Istina je to sve šta ti kažeš i slažem se. Al opet, velim, ne treba sad nikog krivit za to i upirat prstom, kažem, on sjedi u bolidu, mogo je reć ne idem i gotovo.Dani je napisao/la:Ako su izdržale Alonsu , izdržale bi i njemu. Mi to ne možemo znati. Ipak je on u bolidu i bolje procjenjuje situaciju od nas. Novi set je potrošio zbog stvarno brzih krugova. Da je ostao 3. ne bi morao forsirati. Uostalom ove godine McLaren ne troši baš puno gume.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
Re: Lewis Hamilton
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
da je znao da dečki ispred i iza ne idu više u boks misliš da bi poslušo pit wall? Tek kasnije kad ih je sustizo je pitao tim zašto ovi ispred ne idu u boks po gume, onda je bilo kasno

-
- Navijam za: Nikoga
Samo što je mene začudilo kad je reko na tim radio da čija je to bila ideja. Ja sam odmah čim je išo u boks se začudio, jer je to po meni bila preglupa odluka da je osto na onima mogo je voziti ko massa, alonso... i sve bi bilo ok vjerojatno, jer nebi im razloga forsirati.
Jednom McLaren uvijek McLaren!!!!!!!
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Izjava je pala visokom dozom adrenalina. Kao što je sam rekao, odvezao je jednu od najboljih utrka života, i onda je malo zapeo iza Alonsa i normalno da je bilo nervoze, pogotov kad zna da oni nisu bili u boksu i da neće ići. Već je malo omekšao. 

- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Odlična vožnja!
6. mjesto..., šteta što nije uz onakvu vožnju završio barem na postolju, ah Webber...
Kako je lijepo gledat odličnog vozača kada se probija, stisne kada treba..., jednostavno predivno!

Kako je lijepo gledat odličnog vozača kada se probija, stisne kada treba..., jednostavno predivno!

koliko god gledao još više sam uvjeren da je sam Hamilton krivac za frku sa Weberom, tipično guranje sa desne strane na Alonsa tako da se i sam Alonso usrao od straha, Weber ko Weber svojom agresivnošću naletio na ....
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Da je više takvih stručnjaka kao ti, mi uopće ne bi gledali pretjecanja.Vettel je napisao/la:koliko god gledao još više sam uvjeren da je sam Hamilton krivac za frku sa Weberom, tipično guranje sa desne strane na Alonsa tako da se i sam Alonso usrao od straha, Weber ko Weber svojom agresivnošću naletio na ....
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Navijam za: Alonso
Kao navijac koji ne voli Hamiltona moram mu skinut kapu za njegov stil voznje.To je ono sto vraca publiku, beskompromisan, agresivan i brz. Mislim da je jedan od najagresivnijih vozaca u zadnjih 15 godina. On i Alonso su pravi majstori F1 za razliku od Masse i slicnih dosadnjakovica
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Jos samo da nauci ovako voziti a da poslije ne govori "My tyres are done" i nece mu biti ravnoga...svaka cast za danasnju voznju. Ne volim ga iz dna duse, ali njegova voznja je odlicna, kapa dolje.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Barry
- Test vozač
ma nemogucce je da ne izgovori xD to je ono sto ga prati kroz karijeru i tako cce biti .. joss od drugih serija urodden naccin vozznje ehh sad.. opet ove gume su mila majka u odnosu na prijasnje sezone xD treba mu ferrari xDFerrari-BiH je napisao/la:Jos samo da nauci ovako voziti a da poslije ne govori "My tyres are done" i nece mu biti ravnoga...svaka cast za danasnju voznju. Ne volim ga iz dna duse, ali njegova voznja je odlicna, kapa dolje.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Nastaviš li provocirat dobit ćeš ono što je dobio i Webber od FIA-e danas nakon trke!Vettel je napisao/la:koliko god gledao još više sam uvjeren da je sam Hamilton krivac za frku sa Weberom, tipično guranje sa desne strane na Alonsa tako da se i sam Alonso usrao od straha, Weber ko Weber svojom agresivnošću naletio na ....
Možda nisi uspio pročitat u temi "Mark Webber", on je priznao da je napravio grešku i ispričao se.

