Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- 47
 - Moderator

- Ja sam: Vozač
 - Navijam za: Crveno
 - Kontakt:

- Armanini
 - Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari

- 47
 - Moderator

- Kontakt:

Re: Simulacije vožnje
ma, nista od filma te situacije, al bude toga jos, pa mozda bude i kakav filmek!

- 

El Magnifico

Pozdrav svima! 
Vidim da se ovdje voze svakakvi modovi no mene zanima dali postoji neka F1 liga za r factor, tipa rft mod di bih se mogao prijaviti, bio bih zahvalan na informaciji...

Vidim da se ovdje voze svakakvi modovi no mene zanima dali postoji neka F1 liga za r factor, tipa rft mod di bih se mogao prijaviti, bio bih zahvalan na informaciji...
- Ćale od Lewisa
 - Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes

Kako dobro napravljen intro i odjava trke, svaka čast na ovome za ovo treba izdvojit vremena i truda. Da je komentator malo još dodao osjećaja u komenitiranju i podigo koji put ton da podigne uzbuđenje kao naš Blažičko ili vani Watson bilo bi genijalno.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q57zTATu ... r_embedded[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Q57zTATu ... r_embedded[/youtube]

- Ćale od Lewisa
 - Svjetski prvak

Testirali smo Silverstone GP 1987 s Touring autićima pa smo odvozili par trka, evo par dvoboja i troboja
(K1M1, 47, ja, Mansell)

(K1M1, 47, ja, Mansell)

- Dodi_napalm
 - Rezervni vozač

- Navijam za: Schumachera

- 

Felipe Massa
 - Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ćale od Lewisa
 - Svjetski prvak

Kako misliš career, da kreneš s minardijem pa dođeš do Ferraria ili? Svaka F1 igra i F1 mod imaju Championship, di odvoziš sezonu s bolidom koji želiš i to je to.Felipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
nisam baš skužio šta želiš, ako misliš na ono da se moraš probijat pa da dolaziš do boljih momčadi odnosno neki rang da si podižeš tog ja mislim nema do sada ni u jednoj F1 igri.

- Vuksa_KC
 - Veteran

- Navijam za: Ferrari

U kojoj simulaciji vam Nordschleife najrealnije izgleda, pošto je benchmark za današnje sportske automobile i tak općenito poznat i slavan?
Do sad sam ga sretal u Gran Turismu 4, GTR 2, GTR EVo, rFactor, NFS Shift...

- 

keexx
 - Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren-Mercedes

Neshto sam čitao da bi ova nova F1 igra šta treba izać trebala imat nekakav career.....Felipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???

- Ćale od Lewisa
 - Svjetski prvak

u GTR Evo je ta staza default s igrom i GT4, za NFS Shift neznam jer nisam probo igrat (niti hoću) a u ovim ostalim se mora dodat ta staza. Od svih tih kojih sam probo ima jedna sad sam zaboravio puni naziv i verziju ali ima više varijacija. Tourist, GP, wet, snow, i ima visoke pasice za razliku od one default u GTR Evo pa mi je zanimljivija pošto je i teža za igrat. Ima i sve natpise po cesti od početka do kraja i ta mi je najsličnija pravoj. Pogledat ću koja je točno verzija pa stavim. Ista je konvertirana za GTR2, rF, GT LegendsVuksa_KC je napisao/la:U kojoj simulaciji vam Nordschleife najrealnije izgleda, pošto je benchmark za današnje sportske automobile i tak općenito poznat i slavan?

- 

Felipe Massa
 - Svjetski prvak

Da,to sam mislio.Da se probijas od slabijih timova do najjacih.Ćale od Lewisa je napisao/la:Kako misliš career, da kreneš s minardijem pa dođeš do Ferraria ili? Svaka F1 igra i F1 mod imaju Championship, di odvoziš sezonu s bolidom koji želiš i to je to.Felipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
nisam baš skužio šta želiš, ako misliš na ono da se moraš probijat pa da dolaziš do boljih momčadi odnosno neki rang da si podižeš tog ja mislim nema do sada ni u jednoj F1 igri.
@keexx to sam i ja cuo da bi trebalo biti.Ostaje nam cekati.

- Caldor
 - Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren

Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.

