Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Dani
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Hamiltona

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la Dani »

Piquet stari je napisao/la: Istina je da je 3 godine pauze puno, ali isto tako je istina da je MS najveći vozać svih vremena. I protekle tri godine nije išao u ribičiju i igrao leđni pin-pong, već se aktivno bavio svime i svačime - između ostalog i utrkivanjem. OK, motori su sasvim druga prića, ali sigurno su mu te trke pomogle da mu trkaći nerv ne zahrđa.

Cijela situacija me podsjeća na vrijeme kad je ušao u F1. Benetton je tada isto bio cca 4. momčad po brzini, a MS je pokraj sebe imao trostrukog svjetskog prvaka na zalasku karijere. I napravio mu je isto ono što sada Rosberg radi njemu - deklasirao ga je, nakon nekoliko utrka sve je bilo jasno.
Uopće ne sumnjam da će MS nakon još nekoliko utrka dići formu, da će ponekad biti brži od Rosberga, da će donijeti koju pobjedu Mercedesu, baš kao što je prije 20-ak godina Piquet donio prve pobjede Benettonu, ali to je to. Titule više neće vidjeti, a mislim da će šefovi Mercedesa i prije isteka trogodišnjeg ugovora zaključiti (baš kao što je to na kraju 1991. zaključio Briatore za Piqueta) da su njegove usluge preskupe i da im više nije potreban.
Kao prvo ima jedan bolji od njega . I to ne po mišljenu nas navijača, već onih koji su tu aktivno sudjelovali. Kao drugo ne da je smješno, nego stvarno glupo reći da je Šumi sa ilegalnim bolidom deklasirao Sennu. Dapače u kvalifikacijama je bilo 3:0 sa Brazilca u 3 utrke. Nažalost tu treću nije preživio. Kakav je bio Williams poslije gdje je Hill do zadnje utrke ganjao naslov i nezasluženo i na prljav način ga izgubio. Mogu samo zamisliti kaj bi mu Senna napravio. :amen:
Danas nema dominantan bolid, a niti kilave vozače poput Hilla za protivnike. Nejde više, jednostavno nejde...
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la: Kao prvo ima jedan bolji od njega . I to ne po mišljenu nas navijača, već onih koji su tu aktivno sudjelovali. Kao drugo ne da je smješno, nego stvarno glupo reći da je Šumi sa ilegalnim bolidom deklasirao Sennu. Dapače u kvalifikacijama je bilo 3:0 sa Brazilca u 3 utrke. Nažalost tu treću nije preživio. Kakav je bio Williams poslije gdje je Hill do zadnje utrke ganjao naslov i nezasluženo i na prljav način ga izgubio. Mogu samo zamisliti kaj bi mu Senna napravio. :amen:
Danas nema dominantan bolid, a niti kilave vozače poput Hilla za protivnike. Nejde više, jednostavno nejde...
ovo je smješno.kakve veze senna ima s ovim?zašto se sennini navijači pjene na spomen schumahcera?
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Pročitaj prvo post koji sam komentirao.

slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

E neda mi se opet u te rasprave ulazit.. Dani smanji malo povoj oko očiju i pogledaj širu sliku te sezone.. Da je Senna ostao živ i da Schoou nisu dali idiotske diskvalifikacije rezultat bi bio isti.. Što bi bilo kad bi bilo.. ilegalan bolid my ass.. ali svatko vjeruje ono kaj hoće pa i ti vjeruj u svoju istinu makar ona nema veze sa realnošću.. ukoliko hoćeš mogu ti sve to podkrijepiti sa činjenicama koje tebi vjerojatno ne predstavljaju ništa.. i zato ne želim opet u te rasprave.. RIP Ayrton
Long LIVE Schoo!!!
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

Dani je napisao/la:Pročitaj prvo post koji sam komentirao.
hm,možda da ti pročitaš :biggrin:
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Evo pa pročitaj.
http://en.wikipedia.org/wiki/Allegation ... One_season" onclick="window.open(this.href);return false;
I da moram se ispričati kolegi piquetu "starijem". krivo sam shvatio njegov post.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 04 tra 2010, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

nisam mislio na to,uostalom ti si sam to prvi spomenuo,kao da se odmah mora opravdavati zašto je schumacher dobio prve dvije utrke pored Senne.čovjek nigdje nije spomenuo Sennu,ti si ga sam izvukao.mislio je na Nelsona Piqueta,trostrukog svjetskog prvaka koji bio schumacherov timski kolega u bennetonu 1991.
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Dani je napisao/la:Evo pa pročitaj.
http://en.wikipedia.org/wiki/Allegation ... One_season" onclick="window.open(this.href);return false;
I da moram se ispričati kolegi piquetu "starijem". krivo sam shvatio njegov post.
Nema problema, kolega. I ja ponekad u žurbi promašim "ceo fudbal". :biggrin:

Ali kad smo već kod Sene, mislim da bi MS uzeo tu titulu čak i da je ovaj preživio Imolu...
Ne znam zašto je to tako, ali primjetio sam da fanovi teško prihvaćaju realnost da godine čine svoje, da dolaze mlađi, agresivniji i motiviraniji i da nitko nije vijećan. Pa ni oni najbolji, kao Schumacher i Senna. Smiješno mi je bilo čitati komentar Jergovića posvećen Senni u njegovoj kolumni kako bi sve bilo drugačije i kako bi F1 scena potpuno drugačije izgledala da ovaj nije poginuo. Što bi bilo, kad bi bilo... :blabla: Takve konstrukcije nemaju nikakvog smisla, a na taj način možemo sve izrelativizirati.

Kako god, čovijek je u silaznoj putanji. Naravno, i kao takav je još uvijek opasan i u stanju ukrasti koju pobjedu, ali vrijeme ne radi za njega...
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

@Piquet stari - ako pod "deklasirao ga" misliš na "bili su podjednaki" onda, da... brutalno ga je deklasirao :) A plaćati nekog milijune kada više nije nadmoćan stvarno nema smisla, to se slažem.
Prve MS sezone su karakteristične baš po tome što nije pokazivao ne znam kakvu nadmoć team-mejtovima, valjda sve dok nisu spali na ulogu čisto drugog vozača.

Formula 1 ipak nije nogomet i ono što godine mogu odnijeti je drugačije. Razumljivo je da motivacija odlazi kad godine stisnu i treba se puno više truditi samo da bi ostao na istom nivou, ali, nije li MS fanatik fitnessa i pripreme općenito, čija je motivacija neupitna? Ako je bio najbolji svih vremena ili štogod sličnog ne bi li u ovim godinama taman trebao pasti na "jedan od boljih" a ne na - "votever"? Ako se ostarjeli piket držao kraj balavog šumahera koja je logika da bi ostarjeli šumaher izgledao jadno kraj balavog rosberga? Mora se ufurati i pokazati zube jer na muci se poznaju junaci a ne na osvajanju 7 naslova od kojih bi bilo koji drugi vozač na gridu osvojio 5-6 :)
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Sida79 je napisao/la:@Piquet stari - ako pod "deklasirao ga" misliš na "bili su podjednaki" onda, da... brutalno ga je deklasirao :) A plaćati nekog milijune kada više nije nadmoćan stvarno nema smisla, to se slažem.
Prve MS sezone su karakteristične baš po tome što nije pokazivao ne znam kakvu nadmoć team-mejtovima, valjda sve dok nisu spali na ulogu čisto drugog vozača.

Formula 1 ipak nije nogomet i ono što godine mogu odnijeti je drugačije. Razumljivo je da motivacija odlazi kad godine stisnu i treba se puno više truditi samo da bi ostao na istom nivou, ali, nije li MS fanatik fitnessa i pripreme općenito, čija je motivacija neupitna? Ako je bio najbolji svih vremena ili štogod sličnog ne bi li u ovim godinama taman trebao pasti na "jedan od boljih" a ne na - "votever"? Ako se ostarjeli piket držao kraj balavog šumahera koja je logika da bi ostarjeli šumaher izgledao jadno kraj balavog rosberga? Mora se ufurati i pokazati zube jer na muci se poznaju junaci a ne na osvajanju 7 naslova od kojih bi bilo koji drugi vozač na gridu osvojio 5-6 :)
A čuj, nije baš da je MS deklasirao Piqueta, zapravo su rezultatski bili podjednaki u onih nekoliko utrka do kraja sezone, samo što je MS imao par blistavih trenutaka koji su jasno pokazali da je on vrhunski vozać. Ali što to govori kad je početnik u startu ravan trostrukom svjetkom prvaku na zalasku karijere? Ajmo reći da ga je "potencionalno deklasirao". Da je Piquet ostao u Benettonu 1992. tada bi ga MS stvarno potpuno deklasirao.

