Kakva su to dva reflektora tamo lijevo? Slicnu sliku imam i u udzbeniku za 8. razred...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
ono nje sunce ono ti je Zemlja kolega,sunce nema nepravilan oblik,a kaj misliš da su oni u mraku radili cijelo vrijeme??? pa reflektora je bilo na bacanje,tzv kvazi emisije o urotama su strašne,imaš na nat geo jako puno emisija gdje pametni ljudi pričaju a ne takozvani stručnjaci iliti odjednom svjedoci,i pošto smo prešli u velki OT to bi bilo to za sada,ako niš drugo pogleaj klipove zwekija,tu ti je dio odgovoraMansell je napisao/la:Gledao sam vise emisija, a jedna od tih je bila o tim ljudima koji su sudjelovali u toj misiji Apolla 11 i oni su davali intervjue te govorili o tome kako su to sve snimali u Francuskoj... blablabla i kako su nakon te misije nasli mrtva tijela nekih od vaznijih sudionika te misije... da ne nabrajam sad sve tu rekao bi ti kako se zvala emisija ali ne mogu se sjetit, jedna od poucnijih za mene. btw. zasto bi onda govorili nesto takvo ako je istina da su bili na mjesecu?
[ http://img9.imageshack.us/img9/4748/moonwalk6.jpg ]
Kakva su to dva reflektora tamo lijevo? Slicnu sliku imam i u udzbeniku za 8. razred...
Daj ne pricaj gluposti. Mali žonglira loptu više nego što možemo i ti i ja zajedno, pogovoto ako računaš mene jer ja napravim 2, eventualno 5 ako mi se stvarno zalomi.Schumy.d je napisao/la:Još da koristi lijevu i koljeno, možda bi i bilo nešto od njega.
Ovdje se varaš grdno.Zweki je napisao/la: Daj ne pricaj gluposti. Mali žonglira loptu više nego što možemo i ti i ja zajedno, pogovoto ako računaš mene jer ja napravim 2, eventualno 5 ako mi se stvarno zalomi.
Sigurno nemas 18Mansell je napisao/la:daj bogati na pocetak mi prevrti gay stari -.-