Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Re: Felipe Massa

Post Postao/la Felipe Massa »

blekii je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Ako misli voziti ovako kao u zadnje 2 utrke do kraja sezone, mislim da je vrlo vjerojatno da ćemo Kubicu gledati u crvenom iduće sezone.
Mora se baby trgnuti pod hitno.
Mislim da se on nemože trgnit, ništa od njega, bilo suvo il mokro on je jednako mlitav, jedino ako bi uvatija koji pole pa onako sam odveza utrku, ali to je gotovo nemoguće da se dogodi...

Goodbye Felipe, Wellcome Roberto... :evil
I onda kazu nemoj gledati na ovakve postove.... Ljudska glupost je neogranicena.... #-o
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
blekii
Prvak F1 kladionice 2010.
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la blekii »

Felipe Massa je napisao/la:
blekii je napisao/la:
Schumy.d je napisao/la:Ako misli voziti ovako kao u zadnje 2 utrke do kraja sezone, mislim da je vrlo vjerojatno da ćemo Kubicu gledati u crvenom iduće sezone.
Mora se baby trgnuti pod hitno.
Mislim da se on nemože trgnit, ništa od njega, bilo suvo il mokro on je jednako mlitav, jedino ako bi uvatija koji pole pa onako sam odveza utrku, ali to je gotovo nemoguće da se dogodi...

I onda kazu nemoj gledati na ovakve postove.... Ljudska glupost je neogranicena.... #-o
Šta je tu glupost, šta mi se vožnje jednog meni nekad simpatičnog vozača gade... imam pravo navijat za njegov odlazak...
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

blekii je napisao/la:
Felipe Massa je napisao/la:
blekii je napisao/la:

Šta je tu glupost, šta mi se vožnje jednog meni nekad simpatičnog vozača gade... imam pravo navijat za njegov odlazak...
Ne razumijes [-o< :-$
slika

blekii

Post Postao/la blekii »

To sta ti gledaš emocionalno na njega i opčenito na Formulu1, je tvoja stvar, ti ga nastavi obožavat i u Force Indiji (i svaka čast na tome), ja gledam analitički njegove vožnje i mislim da više za njega nema mjesta u Ferrariju i to je to...
ice_man
Početnik
Početnik

Post Postao/la ice_man »

blekii je napisao/la:To sta ti gledaš emocionalno na njega i opčenito na Formulu1, je tvoja stvar, ti ga nastavi obožavat i u Force Indiji (i svaka čast na tome), ja gledam analitički njegove vožnje i mislim da više za njega nema mjesta u Ferrariju i to je to...
I ne samo to, Ferrariju treba neki vozač extra klase kao što je Kubica, Massa to sigurno nije.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Trampa Kubica-Massa. Michelin napravi najbolje gume za Renault i Massa prvak.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

Dani je napisao/la:Trampa Kubica-Massa. Michelin napravi najbolje gume za Renault i Massa prvak.
:biggrin: i onda bi opet mogli ocekivati LDM s pricom.... " To je neki drugi Massa, njegov brat blizanac".

---
Zanimljivo, nakon 4 utrke, kako neki ljudi imaju misljenje o njemu, no dobro.... Neka je njima "njihov" Kubica...
slika
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

@Scud ,ma to su ti veliki navijaci Ferrarija.Ljubomora je cudo ;)
slika

Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: Zanimljivo, nakon 4 utrke, kako neki ljudi imaju misljenje o njemu, no dobro.... Neka je njima "njihov" Kubica...
Nije to samo "nakon 4 utrke". ;)
Da je on tako dobar kako opet vi tvrdite, nebi Ferrari razmišljao o produživanju ugovora s njim.
Massa mora dati više, ipak ima Ferrari u rukama i ja kao navijač Ferrarija očekujem da se vozači bore za prvih 5 mjesta, a ne za 2,3 boda.
Ni danas, ni u prošloj utrci ništa nije sprječavalo Massu da odveze dobre utrke. Nije imao kvar, nije ga nitko napucao, ja ne znam u čemu je problem, ali nisam zadovoljan s ovakvim utrkama.

S druge strane Kubica u Renaultu, sa slabijim bolidom vozi odlično i trenutno bolje od Masse. ;)
blekii

Post Postao/la blekii »

Felipe Massa je napisao/la:@Scud ,ma to su ti veliki navijaci Ferrarija.Ljubomora je cudo ;)
Kakva ljubomora, ja san cili svoj život navija za Schumija pa opet sad mogu reć da je me razočara, da me duša boli gledat kako mu se dječaci rugaju, Alonsa nisam volija često sam istica da se nije minja bodovni sustav da nebi osvojia svoj prvi naslov, već bi to bija Kimi, ali kao navijač Ferrarija gledajući objektivno Alonso je klasu bolji od Masse, Kubica ima bod zaostatka za Massom u jednom Renaultu, plus je puno više pokaza u utrkama, pošto nema nikakvih nazanka o trzanju "bejbija", ja san za radikalni potez za dovođenje Kubica, iako je moja želja Vettel, no to je malo nerealno sada za očekivat...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Ne, to jesu navijaci Ferrarija koji gledaju i navijaju za dobrobit tima... A vas 2 ste navijaci prvenstveno Felipea Masse koji je trenutno u Ferrariju pa ajd da kao navijate i za njih..
@Felipe Massa
Da je kojim slucajem Massa u FI tebi bi 99% pisalo ovo
"Navijam za: Felipe Massa-Force India"
Zato nemoj drugima govorit da su ljubomorni kad si ustvari ti ljubomoran jer ce Massa dobit cipelu od Ferrarija...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Nastavi li Massa s ovakvim procesijskim vožnjama, mogao bi se pozdraviti s Ferrarijem.
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

blekii je napisao/la: Kakva ljubomora, ja san cili svoj život navija za Schumija pa opet sad mogu reć da je me razočara, da me duša boli gledat kako mu se dječaci rugaju, Alonsa nisam volija često sam istica da se nije minja bodovni sustav da nebi osvojia svoj prvi naslov, već bi to bija Kimi, ali kao navijač Ferrarija gledajući objektivno Alonso je klasu bolji od Masse, Kubica ima bod zaostatka za Massom u jednom Renaultu, plus je puno više pokaza u utrkama, pošto nema nikakvih nazanka o trzanju "bejbija", ja san za radikalni potez za dovođenje Kubica, iako je moja želja Vettel, no to je malo nerealno sada za očekivat...
Doci ce ti Kubica u Ferrari. Jel ti srce sada na mjestu? :roll:

Covjek skoro izgubio glavu u Madjarskoj prosle godine, dugo nije vozio, no kao da je to bitno, jel` tako?

@tomidix
:biggrin:
Koliko puta moram reci da navijam za Ferrari, prije nego je Massa dosao u momcad? Izgleda tisucu puta. :roll:
slika
blekii

Post Postao/la blekii »

Scuderia je napisao/la:
blekii je napisao/la: Kakva ljubomora, ja san cili svoj život navija za Schumija pa opet sad mogu reć da je me razočara, da me duša boli gledat kako mu se dječaci rugaju, Alonsa nisam volija često sam istica da se nije minja bodovni sustav da nebi osvojia svoj prvi naslov, već bi to bija Kimi, ali kao navijač Ferrarija gledajući objektivno Alonso je klasu bolji od Masse, Kubica ima bod zaostatka za Massom u jednom Renaultu, plus je puno više pokaza u utrkama, pošto nema nikakvih nazanka o trzanju "bejbija", ja san za radikalni potez za dovođenje Kubica, iako je moja želja Vettel, no to je malo nerealno sada za očekivat...
Doci ce ti Kubica u Ferrari. Jel ti srce sada na mjestu? :roll:

Covjek skoro izgubio glavu u Madjarskoj prosle godine, dugo nije vozio, no kao da je to bitno, jel` tako?

@tomidix
:biggrin:
Koliko puta moram reci da navijam za Ferrari, prije nego je Massa dosao u momcad? Izgleda tisucu puta. :roll:

