Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Dani »

Igor18 je napisao/la:Evo kaj Lauda kaže
http://www.formula1.com/news/interviews ... 10545.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bih se složio sa njim da su McLaren i Mercedes jednako brzi, niti da je Red Bull ispred Ferrarija. On kao da nije gledao utrku.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ah, Lauda samo trklja bezveze.
Avanti FER, Avanti!!!
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Igor18 je napisao/la:http://www.index.hr/sport/clanak/schuma ... 81266.aspx

Kakvi likovi ti s indexa.
Da opće je poznato kolki je Schumacher škrtac.
Ako je istina da za svaki osvojeni bod moraš dat' 500 eura, ne bi se ni ja učlanio da sam na njegovom mjestu. :)
Avanti FER, Avanti!!!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Dani je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Evo kaj Lauda kaže
http://www.formula1.com/news/interviews ... 10545.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne bih se složio sa njim da su McLaren i Mercedes jednako brzi, niti da je Red Bull ispred Ferrarija. On kao da nije gledao utrku.
Bit ćemo pametniji nakon sljedeće utrke.
Ali, ja bih se složio da je Red Bull malo ispred crvenih. Barem na 1.utrci su bili, da nije kvara Vettel bi pobijedio bez problema.
No nakon Australije imat ćemo jasniju sliku
Michael is faster than you!!
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

E moj Lauda. Daleko ti prognoza. Tog čovjeka ne shvaćam ozbiljno. Oke, zna o sportu, ali očito slabo prati zbivanja neka. Prognoze su mu, i procjene, blago rečeno, katastrofa.
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Silver_Neelsen je napisao/la:E moj Lauda. Daleko ti prognoza. Tog čovjeka ne shvaćam ozbiljno. Oke, zna o sportu, ali očito slabo prati zbivanja neka. Prognoze su mu, i procjene, blago rečeno, katastrofa.
Lauda je uvijek siguran, sto on kaze tako NECE biti, to je nepisano pravilo ;)
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Evo kaj gazda kaže:

Michael Schumacher sought clarification from FIA race director Charlie Whiting about driving standards after qualifying in Melbourne - having been left angry that he had been blocked by other drivers.

The Mercedes GP driver was unhappy that his efforts were hit by both Fernando Alonso and Lewis Hamilton getting in his way during various stages of the qualifying.

And he was so upset with the way that Alonso had driven while on a slow down lap at the end of Q3, that he confronted the Spaniard in parc ferme after the session - before seeking out Whiting to discuss the matter further.

"Basically on my last try, I was slowed down by him," explained Schumacher about Alonso. "I asked him whether the team had told him and he said no.

"In a way it is difficult because he was on his in-lap, and he was worrying about other things than maybe watching the mirror. But saying that, we had this chat yesterday in the drivers' briefing that this should be taken care of, and actually he was one of the main guys asking about it.

"I wanted to know if the team had told him or not, and then I had a conversation with Charlie about it because I wanted to know what are the guidelines here – and whether the rules have changed a little bit to what they used to be. I [told Whiting I] need to know what would you be okay with, and what not."

When asked about Hamilton in Q2, Schumacher added: "I had a similar issue with Lewis, that he was adapting his lap and preparing his lap and blocking me in a way – which is not very nice.

"If you sit behind, you are trying your best, which I am doing at the moment, and then somebody slows you down, it is not very comfortable."

The incident between Alonso and Schumacher comes after several problems over the Australian Grand Prix weekend – where slow cars have got in the way of faster approaching rivals. BMW Sauber's Pedro de la Rosa was reprimanded after the final free practice session for impeding another driver.
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Igor18 je napisao/la:Evo kaj gazda kaže:

Michael Schumacher sought clarification from FIA race director Charlie Whiting about driving standards after qualifying in Melbourne - having been left angry that he had been blocked by other drivers.

The Mercedes GP driver was unhappy that his efforts were hit by both Fernando Alonso and Lewis Hamilton getting in his way during various stages of the qualifying.

And he was so upset with the way that Alonso had driven while on a slow down lap at the end of Q3, that he confronted the Spaniard in parc ferme after the session - before seeking out Whiting to discuss the matter further.

"Basically on my last try, I was slowed down by him," explained Schumacher about Alonso. "I asked him whether the team had told him and he said no.

"In a way it is difficult because he was on his in-lap, and he was worrying about other things than maybe watching the mirror. But saying that, we had this chat yesterday in the drivers' briefing that this should be taken care of, and actually he was one of the main guys asking about it.