Isto sad vrijedi za Schumachera... Nije da je on baš sad toliko sporiji od svog timskog kolege, ali sporiji jest i uz to još i nema sreće sa autom koji uza sve i nije najbrži na gridu - skup stvari na što on nije navikao. Nema šanse da dugoročno gledajući nadmaši Rosberga. Može on trenirati koliko hoće, biti za svoje godine u savršenoj kondiciji, ali nitko, pa ni on nije iznad prirode. Ima jedna stvar koju nijedan fitness ne može poboljšati, a to su refleksi. Oni iza 30-e već lagano opadaju, a iza 40 još i malo brže i to vrijedi za sve. A što se tiće iskustva, mislim da je to malo precijenjeno. Ne njegovo, nego uopće značaj iskustva za pobjeđivanje.

Mislim da neće dočekati kraj trogodišnjeg ugovora sa Mercedesom. Kako će taj raskid izgledati? Obnovit će se ozljeda vrata (stvarno ili fingirano) i to će biti kraj...
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

Piquet stari je napisao/la:
Dani je napisao/la:Evo pa pročitaj.
Nema problema, kolega. I ja ponekad u žurbi promašim "ceo fudbal". :biggrin:

Ali kad smo već kod Sene, mislim da bi MS uzeo tu titulu čak i da je ovaj preživio Imolu...
Ne znam zašto je to tako, ali primjetio sam da fanovi teško prihvaćaju realnost da godine čine svoje, da dolaze mlađi, agresivniji i motiviraniji i da nitko nije vijećan. Pa ni oni najbolji, kao Schumacher i Senna. Smiješno mi je bilo čitati komentar Jergovića posvećen Senni u njegovoj kolumni kako bi sve bilo drugačije i kako bi F1 scena potpuno drugačije izgledala da ovaj nije poginuo. Što bi bilo, kad bi bilo... :blabla: Takve konstrukcije nemaju nikakvog smisla, a na taj način možemo sve izrelativizirati.

Kako god, čovijek je u silaznoj putanji. Naravno, i kao takav je još uvijek opasan i u stanju ukrasti koju pobjedu, ali vrijeme ne radi za njega...
sad sam sebi proturječiš. rekao si da nema smisla govoriti što bi bilo kad bi bilo, a onda kažeš da bi schumacher svejedno bio prvi i da je senna ostao živ.

druga stvar, možda senna i ne bi bio prvi, ali očito ne zbog toga što bi bio sporiji kako po tvom postu ispada (do smrti je imao sva 3 pole positiona, bio brži od hilla koji je izgubio naslov za bod) nego eventualno zbog kvarova, sudara ili izlijetanja.

treća stvar, a to odgovara na pitanje zašto se u kontekstu schumachera spominje senna i zašto većina senninih navijača ne voli schumachera. upravo je to razlog što većina senninih navijača misli da je senna osvojio premalo, a schumacher previše naslova s obzirom na brzinu. dakle misle da je senna bio puno brži-bolji i onda se ljute kad ljudi većinom na temelju statistike govore da je schumacher najveći svih vremena
kimi#1
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi MS

Post Postao/la kimi#1 »

Dani je napisao/la:
Piquet stari je napisao/la: Istina je da je 3 godine pauze puno, ali isto tako je istina da je MS najveći vozać svih vremena. I protekle tri godine nije išao u ribičiju i igrao leđni pin-pong, već se aktivno bavio svime i svačime - između ostalog i utrkivanjem. OK, motori su sasvim druga prića, ali sigurno su mu te trke pomogle da mu trkaći nerv ne zahrđa.

