Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Ricxpa
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Re: Fernando Alonso
Drago mi je da su i Massa i Alonso prionuli ozbiljno na posao i da su nadolazecu sezonu shvatili kao mogucnost povratka na vrh. Nadam se da ce ih propeti konjic sluziti i da ce zajedno pobjedivati na sto vise utrka. Nisam navijac Ferrarija ali evo sada kako Alonso vozi za njih, radujem se i njihovom uspjehu!
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... two-titles" onclick="window.open(this.href);return false;
po meni nije,ali eto...više mi liči na ulizivanje Ferrarijevim navijačima
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Pa navikli su na to, zašto bi sada bilo drugačijefenomeno je napisao/la:http://f1.gpupdate.net/en/formula-1-new ... two-titles

"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
http://www.motorsport.com/news/article. ... 9672&FS=F1" onclick="window.open(this.href);return false;
Alonso smatra da je Red Bull favorit u Bahreinu
.Da li ćemo to u prvoj utrci vidjeti dvostruku pobjedu Red Bulla i naznaku dominacije jedne momčadi u prvenstu. 
Alonso smatra da je Red Bull favorit u Bahreinu

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Na mekanima krece u utrku.The Greatest je napisao/la:Zna li ko na kojim je gumama vozio Alonso Q3?

- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Imaš li kakvu potvrdu? Link ili nešto? Ovo mi je nekako presporo za mekane. Ako jeste, onda je sigurno napravio neku grešku od pola sekunde.Scuderia je napisao/la:Na mekanima krece u utrku.The Greatest je napisao/la:Zna li ko na kojim je gumama vozio Alonso Q3?
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Početnik
- Navijam za: Fernanda Alonsa
Lošije je odvozio 2. sektor. Sta se tocno dogodilo ne znam, valjda neka greška.The Greatest je napisao/la:Imaš li kakvu potvrdu? Link ili nešto? Ovo mi je nekako presporo za mekane. Ako jeste, onda je sigurno napravio neku grešku od pola sekunde.Scuderia je napisao/la:Na mekanima krece u utrku.The Greatest je napisao/la:Zna li ko na kojim je gumama vozio Alonso Q3?

-
A da nije jednostavno samo sporiji,to ti nije palo napametThe Greatest je napisao/la:Imaš li kakvu potvrdu? Link ili nešto? Ovo mi je nekako presporo za mekane. Ako jeste, onda je sigurno napravio neku grešku od pola sekunde.Scuderia je napisao/la:Na mekanima krece u utrku.The Greatest je napisao/la:Zna li ko na kojim je gumama vozio Alonso Q3?

Biće da je zaboravio stisnut gumb 6 desetinki na volanu.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
A da nije možda čuvao gumeSucker je napisao/la:
A da nije jednostavno samo sporiji,to ti nije palo napamet![]()
BTW sad ti bar znam nick na onom tamo forumu ili bar koga kopiraš
...put u raj nije posut ružama...
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Napravio je par greškica, i sam je to komentirao.

Nigdje se ne spominje dugme za 6 desetinkiOn my last run I lost precious time in a couple of corners, losing a couple of tenths, which can happen when you are fighting for pole.

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ja nisam vidio nikakvu grešku Alonsa a još nisam nigdje ni pročitao da je pogriješio u svom zadnjem krugu. U prvom mjerenju u Q3 Alonso je bio malo brži od Masse, moguće je da je čuvao gume ili mu je setup bolida podešen za utrku, on je skoro 0.5 sekundi sporiji bio u Q3 u odnosu na Q2.The Greatest je napisao/la:@Sucker - Nemam ni najmanju želju da sa tinejdžerima popout tebe vodim rasprave na ovu temu. Alonso je u Q2 imao odlično vrijeme i normalno da mi je bilo sumnjivo što je u Q3 pao pola sekunde. Zato sam posumnjao na gume ili grešku. Samo sporiji sigurno nije bio. Ako nemaš šta pametno reć', učini nam svima uslugu i od.ebi sa foruma.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Lijep start za Alonsa u Ferrari-ju.Dokazao je da je Ferrari uistinu brz,a da on ipak treba jos malo vremena kako bi stigao Massu,jer je to ipak drugi nacin rada,drugi stil dizajna bolida od svih koje je dosada vozio..
Sretno sutra!!! Za Ferrari!!!
FORZA NANDO!!!
Sretno sutra!!! Za Ferrari!!!
FORZA NANDO!!!
FORZA FERRARI!!!
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
U cemu kako bi dostigao massu? pa najbolje Ferrarijevo vrijeme vikenda: Alonso, Ferrari, 1:54.099
To sto je zavrsio Q3 iza masse ne znaci da je losiji i da ga treba dostizat... Ne znaci ni ovo gore da je bolji ali... Mislim da je Alonso vec preko 95% priviknut... Za mene mu privikavanje nije isprika... Ajmo Ferrariji, ajmo Renaulti... jedva cekam sutra...
To sto je zavrsio Q3 iza masse ne znaci da je losiji i da ga treba dostizat... Ne znaci ni ovo gore da je bolji ali... Mislim da je Alonso vec preko 95% priviknut... Za mene mu privikavanje nije isprika... Ajmo Ferrariji, ajmo Renaulti... jedva cekam sutra...

SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Govorio sam konkretno na kvale.Ne mislim dizati tenzije,jer navijam za momcad,a samim tim podjednako za oba vozaca Ferrari-ja ( osim velikog Schumachera ).Massa je odradio taj drugi brzi krug bolje od Alonsa i to je kljuc svega.Inace,nema to veze koliko je ko brz u jednom krugu tokom vikenda,ako se ne sastavlja brzina tokom cijelog vikenda..Po meni on jos ima prostora za privikavanje i napredak,kao i Schumacher,Button,Rosberg,Kubica i sl.tomidix je napisao/la:U cemu kako bi dostigao massu? pa najbolje Ferrarijevo vrijeme vikenda: Alonso, Ferrari, 1:54.099
FORZA FERRARI!!!
-
- Navijam za: Nikoga
Citirano sa jednog sajta:
"Rivali strahuju od Alonsa. Baton kaže da ga vidi kako je srećan, što je loš znak za sve ostale, jer to znači da je i brz. Krupne reči su izgovorene, uz jednu ogradu - Asturijac je kazao da je F10 odličan auto, najbolji koji je ikada vozio, ali da to ne znači da je bolji od rivalskih. Svi veliki igrači u šampionatu skrivaju karte, tako i Fernando i, možda zato što mu je poker omiljena zabava, odličan je u toj disciplini. Ulogu favorita, barem na premijeri, prepušta Red Bulu i poziva tifoze na strpljenje, objašnjavajući da je Formula 1 kompleksan sport i da uspeh možda neće stići već u prvoj godini partnerstva s Ferarijem."
Autor teksta: Aleksandar Babic
"Rivali strahuju od Alonsa. Baton kaže da ga vidi kako je srećan, što je loš znak za sve ostale, jer to znači da je i brz. Krupne reči su izgovorene, uz jednu ogradu - Asturijac je kazao da je F10 odličan auto, najbolji koji je ikada vozio, ali da to ne znači da je bolji od rivalskih. Svi veliki igrači u šampionatu skrivaju karte, tako i Fernando i, možda zato što mu je poker omiljena zabava, odličan je u toj disciplini. Ulogu favorita, barem na premijeri, prepušta Red Bulu i poziva tifoze na strpljenje, objašnjavajući da je Formula 1 kompleksan sport i da uspeh možda neće stići već u prvoj godini partnerstva s Ferarijem."
Autor teksta: Aleksandar Babic
- ZD1400RT
- Početnik
- Navijam za: Spanjarda
Ne sumnjam u Alonsove kvalitete. Massa je odvozio odličan krug, ali po meni je Alonso bolji trkač i vjerujem da će to sutra pokazati. Super mi je što su 2. i 3. i nadam se odmah njihovom dvoboju, samo me frka da Massa ne nabije Alonsa kao Hamiltona u Japanu 2008.
11
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
A da ti nije palo na um da je stvarno imao kakvih greški? Ili možda čarobni gumb od 6 desetinki proradio tek u utrci?Sucker je napisao/la:The Greatest je napisao/la:A da nije jednostavno samo sporiji,to ti nije palo napametScuderia je napisao/la: Imaš li kakvu potvrdu? Link ili nešto? Ovo mi je nekako presporo za mekane. Ako jeste, onda je sigurno napravio neku grešku od pola sekunde.![]()
Kao što je Alonso i sam nakon utrke pokazao, samo vi i dalje pričajte, dok su drugi pričali neki su u miru radili, a sadaće pričati na stazi.
Bravo Fernando, krećemo u novu eru Ferrarija, samo ovaj puta Alonso umjesto Schumia
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Cestitke Alonsu na pobijedi.Odlicna voznja.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Napokoooon
I baš dobro si rekao svi su jučer pričali o šamaranju Masse nad Alonsom,a on je danas pokazao kao i Massa izvrstnu i pametnu vožnju,odlučio je bolji start Alonsa
I baš dobro si rekao svi su jučer pričali o šamaranju Masse nad Alonsom,a on je danas pokazao kao i Massa izvrstnu i pametnu vožnju,odlučio je bolji start Alonsa
...put u raj nije posut ružama...
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bravo za Alonsa, vozio je odličnu utrku danas...
Lijep start, i dobar prolazak pokraj Masse. Kasnije je mirno priveo utrku
kraju zbog Vettelovih problema.

kraju zbog Vettelovih problema.

- Schumy.d
- Legenda
Šta reći nego svaka čast!! 
Perfektno odvoženo, bez ikakvih problema. Auto ide dobro, Fernando zna šta radi i vjerujem da ćemo ove sezone često gledati španjolsku zastavu na podijima.
Vidi se da je jako sretan i motiviran, a to se traži.

Perfektno odvoženo, bez ikakvih problema. Auto ide dobro, Fernando zna šta radi i vjerujem da ćemo ove sezone često gledati španjolsku zastavu na podijima.
Vidi se da je jako sretan i motiviran, a to se traži.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Bravo maestro... Sreca je posluzila prvu trojicu vettelovim problemom ali odlicno odvozeno... Zasluzeno, nakon 2 godine muke u Renaultu... Prekrasno... Pobjeda u 1. utrci... Mislim da nitko nije mogao pozeljeti ljepsi pocetak za Ferrari i Alonsa...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bravo prvace, rutinirano u sebi svojstvenom stilu odvozena utrka bez problema. Ferrari ocito dobro odgovara Alonsu i Alonso njemu, cestitke!
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Onda je 1:1Chuck Norris je napisao/la:Napokoooon

Vidjet ćemo na VN Australije tko će koga tamo šamarati..
Bravo za Alonsa, iako mi trenutno i nije baš drag, drago mi je da je za Ferrari pobjedio i drago mi je što govori kako mu je ovo najbolja momčad u kojoj je vozio i da ju hvali.