Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
prekro
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Re: Formula 1 team - McLaren

Post Postao/la prekro »

odlična utrka za mclaren! točnije, fenomenalna za buttona, nešto lošija za lewisa

ovi iz lewisovog boksa se nek upucaju...procjena im je bila vrhunska! sad bi imali 1-2 da ga nisu u boks zvali
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

prekro je napisao/la:odlična utrka za mclaren! točnije, fenomenalna za buttona, nešto lošija za lewisa

ovi iz lewisovog boksa se nek upucaju...procjena im je bila vrhunska! sad bi imali 1-2 da ga nisu u boks zvali

jel se zapito tko kaj bi vi napravili? ja bi ama baš isto,samo je gubio vrijeme a nitko nije očekivao da na soft gumama može odvest cijelu trku bez problema i tako je i bilo,osim toga,načinom vožnje i stizanjem,nema šanse da bi prvi set guma ostao do kraja trke čitav,ubio je i drugi set a kamoli nebi prvi ;)
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

schuey je napisao/la:
prekro je napisao/la:odlična utrka za mclaren! točnije, fenomenalna za buttona, nešto lošija za lewisa

jel se zapito tko kaj bi vi napravili? ja bi ama baš isto,samo je gubio vrijeme a nitko nije očekivao da na soft gumama može odvest cijelu trku bez problema i tako je i bilo,osim toga,načinom vožnje i stizanjem,nema šanse da bi prvi set guma ostao do kraja trke čitav,ubio je i drugi set a kamoli nebi prvi ;)
mislim da si u krivu, njegove gume su puno bolje izgledale od Kubicinih npr. Da se nekako uspio probit ispred Kubice (a uspio bi da su ga pustili) Kubica nebi više imao šanse za vratit a Hamilton bi kao i Button polako do cilja vozio i šparao gume (ili se varam, možda bi i Buttona skinuo).
Massine gume su također bile u gorem stanju što se vidjelo po putanjama i bježanja zadnjeg kraja.

Definitivno glup potez McL-na! (može se i 50 krugova na istim gumama)
slika
brg
Navijam za: JB

Post Postao/la brg »

Moglo se danas 50 krugova, a šta ćemo kad se piste zagriju na preko 40C ?
sve je to nepoznanica i otuda greške i krive procjene i biće ih još
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

schuey je napisao/la:nitko nije očekivao da na soft gumama može odvest cijelu trku bez problema i tako je i bilo,osim toga,načinom vožnje i stizanjem,nema šanse da bi prvi set guma ostao do kraja trke čitav,ubio je i drugi set a kamoli nebi prvi ;)
Kako nisu očekivali kad su u Bahrenu vozili 2/3 utrke na istim gumama bez ikakvih problema. ;) A druge gume je izderao upravo zbog svog načina vožnje i agresivnosti. Iz njegovog primjera sad svi mogu zaključit da se ne isplati dvaput mijenjat gume i riskirat, već smireno vozit na istim gumama.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

