Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonso

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

Chuck Norris je napisao/la:LINK

Evo zašto ne treba vjerovati novinarima baš ništa.

Koliko ja znam velika je razlika između varati i pogriješiti
upravo... Ma to je profesionalna deformacija novinara, oni samo gledaju kako mi sto jace vijest odjeknula... no, kako god okrenem nasi su najgori brate... procitas izjavu na njemackom, engleskom, spanskom, i svi opet uglavnom isto pisu, al nasi od svega naprave skandal u PM.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Chuck Norris je napisao/la:LINK

Evo zašto ne treba vjerovati novinarima baš ništa.

Koliko ja znam velika je razlika između varati i pogriješiti
=D> bravo za autora ovog teksta.Tacno se vidi koliko se i oni bore za svaku mrvu hljeba.Smijesno je kako he tekst kontradiktoran naslovu... ;)
FORZA FERRARI!!!
karmela
Ja sam: Vozačica
Navijam za: vettel

Post Postao/la karmela »

Alonso i Massa opet se u medijima dize prasina bez ikakve potrebe i osnove , u svim timovima postoji hijerarhija neki to prikrivaju , neki ne ali... Prosla godina za Ferari nije bila naj i tim kao sto su oni uradit ce sve sto je potrebno da budu u vrhu i jedan od poteza je i dolazak Alonsa i sta mislite ko je vozac broj jedan u timu . Massa , da nije imao nesrecu u Madjarskoj, mozda bi on bio taj koji je isplacen a ne Kimi. Tu su stvari jasne mali Spanac zna sta radi, a ima i blagoslov vrha, a i bolji je vozac i to za nekoliko klasa :badgrin: :badgrin: :lol:
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Mali interview sa Alonsom:

Govori o nastavku sezone i sto on misli dolaskom u Europu.

"The championship always starts in the first race, but it's true that it's just a race to confirm the good sensations you've had during testing," Alonso told reporters.

"But it's true that in Europe it is time to show who is going to fight for the title and who isn't.

"The first races can be atypical races with changing weather all the time, so now in Europe it's the moment of truth to show who is going to be in the title fight, and also for the teams to prove they can develop faster than their rivals. It's the start of a nice fight."

He added "There's always frustration on Sunday afternoon when you don't achieve all the points you should have scored, but from a more general perspective, after a week home, these four races have been very positive. Being third in the championship, very few points away from the leader, I believe is a very good situation.

"With the potential that we have, with the super team that I have, this is just the beginning and I have a real chance to fight for the world championship, something I couldn't even think about last year after four races."

Alonso, who endured two difficult years at Renault before joining Ferrari this year, conceded he was delighted to be fighting on top once more.

"I'm enjoying it again, and I've felt that bug from winning a race or winning the championship again, and that's the most positive thing about the start to this year.

"We can't forget that last year during the final part of the season Ferrari was very far from the leaders, so there were a lot of things to confirm and many wishes to grant and they have been granted."

And the Ferrari driver insisted he has no concerns about the reliability of his team's engines following the problems suffered in the early part of the season.

"The car is fine. For one reason or another we haven't managed to score as many points as we wanted, but I think we are going to have a good car again in Barcelona. I'm not worried," he said.

"As for the engines, we have found the problems that we had. I know there have been things written about the valves and the air consumption system of the engine, which are completely untrue, as it usually happens.

"So we are quiet because we have found the problems and we'll try to do the rest of the season with an engine that's 100 per cent reliable."
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
l3n00x
Navijam za: alonso

Post Postao/la l3n00x »

mislim da sa ovim poboljšanjima s kojim dolaze u španjolsku i alonsovom ogromnom motivacijom pred domaćom publikom lako moguće da se ponovi 2006.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari - Massa

Post Postao/la Ferrari4ever »

Nisam puno na forumu ... sramota :( , ali samo malo mog skromnog mišljenja , Alonso je brži od Masse neizbježno i sve čestitke , ali bih isto volila da ga skine na stazi , a ne onako u boksu ... ono je sra... ono ne bi dozvoljavala , jer ako krenu svi voziti onako kroz boks ili ulaziti u boks bit će ranjenih meha :roll: Tako da Alonso pokazuje da nije uzalud bio prvak i svaka čast , ali ne otpisujte Massu prerano [-X sezona je na početku .
... Forza Massa ...
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

King iCool je napisao/la:KLIK :smijeh2:
:manijak:
Fatal error: Call to a member function add_field() on a non-object in /shared_data/webroot/fw3k/persistent_class.class.php on line 121
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

To izbaciva i meni ali mislim da se link odnosi na Alonsovo osiguranje palčeva na 10 milja...
1982 UCV 1919
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Ma daj šta je previše , previše je !
... Forza Massa ...
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Evo LINK kako treba, ako je rijec o osiguranju
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Pa ako neka tamo može osigurati svoje noge na milijardu dolara, neka tamo druga svoje zube za 10 miliona, ako tamo neki može osigurati svoje dlake na prsima (!?!) na 7 miliona dolara, ne vidim razloga zašto jedan vrhunski F1 vozač ne bi osigurao svoje palčeve.

