Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
curumo
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la curumo »

pinkdpanter je napisao/la:šumi je star, nije više brz bla bla bla, sjetite se jordana, ošo čovjek u penziju, igro golf, baseball, i vratio se. Ekipa govorila nije on više AIR, mogo je ostat igrat golf kaj se vratio, klinci bu ga razvalili i .... i čovjeku je malo trebalo, i opla 3 naslova, najbolji strjelac lige itd itd.

Ne kažem da bu to slično ponovio i šumi, al pustimo ga malo, pa bumo vidli
Samo što je Jordan kad se vratio bio skoro 10 godina mlađi
Brabus
Početnik
Početnik

Post Postao/la Brabus »

gringo73 je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Pa prošao ga je 2 puta sa oštećenim bolidom i osvojio bod
Ja nigdje nisam pročitao da je ostatak trke (nakon promjene nosa) vozio sa oštećenim bolidom, ako imaš link zamolio bih te da ga staviš (ili netko tko ima taj podatak). A u nekim njegovim izjavama naglasio je da je imao prekonzervativni set-up, i da mu je neka traka zaglavila na prednjem krilu.
"Haug je uvjeren da rezultati ne pokazuju pravu sliku o konkurentnosti Schumija, pogotovo nakon što ga je u kvalifikacijama omeo Alonso, a cijelu utrku je odvozio s oštećenim bolidom što je primijećeno tek nakon utrke. Haug također vjeruje da Michaelovi kritičari trebaju "sjahati" jer je hrabro prihvatio izazov povratka u Formulu 1."
Silver_Neelsen
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Silver_Neelsen »

Bez da čitam sve, htio bih reći nešto. Moje je osobno mišljenje da je bio jako dobar. Zapravo, ono što ga je zaustavilo ka boljem plasmanu je prvi zavoj. A Rosberg je imao sreće što se kvalifikacija tiče zbog blokiranja Schumachera. Ako uzmemo u obzir da je imao 4 najbrže vrijeme, 8 preticanja, te da se s 23 mjesta popeo na 10, ovo je uspjeh. To što nije mogao preći Alguersuarija nije toliko čudno. Torro Rosso ipak ima ferrarijev motor. Ne znam, mnogi već pričaju o sodomi i gomori za Michaela, a ne znaju o čemu govore, ili pak čitaju tabloide, a ne gledaju utrku od 1 do zadnjeg kruga. Treba dati pošteno šansu, barem do europskih utrka da bi se moglo suditi ikome, a pogotovo čovjeku koji je 7 puta osvajao naslov, nije vozio 3 godine, a i kada je odlazio iz sporta, imao je drugačije gume, aerodinamiku, a bome i konkurenciju. Ono, give guy a chance.
Ako je Lauda pogodio da će se do treće utrke vratit u formu, odsad ću mu slijepo vjerovat :D
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Mediji su napumpali pricu a sada covjeka razapinju. Da si ne znam kakav talent, nakon par godina odsustva vratiti se u F1 bolid i prve dvije utrke biti u vrhunskoj formi (citaj biti na postoljima i pobjedjivati) jest stvarno previse za ocekivati, pa cak i od Michaela koji ima 40 i kusur godina. Ovo sto je do sada pokazao, po meni je stvarno super i mislim da vozi trenutni maksimum, a da ce Mercedes u narednim periodima biti brzi i da ce se Michaelova forma dici, u to stvarno ne sumnjam.
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

King iCool je napisao/la:
Švabo Mercedes je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Sramotno je ovo šta je šuu pokazao u Australiji u utrci...prvenstveno mislim na to šta mu je tzrebalo 15 krugova da prođe Alguersuarija na stazi na kojoj ima mjesta za prestizanja...
Bože dragi.....znao sam da se nesmijem vraćati na ovaj forum!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: =D> =D> =D> KOJI IDIOT!!!! :lol: :lol:
Pa šta si se onda vraćao? Da vrijeđaš druge jer ne možeš podnjeti činjenice,tipičan šumaher fan? I da se ispravim nije bio 15 krugova iza Alguersuarija nego 35.
Objektivni ste nema što. Kao prvo nakon prvog kruga gdje ga je Alonso spucao oštecen mu je bolid ali to je ocito nekima i dalje nepoznata cinjenica i 10 mjesto je bilo realno do kud je mogao doc to je rekao i Ross. Drugo tolko pljuvat po covjeku koji ima 7 naslova nije primjereno iz razloga da od Vas 95% nikad nitko nije sjeo u karting a kamoli nešto više. Tako da ismijavanja i ruganje na neciji racun nema opravdanja. Svi bi ga željeli vidjet na vrhu ali ruku na srce ni bolid nije složen da bi još dolazio do vrha a ni on nije uhvatio ritam.
slika
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

