Pa možeš ti i kopirat listić, tko ti brani.Ferrari-BiH je napisao/la: A sada ozbiljno.
Zaista nisam kopirao listic, jer znam da je sumnjivo. Moze se i vidjeti jer sam sam tipkao svoje parove.

Sve je to dozvoljeno.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Pa možeš ti i kopirat listić, tko ti brani.Ferrari-BiH je napisao/la: A sada ozbiljno.
Zaista nisam kopirao listic, jer znam da je sumnjivo. Moze se i vidjeti jer sam sam tipkao svoje parove.
Vidi se da si za kompom od jucerluka_kimi je napisao/la:Vidio sam odmah da nisi kopirao zato što si na Belupo-Karlovac stavio mali x, a ja sam veliki X.
Detalj te oslobađa svake sumnje, iako ne mogu reći da mi ne laska kada takve kladioiničarske veličine imaju isti listić kao i ja...
I da, WTF, kakav je to miraz? Ja očekujem KM-ove, eure, dolare, funte, forinte... Kaj će mi tipkovnica...
Jedino ako je neka čarobna pa sama predviđa rezultate HNL-a...
Ma više ne znam niti gdje gledam... Ma opet to nije dovoljno... Ti i tvoja familija plaćate svadbu...Ferrari-BiH je napisao/la:Vidi se da si za kompom od jucerluka_kimi je napisao/la:Vidio sam odmah da nisi kopirao zato što si na Belupo-Karlovac stavio mali x, a ja sam veliki X.
Detalj te oslobađa svake sumnje, iako ne mogu reći da mi ne laska kada takve kladioiničarske veličine imaju isti listić kao i ja...
I da, WTF, kakav je to miraz? Ja očekujem KM-ove, eure, dolare, funte, forinte... Kaj će mi tipkovnica...
Jedino ako je neka čarobna pa sama predviđa rezultate HNL-a...![]()
![]()
To ti je cijeli komp u tipkovnici
Ferrari-BiH je napisao/la:Ulazem zalbu (bez obzira na ishod ovog kola)!!!
Ako vrijedi jos uvijek pravilo 2 boda pobjedniku, onda luka_kimi e bi trebao da ih dobija, jer on posta parove i tako odmah ima mogucnost da prvi posta listic.
(borim se za titulu)
Ajde dečko, odi zuri u Sunce ili tako nešto.Ferrari-BiH je napisao/la:Ulazem zalbu (bez obzira na ishod ovog kola)!!!
Ako vrijedi jos uvijek pravilo 2 boda pobjedniku, onda luka_kimi e bi trebao da ih dobija, jer on posta parove i tako odmah ima mogucnost da prvi posta listic.
(borim se za titulu)
Ja sam ozbiljan (ukoliko je to moguceScuderia je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Ulazem zalbu (bez obzira na ishod ovog kola)!!!
(borim se za titulu)
stavit cu ovo na razmatranje. Nije losa zamisao.... I ja cekam negdje nekakav trenutak, da mu uzmem, barem 10 bodova....
I da sljedecu sezonu starte sa -30 bodova.Chuck Norris je napisao/la:Predlažem zbog zloporabe položaja da mu se oduzme 50% bodova
Nemoj sad ti meni, ti si se ponudio. Očito me ne možete skinuti na sportski način, pa me pokušavate skinuti krajnje nesportskim sredstvima (jel vas podsjećam na nekoga, a ChuckFerrari-BiH je napisao/la:Ja sam ozbiljan (ukoliko je to moguceScuderia je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Ulazem zalbu (bez obzira na ishod ovog kola)!!!
(borim se za titulu)
stavit cu ovo na razmatranje. Nije losa zamisao.... I ja cekam negdje nekakav trenutak, da mu uzmem, barem 10 bodova....
), jer evo sada imam situaciju da smo postali iste listice u minut razlike, on je postao prije jer je vec znao parove (znao sam ih i ja ali nije bilo sluzbene ponude u temi).
EDIT:
hahaha pa dokazali smo davno da nije kopiran listic (veliki i mali x i jos nekoliko detalja)
A sam si se ponudio da ne igras 2-3 kola
A da ti malo razmislis i pogledas sam kraj postaluka_kimi je napisao/la:pogledaj si post ponovno, molim te...Ferrari-BiH je napisao/la:Ostat ce crna mrlja na ovogodisnjoj tituli....svaki pravedan clan ce znati da si ti pobjednik![]()
![]()
![]()
bojim se da ne razumijem...Ferrari-BiH je napisao/la:A da ti malo razmislis i pogledas sam kraj postaluka_kimi je napisao/la:pogledaj si post ponovno, molim te...Ferrari-BiH je napisao/la:Ostat ce crna mrlja na ovogodisnjoj tituli....svaki pravedan clan ce znati da si ti pobjednik![]()
![]()
![]()
jesam, jesam, učio sam, znam i definicije...Ferrari-BiH je napisao/la:Ja zaboravio da si ti jos mali, vjerovatno nisi jos ucio rijeci ironija i srakazam
Odlican 5.luka_kimi je napisao/la:jesam, jesam, učio sam, znam i definicije...Ferrari-BiH je napisao/la:Ja zaboravio da si ti jos mali, vjerovatno nisi jos ucio rijeci ironija i srakazam
IRONIJA je izražavanje putem suprotnosti - misli se zapravo suprotno od onoga što se kaže.
SARKAZAM je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga - pojačana ironija.
Opet si frustriran, ne valja ti to...![]()
E nije OT, pogledaj donji dio posta...Ferrari-BiH je napisao/la:Odlican 5.luka_kimi je napisao/la:jesam, jesam, učio sam, znam i definicije...Ferrari-BiH je napisao/la:Ja zaboravio da si ti jos mali, vjerovatno nisi jos ucio rijeci ironija i srakazam
IRONIJA je izražavanje putem suprotnosti - misli se zapravo suprotno od onoga što se kaže.
SARKAZAM je zlobna, ljuta, zajedljiva, oštra i gorka poruga - pojačana ironija.
Opet si frustriran, ne valja ti to...![]()
Previse ides u OT, prijavit cu te Scudu![]()
luka_kimi je napisao/la:Opet. Ako Hajduk večeras pobjedi Rijeku, ovo je moja treća pobjeda u nizu.
EDIT: Znate da me ovo već plaši...
Ja ću naglas ovdje reći, pa da vidite da sam pošten.Scuderia je napisao/la:Nista od trece ukupne pobjede za luku....Hajduk 1-1 Rijeka. Nesluzbeni rezultati za 2 minute.
EDIT. Nakon sto je prosla dvije kontrole, evo rezultata...![]()
Naravno, ako sam kome krivo sta zbrojio neka mi kaze na pp. ( ma da mislim da bi trebalo biti sve uredu).
Cestitke K1M1-ju na pobjedi.![]()
![]()
Cak je aktualni prvak uspio smanjiti zaostatak za vodecim za jedan bod.
Je, moja greska.luka_kimi je napisao/la: Ja ću naglas ovdje reći, pa da vidite da sam pošten.![]()
Scuderia, K1M1 nema 15, nego 17 bodova.2 za Zagreb, 2 za Istru, 4 za Karlovac-Belupo, 2 za Cibaliu, i 5 za Hajduk+ 2 boda za pobjednika.
![]()
svaka čast na poštenjuluka_kimi je napisao/la:Scuderia, K1M1 nema 15, nego 17 bodova. 2 za Zagreb, 2 za Istru, 4 za Karlovac-Belupo, 2 za Cibaliu, i 5 za Hajduk+ 2 boda za pobjednika.