Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- GT-R
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher i Massa
Re: Felipe Massa
Evo one šamare Alonsu od prošle utrke, iako je cijelu utrku Felipe bio u problemima, uspio je završiti na podijumu. Da se Alonso nije izvrtio u prvom krugu vjerojatno bi ga Alonso opet oprao, ali drago mi je što je sada uspio završiti ispred njega i pokazati da je i on vrlo važan vozač.
- Sato-san
- Navijam za: Kamui
Imao je više sreće nego pameti. Prvenstveno su si krivi Hamilton i Webber koji su bili čas ispred, čas iza.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ma po čem?????????Sato-san je napisao/la:Imao je više sreće nego pameti. Prvenstveno su si krivi Hamilton i Webber koji su bili čas ispred, čas iza.
ja nisam zadovoljan jel je mogao Alonso više napraviti ali po čem nije apmetno odvezao,za njega jednostavno pametnije nije mogao,to je drugo što je timski moglo biti bolje ali on vozi svoju trku,i odvezao ju je fenomenalno
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Solidna voznja za Massu nije nista pretjerano napravio,ali dosao je do treceg mjesta.I di su sad oni koji su govorili da ce morat Massa podrediti Alonsu nije ga propustio kad je ovaj bio brzi od njega i da nepostoji Santader team.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Ok, mozda nije kako se utrka razvijala, jer je imao problema s gumama, ali zato je start bio odlican.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Solidna voznja za Massu nije nista pretjerano napravio,ali dosao je do treceg mjesta.I di su sad oni koji su govorili da ce morat Massa podrediti Alonsu nije ga propustio kad je ovaj bio brzi od njega i da nepostoji Santader team.

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Imao je dosta gresaka tijekom utrke ali glavno da se nije dao alonsu.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
@GT-R
Joj šta si se ti svezao šamaranja?
Massin fantastičan start,ali ovo zadržavanje evidentno bržeg Alonsa, bez ljutnje i navijači Masse i Schumachera, se ne bi desilo u doba Schumachera,jer Alonso je mogao puno više od ovoga.
Joj šta si se ti svezao šamaranja?
Massin fantastičan start,ali ovo zadržavanje evidentno bržeg Alonsa, bez ljutnje i navijači Masse i Schumachera, se ne bi desilo u doba Schumachera,jer Alonso je mogao puno više od ovoga.
...put u raj nije posut ružama...
- Scuderia
- Moderator
- Arai
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Dobra vožnja za Massu danas. Posebno me se dojmio start a i to što je zadržao Alonsa iza sebe. Ponovo na postolju nakon Bahreina...