Da li znate na koliko love ima Christiano Ronaldo osiguranje? Ni blizu ovih 10 miliona :biggrin:
Ali mislim da je definitivno pobjednik ovog natjecanja jedan rocker-fosil koji je osigurao svoj srednji prst (da ga pokazuje jelte) na preko 1.5 miliona dolara... =D>

E i ljude svašta zanima i svašta komentiraju... :lol:
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

To ti je tako kad moramo čekat 3 tjedna između dvije utrke ... postovi se razvodne , sorry za OT
... Forza Massa ...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

prijatelju kompromitiraš se...stavljaš link od 24sata.......bar se potrudi staviti relevantan izvor:

http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/83155

onda možda i shvatiš bit cijele priče...
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Kaj ak se poreže recimo dok sjecka mrkvu?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Bernardinac
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Bernardinac »

U slučaju da nekom nesrećom izgubi palac ruke, ne mora značiti i da je kraj karijere. Tada se obično presadi palac noge na mjesto palca ruke. Današnja medicina je čudo =D> .Palčevi su najvažniji prsti. Probajte raditi nešto bez njih [-X
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

ljudi vi uopće ne kužite marketinške fore....u tome je i čar marketinga, popušiš nešto, a ni sam nisi svjestan da si popušio...još misliš da je glupost.....
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

sunseeker je napisao/la:
prijatelju kompromitiraš se...stavljaš link od 24sata.......bar se potrudi staviti relevantan izvor:

http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/83155

onda možda i shvatiš bit cijele priče...
I šta ako je od 24 sata? Oni se ne priznaju ili šta? Nemoj mi pametovat oko takvih s*anja.
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

_dreamer_ je napisao/la:
Chuck Norris je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:
dva su mu riknula, ovaj (treci) sto je koristio u kini ce koristiti vjerovatno i u spaniji... ne vidim razloga zasto ga ne bi koristio
Da ali to bi mu već bila treća utrka sa istim motorom(Kina i Bahrein),pa ne znam koliko baš mogu izdržat
Ne bi, kako treca utrka? U Bahreinu koristio jedan motor na treninzima koji su radi pregrijavanja izvadili, pa je koristio drugi u utrci i kvalifikacijama... taj drugi je korstio i u australiji i u Malaysiji gdje mu je pred kraj riknuo... U Kini ponovo koristi motor iz Bahreina na treningu koji ga je podudlao, i onda ostatak vikenda koristi potpuno novi motor... Spanija je onda druga utrka s ovim motorom... Ne mislim da ce biti problema...

Evo kolega kako je stanje sa Alonsovim motorom ;)

Engine 1 - Friday and Saturday in Bahrain, plus Melbourne Friday and Malaysia Friday.. Alonso’s failed on Friday morning in China.
Engine 2 - Bahrain race. Alonso used his for Friday pm, Saturday and Sunday in China.
Engine 3 – Melbourne Saturday and Sunday. Also the Malaysia engine on Saturday and Sunday, which failed for Alonso.
...put u raj nije posut ružama...
_dreamer_
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la _dreamer_ »

@Chuck

jup, u pravu si... :)
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

three down, five to go. a onda preko radija: fernando/felipe, molim te smanji na 8000 obrtaja da se dovučemo do cilja
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Post Postao/la Chuck Norris »

zizi je napisao/la:three down, five to go. a onda preko radija: fernando/felipe, molim te smanji na 8000 obrtaja da se dovučemo do cilja
Treći je još čitav i moći će ga koristiti ako ništa na treninzima,a sad hoće li ga moći koristiti u utrci to ne znam
...put u raj nije posut ružama...
Ferrari4ever
Test vozač
Test vozač

Znači ove godine pobjeđuje onaj koji bude čuvao motor jer kako je krenulo Ferrari bi na pola sezone mogao radit na pedale ... ne znam ali pothitno nešto moraju napravit s tom kvalitetom ili Alonso kolje motore , prije bi rekla da je ono prvo u pitanju... e Talijanska šlampavost
... Forza Massa ...
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

King iCool je napisao/la: I šta ako je od 24 sata? Oni se ne priznaju ili šta? Nemoj mi pametovat oko takvih s*anja.
tko ti pametuje? samo sam ti rekao da se kompromitiraš, 24sata je zadnje novinarsko smeće
zizi
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zizi »

Chuck Norris je napisao/la:
zizi je napisao/la:three down, five to go. a onda preko radija: fernando/felipe, molim te smanji na 8000 obrtaja da se dovučemo do cilja
Treći je još čitav i moći će ga koristiti ako ništa na treninzima,a sad hoće li ga moći koristiti u utrci to ne znam

ako misliš na motor broj dva iz tvog posta malo više, po pravilima ga može koristiti. međutim, taj motor je odradio trku u bahrainu, te treninge, kvalifikacije i trku u kini. vjerojatno previše kilometara da bi bio u punom sjaju za kvalifikacije ili trku. za trening da.

@ dani

ili za odlazak na plac po mrkvicu da si ima na čemu porezati palce :biggrin:
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH

You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
Odgovori