"I wanted to know if the team had told him or not, and then I had a conversation with Charlie about it because I wanted to know what are the guidelines here – and whether the rules have changed a little bit to what they used to be. I [told Whiting I] need to know what would you be okay with, and what not."

When asked about Hamilton in Q2, Schumacher added: "I had a similar issue with Lewis, that he was adapting his lap and preparing his lap and blocking me in a way – which is not very nice.

"If you sit behind, you are trying your best, which I am doing at the moment, and then somebody slows you down, it is not very comfortable."

The incident between Alonso and Schumacher comes after several problems over the Australian Grand Prix weekend – where slow cars have got in the way of faster approaching rivals. BMW Sauber's Pedro de la Rosa was reprimanded after the final free practice session for impeding another driver.

Evo i slikovnog dokaza o kratkom cavrljanju Alonsa i Michaela.. :D

slika
FORZA FERRARI!!!
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

čovječe,evo šta fali formuli 1,neki rivalitet, da se neko na nekog naljuti...to je nestalo baš odlaskom schumachera i sad se vratilo :D.ovi novi vozači svi jarani, svi dobri sa svima blabla...tj.bar glume da su dobri,to je bezveze...daj da se vozači malo mrze međusobno,pa će i njihovi dueli na stazi biti interesantniji.može nekom biti glupo,al baš zbog ovakvih stvari između ostalog i navijam za schumachera...
što se tiče kvalifikacija,mislim da bolid može ić i brže,samo da je uspio sastavit jedan dobar krug bez greški i prometa
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Ajd sad neg opale alosna sa par mjesta unazat pa ce gledat u ona mala ogledala sastrane na bolidu koje ljudi inace zovu retrovizorima.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

ivan599 je napisao/la:Ajd sad neg opale alosna sa par mjesta unazat pa ce gledat u ona mala ogledala sastrane na bolidu koje ljudi inace zovu retrovizorima.
Imaš negdje snimak?Da je bilo išta nepropisno vjerujem da bi ga kaznili(ili budu sutra) ;)
...put u raj nije posut ružama...
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Navodno, kak kaže Alonso nisu mu javili iz boksa da ima ljudi u letećem krugu.
A i da mu nisu javil, pa mora znat il osjetit da iz ima ljudi koji ganjaju vrijeme, pogotovo jer su bile zadnje sekunde treninga i svi su na stazi!
I Lewis je imao neki potez kojim je smetao Gazdi. ( na Lewisa se i Rubinho žalio, da ne gleda u retrovizore)
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

vidc je napisao/la:čovječe,evo šta fali formuli 1,neki rivalitet, da se neko na nekog naljuti...to je nestalo baš odlaskom schumachera i sad se vratilo :D.ovi novi vozači svi jarani, svi dobri sa svima blabla...tj.bar glume da su dobri,to je bezveze...daj da se vozači malo mrze međusobno,pa će i njihovi dueli na stazi biti interesantniji.može nekom biti glupo,al baš zbog ovakvih stvari između ostalog i navijam za schumachera...
što se tiče kvalifikacija,mislim da bolid može ić i brže,samo da je uspio sastavit jedan dobar krug bez greški i prometa
To i ja cijelo vrijeme spominjem. Welcome back Schumacher.
Ovakve situacije, kao i Alonso Massa 2007, pa još neke kad su se malo i naguravali (zaboravio tko),...

Šta se svi pravite kao neke princeze na grašku. Nek se tuku spojlerima što se mene tiče.

Alonso, ako ga je blokirao popit će kaznu. A možda i neće. Shit happens. Nije SCH ni prvi ni zadnji kojeg su malo blokirali u kvalama, nego eto, čovjek ide raspravljati.