pa naravno da je napravio grešku. Di sam ja reko da nije? Ali tu grešku je isprovocirao Hamilton svojim nerezonskim pretjecanjem, baš nikakve šanse na tom mjestu nije ima mogo se samo zaletiti u Alonsa ili ga izgurati što je skoro i napravio. U tom zavoju ne možeš sa desne strane proći da ga hebeš jer ti odmah dolazi lijevi kad si opet u nepovoljnom položaju, možeš jedino ako ti neki papak to dozvoli svojom greško, a Alonso to nije. Bok! neću više o tome.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Vettel je napisao/la:pa naravno da je napravio grešku. Di sam ja reko da nije? Ali tu grešku je isprovocirao Hamilton svojim nerezonskim pretjecanjem, baš nikakve šanse na tom mjestu nije ima mogo se samo zaletiti u Alonsa ili ga izgurati što je skoro i napravio. U tom zavoju ne možeš sa desne strane proći da ga hebeš jer ti odmah dolazi lijevi kad si opet u nepovoljnom položaju, možeš jedino ako ti neki papak to dozvoli svojom greško, a Alonso to nije. Bok! neću više o tome.
Ajde mi reci gdje je Hamilton skoro izgurao Alonsa?? Pa Hamilton mu je bio sa vanjske strane prije ulaska u zavoj! Prije bi se moglo reći
obratno...

u mom postu na prethodnoj stranici, našao bi se u prednosti i s lakoćom bi prešao Alonsa jer nakon tog zavoja slijedi jedan brži desni, a
ne lijevi zavoj kao što to ti govoriš. Toliko o baš nikakvim šansama, nepovoljnom položaju i isprovociranoj grešci. A svemu tome najbolje
svjedoči sljedeći video:

- Barry
- Test vozač
po meni ovdje webber je pokussao samo iskoristiti inside sto bi uradio svaki vozacc.. hamilton se odluccio napasti alonsa s vana ( ipak nije tako loss vozacc za tako lossim bolidom da bi ondje onako to prosslo ) i mislim da jedina opcija je bila ili naglo skrenuti inside na vecc nadolazzeg webbera u protivnom pjeccana zamka bi bila njegova.. webber je vecc krenuo u recimo polunapad odjednom se hamilton stvorio tu... ne kazzem da webber nije kriv ali 30% ima i hammyeve krivice... a o alonsovoj krivici je suvisno trossiti rijecci.. brani inside i to je to .. btw savrssena vozznja sa onako potrossenim gumamam...Vettel je napisao/la:pa naravno da je napravio grešku. Di sam ja reko da nije? Ali tu grešku je isprovocirao Hamilton svojim nerezonskim pretjecanjem, baš nikakve šanse na tom mjestu nije ima mogo se samo zaletiti u Alonsa ili ga izgurati što je skoro i napravio. U tom zavoju ne možeš sa desne strane proći da ga hebeš jer ti odmah dolazi lijevi kad si opet u nepovoljnom položaju, možeš jedino ako ti neki papak to dozvoli svojom greško, a Alonso to nije. Bok! neću više o tome.
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ako je krivnja Hamiltona , onda može biti i Alonsova koji kasno blokira prednji lijevi kotač, tako da ....Barry je napisao/la:
po meni ovdje webber je pokussao samo iskoristiti inside sto bi uradio svaki vozacc.. hamilton se odluccio napasti alonsa s vana ( ipak nije tako loss vozacc za tako lossim bolidom da bi ondje onako to prosslo ) i mislim da jedina opcija je bila ili naglo skrenuti inside na vecc nadolazzeg webbera u protivnom pjeccana zamka bi bila njegova.. webber je vecc krenuo u recimo polunapad odjednom se hamilton stvorio tu... ne kazzem da webber nije kriv ali 30% ima i hammyeve krivice... a o alonsovoj krivici je suvisno trossiti rijecci.. brani inside i to je to .. btw savrssena vozznja sa onako potrossenim gumamam...