- 47
 - Moderator

- Kontakt:

Toca Race Driver serija ima kakti career mode, počinješ u slabijim serijama i ideš do jačih.
Igra je malo više arkadična nego simulacija, al je brdo zabave. Imaš mali milijun staza, auta, klasa, od formula raznih do Monster trucksa i Dakar auta
A kako ideš dalje ide i priča, aa lekcije ti daje tvoj mehaničar, jedan stari škot

Igra je malo više arkadična nego simulacija, al je brdo zabave. Imaš mali milijun staza, auta, klasa, od formula raznih do Monster trucksa i Dakar auta
A kako ideš dalje ide i priča, aa lekcije ti daje tvoj mehaničar, jedan stari škot
- Mansell
 - Test vozač

Ocito si ti igrao na lakoj razini pa si lako osvojio prvenstvo sa takvim autom.Caldor je napisao/la:Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP  
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Caldor
 - Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren

Ma vraga - AI Hard, crash damage on, penalties on. I svejedno... Pobijedio 14 utrka u prvoj sezoni s Toro RossomMansell je napisao/la:Ocito si ti igrao na lakoj razini pa si lako osvojio prvenstvo sa takvim autom.Caldor je napisao/la:Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.Stavi si na najteze ili srednje pa ce doc do izrazaja razlika u bolidima
- Mansell
 - Test vozač

Onda cestitamCaldor je napisao/la:Ma vraga - AI Hard, crash damage on, penalties on. I svejedno... Pobijedio 14 utrka u prvoj sezoni s Toro RossomMansell je napisao/la:Ocito si ti igrao na lakoj razini pa si lako osvojio prvenstvo sa takvim autom.Caldor je napisao/la:Zapravo i ima, samo niti jedna za PC. F1 2006 i F1 championship edition za ps2 i ps3 imaju ovu opciju. Ali je malo nerealno jer su svi timovi isti pa onda s Toro Rossom odma osvojis naslov.Stavi si na najteze ili srednje pa ce doc do izrazaja razlika u bolidima
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP  
- Ćale od Lewisa
 - Svjetski prvak

Evo dve trke koje smo vozikali jučer, od svih igrača na netu za TCL mod ja K1M1 i Mansell jedni od najboljih 
Mansell malo agresivno zatvara al obit će mu se to o glavu kad tad

Mansell malo agresivno zatvara al obit će mu se to o glavu kad tad

- vidc
 - Veteran

- Navijam za: Scuderia Ferrari

ima u rfactoru nešto slično,mod ctdp 2005 ili 2006 ,mislim da oba mogu.instaliraš ga i na početku imaš para za kupit samo minardija (midland u 2006) osim ako ukucaš šifru za dobit puno para...i onda kreneš s tim lošim,voziš sezonu,skupljaš pare dok ne skupiš da možeš kupiš najjači bolid nakon par sezona...ali to je onako,malo vještački,nije pravi career modFelipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???
- 

Felipe Massa
 - Svjetski prvak

Da znam za to .... igrao sam to ,ali u pravu si vjestacki je nije to to .U svakom slucaju hvalavidc je napisao/la:ima u rfactoru nešto slično,mod ctdp 2005 ili 2006 ,mislim da oba mogu.instaliraš ga i na početku imaš para za kupit samo minardija (midland u 2006) osim ako ukucaš šifru za dobit puno para...i onda kreneš s tim lošim,voziš sezonu,skupljaš pare dok ne skupiš da možeš kupiš najjači bolid nakon par sezona...ali to je onako,malo vještački,nije pravi career modFelipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???

- V3GI
 - Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI

dal u tim modovima je razlika u bolidimaFelipe Massa je napisao/la:Da znam za to .... igrao sam to ,ali u pravu si vjestacki je nije to to .U svakom slucaju hvalavidc je napisao/la:ima u rfactoru nešto slično,mod ctdp 2005 ili 2006 ,mislim da oba mogu.instaliraš ga i na početku imaš para za kupit samo minardija (midland u 2006) osim ako ukucaš šifru za dobit puno para...i onda kreneš s tim lošim,voziš sezonu,skupljaš pare dok ne skupiš da možeš kupiš najjači bolid nakon par sezona...ali to je onako,malo vještački,nije pravi career modFelipe Massa je napisao/la:Jel ima neka F1 igra za PC sa career modom???

- 

Felipe Massa
 - Svjetski prvak

Zavisi.Imas Realistic mod da namjestis i onda je razlika,a kad stavis league mod onda nema razlike.vegi696 je napisao/la: dal u tim modovima je razlika u bolidima

- V3GI
 - Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI

hvalaFelipe Massa je napisao/la:Zavisi.Imas Realistic mod da namjestis i onda je razlika,a kad stavis league mod onda nema razlike.vegi696 je napisao/la: dal u tim modovima je razlika u bolidima

- Bara993
 - Početnik

- Navijam za: Hamilton i McLaren

F1 2010 game: