HNL kladionica - pitanja / prijedlozi / kritike

Rasprave o sportovima koji nemaju veze s auto-moto utrkama

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi

Odgovori

Dvoznake (1X i X2) racunati kao jedan bod kao i do sada, ili po normalnim koeficijentima?

a.) kao i do sada, 1 bod
5
45%
b.) normalni koeficijenti
6
55%

Ukupno glasova: 11

Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Re: HNL kladionica-pitanja/prijedlozi/kritike

Post Postao/la Scuderia »

luka_kimi je napisao/la:Šta ti se desi kada Scuderia slaže pravila... :roll: :biggrin: :smijeh: :smijeh:

Imam preeliminarne rezultate. ;)

Zasada Toon Army i luka_kimi (tj. ja) imamo šanse za pobjedu u ovom kolu. Zašto sam rekao ovo gore. Ispada da K1M1 i Ferrari BiH, koji trenutno imaju veći broj bodova od mene ni u kojem slučaju ne mogu pobjediti, a ja mogu. Žalosno. Ja bih poludio da sam ili K1M1 ili Ferrari-BiH. :evil: :biggrin:

Kako, ako imaju veci broj bodova? :roll:
Mani se alohola, nije to dobro.
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Scuderia je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:Šta ti se desi kada Scuderia slaže pravila... :roll: :smijeh:

Imam preeliminarne rezultate. ;)

Zasada Toon Army i luka_kimi (tj. ja) imamo šanse za pobjedu u ovom kolu. Zašto sam rekao ovo gore. Ispada da K1M1 i Ferrari BiH, koji trenutno imaju veći broj bodova od mene ni u kojem slučaju ne mogu pobjediti, a ja mogu. Žalosno. Ja bih poludio da sam ili K1M1 ili Ferrari-BiH. :evil: :biggrin:

Kako, ako imaju veci broj bodova? :roll:
Mani se alohola, nije to dobro.
Ja da se manim alkohola? :biggrin:

Daj šta ti je šalim se... :biggrin: Zahebavam te malo. Šaljem ti PP da ti objasnim. ;) Neću prije nego što su rezultati objavljeni objašnjavat tu pred svima. :biggrin:

Trenutno Šibenik vodi 2:0. =D> Valjda će završiti OK. :oops:

EDIT: Neslužbeni su rezultati ovdje. Rok žalbe je 24h, meni na PP. ;)

Iako ne treba slaviti prije nego što je to potrebno, jako sam počašćen što sam u debitantskoj sezoni ovako blizu prvoga mjesta. Kako je sve počelo, prvih par puta među zadnjima, ali onda je došlo, sad ne znam točno, pa bubam, 13. kolo, i po prvi puta sam došao na pravo mjesto, i odtada nisam niti jednom pao s njega. :biggrin:

Ali, kakve sam ja sreće, još će K1M1 u zadnjem kolu pogoditi sve parove, i dobiti dodatnih 8 bodova, što nikome nije uspjelo u povjesti naše kladare... :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

E sad je stvarno gotovo, 20 bodova razlike. Sad jedino mogu pobjedit ako sve utakmice pogodim a ti sve promašiš. :biggrin:
Naravno takvo što je nemoguće, pa kolega luka_kimi, bit ću prvi koji ti čestitam osvojeni naslov. Svaka čast. =D> =D> :zivili:
Ja zadovoljan sa svojim rezultatom. Prošle godine 3., ove 2., dakle logično, sljedeće naslov je moj. 8) :D
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

K1M1 je napisao/la:E sad je stvarno gotovo, 20 bodova razlike. Sad jedino mogu pobjedit ako sve utakmice pogodim a ti sve promašiš. :biggrin:
Naravno takvo što je nemoguće, pa kolega luka_kimi, bit ću prvi koji ti čestitam osvojeni naslov. Svaka čast. =D> =D> :zivili:
Ja zadovoljan sa svojim rezultatom. Prošle godine 3., ove 2., dakle logično, sljedeće naslov je moj. 8) :D
Hvala puno na čestitkama. =D> ;) :) Jako lijepo od tebe, iako nisam ništa manje ni očekivao.

Ipak, koliko god se taj naslov činio blizu, još nije tu. Uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno, možeš zamisliti da opet izgubim zaporku. :biggrin: :smijeh: A može se stvarno i dogoditi da dobiješ onih 8 bodova, pa si odmah 10 u plusu, a za dalje, dovoljan je moj loš dan, lošiji listić, i ode sve u pi*ku ma*erinu. :biggrin:

Opet velim, lijepo od tebe i iskreno se zahvaljujem. ;) =D>
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Scuderia
Moderator
Moderator

Ja ti jos cestitat necu, jer je jos sve otvoreno. :|
luka_kimi je napisao/la: Ja da se manim alkohola? :biggrin:

EDIT: Neslužbeni su rezultati ovdje. Rok žalbe je 24h, meni na PP. ;)

Ali, kakve sam ja sreće, još će K1M1 u zadnjem kolu pogoditi sve parove, i dobiti dodatnih 8 bodova, što nikome nije uspjelo u povjesti naše kladare... :biggrin:
Varas se, prosle godine je bilo dosta ljudi koji su osvojili tih 8 bodova, ja bih volio da znam koji su (tj. da se prisjetim je li), zbog ukupne statistike na kraju. ;)

PS. Ja zadovoljan s ovim kolom.