-
- Navijam za: Ferrari
Massa nekak usporeni film tokom cijelog vikenda,ali odličan start,i ono što mi je iznimno,iznimno drago bez obzira na poziciju,i da se radi o 21 mjestu,što nije niti malo htio popustit Alonsu! Imao je jedan jako jako dug period tokom središnjeg dijela utrke,kada je upao u ogromne probleme sa gumama,i nekako se uspio othrvati napadima Alonsa,Webbera i ostalih kandidata !
I konačo relativno dobar rezultat za Ferrari u Australiji nakon dugo vremena ,ako maknemo sezonu 2007-e....
I konačo relativno dobar rezultat za Ferrari u Australiji nakon dugo vremena ,ako maknemo sezonu 2007-e....
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Massa je odvozio dobru utrku ako uzmemo u obzir da on nikad nije bio nešto posebno u Australiji,cijeli vikend je imao problema s zagrijavanjem guma što ga je u središnjem dijelu utrke dosta koštalo jer je bio spor kad se staza sušila.
Odlično je što se nije pustio Alonsu,ako je Alonso bio toliko brži što ga nije prošao,mislim njih dvojica su prvi i drugi u prvenstvu,nije ovo nekakva igra već gola borba za bodove.
Nadam se da će već u Maleziji opet doći blizu vrha.
P.S. Odlična utrka Alonsa,da je bolje startao borio bi se za prvo mjesto.
Odlično je što se nije pustio Alonsu,ako je Alonso bio toliko brži što ga nije prošao,mislim njih dvojica su prvi i drugi u prvenstvu,nije ovo nekakva igra već gola borba za bodove.
Nadam se da će već u Maleziji opet doći blizu vrha.
P.S. Odlična utrka Alonsa,da je bolje startao borio bi se za prvo mjesto.
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Samar svima onima koji trekeljaju kako postoje timske odredbe u Ferrariju i kako je jedan vozac podredjen drugom. Massa danas uspavano odvozio ali dosao do vaznih bodova.
- Ferraristica
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari-Massa
Massa je imao dobar start,Alonso nije i to je isto šteta za njega.
Malo me ljuti to olako gubljenje pozicija od Masse,ali eto problemi sa zagrijavanjem guma ... Očekivala sam malo više agresivnosti.
Isto tako,nisam očekivala da propusti Alonsa,jer da je je Alonso zaista mogao proći - on bi prošao. A propuštanje samo zato što voze za isti tim,pa ne odlučuje se prvenstvo . Prisjetimo se šta znači jedan bod na kraju sezone ...
Alonsu takodje pohvale za njegovu vožnju danas
Malo me ljuti to olako gubljenje pozicija od Masse,ali eto problemi sa zagrijavanjem guma ... Očekivala sam malo više agresivnosti.
Isto tako,nisam očekivala da propusti Alonsa,jer da je je Alonso zaista mogao proći - on bi prošao. A propuštanje samo zato što voze za isti tim,pa ne odlučuje se prvenstvo . Prisjetimo se šta znači jedan bod na kraju sezone ...
Alonsu takodje pohvale za njegovu vožnju danas
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
misliš za start?Dani je napisao/la:Kapa dolje za vožnju.
vožnja je bila ispodprosječna, kad ti timski kolega s kraja poretka u 15 krugova dođe na guzicu znači da nešto dobro ne radiš......
- Schumy.d
- Legenda
Bravo Felipe baby!! 
Ipak postolje je postolje i vrijedni bodovi za Ferrari.
P.S.
Stvarno su Blažićko i Novak sa svojim komentarima u banani...
Kaže Ivica: "Massa nije dao svom momčadskom kolegi da prođe, auuuuuhuhuhu!"
???
Ono, WTF? Pa nije lud da ga samo tako propusti. Iako je imao problema, nije opet bio toliko sporiji od Alonsa da bi ga trebao propustiti. Svaki bod je vrijedan obojici jer oba imaju bolid za osvojiti naslov. I neka se bore, naravno ne na nož, ali tko bude ispred, neka brani mjesto u granicama normale dok može.

Ipak postolje je postolje i vrijedni bodovi za Ferrari.
P.S.
Stvarno su Blažićko i Novak sa svojim komentarima u banani...

