Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Mansell
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Lewis Hamilton
Cestitke Hamiltonu
Odlicno se borio od pocetka do kraja.

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
dobro,ja nebi to tvrdio ali nije nemoguće,u svakom slučaju zaista šteta,uz Alonsa daleko najbolji čovjek trke i stvarno kapa dole,bojim se pomislit kaj bi napravio od trke da nije mjenjao gume 2.putaArai je napisao/la:Ja sam uvjeren da bi ga prešo. I to možda već taj zavoj. Alonso je otišao preširoko i Hamilton je to vidio, jače prikoči ischuey je napisao/la:nebi se kladio da bi ga prešao,ako nije do tada nisam siguran ni da bi kasnije,nije nemoguće ali teško je to tvrdit,Hami nije mogao puno lošiji Renault preći,nije Alonso mačju kašaljArai je napisao/la:Webber jest kriv... To je činjenica. Ali recimo da je to bilo trkači i incident. Da Webber nije nabio Lewsa, Lewis bi sigurno prošao Alonsa
poslije tog zavoja. (Na isti ona način kako je Barrichello nekoga prošao na tom istom zavoju. Hamilton samo prikoči i skrene u desu stranu
Alonsa. Webber je kriv, ali kazna sad tu ništa ne pomaže pa sumnjam da će je i biti.
a da je Webber kriv,je,ali te stvari spadaju pod incident,mislim da bude bez ikakve kazne
htio ga je "zarezati" s unutrašnje strane. Isto tu je Rubens prešao nekoga. NIje mogao puno lošiji Renault preći, da, ali malo je falilo.
Ali prešao je puno bolida, i velim, gotovo sigurno bi Hamilton završio 4.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Katastrofalne pogreške Hamiltona sigurno nije bilo. Lewis je danas vozio carski, ma majstorski. Obavio daleko najviše pretjecanja, a idarky je napisao/la:ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
alonso je zaštopao hamiltona a weber je bio toliko lud da ih oba prestigne da nije ni mislio da treba i koćiti ....
na početku je lijepo obišao Buttona. Uživao sam gledajući današnju utrku, pogotovo s takvim njegovim vožnjama.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Meni je bilo zanimljivo kako Hamilton ipak ima respekta prema Alonsu. Nije išao na nož kao sa drugima a imao je par prilika. A ovo danas -->
Još je dobro da je završio utrku.

Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

Gle Hamilton je išao preticati Alonsa tamo di nije imao baš nikakve šanse da ga pretekne pa nije Alonso papak i tako je napravio sranje svojim potezom. Web je kriv samo kaj se tu našaodarky je napisao/la:ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
alonso je zaštopao hamiltona a weber je bio toliko lud da ih oba prestigne da nije ni mislio da treba i koćiti ....

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
ajd ne provociraj,kako nema šanse?kaj da ga je natjero na grešku,kasno kočenje pa bolje izađe iz zavojaVettel je napisao/la:Gle Hamilton je išao preticati Alonsa tamo di nije imao baš nikakve šanse da ga pretekne pa nije Alonso papak i tako je napravio sranje svojim potezom. Web je kriv samo kaj se tu našaodarky je napisao/la:ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo gledajte ovaj video. Lewis se nalazio sa vanjske strane Alonsa prije tog zavoja (isto ko i na videu Webber). Dva bolida odlaze preširoko
i Webber ih majstorski prelazi s unutarnje strane. Na taj je nači Hamilton htio preći Alonsa da ga Webber nije nabio.
Potez o kojem govorim počinje na 2:15.
i Webber ih majstorski prelazi s unutarnje strane. Na taj je nači Hamilton htio preći Alonsa da ga Webber nije nabio.
Potez o kojem govorim počinje na 2:15.