King iCool je napisao/la:
Švabo Mercedes je napisao/la:
King iCool je napisao/la:Sramotno je ovo šta je šuu pokazao u Australiji u utrci...prvenstveno mislim na to šta mu je tzrebalo 15 krugova da prođe Alguersuarija na stazi na kojoj ima mjesta za prestizanja...
Bože dragi.....znao sam da se nesmijem vraćati na ovaj forum!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: =D> =D> =D> KOJI IDIOT!!!! :lol: :lol:
Pa šta si se onda vraćao? Da vrijeđaš druge jer ne možeš podnjeti činjenice,tipičan šumaher fan? I da se ispravim nije bio 15 krugova iza Alguersuarija nego 35.
Mrzim mrzitelje! Vi ljudi koda niste gledali cijelu utrku! to što je na samom startu imao strgan prednji spojler,to što je bio 3 puta u boxu i to što se morao probijati kroz masu bolida samoubojica i to što vozi ne baš pretjerano prebrz bolid,to nikome ništa. pogledajte rosberga naprimjer,uzeo ka je svatko tko je htio. Istina je,došao je do 5.mjesta ali svatko od ovih bržih ga je maznul. Mečka jednostavno još ne štima i nemrete očekivati da bu sad mljel sve pred sobom. Osim toga,3 godine je igral đepni ping pong i išel u ribičiju....kaj bi vi sad htjeli,pustite ga da malo diše....
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ako mrzis mrzitelje znaci da mrzis samog sebe... Bravo za tebe... :D
Ma dobar je schumi sam nek se voza tam u sredini poretka malo... Da ga ne zaobide i to u karijeri, neka vidi malo kak je to...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

ajd napokon brži od malog rosberga, sad još i u kvalama
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
V3GI
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: VETTEL I SCHUMI

Post Postao/la V3GI »

pinkdpanter je napisao/la:ajd napokon brži od malog rosberga, sad još i u kvalama
E pa u kvalifikacijama se nije pokazao on 8 rosberg 2 vise nije razlog ni da jos nije "proradio"
nego je jednostavno sporiji činjenica je da nece vratiti svoju brzinu od nekad
slika
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

ma vrijeme cce pokazati svoje.. danas je istina imao srecce i u q2.. prossao kao posljednji.. provukao se... q3.. rosberg je bio isuvisse brz...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Barry je napisao/la:ma vrijeme cce pokazati svoje.. danas je istina imao srecce i u q2.. prossao kao posljednji.. provukao se... q3.. rosberg je bio isuvisse brz...
Vjerovatno su mu javili da se ostali nece probiti u Q3, pa je zato usporio. ;)
Imao je najbolja vremena u prvom i drugom sektoru. ;)
slika
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

deda loš....i to u "svojim" uvjetima.......
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

sukladno Q2 je trebal biti najbrži.. ne kužim kaj se desilo u Q3... različite gume od ostalih pred kraj? Problemi sa prometom?... čekam izjave!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
mislav 1984
Navijam za: Dobru utrku

Post Postao/la mislav 1984 »

Situacija na stazi se mijenjala konstantno, tako da mi se čini da ničiji plasman nije rezultat posebnog umijeća, nego sreće s trenutnom situacijom na stazi. Sutra će Šumi pokazat što zna, bilo bi vrijeme da malo ubrza tempo.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Dodi_napalm je napisao/la:sukladno Q2 je trebal biti najbrži.. ne kužim kaj se desilo u Q3... različite gume od ostalih pred kraj? Problemi sa prometom?... čekam izjave!
Mozda se desilo da je bio sporiji od ostalih,jer su svi bili na Full weightu,osim Webbera na intermedijama,a sumnjam da je bio promet,jedino je Kubica bio ispred njega,al nevjerujem u to.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Dodi_napalm je napisao/la:sukladno Q2 je trebal biti najbrži.. ne kužim kaj se desilo u Q3... različite gume od ostalih pred kraj? Problemi sa prometom?... čekam izjave!
Mozda se desilo da je bio sporiji od ostalih,jer su svi bili na Full weightu,osim Webbera na intermedijama,a sumnjam da je bio promet,jedino je Kubica bio ispred njega,al nevjerujem u to.
Full wet-u, da te ne bi ko pogresno protumacio.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Tommy
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Tommy »

