Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- kimi#1
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Kimi MS
Re: Felipe Massa
Massa budi jak i dokaži da si bolji od Alonsa!Nedaj da sponzori kao Santander odlučuju tko je prvi a tko drugi vozač...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Vettel skida kapu Massi....
KLIK-njemacki !!!
Vettel skida kapu Massi, jer se Felipe vratio nakon one strasne ozljede... Najbolji dio....
Povratak na stazu je jako tezak. Imam mnogo postovanja / respekta o tome sta je napravio. Ovo je njemu prva utrka, nakon sto se vratio ( nakon one ozljede) i sada je u prvom redu. Dobro je, imati ga opet.
KLIK-njemacki !!!
Vettel skida kapu Massi, jer se Felipe vratio nakon one strasne ozljede... Najbolji dio....
PrijevodEin Comeback ist natürlich sehr, sehr schwierig. Ich habe großen Respekt vor dem, was er erreicht hat. Es ist sein erstes Rennen, bei dem er wieder dabei, und er steht in der ersten Reihe. Es ist gut, dass er wieder bei uns ist."
Povratak na stazu je jako tezak. Imam mnogo postovanja / respekta o tome sta je napravio. Ovo je njemu prva utrka, nakon sto se vratio ( nakon one ozljede) i sada je u prvom redu. Dobro je, imati ga opet.

-
- Mlada nada
- Navijam za: Ferrari
Malo sa zakašnjenjem, ali svaka čast Massi danas! Bolji i od Alonsa što je stvarno odličan rezultat. 

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
muči tebe taj alonso ha?kimi#1 je napisao/la:Massa budi jak i dokaži da si bolji od Alonsa!Nedaj da sponzori kao Santander odlučuju tko je prvi a tko drugi vozač...
- Barry
- Test vozač
meni je alonso bass kul tip... zna mali ssta radi ha ja ..sunseeker je napisao/la:muči tebe taj alonso ha?kimi#1 je napisao/la:Massa budi jak i dokaži da si bolji od Alonsa!Nedaj da sponzori kao Santander odlučuju tko je prvi a tko drugi vozač...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
-
- Navijam za: Nikoga
super mi je ova postava ferrarija jer su oba jako jako simpatični. pogotovo alonso...
-
schuey je napisao/la:100 kn da je Massa na bržim gumama da vide kak budu u trci da Alonsu put napravi kroz trku da znaju kak će dalje ići s njegovim promjenama
1000 kn da su obojica na jednako brzim gumama!

-
Ajde Felipe! Možeš ti to!
Junački do prvog mjesta!!!
Junački do prvog mjesta!!!

-
- Legenda
ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
Samo neka se trkaju.
- Schumy.d
- Legenda
Recimo, jedan naslov bi bio dovoljan.dmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...

- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Bravo Felipe, šteta mogao si pobijediti da te Alonso nije pretekao na početku, ali dobro, srećom završio si utrku i pridonijeo dvostruku pobjedu Ferrariju. Bravo majstore!
- Scuderia
- Moderator
Bravo Felipe.
Cestitke za drugo mjesto.
Lijepo ga je ponovno vidjeti na vrhu.

EDIT. Ovo je njegov najbolji start za Ferrari.

Lijepo ga je ponovno vidjeti na vrhu.

Ako se ne varam, Felipe je isao zatvarati Hamiltona, pa je ostavio tocno toliko mjesta da ga Alonso moze proci. Nema veze, vratio se u velikom stilu.GT-R je napisao/la:Bravo Felipe, šteta mogao si pobijediti da te Alonso nije pretekao na početku, ali dobro, srećom završio si utrku i pridonijeo dvostruku pobjedu Ferrariju. Bravo majstore!

EDIT. Ovo je njegov najbolji start za Ferrari.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bravo majstore.Kakav povratak
.Velicanstveno.Start sa prljave strane se osvetio.Da je uspio na startu odbraniti poziciju siguran sam da bi pobijedio.Ali i ovo je odlicno. 

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Scuderia
- Moderator
Naravno da je odlicno. Ja cak slavim, kao da je pobijedio.Felipe Massa je napisao/la:Bravo majstore.Kakav povratak![]()
.Velicanstveno.Start sa prljave strane se osvetio.Da je uspio na startu odbraniti poziciju siguran sam da bi pobijedio.Ali i ovo je odlicno.

