Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la Slash »

Overall, then, we’re pretty happy with our haul of 21 world championship points today, and will now continue to develop our car on the back of this very promising first outing. Our aim is to be fully competitive in Australia. - Martin Whitmarsh nakon utrke

Nadam se da to znači da donose update-ove na auto već u Australiju, jer meni se ovo danas više činilo kao sreća kaj smo bili na postolju, nego neka brzina, sumnjam da Vettel nije imao problema da bi Hamilton bio 3. Pogotovo, tokom vikenda sam pratio live-timing i na svim treninzima i u kvalifikacijama su na ''miki maus'' djelu staze imali zaostatak po 6-9 desetinki, a i Button i Lewis su se žalili na manjak downforce-a. Tako da: da, s obzirom na okolnosti zadovoljan sam s današnjim rezultatom, ali ne i brzinom bolida, nadam se da će do Australije zatvorit gap za prve dvije ekipe.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Sucker
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Sucker »

nikolaa je napisao/la:McLaren se vratio u top 3,gdje mu je i mjesto.Malo su iza Ferrari-ja i Red Bull-a,ali zaostatak nije ogroman.Hamilton je izvukao maksimum iz bolida.

Inace i McLaren i Mercedes vec u Australiji ocekujem u konkretnijoj borbi za vodecim duom.Na ovoj stazi nisu mogli vise.Bilo je ocito kako su Ferrari i Red Bull jaki na ovoj stazi i ostali im nisu mogli parirati.Ali Australija je specificna i tu se moze svasta dogoditi..
Opet sve ovisi,jer Australija nije tipičan staza,a i vrijeme je veliki faktor. Trebalo bi biti jako toplo tamo,ali se zna desiti da bude čak i prohladno za njihove pojmove. Ako će biti tako bit će lakše za sve,pogotovo za motore i meke gume,a ako neće opet su Ferrari i RB favoriti po meni,pa tek onda McLaren. Milim da je Mercedes puno dalje nego što se misli od vodeće trojke.
IH!
Navijam za: McLaren

Post Postao/la IH! »

Vrlo sam zadovoljan izdanjem Hamiltona. ocigledno je bilo da je na utrci izvukao maksimum ,koji trenutno moze dati ovaj bolid McM.
Ferrari i RB jesu brzi,ali je bitno da niso previse odmakli,i nadam se da cemo uspjeti iz utrke u utrku anulirati tu njihovu prednost.
Duga je sezzona... :biggrin:

Buton,ocekivao sam vise,rekao bih,"energicniju" borbu,al' ok,.nije tako lose za prvu zvanicnu trku u novoj masini i ekipi 8)
slika
slika
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Sucker je napisao/la:
nikolaa je napisao/la:McLaren se vratio u top 3,gdje mu je i mjesto.Malo su iza Ferrari-ja i Red Bull-a,ali zaostatak nije ogroman.Hamilton je izvukao maksimum iz bolida.

Inace i McLaren i Mercedes vec u Australiji ocekujem u konkretnijoj borbi za vodecim duom.Na ovoj stazi nisu mogli vise.Bilo je ocito kako su Ferrari i Red Bull jaki na ovoj stazi i ostali im nisu mogli parirati.Ali Australija je specificna i tu se moze svasta dogoditi..
Opet sve ovisi,jer Australija nije tipičan staza,a i vrijeme je veliki faktor. Trebalo bi biti jako toplo tamo,ali se zna desiti da bude čak i prohladno za njihove pojmove. Ako će biti tako bit će lakše za sve,pogotovo za motore i meke gume,a ako neće opet su Ferrari i RB favoriti po meni,pa tek onda McLaren. Milim da je Mercedes puno dalje nego što se misli od vodeće trojke.
uz sve ovo pitanje je kako cce McM reagovati na "novi" difuzor tj obiccni nakon ssto je ovaj zabranila FIA.. ko zna mozzda upravo to bude ona idealna kvaka koja nedostaje jer occigledno je da je Mc brz.. nessto vjerovatno sitno nedostaje...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Martin Whitmarsh uvjeren da njegova momcad nije daleko od RB-a i Ferrarija.
KLIK
slika
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Evo jedan fora video, Lewis i Jenson intervjuiraju jedan drugog :biggrin: Za sad je sve divno i krasno, vidjet ćemo ako će to i potrajat.... ;)
Govore o očekivanjima u sezoni, pritiscima, momčadskim kolegama (Hamilton o Alonsu :biggrin: ) itd...
O Alonsu kaže da je najbolji vozač protiv kojeg je vozio i smatra ga najvećim konkurentom za naslov.... ;)

slika slika
Eldorado
Navijam za: Hamilton_Mclaren

Post Postao/la Eldorado »

Mclaren pobjeđuje u Australiji to sigurno :)
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Idila u McLarenu :-D , nadajmo se da će potrajat.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Post Postao/la gringo73 »

McLaren je otkupio većinu Mercedesovog udjela u momčadi. Mercedes sad ima još nekih 11%. http://www.autosport.com/news/report.php/id/82224" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

gringo73 je napisao/la:McLaren je otkupio većinu Mercedesovog udjela u momčadi. Mercedes sad ima još nekih 11%. http://www.autosport.com/news/report.php/id/82224" onclick="window.open(this.href);return false;
=D> =D> po meni odlična stvar, pravi korak za potpunoj neovisnost...Viva la independencia!!!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

E, a sad ce ovi da im salju sjebane motore.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Oni su im jedina šansa za pobjedu ove sezone.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Nek počnu još svoje motore radit i sve 5 :)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