Scuderia je napisao/la:
Barry je napisao/la:ma vrijeme cce pokazati svoje.. danas je istina imao srecce i u q2.. prossao kao posljednji.. provukao se... q3.. rosberg je bio isuvisse brz...
Vjerovatno su mu javili da se ostali nece probiti u Q3, pa je zato usporio. ;)
Imao je najbolja vremena u prvom i drugom sektoru. ;)
A mozda je napravia gresku?
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ja bi reko da je pregrijo gume... Navalio budala na kubicu u izlaznom krugu ko da je rookie...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Jednostavno bio je sporiji, kaže da je to do guma koje su ga ponovno iznenadile. Ja polako več gubim živce s tim njegovim prilagođavanjem, ali ajde pričekat ću još sutra.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Današnja vremena ja ne mogu uzeti u obzir s obzirom na stanja na stazi. Uvjeti su se mijenjali iz sekunde u sekundu, a tako i stanje s gumama na stazi.
Mislim da se on polako vraća u formu sa vremenima. Danas je pokazao odlična vremena u 1. i 2. sektoru. Ja mislim da bi sutra mogao negdje do 4., 5. mjesta ako kiša bude padala.
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

Današnje kvalifikacije su prošle relativno ok iza koga se je vozio tko je bo iza njega jednostavno nije mogao pustit gast jer bi zapao u još veci promet pokušao je prec kubicu nije prošlo i što sad nikom ništa da sam na mejstu ferrarija ili srebrnih strijala mislim da bi se zapitao jel vrijedno placat prognosticare u ekipi jer su od koristi isto ko i naši :)
A sutra što ocekivat tako 3-5 mjesta ako bude kisno ako nebude e onda ga piši kuci propalo jer nisu dovoljno brzi još.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Kako mi je žao da je Michael odustao. :cry:
Dobro je startao, Mercedes je imao brzinu i možda bi uspio uhvatiti i postolje danas.
Bibi
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Steta za Schumija.Mercedes je izgledao dobro ovdje i ko zna kako bi bilo da nije imao problema.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Veliko možda, mislim da je mogao biti iza rosberga ono jako nategnuto, u svakom slučaju dobar start - vidi se da je borac, ali kaj mu to znači kad je jučer uprskal totalka. Više sreće u kini želi ti moja malenkost i da konačno posložiš krug u kvalama.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

MS je u silaznoj putanji, to je više nego sigurno. I to ne od sad, već od 2006. kad je Alonso uzeo drugu titulu u autu koji nije bio nadmoćan Ferariju, pogotove ne u toj mjeri koliko je Ferari bio nadmoćan ostalima 2002.-2004.

Istina je da je 3 godine pauze puno, ali isto tako je istina da je MS najveći vozać svih vremena. I protekle tri godine nije išao u ribičiju i igrao leđni pin-pong, već se aktivno bavio svime i svačime - između ostalog i utrkivanjem. OK, motori su sasvim druga prića, ali sigurno su mu te trke pomogle da mu trkaći nerv ne zahrđa.

Sad puno fanova relativizira situaciju, kao još treba vremena za prilagodbu, pa loša sreća, pa Mercedes nije na nivou, pa ovo, pa ono... Puno toga je točno, ali ostaje nepobitna činjenica da je njegov timski kolega na 35 bodova, a on na 9, i da je na treninzima i u utrci ispred njega. MS nikada nije bio u situaciji kao sada, da je njegov timski kolega konstantno brži, da ima više sreće od njega i da uz sve to vozi auto koji je vjerojatno tek četvrti po brzini.

Cijela situacija me podsjeća na vrijeme kad je ušao u F1. Benetton je tada isto bio cca 4. momčad po brzini, a MS je pokraj sebe imao trostrukog svjetskog prvaka na zalasku karijere. I napravio mu je isto ono što sada Rosberg radi njemu - deklasirao ga je, nakon nekoliko utrka sve je bilo jasno.
Uopće ne sumnjam da će MS nakon još nekoliko utrka dići formu, da će ponekad biti brži od Rosberga, da će donijeti koju pobjedu Mercedesu, baš kao što je prije 20-ak godina Piquet donio prve pobjede Benettonu, ali to je to. Titule više neće vidjeti, a mislim da će šefovi Mercedesa i prije isteka trogodišnjeg ugovora zaključiti (baš kao što je to na kraju 1991. zaključio Briatore za Piqueta) da su njegove usluge preskupe i da im više nije potreban.
Odgovori