Sve sam vec izracunao, samo cekam zadnju tekmu, pa da napravim nesluzbenu tablicu.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
bibiAlonsoScuderia je napisao/la:Ako veceras Dinamo pobjedi Cibaliu, jedan clan osvaja 8 bodova za sve pogodjene i 2 boda kao pobjednik kola. O kome se radi, nakon tekme Dinama i Cibalie.![]()
Nije jos stavljena, ne znam u cemu je problem s lukom, vjerovatno ima puno posla sa skolom pa ne stigne. Ako ne bude do 20:00, ja cu je onda staviti.Chuck Norris je napisao/la:Je li ja ne mogu naći ponudu za sljedeće kolo il još nije stavljena?
luka_kimi je napisao/la:Jbg Scuderia, ja sam namjerno čekao do danas navečer da stavim ponudu, nekako mi se činilo da je uvijek stavljam prerano. Nema veze, ubuduće da znaš, da će tema uvijek biti otvorena najkasnije u četvrtak.
A i dobro da se lijepo poklopilo, u vrijeme tvoje najveće gužve ja sam bio slobodan, sada si ti slobodan kada sam ja u gužvi.![]()
Isprika još jednom, nije zanemarivanje dužnosti, nego sam htio pričekati.
Heh,vjerovatno je isao na tu kartu, no nema vise toga. Do srijede 18:00 ako ne postavi, ja postavljam. ( neka mi onda kaze prek pp-a da ne moze.)..Schumy.d je napisao/la:To luka taktizira da K1M1 možda ne stigne postati listić.
Hvala lijepo, ali ne moram varati da bih došao do naslova.Scuderia je napisao/la:Heh,vjerovatno je isao na tu kartu, no nema vise toga. Do srijede 18:00 ako ne postavi, ja postavljam. ( neka mi onda kaze prek pp-a da ne moze.)..Schumy.d je napisao/la:To luka taktizira da K1M1 možda ne stigne postati listić.![]()
Složit ću ja to u ponedjeljak.Scuderia je napisao/la:Cestitke Schumy-u na pobjedi. ( ne znam sad koja ti je ukupno)
Ja zadovoljan ovim kolom, na ukupnu pobjedu vise ne racunam, borim se za 3 mjesto, a vidim, bit ce jako napeto do samog kraja.
![]()
Cestitke svima ostalima.![]()
PS. Luka, stavi ranije ponudu, nemoj dan prije nego sto krenu tekme, negdje oko utorka bi bilo ok, ako ne budes mogao, napisi mi pp, pa cu ja sloziti.
Pizdek jedan, opet si mi posao preuzeo. Ja već napravio listu utakmica sa bodovima, i spremam se da otvorim temu, kad, gle čudaScuderia je napisao/la:Rok zalbe je istekao, valjda je sve u redu, jer ste luki pisali eventualne zalbe.
Ja sam ukupnu tablicu napravio.
-Jos dva kola su do kraja.
Pa i zadnja tri kola sam postao listić prije tebe...K1M1 je napisao/la:Baš sam se iznenadio, nisam očekivao da ćeš postat listić prije mene.U svakom slučaju, svaka čast za ovaj potez, barem si mi dao neku šansu.
![]()
Naravno, stavio sam sve dosta riskantno i različito od onog što si ti stavio. Tako je bilo i prošle godine kad sam se borio za naslov sa scuderiom i keexxom pa mi se nije isplatilo, vidjet cemo sta ce biti sad.
Ja sam zadovoljan sa time, 10 bodova uoči zadnjeg kola je fantastična prednost. Meni dovoljno.K1M1 je napisao/la:Da, bezveze totalno.![]()
Al meni ionako nije cilj pobjedit nego skupit što više bodova od tebe.![]()
A ako šibenik-dinamo završi x, onda sam skupio 6 bodova više u ovom kolu, što uopće nije loše.