Ako pogledamo unazad....
Australija 2007. (6 mjesto) - problemi u kvalifikacijama
Australija 2008. odustajanje- tehnicki problemi
Australija 2009. odustajanje-problemi
Mi navijaci imamo razloga za veliko slavlje.

-
- Navijam za: Nikoga
jednostavno je... F1 je po tom pitanju jednaka kao 'real world'. trebaš se ponašati kao da si najbolji, najveći i da te nitko drugi nije vrijedan i sigurno će te tako i gledati... bezbroj puta provjereno. moraš biti baš baš teški teški teški antitalent da netko pregazi preko takve samouvjerenostidmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...

- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
I Massi čestitke, jučer odlične kvalifikacije i danas dobra trka. Kako je već spomenuto, pobijedio bi da se start odigrao drugačije... 

- Schumy.d
- Legenda
Bravo Felipe baby!! 
Lijepo je vidjeti ga ponovno u vrhu.

Lijepo je vidjeti ga ponovno u vrhu.
- Scuderia
- Moderator
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Svaka cast Massa, vratiti se s drugim mjestom nakon one ozlijede je stvarno junacki podvig!
-
Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.dmarijon je napisao/la:ja stvarno više ne znam šta massa još treba napraviti da bi ljudima dokazao da je vrhunski, top vozač. ?? još kada slušam ml. jergovića (uz dužno poštovanje) i njegove opaske kako massa nije u samom vrhu, ovo ono...
A Jergović,dali tog čovijeka treba uopće slušati

Eh moj Mladene

- Schumy.d
- Legenda
Sucker je napisao/la: Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.

Konkurira za izjavu tjedna, a možda i mjeseca, vidjet ćemo.
Alonso je jednostavno uhvatio bolju putanju kroz prvi zavoj i samim time došao u prednost nad Massom. I sam Massa je to priznao.
Btw. isto tako koliko god Jergović pričao negativno o Massi, isto toliko ti s*reš po Alonsu. Pa kad ti ne možeš slušati Jergovića, onda zamisli kako je nama kad čitamo te tvoje postove.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Massa je izgubio utrku u prvome zavoju. Ušao je previše mlako. Inače dosta dobra utrka za njega, premda sumnjam da je zadovoljan onim komentarom iz boksa " čuvaj gume, čuvaj motor..."
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Ricxpa
- Test vozač
Da, trebao je isforsirati gume i motor i ne zavrsiti utrku, daj molim te. Pa sam si mogao primjetiti da su prakticki svi vozaci imali nekakav raspored u kojim trenutcima ce raditi pritisak a u kojim ne.Dani je napisao/la:Massa je izgubio utrku u prvome zavoju. Ušao je previše mlako. Inače dosta dobra utrka za njega, premda sumnjam da je zadovoljan onim komentarom iz boksa " čuvaj gume, čuvaj motor..."
Sucker je napisao/la: Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.

Slažem se, sada do kraja sezone na kvalifikacijama ce Massa bit bolji i onda ce morati na startu da propusta Alonsa

-
Ricxpa je napisao/la:Da, trebao je isforsirati gume i motor i ne zavrsiti utrku, daj molim te. Pa sam si mogao primjetiti da su prakticki svi vozaci imali nekakav raspored u kojim trenutcima ce raditi pritisak a u kojim ne.Dani je napisao/la:Massa je izgubio utrku u prvome zavoju. Ušao je previše mlako. Inače dosta dobra utrka za njega, premda sumnjam da je zadovoljan onim komentarom iz boksa " čuvaj gume, čuvaj motor..."
Sucker je napisao/la: Upravo tako,Massa je ostavio svijesno prostor Alonsu na startu,da ovaj može proći jer su nažalost u istom timu. Siguran sam da mu Massa nebi ostavio trunčice prostora da jedan od njih ne vozi za Ferrari,samo se sjetite Barcelone i prvog zavja mislim da je bilo 2008 god.![]()
Slažem se, sada do kraja sezone na kvalifikacijama ce Massa bit bolji i onda ce morati na startu da propusta Alonsa![]()
Vrlo vjerojatno,jer nikako drugačije nemre proć Massu.

- Ricxpa
- Test vozač
M'da? Ti radis u Ferrariju pa znas iz prve rukeSucker je napisao/la: Vrlo vjerojatno,jer nikako drugačije nemre proć Massu.

Awgh, napokon jedan troll koji je saljivdjija