"I apologise to Lewis. I was looking to get the run as well coming back out [of the corner], but when I got that close my front wing basically just did not work, I lost all downforce and I couldn’t get the car stopped. I just locked up, the car lifted and I slid into the back of him.
"I tried to get more on the inside to make it wheel-to-wheel, but in the end obviously I hit him with my front wing on his rear tyre. That’s car racing."
Evo ti i izvor:
http://uk.eurosport.yahoo.com/28032010/ ... sions.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ma dajte ljudi kako možete ovdje pričati o Hamiltonovoj krivici,nema govora ni o njegovoj ni Alonsovoj krivici,ovo je čisto Webberova krivica .ali isto tako ne bi razapinjao Webbera čovjek je pogriješio i ispričao se
...put u raj nije posut ružama...
-
kako su mi smiješni ovi likovi koji izmišljaju krivice...ovo je čista situacija kolko god može biti - weber je kriv, što i sam bez zadrške kaže, i nema izmišljanja tople vode
baš bi volio da se hamilton u zadnjem krugu neke utrke na taj način zabije u vettela (koji vodi) i izbaci ga iz utrke, a on se došlepa do cilja i uzme 1. mjesto...mislim da bi cca 3 sekunde nakon toga bila pokrenuta peticija "Izbacimo Lewisa Hamiltona iz Formule 1"
baš bi volio da se hamilton u zadnjem krugu neke utrke na taj način zabije u vettela (koji vodi) i izbaci ga iz utrke, a on se došlepa do cilja i uzme 1. mjesto...mislim da bi cca 3 sekunde nakon toga bila pokrenuta peticija "Izbacimo Lewisa Hamiltona iz Formule 1"
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
oko dobrog "konja" prašina se diže, da nema Hamiltona u F1, ista bi bila nezanimljiva još od dolaska Alonsa u McL. Da je sad sjetit se i napisat svih njegovih vratolomija, grešaka, poteza, preticanja, udesa i neznam više šta...mnogi bi se nasmijali i rasplakali. Tako da, pustite čovjeka neka vozi kako najbolje zna i sve će bit super!
Zadnja izmjena: Ćale od Lewisa, dana/u 29 ožu 2010, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Situacija je čista ko suza. Weber je pogriješio, izgubio je downforce i nije uspio zakočit. Pogodio je Hamiltona i točka.
Čovjek se ispričao i gotova priča.
Nemože se sad izmišljat topla voda. To bi bilo isto kao da se krivi Kimi za ono kad ga je Hami naguzio u kanadi.
Nemože se sad izmišljat topla voda. To bi bilo isto kao da se krivi Kimi za ono kad ga je Hami naguzio u kanadi.
Michael is faster than you!!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Baš mi je žao radi ovog udesa. Srce je tuko 300 na sat 
Taman se složilo optimalno, ispred Alonso sa istrošenim gumama, iza Hamilton / Webber / Rosberg koji su izašli iz boxa.
Sad ne možemo znati da li bi ga prestignuo, izgleda da bi.
Ovo što je Webber namjeravao možda bi i uspjelo da je išao na jako kasno kočenje i da je bio postavljen s desne strane. Veliko možda. Morao bi izvesti nešto kao Hamilton na Raikkonenu u Monzi, s time da je ovo mnogo brži zavoj. Dakle još veće možda
Inače mislim da je odlično što se Hamilton nije štedio (zajedno s Webberom) i da nam je priuštio odlično utrkivanje.
Malo je "ukenjao" predstavu s onim "čija je to odluka" i "saznat ću tko je", ali i on je valjda bio isfrustriran i radi ulaska u box koji se nije isplatio, i radi Webbera.
Inače, naišao sam na neki interview gdje Whitmarsh kaže da je odluka o ulasku u box bila i na Hamiltonu i na timu.
Kubica kaže da je Lewis imao bolje gume dok je bio iza njega, ali nekako ne mogu to uzeti 100% kao činjenicu.
Greška u koracima kod McLarena koja nam je priuštila još malo više uzbuđenja.
Ovu utrku Alonso top odbrambeni, Lewis top napadač.
EDIT: hm, ili je Kubica pokazao najbolju odbranu. Uglavnom tu su negdje.

Taman se složilo optimalno, ispred Alonso sa istrošenim gumama, iza Hamilton / Webber / Rosberg koji su izašli iz boxa.
Sad ne možemo znati da li bi ga prestignuo, izgleda da bi.
Ovo što je Webber namjeravao možda bi i uspjelo da je išao na jako kasno kočenje i da je bio postavljen s desne strane. Veliko možda. Morao bi izvesti nešto kao Hamilton na Raikkonenu u Monzi, s time da je ovo mnogo brži zavoj. Dakle još veće možda