brg je napisao/la:Moglo se danas 50 krugova, a šta ćemo kad se piste zagriju na preko 40C ?
sve je to nepoznanica i otuda greške i krive procjene i biće ih još
Tak je. Može Hamilton bit isfrustriran, sad, i ja sam bio, al, realno, lako je bit general poslije bitke. Gubio je vrijeme iza Kubica, nije ga dosta dugo mogo proć, i da ga je dalje ganjo em bi gubio vrijeme em bi trošio jako gume, tako da u tom trenutku to je po meni bila optimalna odluka. (drito prije nego je Ham skrenuo u box sam reko starom: pa kaj ga ne pozovu sad da ne gubi vrijeme iza Kubice).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ma to su ih Brown i Schumacher zajebali. Vidili ljudi da Schumi otišo po novi set guma i da ide dobro na njima i ovi učinili isto. :D
Naravno očekivali su da će i ostatak ekipe ( Massa, Alonso, Kubica) učinit isto al su se malo zajebali.
Michael is faster than you!!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Icy je napisao/la:
schuey je napisao/la:nitko nije očekivao da na soft gumama može odvest cijelu trku bez problema i tako je i bilo,osim toga,načinom vožnje i stizanjem,nema šanse da bi prvi set guma ostao do kraja trke čitav,ubio je i drugi set a kamoli nebi prvi ;)
Kako nisu očekivali kad su u Bahrenu vozili 2/3 utrke na istim gumama bez ikakvih problema. ;) A druge gume je izderao upravo zbog svog načina vožnje i agresivnosti. Iz njegovog primjera sad svi mogu zaključit da se ne isplati dvaput mijenjat gume i riskirat, već smireno vozit na istim gumama.
nije isto vozit trku da se vozi i naganjat zaostatak,a pogotovo kak on vozi i koliko on troši gume
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ono što veseli je da je na ovoj utrci McLaren imao isti race-pace kao RBR i Ferrari. Odnosno tu negdje: Webber najbrži krug, Hamilton 3. najbrži (desetinku i pol zaostatka.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Slash je napisao/la:Ono što veseli je da je na ovoj utrci McLaren imao isti race-pace kao RBR i Ferrari. Odnosno tu negdje: Webber najbrži krug, Hamilton 3. najbrži (desetinku i pol zaostatka.
Da, nismo u utrci daleko samo kvale treba popravit ali u Kini stiže nešto slično RBR-ovom sistemu i to bi trebalo pomoći podići brzinu na 1 krug.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Ne znam da li bas stize, Whitmarsh je rekao "hopefully by China".
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

I meni se čini da su Hamiltonove gume bile dosta nastradale, ali ne samo njegove. Doduše on je vjerovatno najjače oštetio svoje, ali ni Alonsove nisu izgledale baš sjajno. Vjerovatno su očekivali da će svi ostali u boks ići, ali ostali se odlučili "kockati". Da se temperatura staze malo digla mogla je to biti odluka za 1-2 McLarena, a moglo je biti ovako kako je i ispalo. Jučer su se mnogi kockali s gumama. Nekima upalilo, nekima ne.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

"Inimitably in McLaren style, you look at a win and say - 'damn, it could have been a one-two'.
Nazalost istina, koliko god mi je drago zbog pobjede mislim da smo mogli jos bolji rezultat ostvariti :cry:
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Tommy je napisao/la:
"Inimitably in McLaren style, you look at a win and say - 'damn, it could have been a one-two'.
Nazalost istina, koliko god mi je drago zbog pobjede mislim da smo mogli jos bolji rezultat ostvariti :cry:
Upravo tako. Ali sad kad sam se malo ohladil mislim da je i ovo super. Da mi je u subotu neko prije utrke ponudil ovaj rezultat odma bi potpisal,ali ipak...kad znamo kakva je utrka bila moglo je biti sa 2 Mclarena na postolju no šta je tu je. :o
IH!

Post Postao/la IH! »

Objektivno gledajuci vidi se napredak za razliku od one prve utrke.
Nadam se da ce u trecoj (treca sreca :biggrin: )uzeti mjesta 1. i 2. ,ili barem 1. i 3. :biggrin:
slika
slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

McL je vidi se napravio nešto po pitanju razvoja ili im staza paše al opet ovi treninzi me ne uvjeravaju da RB ne može brže. Iako sam veliki fan Hamiltona želio bi da sutra ne zauzme pol postion,već treće ili četvrto mjesto pa da nam priredi zabavnu trku ko u Australiji. Obožavam gledat njegov start i traženje mjesta do prvog zavoja :D
slika
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

One and only je napisao/la:I meni se čini da su Hamiltonove gume bile dosta nastradale, ali ne samo njegove. Doduše on je vjerovatno najjače oštetio svoje, ali ni Alonsove nisu izgledale baš sjajno. Vjerovatno su očekivali da će svi ostali u boks ići, ali ostali se odlučili "kockati". Da se temperatura staze malo digla mogla je to biti odluka za 1-2 McLarena, a moglo je biti ovako kako je i ispalo. Jučer su se mnogi kockali s gumama. Nekima upalilo, nekima ne.
Da nepopularno citiram sam sebe.
Hamilton je morao drugi put u box, baš kao i Webber, a Button-ove gume su jedva izdržale. Alonso je najbolje očuvao gume.

