Toon Army je napisao/la:
Posebno mi "upada u oko" ta reakcija policije na upaljene baklje koje su se na maksimiru palile i prije i opet će... i baš su se sada (na kraju sezone) našli reagirati i "provoditi zakone" te na licu mjesta "kažnjavati prijestupnike"...smrdi smrdi i to od glave...i normalno da je za svaku osudu ozlijeđivanje policajca na taj način (počeli smo se ponašati ko s onu stranu Drine)...tema jest domaći nogomet i to što se kod nas sada deslio jest domaći nogomet...kakvi gazde takav nogomet no uvijek će svi ostali biti krivi...
Prvi maj = Praznik rada = Stanje u drzavi = Nezadovoljstvo = Nakon tekme se traze vece ovlasti za policiju = ..... e dalje ne idem, jer je to vec politika.
Schumy.d je napisao/la:Zanimljivo da svi krivite policiju koja je morala trpjeti uvrede navijača, bacali su stolice po njima, čak su i baklje upaljene bacali među policiju koja je samo mirno stajala na tribini. Ma ja bih njima dao sve ovlasti, pa ti uzmi onog koji ti je bacio baklju u glavu i van s njim.ž
To nisu navijači, nego huligani koji dolaze samo nered praviti.
Koji to navijači uništavaju svoj stadion?
Pazi sliku:
[
http://sportske.jutarnji.hr/fw3k/util_s ... ff=510x365 ]

Ne osudjujemo samo policiju vec i huligane. No problem je malo drugacije prirode
Problem se javio, kada je na istocnoj tribini zapaljena baklja, redari su dosli maknuti osobe koje su to napravile, doslo je do naguravanja, tu nastupa nterventna policija koja zbog te situacije pocinje provoditi akciju... mlati koga god stignes. Policija je otisla na sjever, jer je i tamo zapaljena baklja, te je onda krenuo kaos.
Policija samo mirno stajala? - Aha, sve se bojim. Huligani ih gadjaju bakljama i stolicama, a sta oni rade? Vracaju istom mjerom. Obuceni policajci-hej....
Da stvar bude bolja, na sjeveru su bili klinci, cure,decki, starci koji su dosli gledati tekmu, bez da rade pizdarije. I oni dobiju po glavi.
Da stvar bude bolja, nakon tekme, policija blokira razkrizje kod Svetica ( heh,odmah se sjetio svog faxa

) zaustavlja tramvaj i dalje provodi svoj rezim. Mlati, bez obzira da li si palio ili nisi.
Negdje sam procitao na jednoj stranici (ne mogu samo naci lin, ako nadjem link, stavim ga), ispovijedi nekih navijaca koji su se nasli tamo.
Ne vjerujem da svi lazu, te da je bilo onako kako u policiji tvrde.

Dovoljno mi se prisjetiti onog slucaja u Karlovcima sa sandukom.
EDIT. evo nasao sam link.
KLIK
Procitaj komentare na dnu stranice, pa procijeni da li su svi bili huligani, te da li su svi radili sranja, te da li je policija samo mirno stajala.
I za kraj, da ne bi pomislio da branim huligane, daleko od toga, ja jesam da ih se kazni, ali ovdje je ocito " propust " ( vidi navodnike) policije, sto nisu odvojili huligane od obicnog puka koji je dosao gledati nogomet.
EDIT2. Evo za tebe, posto nisam siguran da si gledao stranicu prije, jos jedan clanak... drugacije vidjenje situacije
KLIK