Cijela situacija me podsjeća na vrijeme kad je ušao u F1. Benetton je tada isto bio cca 4. momčad po brzini, a MS je pokraj sebe imao trostrukog svjetskog prvaka na zalasku karijere. I napravio mu je isto ono što sada Rosberg radi njemu - deklasirao ga je, nakon nekoliko utrka sve je bilo jasno.
Uopće ne sumnjam da će MS nakon još nekoliko utrka dići formu, da će ponekad biti brži od Rosberga, da će donijeti koju pobjedu Mercedesu, baš kao što je prije 20-ak godina Piquet donio prve pobjede Benettonu, ali to je to. Titule više neće vidjeti, a mislim da će šefovi Mercedesa i prije isteka trogodišnjeg ugovora zaključiti (baš kao što je to na kraju 1991. zaključio Briatore za Piqueta) da su njegove usluge preskupe i da im više nije potreban.
Kao prvo ima jedan bolji od njega . I to ne po mišljenu nas navijača, već onih koji su tu aktivno sudjelovali. Kao drugo ne da je smješno, nego stvarno glupo reći da je Šumi sa ilegalnim bolidom deklasirao Sennu. Dapače u kvalifikacijama je bilo 3:0 sa Brazilca u 3 utrke. Nažalost tu treću nije preživio. Kakav je bio Williams poslije gdje je Hill do zadnje utrke ganjao naslov i nezasluženo i na prljav način ga izgubio. Mogu samo zamisliti kaj bi mu Senna napravio. :amen:
Prvo da se razumijemo,da je Senna ostao živ,ti misliš da bi govorili da je najbolji?Ne.Da je Senna ostao živ,na kraju bi se pogledalo koliko naslova ima on,a koliko Schumi.I Schumi bi naravno imao više.

Senna je the best u kvalifikacijama svih vremena,no to ti ne znači previše.Mogu ti ja slobodno sažeti prve dvije utrke 1994. ako želiš ;) .

Na ovo treće boldano mogu samo reći #-o #-o [-X .A što bi mu to Senna napravio?I kako je to Hill ganjao naslov i nezasluženo ga izgubio.Pa ja ću umrijeti od smijeha,ti Hilla uspoređuješ sa Šumijem?Predlažem ti da odgledaš VN Britaniju 1995. i kažeš mi je li Schumi zaslužio toliku kaznu?

................vi navijači Senne,stvarno mi nije jasno zašto toliko mrzite Schumija?Zato što znate da je Michael najbolji?I još jedna stvar,jedina tri čovjeka kojih je bilo briga za sigurnost formule 1 nakon smrti Senne te za ono što se njemu dogodilo bili su Lauda,Berger i pogodi Dani tko?Schumacher.
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
padobranac
Početnik
Početnik

Post Postao/la padobranac »

kimi#1 je napisao/la:
Dani je napisao/la:

Prvo da se razumijemo,da je Senna ostao živ,ti misliš da bi govorili da je najbolji?Ne.Da je Senna ostao živ,na kraju bi se pogledalo koliko naslova ima on,a koliko Schumi.I Schumi bi naravno imao više.

Senna je the best u kvalifikacijama svih vremena,no to ne znači previše.

Na ovo treće boldano mogu samo reći #-o #-o [-X .A što bi mu to Senna napravio?I kako je to Hill ganjao naslov i nezasluženo ga izgubio.Pa ja ću umrijeti od smijeha,ti Hilla uspoređuješ sa Šumijem?Predlažem ti da odgledaš VN Britaniju 1995. i kažeš mi je li Schumi zaslužio toliku kaznu?

