nećeivan599 je napisao/la:Hoce li mu ovo pomoc da se docepa postolja i pobjede pitanje je sad ?
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;

vrlo vjerojatno
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
nećeivan599 je napisao/la:Hoce li mu ovo pomoc da se docepa postolja i pobjede pitanje je sad ?
http://www.f1racing.com.hr/index.php?op ... &Itemid=86" onclick="window.open(this.href);return false;
sVleki je napisao/la:Ovaj trening treba uzeti sa rezervom što se tiče schumacher vs rosberg, ali lijepo ga je vidjeti da je blizu mclarenovcima, točnije bar jednom
Sječam se da u australiji je isto tako izgledalo, na treninzima je pokazival onu brzinu koja ga je nekad krasila, a onda su se desile kvale i rosberg da nije imal onu grešku bil bi još brži od schumachera. Djelilo ih je par tisučinki na kraju u korist malog, ali zapravo je trebal biti brži nekih 3 do 4 desetinke.vegi696 je napisao/la: slazem se. treba vidit drugi trening on ce jasnije pokazat
bumo vidli, al i ja imam taj osječajvegi696 je napisao/la:2. trening MS 3. vratio se car![]()
![]()
![]()
![]()
a onda ostale kolegepospani gad je napisao/la:Nema spasa kritičarima sedmerostrukog svjetskog F1 prvaka, ako je suditi po današnjim slobodnim treninzima. Nijemac je vrlo nabrijan....![]()
Prvo će pomesti svog momčadskog kolegu......
Apsolutno. Na treninzima nikad ne znaš tko taktizira, tko štedi motor i sl.BigBoss je napisao/la:treninzi ne pokazuju ništa sobito..kvale će nam pokazati najbolje stanje
Oni bi trebali biti tu negdje, čak ću biti zadovoljan ako će schumacher biti iza rosberga recimo desetinkufankiđoe je napisao/la:Apsolutno. Na treninzima nikad ne znaš tko taktizira, tko štedi motor i sl.BigBoss je napisao/la:treninzi ne pokazuju ništa sobito..kvale će nam pokazati najbolje stanje
Ali čini mi se da je Schumi u uzlaznoj putanji, ako ne ništa, onda je bar dobio na samopouzdanju.
Sutra ćemo vidjeti kakvo je stanje stvari, prvenstveno između njega i Rosberga.
Vleki je napisao/la:
Oni bi trebali biti tu negdje, čak ću biti zadovoljan ako će schumacher biti iza rosberga recimo desetinkubitno da mu je blizu!
Jbg, nakon one katastrofe u kini, moral sam si sniziti kriterije