-
isuse bože dečko...odi prati umjetničko klizanje, jer o ovome sportu BLAGOG POJMA nemašVettel je napisao/la:Gle Hamilton je išao preticati Alonsa tamo di nije imao baš nikakve šanse da ga pretekne pa nije Alonso papak i tako je napravio sranje svojim potezom. Web je kriv samo kaj se tu našaodarky je napisao/la:ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
-
- Navijam za: Ferrari
Nemogu vjerovati da ovo pišem,ali Hamilton je danas odvozio jako dobru trku! Skinuo 20 sekundi i vodio veliku veliku borbu sa Alonsom,Massom,i retardacijom od Webbera.Vettel je napisao/la:Gle Hamilton je išao preticati Alonsa tamo di nije imao baš nikakve šanse da ga pretekne pa nije Alonso papak i tako je napravio sranje svojim potezom. Web je kriv samo kaj se tu našaodarky je napisao/la:ma koje greške hamiltona?Vettel je napisao/la:ma naravno da je Wer krivnakon katastrofalne greške Hamiltona samo kaj vi to nećete priznati.
Ne dragi Webber je zapravo ispao žrtva onih dvoje pohotnika od Alonsa i Hamiltona,jer je eto jedan htio pretić drugoga ,a plačljivko retardirani Webber je bio IZA obojice.
Želim da Webberu bilo tko vrati takvom mjerom na jednoj od sljedečih utrka,pogotovo ako će se možda kojim slučajem nalaziti na vodečoj poziciji,pa da čuješ odmah njegove komentare,kako je to bila iznimno drska ,bezobrazna i nadasve neoprezna i opasna vožnja,jer je on jadničak nastradao.
Nije mu prvi put da tako seljački izbacuje druge iz utrke. Ali sve se vraća sve se plača!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
istu stvar je napravio prošle godine Vettelu,jednostavno on je kamikaza na domaćoj stazi i to je to,s time da je onda podjednako bio kriv kao i Vettel ali sad je u potpunosti kriv,no to je u žaru borbe,nije sigurno namjerno išao nego na nož do kraja,imao je odličan bolid i htio je to iskoristiti,ali...nema sreće,sva sreća Hami nije puno izgubio
-
Slažem se da je sve u žaru borbe,2 kruga prije kraja,ali taj Webber bi se prvi postavio na zadnje noge da to njemu netko napravi,a napravit će,kad tad,i u tom ću trenutku jako uživati ...schuey je napisao/la:istu stvar je napravio prošle godine Vettelu,jednostavno on je kamikaza na domaćoj stazi i to je to,s time da je onda podjednako bio kriv kao i Vettel ali sad je u potpunosti kriv,no to je u žaru borbe,nije sigurno namjerno išao nego na nož do kraja,imao je odličan bolid i htio je to iskoristiti,ali...nema sreće,sva sreća Hami nije puno izgubio
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bravo Hamilton za danasnju voznju, uz Alonsa definitivno najvece ime danasnje utrke. Steta sto je Webber upropastio zadnja dva kruga da gledamo izravni obracun, ali ajde, bit ce prilika nadam se!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Webber je išao na to da će se Hamilton prekočiti u zavoju i da će on lakoćom proć kraj njega jer će to kao greška ispast, ali opet preoptimistično od webbera. Hamilton je dosta puta grješio u napadima te naučio dobru školu i svima je već jasno da kraj njega se ne može proći. On si je krojio i stvarao putanje za približit se Alonsu a ovaj bum.
Druga stvar koja me fascinirala bila je Hamiltonova vožnja u još mokrim uvjetima. Kako taj čovjek koristi punu širinu staze, po boku do samih pasica i preko. Prelazi bez problema po mokrom kao da je 5 sek brži. Dobra utrka za HAmiltona, samo neka je kiše i car će pokazat šta zna
Druga stvar koja me fascinirala bila je Hamiltonova vožnja u još mokrim uvjetima. Kako taj čovjek koristi punu širinu staze, po boku do samih pasica i preko. Prelazi bez problema po mokrom kao da je 5 sek brži. Dobra utrka za HAmiltona, samo neka je kiše i car će pokazat šta zna

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Napravio mu je to VettelSucker je napisao/la:Slažem se da je sve u žaru borbe,2 kruga prije kraja,ali taj Webber bi se prvi postavio na zadnje noge da to njemu netko napravi,a napravit će,kad tad,i u tom ću trenutku jako uživati ...schuey je napisao/la:istu stvar je napravio prošle godine Vettelu,jednostavno on je kamikaza na domaćoj stazi i to je to,s time da je onda podjednako bio kriv kao i Vettel ali sad je u potpunosti kriv,no to je u žaru borbe,nije sigurno namjerno išao nego na nož do kraja,imao je odličan bolid i htio je to iskoristiti,ali...nema sreće,sva sreća Hami nije puno izgubio

Mislim da nebi Hami uspio proć. Jer i on je u toj jurnjavi da stigne Alonsa uništio gume i samim time nije vise imao tu prednost ( u tako ogromnoj količini).
Vjerovatno je bio vidno iznerviran odlukom da ode u boks po nove gume, da je ostao bio bi 2 na kraju, 3.najslabije i htio je na silu vjerovatno pokraj Alonsa.
U tom zavoju ga nebi prošao, vjerovatno nebi ni do kraja, jer vozio se neko vrijeme iza njega i nije uspio pronaći mjestu tako da sumnjam da bi u preostalih krug i pol uspio (iako to nikad nećemo saznat). Weber ( kako reče Blaž najluđi od te ekipe) napaljen pred domaćom publikom, vjerovatno isto lagano pizdio kaj nemože proć naprijed, pogriješio jebiga ni prvi ni zadnji. Trkaći incident. Nebi smjelo bit ništa nakon toga, jer čemu smisla onda pokušavat nekaj ak te kao proteklih sezona kazne za svaki dodir.
Možda je Mark htio pod ručnom proć obojcu

