Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Brabus
Početnik
Početnik

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Brabus »

Ferrariju je uvijek odgovarala ova staza, tako da ne mora znaciti da su toliko brzi opcenito
Sucker
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Sucker »

Brabus je napisao/la:Ferrariju je uvijek odgovarala ova staza, tako da ne mora znaciti da su toliko brzi opcenito

Na ovaj komentar mogu samo :lol: =D>

Istina nemora značit,može značiti da će na nekoj od sljedećih staza biti još brži. RedBull i Ferrari su trenutno iznad svih i to je činjenica. RB je čak možda stotinku dvije brži od Ferrarija.
Brabus
Početnik
Početnik

Post Postao/la Brabus »

Koji si ti lik.
Force Indiji je odgovarala cini mi se Spa, pa su tam rasturali, a na ostalima su bili losi.
Pa moze biti i da su brzi, nisam rekao da to NE moze biti tako.
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

vidit cemo kak ce se koji bolid ponašat kad bude pun goriva..
Michael is faster than you!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Treba mu još vremena
Michael is faster than you!!
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Morgan Freeman je napisao/la:Jel tko danas primjetio kako Blažičko nije oduševljen Šumaherovim povratkom, i stalno govorio nešto protiv njega?
nisam primjetio......čovjek je rekao što misli, niti u jednom trenutku nije govorio ništa protiv njega........a ovo danas je primjer kako će cijela schumacherova sezona izgledati......

nema teoretske šanse da schumacher u konačnici (ako se nešto izvanredno ne dogodi) bude bolji od rosberga.... tijelo je prestaro i jednosatvno ne može što bi glava htjela.......

schumacher nije stroj, nije bio niti jordan..... to su jednostavno biološki zakoni, ali to ne znači da on neće pobijediti ili imati fantastičnih utrka.

bez obzira, mislim da je ovo danas bio fantastičan rezultat za njega i mislim da trenutno nema vozača koji bi nakon 3 sezone i toliko godina mogao voziti tako!

bravo i svaka čast schumi na hrabrosti!
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Dobrodosao natrag Schumi!!!

Po meni sjajan start.Nisam ocekivao od njega top 3 to je sigurno.Ipak covjeka nije bilo dugo i sasvim je razumljiv njegov rezultat.Jos ovaj rezultat pokazuje kako je stari lisac i dalje jako brz i kako moze biti u top 10 iako je 3 godine odsustvovao (i zahebavao se sa motorima)..
FORZA FERRARI!!!
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Možda da Rosbergu isto daju neki Irvino-liki auto da mu ne može konkurirat? hehe
J/K... al nisu mi jasni ovi komentari na godine, pa nema 70 godina nego 40!
Ja bih sad isprašio sebi-prije-10-godina tur u svemu a ako ima igdje na svijetu 40 godišnjak koji je fizički kao 30 godišnjak moje pare su na MS.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Sida79 je napisao/la:Možda da Rosbergu isto daju neki Irvino-liki auto da mu ne može konkurirat? hehe
J/K... al nisu mi jasni ovi komentari na godine, pa nema 70 godina nego 40!
Ja bih sad isprašio sebi-prije-10-godina tur u svemu a ako ima igdje na svijetu 40 godišnjak koji je fizički kao 30 godišnjak moje pare su na MS.
ovo nije amatersko turističko natjecanje, već vrh motosporta i godine itekako utjeću na reflekse i reakcije. ovdje govorimo o desetinkama........
Brabus
Početnik
Početnik

Post Postao/la Brabus »

al on ima ono nesto. ima iskustvo!
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Ovako kad ovo citam kao da pricate o mojem susjedu koji ima 40 godin i malte ne za mirogoj je a ne o fizicki maksimalno spremnom covjeku da sjedne u f1 bolid.
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