Inače mislim da je odlično što se Hamilton nije štedio (zajedno s Webberom) i da nam je priuštio odlično utrkivanje.
Malo je "ukenjao" predstavu s onim "čija je to odluka" i "saznat ću tko je", ali i on je valjda bio isfrustriran i radi ulaska u box koji se nije isplatio, i radi Webbera.
Inače, naišao sam na neki interview gdje Whitmarsh kaže da je odluka o ulasku u box bila i na Hamiltonu i na timu.
Kubica kaže da je Lewis imao bolje gume dok je bio iza njega, ali nekako ne mogu to uzeti 100% kao činjenicu.
Greška u koracima kod McLarena koja nam je priuštila još malo više uzbuđenja.
Ovu utrku Alonso top odbrambeni, Lewis top napadač.
EDIT: hm, ili je Kubica pokazao najbolju odbranu. Uglavnom tu su negdje.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Da i po mojem mišljenju webber je kriv, ali jako bitno je reči da nije najmjerno napravio tu grešku u stilu kud puklo da puklo, vjerojatno je iz njegove perspektive izgledalo da je hamilton skupa sa alonsom totalno izašao van putanje što nije bila istina jer bi hamilton uspio odvoziti taj zavoj, čudno bi bilo da mu se to još jednom desi jer nekakvo pravilo među vozačima je da dok ovi dva ispred tebe luduju malo se omakni, jer češ još uvjek imati priliku za proči obojicu ako ih ulovi teški understeer. To se moglo vidjeti u rosbergovom primjeru, kojemu je malo falilo da prođe alosa poslije ove dvojice (webber - hamilton)Igor18 je napisao/la:Situacija je čista ko suza. Weber je pogriješio, izgubio je downforce i nije uspio zakočit. Pogodio je Hamiltona i točka.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Sigurno ih nije namjerno napuco. Vidio je da se Alonso prekočio i da je Hamilton otišao na lijevu stranu.. Vjerovatno je htio s unutarnje strane obojcu proći al je izgubio downforce i produžio ravno u Hamija. Jebiga događa se. Al draže mi je to da grizu, žele proći pa jebiga događaju se greške i sudari.
To je utrkivanje, bolje i tako nego da se samo vozikaju jedan iza drugog i ništa ne pokuravaju.
Znam da navijačima Hamiltona nije drago i da razapinju Webera al da ih pitam. Jel im draže ovako (nemislim na sudar) da jedan drugog napadaju da su agresivni il da su se sva trojca vozila lagano do cilja i "skupljali" bodove.
To je utrkivanje, bolje i tako nego da se samo vozikaju jedan iza drugog i ništa ne pokuravaju.
Znam da navijačima Hamiltona nije drago i da razapinju Webera al da ih pitam. Jel im draže ovako (nemislim na sudar) da jedan drugog napadaju da su agresivni il da su se sva trojca vozila lagano do cilja i "skupljali" bodove.
Michael is faster than you!!
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
Draže mi je to nego gledat Massu i Alonsa kako šparaju gume i kruže do krajaIgor18 je napisao/la:Znam da navijačima Hamiltona nije drago i da razapinju Webera al da ih pitam. Jel im draže ovako (nemislim na sudar) da jedan drugog napadaju da su agresivni il da su se sva trojca vozila lagano do cilja i "skupljali" bodove.

-
- Navijam za: Alonso
Ne slažem se da je Alonso šparao gume. Da je bio bilo koji drugi vozač ispred njega Alonso bi ga napao. Stvar je u tome što je to bio Massa i da je Alonso navalio ko zna što bi bilo i onda bi opet po njemu hračkali kako nije timski vozač i slične gluposti. Išao je linijom manjeg otpora čisto jer je početak sezone i jer je novi u timu. Siguran sam da se u kasnijoj fazi sezone neće štedjetiĆale od Lewisa je napisao/la:Draže mi je to nego gledat Massu i Alonsa kako šparaju gume i kruže do krajaIgor18 je napisao/la:Znam da navijačima Hamiltona nije drago i da razapinju Webera al da ih pitam. Jel im draže ovako (nemislim na sudar) da jedan drugog napadaju da su agresivni il da su se sva trojca vozila lagano do cilja i "skupljali" bodove.
-
- Navijam za: Mercedes GP
Svaka čast Hamiltonu...
Strašan je vozač, fenomenalna utrka za njega bez sreće. Respekt!
Strašan je vozač, fenomenalna utrka za njega bez sreće. Respekt!