Michael is faster than you!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
pa da nije mjenjao gume pokušavao bi preteći kubicu, možda bi i uspio, ali pravo je pitanje u kakvom bi mu bile stanju gume i dali bi izdržale do kraja?schuey je napisao/la: dobro,ja nebi to tvrdio ali nije nemoguće,u svakom slučaju zaista šteta,uz Alonsa daleko najbolji čovjek trke i stvarno kapa dole,bojim se pomislit kaj bi napravio od trke da nije mjenjao gume 2.puta
hamilton je uz alonsa najviše radio na početku utrke, vidjeli smo kako je alonso nakon što je pao na 18. letio stazom i kad je sustigao massu neko vrijeme mu je bio na repu, a onda se zadnjih 15-ak krugova massa odvojio (e sad, dali je to bilo zbog alonsovih potrošenijih guma ili su iz ferrarija rekli alonsu da napravi buffer ako ham napadne da ne pređe obojicu, već samo jednog)
iz istog razloga je hamiton, baš kao i webber skinuo 20-ak sekundi jer je to zbog novih guma mogao...pitanje kako bi završio da je ostao na svojim starim gumama....
ham je preko radia uputio malo nepromišljene riječi..........
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
dobro ovdje sam se krivo izrazio,mislio sam pod uvijetom da nije morao mjenjati,a mjenjao je po meni sasvim opravdano,nema šanse da bi s onim setom završio trku,a samo je vrijeme gubio iza Kubicesunseeker je napisao/la:pa da nije mjenjao gume pokušavao bi preteći kubicu, možda bi i uspio, ali pravo je pitanje u kakvom bi mu bile stanju gume i dali bi izdržale do kraja?schuey je napisao/la: dobro,ja nebi to tvrdio ali nije nemoguće,u svakom slučaju zaista šteta,uz Alonsa daleko najbolji čovjek trke i stvarno kapa dole,bojim se pomislit kaj bi napravio od trke da nije mjenjao gume 2.puta
hamilton je uz alonsa najviše radio na početku utrke, vidjeli smo kako je alonso nakon što je pao na 18. letio stazom i kad je sustigao massu neko vrijeme mu je bio na repu, a onda se zadnjih 15-ak krugova massa odvojio (e sad, dali je to bilo zbog alonsovih potrošenijih guma ili su iz ferrarija rekli alonsu da napravi buffer ako ham napadne da ne pređe obojicu, već samo jednog)
iz istog razloga je hamiton, baš kao i webber skinuo 20-ak sekundi jer je to zbog novih guma mogao...pitanje kako bi završio da je ostao na svojim starim gumama....
ham je preko radia uputio malo nepromišljene riječi..........
- Schumy.d
- Legenda
Danas dobra utrka za Hamiltona i s obzirom na sve, mislim da može biti zadovoljan svojom pozicijom. I sam si je pomalo kriv zbog dodira s Massom šta nije bolje plasiran.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
e da, ste skužili kak već u par navrata (ham sada i mislim rubens prošle sezone isto australija) odpadaju dijelovi prednjih krila, ali bolidima nekako ne smeta previše.....Schumy.d je napisao/la:Danas dobra utrka za Hamiltona i s obzirom na sve, mislim da može biti zadovoljan svojom pozicijom. I sam si je pomalo kriv zbog dodira s Massom šta nije bolje plasiran.
- Schumy.d
- Legenda
Mislim da to ipak utječe na bolid. Možda nije na oko vidljivo, alo mislim da je svaki komadić nosa jako vrijedan pri velikim brzinama.sunseeker je napisao/la: e da, ste skužili kak već u par navrata (ham sada i mislim rubens prošle sezone isto australija) odpadaju dijelovi prednjih krila, ali bolidima nekako ne smeta previše.....
A stvarno mu nije trebao onaj dodir. Glupa greška.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Može bit Massa sretan što mu nije rscvjeto gumu i okreno ga da mu vrati Fuji 2008

- Schumy.d
- Legenda
Ili Hamilton može biti sretan da nije polomio cijelo prednje krilo i još jedna utrka da mu ode u zaborav.Ćale od Lewisa je napisao/la:Može bit Massa sretan što mu nije rscvjeto gumu i okreno ga da mu vrati Fuji 2008

- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Šala naravno. Massa je čisto ok vozio, samo je slab po mokrom ili nemože bolje ili treba prakse neznam šta mu je.Schumy.d je napisao/la:Ili Hamilton može biti sretan da nije polomio cijelo prednje krilo i još jedna utrka da mu ode u zaborav.Ćale od Lewisa je napisao/la:Može bit Massa sretan što mu nije rscvjeto gumu i okreno ga da mu vrati Fuji 2008

Svaka čast što nije popustio Alonsu. Hamilton je dosta agresivan bio u onom preticanju al morao je tako jer je takva staza, kad sam vidio da je krilo dobro bilo me strah hoće li savladat prvi zavoj jer je na mokroj strani staze morao kočit, al srećom dobro je prošlo.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Ccc, mislim da si malo previše umišlja...kao on je sad neki baja pa će on otkrit čija je to bila odluka. Ak je tak pametan kaj nije sam si odredil strategiju ko Button, i reko im: Ne, neću uć, to je glup potez, idem prestić Kubicu i vozit do kraja.Scuderia je napisao/la:Lewis kritizira McLarenovu strategiju.
KLIK

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ako su izdržale Alonsu , izdržale bi i njemu. Mi to ne možemo znati. Ipak je on u bolidu i bolje procjenjuje situaciju od nas. Novi set je potrošio zbog stvarno brzih krugova. Da je ostao 3. ne bi morao forsirati. Uostalom ove godine McLaren ne troši baš puno gume.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.