ivan599 je napisao/la:Ovako kad ovo citam kao da pricate o mojem susjedu koji ima 40 godin i malte ne za mirogoj je a ne o fizicki maksimalno spremnom covjeku da sjedne u f1 bolid.
pa prema viđenom je očito spreman da sjedne i vozi.......tko je to doveo u pitanje? mi govorimo o mogućnosti da bude na najvišoj razini, e to neće ići tako lako.......
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Michael Schumacher je uvijek govorio da jedini covjek koga se na stazi "plasio" u toku svoje karijere bio Mika Hakkinen,taj isti Mika Hakkinen se povukao 2001. god .Posle 5 godina Hakkinen se vratio bez ikakve prethodne pripreme na jednodnevno testiranje Mclaren Mercedesa MP4-21...bio je 3 sekunde sporiji od vodeceg i ujedno poslednji...Schumacher je nakon 3 godine uz dosta pripreme sjeo u bolid i odmah bio "on pace" sto bi rekli,ali sta je fazon...fali mu 4 desetinke do Rosberga na kvalifikacijskom krugu,da li se radi samo o tome da mu treba vise vremena prilagodjavanja bolidu,gumama,i podesavanju set-up ili se radi o starim kostima pokazace jedino vrijeme...iskreno ja mislim da Schumacher na vrhuncu svoje karijere u ovom Mercedesu bio brzi 2-3 desetinke od Rosberga na kvalama,to bi Mercedes vec cinilo pobjednickim bolidom,ali mislim da ce se tesko dogoditi u ovim godinama,ako se kojim slucajem desi,e onda znajte da gledate pravog Michaela Schumachera,tada definitivno mogu reci najboljeg vozaca svih vremena
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Buba je napisao/la:Michael Schumacher je uvijek govorio da jedini covjek koga se na stazi "plasio" u toku svoje karijere bio Mika Hakkinen,taj isti Mika Hakkinen se povukao 2001. god .Posle 5 godina Hakkinen se vratio bez ikakve prethodne pripreme na jednodnevno testiranje Mclaren Mercedesa MP4-21...bio je 3 sekunde sporiji od vodeceg i ujedno poslednji...Schumacher je nakon 3 godine uz dosta pripreme sjeo u bolid i odmah bio "on pace" sto bi rekli,ali sta je fazon...fali mu 4 desetinke do Rosberga na kvalifikacijskom krugu,da li se radi samo o tome da mu treba vise vremena prilagodjavanja bolidu,gumama,i podesavanju set-up ili se radi o starim kostima pokazace jedino vrijeme...iskreno ja mislim da Schumacher na vrhuncu svoje karijere u ovom Mercedesu bio brzi 2-3 desetinke od Rosberga na kvalama,to bi Mercedes vec cinilo pobjednickim bolidom,ali mislim da ce se tesko dogoditi u ovim godinama,ako se kojim slucajem desi,e onda znajte da gledate pravog Michaela Schumachera,tada definitivno mogu reci najboljeg vozaca svih vremena
hakkinen nije bio schumacherovog kalibra, nije bio niti alonsovog.....sa ostalim se slažem
spacedoc
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Za kog ove godine navijat

Post Postao/la spacedoc »

Čuo sam na snimci kval da na forumu previše očekuju od schumija. Ja od ne očekujem ništa več želim da uspije. Navio sam za njega kao klinac veselio se svakoj pobijedi tako i svakom naslovu navijam za njega od kad pratim F1 (od 97) nije bio prvak do 2000 ali za njega navijao i došao na svoje 5 godina za redom 2 zadnje sezone mu nije išlo ali ja i dalje mu bio navijač kad je otišao falio mi je netko za kog ču navijati sad kad se vratio navijat ču za njega makar bio i zadnji a svakom uspjehu ču se veseliti pa sad netko priča da je pre star , ma da ima 100 i da vozi ja bi dalje za njega navijao
slika
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

SCHUMAHA!!!
Zadnja izmjena: schuey, dana/u 14 ožu 2010, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: ispravak netočnoh navoda:piše se sa SCH!!!! buahahahhha
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

Volim ga! On je moj Bog i Gospodar! Noćas sam ga sanjao. Pričali smo o životu i tako to...
Znam da će se vratiti,da će biti onaj stari....
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Sida79

Post Postao/la Sida79 »

