Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Re: Sebastian Vettel...

Post Postao/la p@rtibrejker »

vidc je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:Evo jedna mala zanimljivost.
Kao što je u Bahreinu Renault odbacio tvrdnje da je Vettel odustao poradi kvara na motoru, tako sad i Brembo kaže da kočnice nisu krive

LINKICH
hm,gdje je to rečeno?svjećica je dio motora valjda,to nigdje nije porečeno,osim što je ron dennis nešto komentiro u vezi tog kvara.
u australiji,mislim da je kod vettela ovjes pukao,na onboard snimci se vidi kako lijevi točak zavrluda kad vettel počinje kočiti i odmah u tom zavoju je vani...on je valjda odmah zaključio da su kočnice jer nije mogao zakočiti kako treba
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Citat:
"Kvar svjećice je bio simptom, a ne uzrok problema"
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

p@rtibrejker je napisao/la:
vidc je napisao/la:
p@rtibrejker je napisao/la:Evo jedna mala zanimljivost.
Kao što je u Bahreinu Renault odbacio tvrdnje da je Vettel odustao poradi kvara na motoru, tako sad i Brembo kaže da kočnice nisu krive

LINKICH
hm,gdje je to rečeno?svjećica je dio motora valjda,to nigdje nije porečeno,osim što je ron dennis nešto komentiro u vezi tog kvara.
u australiji,mislim da je kod vettela ovjes pukao,na onboard snimci se vidi kako lijevi točak zavrluda kad vettel počinje kočiti i odmah u tom zavoju je vani...on je valjda odmah zaključio da su kočnice jer nije mogao zakočiti kako treba
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

Citat:
"Kvar svjećice je bio simptom, a ne uzrok problema"
mislim ne razumijem to da ne žele preuzet odgovornost...svjećica je crkla,kako god okrenu.možda je ron dennis i u pravu,ali njegova teorija nema smisla,jedino ako je mclarenov ECU toliko glupo programiran pa da se neke stvari ne mogu poništiti...ECU proračuno da neće doć do cilja s količinom goriva koja se ima i samoinicijativno ugasi jednu svjećicu...bezveze
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

Neka se ne hvalisaju u RB da mogu promjenit gume u sekundu i nešto kad ih ta nespretna brzina košta bitnih bodova. Vettel je u ove dve utrke već dosta izgubio. Sezona je počela dinamično i morat će svojski zapet da održi priključak
slika
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

Ćale od Lewisa je napisao/la:Neka se ne hvalisaju u RB da mogu promjenit gume u sekundu i nešto kad ih ta nespretna brzina košta bitnih bodova. Vettel je u ove dve utrke već dosta izgubio. Sezona je počela dinamično i morat će svojski zapet da održi priključak
ma to oko promjene je samo suplja pricca.. webber ccini mi se 4,9 ... daleko daleko od te sad vecc zamissljene promjene ha ja.. usput slazzem se s tobom... ekipe i vozacci koje vrijedno skupljaju bodove dolaze do sampionata... ovako to ne ide ..
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Vettel

Post Postao/la Vettel »

Dečki, sranja se svima događaju. Sjetite se samo prošlogodišnjih sranja u Ferrariu, sjetite se samo Mclarena kakvih je sranja imao tako da nije ništa novoga to u RB glavno da Vettel ne griješi drugo će sve doči na svoje mjesto.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Vettel je napisao/la:Dečki, sranja se svima događaju. Sjetite se samo prošlogodišnjih sranja u Ferrariu, sjetite se samo Mclarena kakvih je sranja imao tako da nije ništa novoga to u RB glavno da Vettel ne griješi drugo će sve doči na svoje mjesto.
Apsolutno. Samo, za Vettelovo dobro bilo bi najbolje da nema tih problema, pogotovo sad na početku. Vettelu, odnosno RBR-u, su najbliži Ferrari i McLaren, a oni su itekako jaki u drugom dijelu sezone. Mislim da oni imaju najjači razvoj tijekom sezone. Tako da mislim da je RBR u poziciji kao Brawn prošle godine, iako ne toliko dominantnu prednost. RBR ima trenutačno najbolji bolid, i ako to ne iskoristi sad dok je još uvijek takav odnos snaga... Naravno, najjača snaga je Vettel, i momak odlično funkcionira u tom bolidu.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

gringo73 je napisao/la:
Vettel je napisao/la:Dečki, sranja se svima događaju. Sjetite se samo prošlogodišnjih sranja u Ferrariu, sjetite se samo Mclarena kakvih je sranja imao tako da nije ništa novoga to u RB glavno da Vettel ne griješi drugo će sve doči na svoje mjesto.
Apsolutno. Samo, za Vettelovo dobro bilo bi najbolje da nema tih problema, pogotovo sad na početku. Vettelu, odnosno RBR-u, su najbliži Ferrari i McLaren, a oni su itekako jaki u drugom dijelu sezone. Mislim da oni imaju najjači razvoj tijekom sezone. Tako da mislim da je RBR u poziciji kao Brawn prošle godine, iako ne toliko dominantnu prednost. RBR ima trenutačno najbolji bolid, i ako to ne iskoristi sad dok je još uvijek takav odnos snaga... Naravno, najjača snaga je Vettel, i momak odlično funkcionira u tom bolidu.
prošle godine je RB imao strahovito jak uspon kroz sezonu,tak da me u neku ruku čudi da su napravili ovako jak bolid već na startu,bit će ih teško stizat,ali već su se počeli približavat,u svakom slučaju bit će zanimljivo
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
tomicko
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la tomicko »

