Jenson Button

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: Jenson Button

Post Postao/la Scuderia »

Button nije zadovoljan sa set-up(om)
KLIK
slika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Solidna utrka i za Buttona danas. Malo lošiji start je imao, ali je zato kasnije prešao Alonsa i nakon toga ga zadržavao iza sebe do
kraja utrke. Uzeo je nešto bitnih bodova pa nemogu biti nezadovoljan ako uzmemo u obzir startnu poziciju.
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Button je vozio dobro,nije uspio zadrzati Massu ispred sebe,ali uspio je Alonsa i time je Mclarenu donio par bodova.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Evo i Buttonove izjave
I was struggling a little with the car in the first two sessions. By Q3, though, it was much better, but it was a little bit too late by then: the car felt quite different, balance-wise, and I had to play around with the diff and the front wing to find a good feeling in the car. So it wasn’t a bad lap; it’s just a bit frustrating that it took us that long in qualifying to get the balance right. But fifth is just about okay, and I think we’ll have a good car for the race tomorrow. It’s probably going to rain tomorrow anyway, so the set-up we have may well be pretty good in the wet conditions.”
...put u raj nije posut ružama...
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Chuck Norris je napisao/la:Evo i Buttonove izjave
I was struggling a little with the car in the first two sessions. By Q3, though, it was much better, but it was a little bit too late by then: the car felt quite different, balance-wise, and I had to play around with the diff and the front wing to find a good feeling in the car. So it wasn’t a bad lap; it’s just a bit frustrating that it took us that long in qualifying to get the balance right. But fifth is just about okay, and I think we’ll have a good car for the race tomorrow. It’s probably going to rain tomorrow anyway, so the set-up we have may well be pretty good in the wet conditions.”
Zanimljivo, bili su jako brzi, a setup je više za kišu koliko sam ja shvatio.
Ali, prema vremenima se da zaključiti da možda i drugi imaju sličan set-up jer bi bili brži od Mclarena da imaju za suho.
Možda Red Bullovi imaju za suho podešen bolid.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Cestitke Buttonu na savrsenoj taktici i voznji.
Gdje su sad oni sto su govorili da ce Hamilton obrisati pod sa njim???? Bilo ih je dosta ,a sad svi sute.....
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Bravo Button, prvi vozač sa dvije pobijede u sezoni! =D> Preuzeo je vodeću poziciju u ukupnom poretku... Bravo! =D>

@ Massa
Mislim da se vidjelo danas tko je kako vozio, ovu i protekle dvije utrke. Button je od jednom izbio na drugo mjesto, a Hamilton je bio čak i 18.
zbog dva prolaska kroz boks stoga netreba brzati sa zaključcima! Nadam se da si čuo Lewisov team radio 2 kruga prije kraja. To ti sve govori.
slika
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Felipe Massa je napisao/la:Cestitke Buttonu na savrsenoj taktici i voznji.
Gdje su sad oni sto su govorili da ce Hamilton obrisati pod sa njim???? Bilo ih je dosta ,a sad svi sute.....
Ove seznoe praktički nije bilo još nijedne ''čiste'' utrke. Tak da ovo fakat nije mjerodavno, jer svaki put su imali različite strategije. Čime ne poričem da me Gumbek ugodno iznenadio.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Felipe Massa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Post Postao/la Felipe Massa »

Arai je napisao/la:
@ Massa
Mislim da se vidjelo danas tko je kako vozio, ovu i protekle dvije utrke. Button je od jednom izbio na drugo mjesto, a Hamilton je bio čak i 18.
zbog dva prolaska kroz boks stoga netreba brzati sa zaključcima! Nadam se da si čuo Lewisov team radio 2 kruga prije kraja. To ti sve govori.
Ok,znam ,splet okolnosti.Ali ako pogledamo cijelu ovu sezonu nemoze se reci da je Hamilton ista bolji.Vjerovatno da ce Hamilton kako sezona bude odmicala biti sve bolji,ali ni Jenson nece sjediti i gledati to.
slika

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Cestitke Buttonu na odlicnoj taktici i pobjedi.Moram priznat da me je iznenadio kao vozac i sigurno Hamiltonu nece biti lako tokom sezone.