http://www.autosport.com/news/report.php/id/82635
slika

One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Ćale od Lewisa je napisao/la:McL je vidi se napravio nešto po pitanju razvoja ili im staza paše al opet ovi treninzi me ne uvjeravaju da RB ne može brže. Iako sam veliki fan Hamiltona želio bi da sutra ne zauzme pol postion,već treće ili četvrto mjesto pa da nam priredi zabavnu trku ko u Australiji. Obožavam gledat njegov start i traženje mjesta do prvog zavoja :D
Paži šta poželiš. Moglo bi ti se ostvariti, i to višestruko :)
slika

Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Danas katastrofa za njih,kao i za Ferrari.Hamilton nije mogao bolje,a Button je prica za sebe.Imao je obezbjedjeno mjesto u Q2 i sve upropastio.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Felipe Massa je napisao/la:Danas katastrofa za njih,kao i za Ferrari.Hamilton nije mogao bolje,a Button je prica za sebe.Imao je obezbjedjeno mjesto u Q2 i sve upropastio.
Da,zbilja los dan za Mclaren.Ne mozemo ni Buttona okriviti jer tko je znao u tom trenutku da ce kise biti jos u vecim kolicinama pa je morao riskirati i dalje.Ocito su svi znali osim Mclarena i Ferrarija :?
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

Tommy je napisao/la:Pa koji magarci ja to ne mogu vjerovati, ma odmah kad sam vidija da nisu izasli rekao sam da se nece kvalificirati, koji vrag se uvik prave pametni, sto bi im smetalo da odmah na startu za svaki slucaj odvoze jedan brzi krug.

Pa koje su to budale.
ah struccnjaci... ne mogu vjerovati... MC 17 i 19.. ferrari cini mi se 18 i 20 jel .. katastrofa... al razumio bih da se ovo dessava prvi put.. pa morass biti mnogo glup da na takav naccin unisstiss utrku ...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Barry je napisao/la:
Tommy je napisao/la:Pa koji magarci ja to ne mogu vjerovati, ma odmah kad sam vidija da nisu izasli rekao sam da se nece kvalificirati, koji vrag se uvik prave pametni, sto bi im smetalo da odmah na startu za svaki slucaj odvoze jedan brzi krug.

Pa koje su to budale.
ah struccnjaci... ne mogu vjerovati... MC 17 i 19.. ferrari cini mi se 18 i 20 jel .. katastrofa... al razumio bih da se ovo dessava prvi put.. pa morass biti mnogo glup da na takav naccin unisstiss utrku ...
Tocnije MC 17 i 20
Ferrari 19 i 21

Ali nije to ni tolko bitno,treba se koncentrirat sutra na utrku i izvuci sto bolje iz teske situacije.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Martin Whitmarsh, McLaren team principal
“To qualify only 17th and 20th with what today’s final practice session had clearly demonstrated was a highly competitive car was of course very disappointing for all concerned. So why did it happen? It happened because several teams, having consulted the weather radar, believed that the rain that was falling just prior to the start of Q1 would pass through and that the end of Q1 would be therefore by much drier. As we now know, it didn’t turn out like that. With hindsight it would therefore have been better if we’d sent our cars out at the beginning of Q1, instead of waiting for what the weather radar had told us would be drier and faster conditions. Having said all that, we’re now looking forward to a very exciting and hopefully very eventful race in which Jenson and Lewis, who are two of the most determined racers in the sport today, can produce a result for us that’s significantly better than our qualifying performance this afternoon.”
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Koja šteta zbog onog jučer. Odlična brzina u utrci i da nismo zeznuli kvale vozili bi za pobjedu ali ovaj rezultat je ok ako se startne pozicije uzmu u obzir.
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

3.5 sekundi, mislim da je to najbrze ove sezone, svaka cast pit stop ekipi =D>
Odgovori