Na snimku Fetelove nesrece jasno se na jednom frejmu vide varnice koje izlecu iz tocka:

slika

(http://www.imagevimage.com/gallery.php? ... ralija.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;)
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

Vettel kaže da nije zabrinut za pouzdanost Red Bullovog bolida ali navodi da je zabrinut za "vanjske" retrovizore koji se zabranjuju.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/82576" onclick="window.open(this.href);return false;
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Napokon pobjeda, 3. sreća! Odličan start i preticanje Webbera! Čestitke!
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Ajd napokon!! Baš mi je drago za Sebastiana!! =D>
Zaslužio je ovu pobjedu, odličan start i utrka bez greške.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Cestitke na pobijedi,odlicna voznja .U svakom trenutku je kontrolisao utrku . =D>
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

Odlična trka, kad je prešo Webbera bilo je gotovo, novi svjetski prvak(nadam se)
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Cestitke Vettelu na odlicnoj borbi od pocetka do kraja.Odmah na startu je prosao Webbera i bilo je ocito ako ga bolid ne zaj...da ce pobijediti u utrci.
Bravo Vettel =D>
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

ma ssta recci odliccan bolid... dobra hemija... vettel je opasan...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
zagor
Početnik
Početnik
Navijam za: Iceman

Post Postao/la zagor »

Toooooooooooooooooo! Vettel PRVAK!!!!!!!!! Najbolji je!!!!!!!!!!!!! :rock:
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Vettel

Post Postao/la Vettel »

Zamijenio svjećice, zašarafili dobro šaraf i evo ga na prvom mjestu :) Na prve dvije utrke imao peh sa glupim kvarovima. Trenutno na stazi Vettel i Alonso ili Alonso i Vettel najbolji vozači pa Hamilton ............
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Meni je baš Hamilton najbolji na stazi.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Nakon 3 utrke ja bih rekao da nije Vettel jednu dobio nego dvije izgubio!
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

sennacher je napisao/la:Nakon 3 utrke ja bih rekao da nije Vettel jednu dobio nego dvije izgubio!
a to posebno dolazi na vidjelo kad gledaš kako bi bodovna tablica izgledala da nije imao kvarova

1. vettel - 75
2. massa - 33
- rosberg - 33
4. button - 30
5. alonso - 28
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

padobranac je napisao/la:
sennacher je napisao/la:Nakon 3 utrke ja bih rekao da nije Vettel jednu dobio nego dvije izgubio!
a to posebno dolazi na vidjelo kad gledaš kako bi bodovna tablica izgledala da nije imao kvarova

1. vettel - 75
2. massa - 33
- rosberg - 33
4. button - 30
5. alonso - 28
Ja baš nisam siguran da bi pobjedio u Bahreinu i da nije imao problema ;)
...put u raj nije posut ružama...
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Chuck Norris je napisao/la:
padobranac je napisao/la:

1. vettel - 75
2. massa - 33
- rosberg - 33
4. button - 30
5. alonso - 28
Ja baš nisam siguran da bi pobjedio u Bahreinu i da nije imao problema ;)
ma jasno, ovo je samo jednostrano gledanje. treba se uzet u obzir i debakl na kvalifikacijama u maleziji ferrarija i mclarena. jedino što je činjenica da je oba puta imao kvar kao vodeći u utrci
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Vettelom nakon utrke.... ;)

slika slika
karmela
Ja sam: Vozačica
Navijam za: vettel

Post Postao/la karmela »

SEBASTIAN VETTEL, DOBAR JE IZNAD PROSJEKA, ALI MI SE NEŠTO NAMEĆE PITANJE, KAKAV BI BIO U OVOM NEKOM NOVOM BOLIDU( NOVI TIMOVI) JER , IAKO MI JE DRAG ,NEŠTO SE NE SNALAZI KADA MU BOLID NIJE NAJ... #-o
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

karmela je napisao/la:SEBASTIAN VETTEL, DOBAR JE IZNAD PROSJEKA, ALI MI SE NEŠTO NAMEĆE PITANJE, KAKAV BI BIO U OVOM NEKOM NOVOM BOLIDU( NOVI TIMOVI) JER , IAKO MI JE DRAG ,NEŠTO SE NE SNALAZI KADA MU BOLID NIJE NAJ... #-o
borben je..i pametan..podsjeća me stil vožnje na schumaachera :driver:
Odgovori