King iCool je napisao/la:luka_kimi je napisao/la:
Dok mi ne procjenimo drugačije, te je momčadi zabranjeno stavljati u DNF i to je konačna odluka.
Ukoliko nisi znao, Virgin nema čak niti dovoljno velik spremnik da dođe do cilja...

HRT će prije poletjeti nego doći do cilja...

A Lotus je jedina momčad koja bi mogla, i o njima ću se još dogovoriti sa kolegom K1M1...

Pa nije naš problem ako Virgin ne može izračunat koliko velik spremnik im treba a to ne znači da ne mogu doći do cilja to samo znači da ne mogu vozit punom parom tijekom cijele utrke,znači štedjet će gorivo i manje opterečiovat motor,getribu itd pa možda dođu do cilja. HRT ima šanse kao nekad Minardi da dođe do cilja.
Samo hoću reči da nije fer da se ih tako diskriminira i podcjenjuje ipak su to novemomčadi i treba im vremena. A niti jedna momčad ne može sa 100%-tnom sigurnošću reči da će doči do cilja tako da bi to pravilo trebalo malo promisliti.

Gledaj. Nikome nije cilj da ih se diskriminira, meni najmanje. Nakon zadnje utrke, za koju si vidio koliko su svi imali bodova, svi bi stavili u DNF ili dva Virgina i HRT ili dva HRT-a i Virgin. I nitko ne bi promašio. Po tome, onda možemo bez problema ukinuti DNF, budući da na njemu svi dobivaju jednak broj bodova. Čemu onda on? Čemu DNF ako na njemu ne možeš steći određenu prednost.
Zato je zabranjeno stavljati ih u DNF. Glupo je njih stavljati, zato što to nije nikakvo znanje o F1, već logičko zaključivanje. Ova je igra tu da vidimo tko riskira i tko ima široko znanje o F1, tko zna koja staza odgovara kojem bolidu, itd.
Pa da vidimo, sad ti probaj pogoditi tko će odustati... U tom je cilj igre.
EDIT: Chuck, što je najgore, oni ni teoretski ne mogu do cilja (Virgin). Imaju spremnik koji je prazan 10 krugova prije kraja. Ako prikoče, zaostat će 7-8 krugova, a po tome, oni su DNF, tj. ne vode se kao u poretku, budući da nisu odradili 90% utrke.
EDIT2: Isto Chucku, ja im nisam kriv ako su stavili. Lijepo sam napisao i u ovoj temi, i u uvodnom postu namjenskog topica.