Kaže Ivica: "Massa nije dao svom momčadskom kolegi da prođe, auuuuuhuhuhu!"
???
Ono, WTF? Pa nije lud da ga samo tako propusti. Iako je imao problema, nije opet bio toliko sporiji od Alonsa da bi ga trebao propustiti. Svaki bod je vrijedan obojici jer oba imaju bolid za osvojiti naslov. I neka se bore, naravno ne na nož, ali tko bude ispred, neka brani mjesto u granicama normale dok može.
- dady16
Nikad Felipe nije bio dobar na ovoj stazi.
Čitao sam negdje mišljenje jednog lika koji kaže da je za dobru vožnju na stazi u Australiji potrebna velika preciznost,odnosno zavoji su na stazi dosta geometrijski položeni,dok je stil Masse ipak više osjećanje bolida i dosta puta promaši idealnu putanju,dodajmo još tome i da setup bolida nije odgovarao ovoj stazi,stalno je tražio grip i kako su temperature padale i njegova su vremena padala,njegov veliki nedostatak je da kad mu loše ide jako se uznemiri pa je sklon greškama,kad se staza počela sušit postajao je bolji i sigurniji.
Vjerujem da će u Maleziji opet biti sirovo brz.
Čitao sam negdje mišljenje jednog lika koji kaže da je za dobru vožnju na stazi u Australiji potrebna velika preciznost,odnosno zavoji su na stazi dosta geometrijski položeni,dok je stil Masse ipak više osjećanje bolida i dosta puta promaši idealnu putanju,dodajmo još tome i da setup bolida nije odgovarao ovoj stazi,stalno je tražio grip i kako su temperature padale i njegova su vremena padala,njegov veliki nedostatak je da kad mu loše ide jako se uznemiri pa je sklon greškama,kad se staza počela sušit postajao je bolji i sigurniji.
Vjerujem da će u Maleziji opet biti sirovo brz.
- blekii
- Prvak F1 kladionice 2010.
Meni Massa svih ovih sezona u ferrariju nikako ne "šmeka", koliko se ja trudija gledat pozitivno, nešto mi nikako ne paše kod njega... Nekad je brz, nekad katastrofa, nekad kad treba bit agresivan on je letargičan, nekad kad treba bit smiren on luduje, u konačnici podsjeća me na "puding" onako mlitav mrmljajući u bradu...
Moje mišljenje je da nije on materijal za ferrari, te da se poradi na jednoj "dobroj" ponudi za Vettela za iduću sezonu...
Moje mišljenje je da nije on materijal za ferrari, te da se poradi na jednoj "dobroj" ponudi za Vettela za iduću sezonu...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Mislim i na start i na zadržavanje Alonsa, ali i na borbu sa stražnjim gumama ( stalno bježanje zadnjeg kraja ).sunseeker je napisao/la:misliš za start?Dani je napisao/la:Kapa dolje za vožnju.
vožnja je bila ispodprosječna, kad ti timski kolega s kraja poretka u 15 krugova dođe na guzicu znači da nešto dobro ne radiš......
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- goran007
- Profesionalni vozač
apsolutno se slazem sa ovim komentarom...osim bodova zbilja nema po cemu pamtiti ovu utrku...nek kaze Alonsu hvala,jer cisto sumnjam da bi on uspio odbiti napade Hamiltona...sunseeker je napisao/la:misliš za start?Dani je napisao/la:Kapa dolje za vožnju.
usput,slazem se da nije imao razloga za propustanje Alonsa jer je to cista borba...
- dady16
Ako je tebi 30 puta na postolju(11 pobjeda) i to uz momčadske kolege poput MSC,Kimija i Fernanda loše,onda stvarno ne znam što očekuješ.Više od toga je samo naslov svjetskog prvaka a i to mu pobjeglo za bod.blekii je napisao/la:Meni Massa svih ovih sezona u ferrariju nikako ne "šmeka", koliko se ja trudija gledat pozitivno, nešto mi nikako ne paše kod njega... Nekad je brz, nekad katastrofa, nekad kad treba bit agresivan on je letargičan, nekad kad treba bit smiren on luduje, u konačnici podsjeća me na "puding" onako mlitav mrmljajući u bradu...
Što se tiče Vettela,o tome se može jedino sanjati u idućih 2 ili 3 godine,on je dijete Red Bulla.
- Scuderia
- Moderator
Onda ne znam, kad si ga poceo gledati.blekii je napisao/la:Meni Massa svih ovih sezona u ferrariju nikako ne "šmeka", koliko se ja trudija gledat pozitivno, nešto mi nikako ne paše kod njega... Nekad je brz, nekad katastrofa, nekad kad treba bit agresivan on je letargičan, nekad kad treba bit smiren on luduje, u konačnici podsjeća me na "puding" onako mlitav mrmljajući u bradu...

Agresivu ima, ako ne vjerujes, pogledaj neke utrke iz 07/08.
I da te pitam, po cemu on nije materijal za Ferrari? Ako su tvoji argumenti ovo gore napisano, ja ti samo mogu preporuciti, da pogledas neke utrke iz 07/08 .

- blekii
- Prvak F1 kladionice 2010.
Pa gledam ga još od Saubera, daleko od toga da nije imao dobrih utrka, ali po meni on nije kvaliteta tipa Alonso, Hamilton... a, o Shumiju da ne govorimo...Scuderia je napisao/la:Onda ne znam, kad si ga poceo gledati.blekii je napisao/la:Meni Massa svih ovih sezona u ferrariju nikako ne "šmeka", koliko se ja trudija gledat pozitivno, nešto mi nikako ne paše kod njega... Nekad je brz, nekad katastrofa, nekad kad treba bit agresivan on je letargičan, nekad kad treba bit smiren on luduje, u konačnici podsjeća me na "puding" onako mlitav mrmljajući u bradu...
Moje mišljenje je da nije on materijal za ferrari, te da se poradi na jednoj "dobroj" ponudi za Vettela za iduću sezonu...![]()
Agresivu ima, ako ne vjerujes, pogledaj neke utrke iz 07/08.
I da te pitam, po cemu on nije materijal za Ferrari? Ako su tvoji argumenti ovo gore napisano, ja ti samo mogu preporuciti, da pogledas neke utrke iz 07/08 .
- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
On je pravi vozač za Ferrari, jer njima treba vozač koji je dobar, ali ipak malo sporiji od momčadskog kolege 
Dva podjednako brza vozača u istim bolidima samo donose probleme.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Od kog kolege??? Ja mislim da je jedino bio sporiji od Schumachera ,ali mislim da je bilo ko dosao u Ferrari 2006 da bi bio sporiji od Schumija.Bernardinac je napisao/la:On je pravi vozač za Ferrari, jer njima treba vozač koji je dobar, ali ipak malo sporiji od momčadskog kolege

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.