@sunseeker - da, govorimo o desetinkama, ne o sekundama. ako je prije imao malo viška normalno je da u prvoj povratničkoj utrci ima malo manjka. osobno bih stavio priličnu paru da je hakkinen bio brži od schumachera, i ne samo on, ali to je samo jedan aspekt vrhunskog vozača i preostalo ih je pregršt koje MS godine nisu mogle uzeti.
@ivan599 - ako ćemo izvoditi zaključke na uzorku od jedne osobe: moj šef na poslu ima preko 70 godina i nevjerojatno je aktivan, užurban i ja se uspušem samo dok ga gledam. da me kojim slučajem želi prebit bome bih probao pobjeć jer ne vjerujem da bih imao neke šanse :)
@buba - to ispada 6 desetinki a to je nemoguće. primjer: uzmi bilo koju racing simulaciju (što teža to bolje) koju nikad nisi vozio u životu i kreni ozbiljno vježbat i voziti protiv ljudi koji "žive" na njoj. nitko te neće odrati za 6 desetinki po krugu jer je nemoguće... ne možeš biti toliko sporiji SAMO u refleksima, moraš griješiti da bi bio toliko sporiji a iskustvo sprečava greške a ne potiče ih.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Sida79 je napisao/la:@sunseeker - da, govorimo o desetinkama, ne o sekundama. ako je prije imao malo viška normalno je da u prvoj povratničkoj utrci ima malo manjka. osobno bih stavio priličnu paru da je hakkinen bio brži od schumachera, i ne samo on, ali to je samo jedan aspekt vrhunskog vozača i preostalo ih je pregršt koje MS godine nisu mogle uzeti.
@ivan599 - ako ćemo izvoditi zaključke na uzorku od jedne osobe: moj šef na poslu ima preko 70 godina i nevjerojatno je aktivan, užurban i ja se uspušem samo dok ga gledam. da me kojim slučajem želi prebit bome bih probao pobjeć jer ne vjerujem da bih imao neke šanse :)
@buba - to ispada 6 desetinki a to je nemoguće. primjer: uzmi bilo koju racing simulaciju (što teža to bolje) koju nikad nisi vozio u životu i kreni ozbiljno vježbat i voziti protiv ljudi koji "žive" na njoj. nitko te neće odrati za 6 desetinki po krugu jer je nemoguće... ne možeš biti toliko sporiji SAMO u refleksima, moraš griješiti da bi bio toliko sporiji a iskustvo sprečava greške a ne potiče ih.
tebi očito nije jasan pojam 6 desetinki u f1, to je doslovce jedna mala pogreška u jednom zavoju (koju mi nebi niti primjetili), a može biti uzrokovana zbog lošije reakcije, dakle refleksa

i još jednom, schumacherov problem su jedino godine, tijelo jednostavno ne može što bi glava htjela, koordinacija pokreta jednostavno više nije toliko savršena - to je biologija, tu nema pomoći

schumacher će moći (svojim ikustvom i izvanrednim talentom) taj biološki nedostatak donekle kompenzirati i sigurno će imati fantastičnih utrka ove sezone kad će biti i brži od rosberga, ali kroz cijelu sezonu on to neće moći konstantno održavati

nije mogao jordan, neće moći niti on

ali, ovih cca. pola sekunde koliko kasni za rosbergom je fantastičan rezultat, ne znam ima li vozača koji bi na njegovom mjestu postizao takva vremena
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Citam u Bild-u clanak, Gazda najavljuje "opasan" start. Sto znaci, da nece samo mirne ruke cekati, da netko napravi pogresku, vec da ce na startu pokusati obici, koliko je god moguce bolida. :)

Sretno Gazda. =D> :D
slika
jaki
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la jaki »

Arai je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Sida79

Post Postao/la Sida79 »

sunseeker je napisao/la: tebi očito nije jasan pojam 6 desetinki u f1, to je doslovce jedna mala pogreška u jednom zavoju (koju mi nebi niti primjetili), a može biti uzrokovana zbog lošije reakcije, dakle refleksa

nije mogao jordan, neće moći niti on
tebi očito nije jasan pojam 6 desetinki općenito, nevezano za ikakav sport :D to je jako puno vremena... + ako nakon utrke uzmemo godine i plasman nice rosberga uz to koliko je MS pritisnut godinama - možemo lako zaključiti da bi ga MS u najboljim danima "prao" 6 sekundi a ne 6 desetinki... tu je negdje logika pobjegla.

Jordan je sa 40+ godina bio najbolji igrač svoje ekipe iako je zdravstveno bio u lošijem stanju od MS... u nekoliko navrata je zabio +40 koševa na utakmici. Da sam ja bio tamo i da su mi svi dodavali mislim da ne bih zabio 40 koševa u cijeloj sezoni... zapravo mislim da bi mi 4 koša/sezona bio krajnji doseg bez obzira na moje superiorne reflekse kojima mogu posramiti Jordana :D
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Maerstralno GAZDA, maestralno!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

7Times je napisao/la:Maerstralno GAZDA, maestralno!
Odlicno je odvozio, s obzirom da je tri godine pauzirao, a i te tri godine su pod velikim upitnikom, jer je nesto Blazicko danas spominjao, da je u Gazda na pitanje toga rekao, da nije trebalo uopce doci do toga.... ( na pauzu).

Sve u svemu, ja kao njegov navijac sam zadovoljan, znam da se nece tek tako lako predati ( ipak je Nijemac :D ) te ce dati sve od sebe da bolid dogura do savrsenstva. + jos kada uhvati sve konce koje treba, eto i njega vrlo brzo na postoljima.

Go Gazda...Wir sind mit dir =D>
slika
Odgovori