................vi navijači Senne,stvarno mi nije jasno zašto toliko mrzite Schumija?Zato što znate da je Michael najbolji?I još jedna stvar,jedina tri čovjeka kojih je bilo briga za sigurnost formule 1 nakon smrti Senne te za ono što se njemu dogodilo bili su Lauda,Berger i pogodi Dani tko?Schumacher.
to se ne može znat jer da je senna ostao živ možda bi neki drugi vozači mogli bit u nekim drugim timovima.
kad uzmeš za polaznu točku "da je senna ostao vozit" možeš doć do bezbroj mogućnosti, a jedna od tih mogućnosti posve legitimno može biti i da schumacher ne osvoji više ni jedan naslov nakon 1995, ovisno s kim bi se borio i u kojoj momčadi bi bio
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika
kimi#1
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi#1 »

padobranac je napisao/la:to se ne može znat jer da je senna ostao živ možda bi neki drugi vozači mogli bit u nekim drugim timovima.
kad uzmeš za polaznu točku "da je senna ostao vozit" možeš doć do bezbroj mogućnosti, a jedna od tih mogućnosti posve legitimno može biti i da schumacher ne osvoji više ni jedan naslov nakon 1995, ovisno s kim bi se borio i u kojoj momčadi bi bio
Schumacher je imao ugovor s Bennettonom do kraja 1995. a i već se tada pričalo o njegvom prelasku u Ferrari.......ionako ja nisam počeo raspravu....Sennini navijači su ti koji polaze od "šta bi bilo kad bi bilo"...
Hvala Lewis Hamilton! Dao si mi najveći dar za rođendan te užitak da doživim što znači biti ispod podija Monze kad je Kimi gore!!!
slika
kimi#1
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi#1 »

Dani je napisao/la:Evo za kimija
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CJf6ZkSM ... 1m08utXbw4[/youtube]

Michael Schumacher's reaction about Ayrton Senna's death..

Michael Schumacher : "Things like this are ...

A Benetton crew member recalled that tragic Sunday afternoon at Imola 1994 :

"When Michael learnt the news of Senna's death, he burst out sobbing, repeating over and over again :

It's my fault ! ".

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EOQjYCwg ... re=related[/youtube]
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

Da je Senna ostao živ pitanje je kako bi se razvijala situacija do danas. Moguče je da bi on imao više naslova nego Schumacher. Zapravo, vjerovatno bi 1994. i 1995. Senna uzeo naslove, a onda možda otišao u Ferrari. Kako bi se situacija kasnije razvijala moguče je samo nagađati, bi li Schumacher otišao u Williams ili McLaren, i tamo osvojio poneki naslov, ili bi se desilo nešto potpuno drugačije. Ako bi Senna kojim slučajem uspio preteči Fangia po broju naslova gotovo je sigurno da bi se odmah povukao. Možda bi Schumi onda došao u Ferrari, kao zamjena.
Ali da Senna nije poginuo i stanje stvari u F1 bi bilo potpuno drugačije, jer su zbog njegove smrti uvedene mnoge sigurnosne promjene na bolidima, pa je i pitanje bi li Williamsi bili onako dobri kasnije i koliko bi se kasnije još mjenjala pravila. Puno je tu stvari upitno.
A ova anketa među vozačima koji su glasali za najboljeg među sobom isto nije baš relevantna. Normalno je da su prvi Senna i Schumacher jer je večina vozača koji su glasali iz njihovog doba. Stariji vozači, koji su mahom poumirali, bi vjerovatno glasali za Fangia, Ascarija ili Clarka, tako da se ne može po toj anketi reči tko je najbolji svih vremena, kao ni po kojoj drugoj.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

130R je napisao/la:Da je Senna ostao živ pitanje je kako bi se razvijala situacija do danas. Moguče je da bi on imao više naslova nego Schumacher. Zapravo, vjerovatno bi 1994. i 1995. Senna uzeo naslove, a onda možda otišao u Ferrari. Kako bi se situacija kasnije razvijala moguče je samo nagađati, bi li Schumacher otišao u Williams ili McLaren, i tamo osvojio poneki naslov, ili bi se desilo nešto potpuno drugačije. Ako bi Senna kojim slučajem uspio preteči Fangia po broju naslova gotovo je sigurno da bi se odmah povukao. Možda bi Schumi onda došao u Ferrari, kao zamjena.
Ali da Senna nije poginuo i stanje stvari u F1 bi bilo potpuno drugačije, jer su zbog njegove smrti uvedene mnoge sigurnosne promjene na bolidima, pa je i pitanje bi li Williamsi bili onako dobri kasnije i koliko bi se kasnije još mjenjala pravila. Puno je tu stvari upitno.
A ova anketa među vozačima koji su glasali za najboljeg među sobom isto nije baš relevantna. Normalno je da su prvi Senna i Schumacher jer je večina vozača koji su glasali iz njihovog doba. Stariji vozači, koji su mahom poumirali, bi vjerovatno glasali za Fangia, Ascarija ili Clarka, tako da se ne može po toj anketi reči tko je najbolji svih vremena, kao ni po kojoj drugoj.
94??? bez boda ijednog??? kao da sada kažeš da Bruno može uzet naslov :roll:
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
kimi#1
Početnik
Početnik