24.7.2009-5.5.2013
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Cestitke buttonu ali moje je misljenje da je Lewis vise pokazao u ovoj utrci... Jednako kao i u prosloj... Splet okolnosti i nesto sportske srece (koju treba nekad i izazvati) ucinili su Jensona prividno boljim... Svejedno, odlicna voznja kao i odluke...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Felipe Massa je napisao/la:
Arai je napisao/la:
@ Massa
Ok,znam ,splet okolnosti.Ali ako pogledamo cijelu ovu sezonu nemoze se reci da je Hamilton ista bolji.Vjerovatno da ce Hamilton kako sezona bude odmicala biti sve bolji,ali ni Jenson nece sjediti i gledati to.
Button je dvije utrke pobijedio, pa da se najbolje izrazim, s(p)retno... Bilo je puno događanja na stazi i obje utrke su bile kaotične,
pogotovo ova. S time da treba uzeti u obzir dva nepotrebna ulaska u bokseve od strane Hamiltona. A i zaostatka na cilju je svega 1.5 sec.
Hamilton radi na stazi, trga se, bori, daje sve od sebe a na kraju...
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bravo majstore! Ponovo je ostao na stazi kad su svi otišli u box i zaslužena pobjeda,jako pametna vožnja i još pametnija taktika!
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kaj će Button kada nestane kiše?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Dani je napisao/la:Kaj će Button kada nestane kiše?
Plakat će da namoči stazu :biggrin:
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
GT-R
Početnik
Početnik
Navijam za: Schumacher i Massa

Post Postao/la GT-R »

Čestitke na pobjedi, jedini vozač koji je dva puta pobjedio ove sezone (i u Kini čini mi se).
Po meni Hamilton se više trudi i bolje vozi od Buttona, ali Button ima više sreće...
slika
Senna
Veteran
Veteran
Navijam za: Minardi _ Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Senna »

Dani je napisao/la:Kaj će Button kada nestane kiše?
Bit će iza Hamiltona :D Vrhunska taktika (ponovno), no sezona se sastoji od više sušnih utrka nego kišnih, tako da neka uživa dok može :D
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Čestitke Buttonu na zasluženoj pobjedi ali ja i dalje mislim da je Hamilton bolji vozač.
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

vidim ovdje postoji konsenzus da button nema šanse.......

ne znam....... kako će vrijeme prolaziti button će dobivati sve više samopouzdanja, ove pobjede mu donose upravo to......neće hamiltonu biti baš lako....
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

sunseeker je napisao/la:vidim ovdje postoji konsenzus da button nema šanse.......

ne znam....... kako će vrijeme prolaziti button će dobivati sve više samopouzdanja, ove pobjede mu donose upravo to......neće hamiltonu biti baš lako....
Slažem se s ovim. Nije Jenson za baciti. U 2 utrke je pobijedio Hamiltona, ima brzinu, bolid je OK i ni ja ga ne bih otpisivao.
Danas odlična vožnja i još bolja taktika!! :thumbup:
Dobar je taktičar Jenson, bit će mjesta za njega na pit-wallu kad ode u penziju. :D
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Button:Ovo mi je najbolja utrka u karijeri!

http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

24.7.2009-5.5.2013
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Čestitke Buttonovim navijačima. Odlična utrka danas!
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

sunseeker je napisao/la:vidim ovdje postoji konsenzus da button nema šanse.......

...ne mora mu ni biti...koji bude bolji neka bude ispred "kolege"...samo da se nastave ovako "voljeti......netko je jednom rekao nešto slićno, a ja ću samo malo promjeniti smisao.."Oba su vojnici iste momčadi"...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ma ono što veseli je da još nema nikakvih tenzija između njih, Hami se nije niš počel grčit kaj je prve dve pobjede uzel Gumbek, tak da dok je tak sve je 5.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

svaka čast gumbeku. uzeo je sve što su mu se pružilo i mislim da je najveće pozitivno iznenađenje prvenstva. ja sam bio vrlo skeptičan kad je potpisao za McL, al mislimd a mu je sad samopouzdanje u svemiru... pitanje je samo kako će se sad to odraziti na harmoniju unutar McL...
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Odgovori