Slash je napisao/la:Nek počnu još svoje motore radit i sve 5 :)
već ih i rade, samo ne za f1 bolid, ali doći će i to. mislim da im ugovor s mercom traje do 2015.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Button:Australija ce odgovariti vise McLarenu
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
srdjan
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la srdjan »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Button:Australija ce odgovariti vise McLarenu
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta on moze drugo da kaze posle razocarajuce sedmo mesto u Bahreinu.
Zasto ne pobedjuje sad kad je tolko sposoban vozac.Hm..... [-X
neskoq
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la neskoq »

MA ovo su samo mesetari koji sigurno nisu dobri za F1,ulaze i izlaze iz F1 kako se kome svidi.Koriste velike novce i snagu maticnih drzava i sigurno neogranicene kolicine novca samo da bi dokazali superiornost Njemacke tehnologije,a u stvari sta se na kraju desava.Sve ostale momcadi koje bi se takmicile sportski i fer nemaju sanse jer nemaju tako jake drzave iza sebe.Najvise bih volio da McLarenovci uspiju da se rijese Mercedesa pa da ponovo pocnem da navijam za jedan pravi F1 tim a ne za plagijatore.P Nijemci su unistili sve konkurente koje su imali u autoindustriji,a kako je Rover prosao sa BMW tako ce i McLaren sa Mercedesom ako ih se ne rijesi na vrijeme.McLaren propadne a Mercedes se vine u nebesa.Evo sad bas na TV-u gledam test Kia Ceed,kaze komentator-Stabilna kao da je Njemacki auto,ili vrhunska sijedista skoro kao u Golfu.Bljak,koji cinizam placenika novinara.Ako mislite da je ovo sve offtopic obrisite ali ja mislim da nije jer sve je to isto i u F1 i McLaren treba biti svjestan da mercedes radi na izdizanju svog tima,a pretpostavljam ko ce biti zrtva u narednom periodu.McLaren-Mercedes=Rover-BMW.I hvala Bogu na odlasku ovih Germanofilskih navijaca McLarena u Mercedes,jer mi je vise bila muka od njhove ljubavi prema tradiciji McLarena a u stvari su svaki njihov uspijeh koristili da bi velicali Mercedes.Kada su pobijedjivali bili su Mercedes a kada su gubili onda su bili McLaren,cak i profesionalni novinari su ih tako isto naslovljavali u clancima.Tako da Mercedes nije izgubio nijednu utrku a McLaren nijednu pobijedio.To su pravi F1 lesinari,poslani su iz Deutchland fatherrland da im donesu slavu,ako treba i po cijenu propasti F1.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

slika

Jedan retrovizor je za ove koji su odmah iza, a drugi za one tamo...malo dalje. :biggrin:
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

bilo je i prije početka prošle sezone isto ovako na testiranju dupli retrovizori. Mislim da su time testirali dali se bolje vidi unatrag klasično ili Ferrari stil retrovizora (ovi vanjski) i kako to utječe na strujanje zraka straga
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

A da stave 1 retrovizor od 40-ak cm pa sve vide? :biggrin:
Ovako se čovjek zbuni, ne zna na koji bi pogledao. :lol:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Lewis: "I’ve got a car that probably feels better than I’ve ever had at this track, so that’s a major positive.”

JB: “I’m reasonably pleased with the balance, and it’s just got better throughout the day. I’ve been happy since lap one this morning."

Obečavajuće izjave naših vozača ali treba to sutra i u nedjelju pretvoriti u neke rezultate.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

King iCool je napisao/la:Lewis: "I’ve got a car that probably feels better than I’ve ever had at this track, so that’s a major positive.”

JB: “I’m reasonably pleased with the balance, and it’s just got better throughout the day. I’ve been happy since lap one this morning."

Obečavajuće izjave naših vozača ali treba to sutra i u nedjelju pretvoriti u neke rezultate.
Da, zvuči obečavajuće. Jutros je Lewis rekao da je puno bolja vidljivost s novim retrovizorima. A druga promjena, difuzor, je opet u bojama.

slika
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Danas perfektna taktika i katastrofalna. Button sve 5! Ali Lewisa su pozvali u box kad to nije bilo potrebno i preuzimaju 50% krivnje za propušteno postolje. :(
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Odlične vožnje obojice vozača! Koliko god sam bio kritičan prema Hamiltonu jučer, toliko me danas oduševio. Button je imao fantastičan ritam. Boks je išao na promjenu Lewisovih guma jer su se nadali da će to uraditi i Kubica i Ferrari, međutim kriva procjena. Još nam jedino preostaje popravit formu u kvalifikacijama. Ništa mi neće ovi dan pokvaaaarit! :mrgreen:
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

NIje mi jaso ovo s promjenom guma. Button je mijenjao guem jednom. Sa intermedija na slickove i to se ispostavilo
najboljom odlukom utrke. No, nije mi jaso zašto su Hamiltonu 2 puta mijenjali gume. Prvo sam mislio da ih je potrošio, s agresivnom vožnjom
pa ih je bilo potrebno promijeniti. Zašto se Hamilton ona izderavao na Lathama (trkaćeg inženjera). Kao ono: "Čija je ideja bila 2 puta ići
u boks?!" NIje mi to jasno.

EDIT:
Evo sad mi je gringo u gornjem postu odgovorio na pitanje. Hvala :biggrin:
Zadnja izmjena: Arai, dana/u 28 ožu 2010, 10:27, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Odgovori