Robert Kubica [#88]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Roberta Kubicu i Kamuia
Re: Robert Kubica
jučer je moglo bolje završit da nije bilo webbera i sutilla....mislim da je mogao do 10 mjesta ali teško...
mislim da su se u renaultu bili odlučili na štednju motora-(treba povuć toliko goriva)
mislim da su se u renaultu bili odlučili na štednju motora-(treba povuć toliko goriva)
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
kubica_f1fanaticos je napisao/la:jučer je moglo bolje završit da nije bilo webbera i sutilla....mislim da je mogao do 10 mjesta ali teško...
Negdje desetak krugova prije kraja sustizao je Barichela, smanjio na nekih 5 sekundi, a onda je iznenada stao i razmak se opet počeo povečavati. Gume ili su izračunali da ipak nema realnih šansi za prestići ga do kraja?
-
u petak na prvom treningu kubica i renault su odradili super posao...dok na 2. i 3. je bio loš...mislim da renaultu više paše suho vrijeme danas na kvalama je dao maximum....kubica se nada nekom bodu...a mogao bi i do podija..u F1 sve je moguće
evo kubicine izjave:
"I think I got the maximum that was possible from qualifying today. I had to push hard because the car was not easy to drive and I think we lost some performance in the colder conditions. For the race tomorrow the weather could play a big role, but I don't care if it's wet or dry. Hopefully we can fight for some good points."
evo kubicine izjave:
"I think I got the maximum that was possible from qualifying today. I had to push hard because the car was not easy to drive and I think we lost some performance in the colder conditions. For the race tomorrow the weather could play a big role, but I don't care if it's wet or dry. Hopefully we can fight for some good points."
"Sanjao sam o Formuli 1 ali bilo je teško.Za mene to nije bila realna mogućnost."Robert Kubica
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
zaslužio je, dobra utrka za njega 

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Bravo Kubica podsjetio si me na pobjednicke dane Renaulta,odlicna voznja od pocetka do kraja i sigurno zaluzeno drugo mjesto za njega.Bravo Renault 

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
Walter je napisao/la:Iznenađen sam današnjim rezultatom, fenomenalna vožnja i zasluženo drugo mjesto.
nikakvo iznenadjenje... on je uvijek bio klasa... a naizad Reno ima bolid s potencijalom...

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bravo za Kubicu i 2 mjesto.Sigurno da ce to biti ogroman motiv za dalje utrke.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Malo splet okolnosti, ali i odlična vožnja. Na kraju krajeva, na prvom treningu bio najbrži.

- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
- elf
- Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
- Navijam za: Lotus F1 team
gringo73 je napisao/la:Malo splet okolnosti, ali i odlična vožnja. Na kraju krajeva, na prvom treningu bio najbrži.
pa sad splet okolnosti je bio i u prosloj utrci kada ga je sutil izbacio... nije to samo bila voznja ispred... ne zaboravimo da je zadrzao super brzog hamiltona iza sebe...

- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Fantastična utrka za Kubicu,sve je išlo kao podmazano,odlično se branio protiv Hamiltona.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bravo Kubica, bravo Renault. Ocekujem do kraja sezone jos bodova za njih!
- Schumy.d
- Legenda
Odlična utrka za Kubicu. Renault pokazuje da ima dobar bolid, ali i odličnu ekipu u boksu koja mu je omogućila da pretekne Massu kroz boksove, a samim time i 2. mjesto. 

-
fenomenalno odvožena utrka za kubicu pokazao je da može....dobro se čuvo od hamilton....svaka čast to je pravi vozač
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Da, navodno da kubici i alonsu pašu ovogodišnja pravila zbog užih prednjih guma, pošto obojica vole podupravljanje - understeer i samim time ne moraju prčkati po balansu bolida. Odlična vožnja u slabom renaultu (slabijem od prvih 4 ekipa)kubica_f1fanaticos je napisao/la:fenomenalno odvožena utrka za kubicu pokazao je da može....dobro se čuvo od hamilton....svaka čast to je pravi vozač
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- ZD1400RT
- Početnik
- Navijam za: Spanjarda
Potpis! Renault ima odličnu momčad i Kubica je vrhunski vozač. Ta suradnja bi mogla unaprijediti bolid i uroditi uspjehom. Nadam se da će im se ostvariti planovi da se 2011. umješaju u vrh.elf je napisao/la:Walter je napisao/la:Iznenađen sam današnjim rezultatom, fenomenalna vožnja i zasluženo drugo mjesto.
nikakvo iznenadjenje... on je uvijek bio klasa... a naizad Reno ima bolid s potencijalom...
Kubica je pokazao što može kada je 2008. nakon 7 utrka poveo u prvenstu, samo što ga je BMW zeznuo kasnije.
11
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
-
kvale su dobro protekle....super odvoženo ono je dobro izveo na izlazku iz boksa...ali crvena zastava..
nadam se sutra da će dobit nekoliko bodova a i podi bi dobro došo
nadam se sutra da će dobit nekoliko bodova a i podi bi dobro došo
- GT-R
- Početnik
- Navijam za: Schumacher i Massa
Skuplja on polako bodove, baš kao i prije 2 sezone.. Bit će nešto od njega ove sezone..
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bravo za Kubicu.Covjek sa ovakvim Renaultom radi cuda.Danas odlicna utrka.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Jos jedanput svaka cast Kubica
Odlicna utrka vozio je otprilike jednaka vremena kao i Rosberg i stvarno jako dobar posao radi u Renaultu.

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Barry
- Test vozač
konstantan i to se cijeni.. ssteta za neku jaccu ekipu...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Pohvale Kubici, cak me i Petrov ugodno iznenadio... Po tome se vidi da R30 ima potencijala... Nije medu 4 najbolja ali je 1. sljedeci...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."