprilično potrošenim gumama).Arai je napisao/la:Po meni trenutno najveća opasnost za naslov... Da danas nije bilo problema sumnjam da bi ga Alonso dostigao.
Ali, slažem se da će biti možda i najveći konkurent za naslov. RB i Ferrari su tu negdje, vrlo blizu.