*shvatite Alonsa kad slijedeći put bude išao nešto raspravljati :biggrin:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Nikakva kazna nije bila za Alonsa, Schumi je opet bio lošiji od Rosberga, ali imao je par dobrih pretjecanja. Osvojio je 1 bod za Mercedes GP.
slika
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

S obzirom na nsatalu situaciju na startu utrke,još je i dobro prošao. 1 bod je ok...
vrijeme pehova za njega još nije prestalo...pitanje je vremena kad bu smazal Rosberga
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

GT-R je napisao/la:Nikakva kazna nije bila za Alonsa, Schumi je opet bio lošiji od Rosberga, ali imao je par dobrih pretjecanja. Osvojio je 1 bod za Mercedes GP.
Tko zna kako bi se ta situacija razvijala, da je Gazda prosao "cisto" prvi zavoj. :|
slika
Mansell
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Mansell »

Eh jebiga... Schumi danas nije imao srece. Samo cekam utrku kad ce moram malo vise branit pozicije a ne da samo pretjece ove slabije od iza.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Stvarno danas može bit zadovoljan i s ovim bodom. Ništa mu nije išlo na ruku. :(
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ako se nije pitao u bahreinu, siguran sam da mu je danas i nekoliko puta prošlo kroz glavu "kaj mi je ovo trebalo"
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Šteta da nije ostao odmah među prvih 8 da vidim šta može Schumacher. Ja mislim i tvrdim dalje da je on došao samo pokazat da nije isto bilo vozit formulu pred 10 godina i danas. A pošto on nema šta izgubit trebo bi dat sve od sebe i ić na sve ili ništa kao danas Webber. Puno je tu mladih talenata s kojima će se teško nosit Šumi čak i kad bude Mercedes brži.
slika
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

The seven-time champion was forced to pit to repair his front wing and could only climb up to tenth position in the end.

"I could have had a good race today so it was a pity that I was hit right after the start," Schumacher said. "That incident decided my race obviously. But things like that happen and you have to just say 'that's racing'.

"I had to take the remainder of the race from last position but I have to say that I was still having fun as our pace today was promising and for part of the race, we were going quicker than the top group.

"It was nice to pick up a point and we can take that good feeling into the next race where we will look forward to another challenge."
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Šteta da nije ostao odmah među prvih 8 da vidim šta može Schumacher. Ja mislim i tvrdim dalje da je on došao samo pokazat da nije isto bilo vozit formulu pred 10 godina i danas. A pošto on nema šta izgubit trebo bi dat sve od sebe i ić na sve ili ništa kao danas Webber. Puno je tu mladih talenata s kojima će se teško nosit Šumi čak i kad bude Mercedes brži.
S obzirom na 3 ulaska u boks + mijenjanje nosa, danas je 10. mjesto sasvim solidan rezultat. ;)
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Schumy.d je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:Šteta da nije ostao odmah među prvih 8 da vidim šta može Schumacher. Ja mislim i tvrdim dalje da je on došao samo pokazat da nije isto bilo vozit formulu pred 10 godina i danas. A pošto on nema šta izgubit trebo bi dat sve od sebe i ić na sve ili ništa kao danas Webber. Puno je tu mladih talenata s kojima će se teško nosit Šumi čak i kad bude Mercedes brži.
S obzirom na 3 ulaska u boks + mijenjanje nosa, danas je 10. mjesto sasvim solidan rezultat. ;)
Da. 3 ulaska u boks i onaj unfall na početku, šteta. Meni je isto žao što nije pri vrhu, ali mislim da će napredovati.

Poslije utrke sam gledao na njemačkom rtl-u, odmah je bio intervju sa Schumacherom i djelovao je sretno, bio je veseli..., točno se vidi da uživa u vožnji-utrkivanju (tako mi je djelovao na tom intervjuu) i mislim da smo više mi navijači (ja prvenstveno) opterećeni tim "lošim" rezultatima nego on. ;)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Pa on se na kraju krajeva i vratio jer u tome uziva, nije se vratio zato sto mu treba lova ili popularnost, on je sa svojim stecenim imidzom mogao voziti u kojoj god seriji je htio. Vratio se da bi uzivao, i sam je par puta spustao loptu na zemlju, izjevljujuci kako od ove sezone ne ocekuje previse. Zna covjek sta radi, kao i uvijek tokom karijere.

Samo treba sacekati, doci ce neki dobar rezultat.

I meni je zao vidjeti ga kako se utrkuje sa nekim Alguersuarijima i sl. ali proci ce i to
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

A reko je čovjek, to je utrkivanje i uživa i u tim trenutcima kad bori i na kraju poredka.
Vidljivo je da je Merceders slabiji od RB, McLarena i Ferrarija, nadam se da će ubrzo stići neki paket sa poboljšanjima koji bi omogućio Schumiju i Rosbergu da se bore za postolja.
Njihova realnost je sada 5.-6. mjesto u poredku. Jer da nije bilo tog sudara vjerovatno bi se i gazda motao tu negdje oko Rosberga kao i na prošloj utrci.
Odgovori