Post Postao/la kimi#1 »

130R je napisao/la:Da je Senna ostao živ pitanje je kako bi se razvijala situacija do danas. Moguče je da bi on imao više naslova nego Schumacher. Zapravo, vjerovatno bi 1994. i 1995. Senna uzeo naslove, a onda možda otišao u Ferrari. Kako bi se situacija kasnije razvijala moguče je samo nagađati, bi li Schumacher otišao u Williams ili McLaren, i tamo osvojio poneki naslov, ili bi se desilo nešto potpuno drugačije. Ako bi Senna kojim slučajem uspio preteči Fangia po broju naslova gotovo je sigurno da bi se odmah povukao. Možda bi Schumi onda došao u Ferrari, kao zamjena.
Ma da,i 94' i 95' i 96' i koje sve ne..........e da se Schumacheru nije desilo ono na startu Suzuke 1998.,e da nije slomio nogu 1999.,e da mu nije motor nije crkao u Suzuki 2006........ :roll: :roll:
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la 130R »

schuey je napisao/la:
94??? bez boda ijednog??? kao da sada kažeš da Bruno može uzet naslov :roll:
To sam rekao na osnovu toga jer je Hill zaostajao samo 1 bod za Schumacherom na kraju sezone, pa mislim da bi Senna bio bolji od Hilla, i to dosta. Ali sve je to pitanje, ja pretpostavljam da bi bilo tako, ali nitko ne može sigurno tvrditi.
A nije ni Massa 2008. imao ni boda iz prve dvije utrke pa se borio za naslov.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ova varanja su isto tako siva zona. Nije se znalo da li se smije koristiti ili ne. Isto kao i lani recimo Brawnov difuzor. Čista nagađanja da li je bilo dopušteno ili ne. Na kraju je proglašeno dozvoljenim i to je to. ;)
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ne nisu siva zona bili. Lounch control je bio zabranjen kao i traction control. Skinut je sigurnosni filter na cijevi za nadolijevanje zbog koje je puno ljudi moglo poginuti. Poanta mog posta je bila da je bennetton kao ekipa varao i zbog toga smatram da nije zaslužen naslov. Pozdrav

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la:Ne nisu siva zona bili. Lounch control je bio zabranjen kao i traction control. Skinut je sigurnosni filter na cijevi za nadolijevanje zbog koje je puno ljudi moglo poginuti. Poanta mog posta je bila da je bennetton kao ekipa varao i zbog toga smatram da nije zaslužen naslov. Pozdrav
Dobro, ajd taj jedan ond anije zaslužen...
Ali ostaje onih 6 još uvijek. ;)
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la 130R »

Dani je napisao/la:Ne nisu siva zona bili. Lounch control je bio zabranjen kao i traction control. Skinut je sigurnosni filter na cijevi za nadolijevanje zbog koje je puno ljudi moglo poginuti. Poanta mog posta je bila da je bennetton kao ekipa varao i zbog toga smatram da nije zaslužen naslov. Pozdrav
Javna tajna je da su varali i to svi znaju, samo što se nije moglo dokazati. Pitanje je koliko je drugih još varalo a da se za to uopče ne zna. Ja naslov ne smatram nezasluženim jer su se uspjeli snači, a da ih nisu mogli kazniti, ali o tome svatko ima svoje mišljenje.
slika
Sida79
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Sida79 »

Ne znam zašto bi se Sennini fanovi uzrujavali... Schumacher je najuspješniji vozač svih vremena a to iako ne mora ipak može biti dosta daleko od najveći vozač svih vremena. Evo meni je Ukyo Katayama najveći svih vremena, i tko mi što može... :)
Odgovori