Prijatelju, meni je istinski žao svega što se dogodilo Massi, zaista je, ali ovo je utrkivanje, nema previše osjećaja uključeno u ovakav sport, ne pokaže li radikalan napredak on ide iz ferrarija, to je jasno kao sunce, nije bilo niti osjećaja kad je Barrichellu naređivano da pušta Šumahera, F1 je takav sport...
Zadnja izmjena: blekii, dana/u 18 tra 2010, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Scuderia je napisao/la: Covjek skoro izgubio glavu u Madjarskoj prosle godine, dugo nije vozio, no kao da je to bitno, jel` tako?
Da nije sposoban, nebi vozio danas. ;)
To mu ne može biti opravdanje (uz dužno poštovanje prema njegovom povratku nakon nesreće).
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak

e moj tomidix.... Ja navijam za Ferrari tamo od 2000.Tad FELIPE MASSA nije ni bio u F1.Tako da molim te ne pisi ono o cemu nemas pojma.I ako ode Felipe iz Ferrarija ja cu i dalje navijati za Ferrari ... :roll:
slika

EdijanH
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la EdijanH »

Nije vrijedno rasprave jer nitko ničije mišljenje nemože promjeniti... Ja ću ponovno reći da je Massa dobar vozač, mislim, ako se pogleda kakav je bio prije 4 godine, vidi se određeni pomak i zrelost, ali isto tako je moje mišljenje da je Kubica drugi najbolji vozač na stazi ( bez komentara, molim, da mi se matematički dokaže da nije tako, ja bih opet to mislio ) i zbog toga bih volio vidjeti Ferrari sa postavom Alonso - Kubica, jer vjerujem da bi to bila ubojita kombinacija... Ali opet, nezavrši sve kako bi mi voljeli, tako da će neko žaliti, a neko slaviti, tako je u F1...
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Felipe Massa je napisao/la:e moj tomidix.... Ja navijam za Ferrari tamo od 2000.Tad FELIPE MASSA nije ni bio u F1.Tako da molim te ne pisi ono o cemu nemas pojma.I ako ode Felipe iz Ferrarija ja cu i dalje navijati za Ferrari ... :roll:
E pa onda ne vidim zasto se bunis i protivis tome da u Ferrari dode jedan vozac koji ce moci pruzati vise nego li Felipe pruza... Kubica, Vettel ili eventualno LH... Pa cak da se i Kimi vrati...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Massina izjava
“This was a very complicated race and clearly I can’t be happy with the result. Of course, two points are better than nothing, but in the upcoming races we have to do better and that means working on the development of the car. Right from the start, it was difficult to make the right choice in terms of what tyres to use because of the changeable weather. As for the passing move Fernando made, I ended up on a puddle of water coming out of the hairpin and slightly lost control of the car: he managed to get inside me, passing me going into the pit lane. I lost some places because of it, as I had to wait for his stop to be finished. In the closing laps, I was struggling a lot with the tyres, but Michael (Schumacher) was suffering worse than me and I managed to pass him. We have seen how the situation can change radically from one race to the next: we need to work as hard as possible to try and get the most out of the potential at our disposal.”
...put u raj nije posut ružama...
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Kad sam vidio da pada kiša znao sam da od Masse nema ništa danas.
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

EdijanH je napisao/la:Nije vrijedno rasprave jer nitko ničije mišljenje nemože promjeniti... Ja ću ponovno reći da je Massa dobar vozač, mislim, ako se pogleda kakav je bio prije 4 godine, vidi se određeni pomak i zrelost,
I Button se dugo razvijao...pa eto postao prvak :D
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Schumy.d
Legenda
Legenda

Massa se očito ne ljuti (barem javno) prema ovoj izjavi. :)
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:Massa se očito ne ljuti (barem javno) prema ovoj izjavi. :)
Ne smije se ljutiti :biggrin: rek'o Luca da nema vecere ako se naljuti :p
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Ne bi bilo dobro imati 2 top vozača u jednoj ekipi. Najbolje bi bilo da produže ugovor sa Massom.
Avanti FER, Avanti!!!
BigBoss
Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma

Post Postao/la BigBoss »

jedan španjolac,jedan brazilac..biti će ove sezone dosta konflikata između njih dvoje..osobno mislim da je massa dosta dugo u ferrariju i da nije pokao ono što jedan vozač FERRARIJA treba pokazati..sad ćete početi nabrajati schumi, slab bolid...massa je pokazao koliko vrijedi..osobno bolje bi ga zamislio u jednom Renaultu..

e sad ako dođe kubica u ferrariju imaju 2 vozača top klase koji su ianče najbolji frendovi i to bi mogla biti odlična suradnja
osobno vjerujem da kubica neće ostaviti renault nakon jedne godine..eventualno možda dođe do transfera 2012 nakon 2 god u renaultu
Odgovori