Zasto?

Ferrari BiH je smanjio zaostak za samo dva boda, ( za trenutno trecim) trenutni zaostatak je tri boda, ako se ne varam, a ja sam povecao prednost spram Schumy.d-(om) na dva boda.

Bit ce zanimljiva borba za ovo trece mjesto. ;)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:Ja ti jos cestitat necu, jer je jos sve otvoreno. :|

Varas se, prosle godine je bilo dosta ljudi koji su osvojili tih 8 bodova, ja bih volio da znam koji su (tj. da se prisjetim je li), zbog ukupne statistike na kraju. ;)

PS. Ja zadovoljan s ovim kolom.

Zasto?

Ferrari BiH je smanjio zaostak za samo dva boda, ( za trenutno trecim) trenutni zaostatak je tri boda, ako se ne varam, a ja sam povecao prednost spram Schumy.d-(om) na dva boda.

Bit ce zanimljiva borba za ovo trece mjesto. ;)
Isprika na netočnom navodu, mislim da si ti jednom spomenuo da nitko to nije uspio dosada, pa sam se vodio tom izjavom. ;) Svejedno, mora se spomenuti da je prošle godine ipak bilo puno lakše doći do tih 8 bodova, zato što je HNL ove godine puno nepredvidljivija i više je parova.

Izgleda da nećeš više biti velemajstor, već samo - majstor. :biggrin: ;)
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

luka_kimi je napisao/la:
Isprika na netočnom navodu, mislim da si ti jednom spomenuo da nitko to nije uspio dosada, pa sam se vodio tom izjavom. ;) Svejedno, mora se spomenuti da je prošle godine ipak bilo puno lakše doći do tih 8 bodova, zato što je HNL ove godine puno nepredvidljivija i više je parova.

Izgleda da nećeš više biti velemajstor, već samo - majstor. :biggrin: ;)

Ma nista, mozda sam ja rekao da ove sezone nitko nije uspio, sto je i istina.

Evo kako trenutno izgleda borba za trece mjesto...

Scuderia - 297
Ferrari-BiH- 294
Schumy.d -293

-A cuj, tko zna, vidi koliki su zaostaci. Minimalni. Evo bas sam malo gledao... prosle godine ( ili sezone, kako god hocete), ja sam sa jednom pobjedom odnio ukupnu pobjedu. I ove sezone imam samo jednu pobjedu, i borim se za trece mjesto.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Scuderia je napisao/la: -A cuj, tko zna, vidi koliki su zaostaci. Minimalni. Evo bas sam malo gledao... prosle godine ( ili sezone, kako god hocete), ja sam sa jednom pobjedom odnio ukupnu pobjedu. I ove sezone imam samo jednu pobjedu, i borim se za trece mjesto.
A ja imam mislim 5 pobjeda... :x>>
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: -A cuj, tko zna, vidi koliki su zaostaci. Minimalni. Evo bas sam malo gledao... prosle godine ( ili sezone, kako god hocete), ja sam sa jednom pobjedom odnio ukupnu pobjedu. I ove sezone imam samo jednu pobjedu, i borim se za trece mjesto.
A ja imam mislim 5 pobjeda... :x>>
Nemaš pet, imaš četiri. :zaba:

Lopina jedna, nas hoće zajebat. :biggrin: :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Nemaš pet, imaš četiri. :zaba:

DOBRO, 4 :D
Ali, opet sam na istom...
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Nemaš pet, imaš četiri. :zaba:

DOBRO, 4 :D
Ali, opet sam na istom...
Tko ti je kriv kad si se pola sezone zajebaval i stavljal 67 X-eva po kolu... Da si igrao normalno, možda bi se zajedno sa K1M1 i sa mnom borio za naslov, imao si prilično dobar ritam skupljanja bodova. ;)
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la: Tko ti je kriv kad si se pola sezone zajebaval i stavljal 67 X-eva po kolu... Da si igrao normalno, možda bi se zajedno sa K1M1 i sa mnom borio za naslov, imao si prilično dobar ritam skupljanja bodova. ;)
A šta mogu kad nikad nisam bio ziheraš. :D
Meni je izazov pogoditi x...
To me i koštalo, ali jbg, ja ne mislim mijenjati svoj hazarderski stil. :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la: Tko ti je kriv kad si se pola sezone zajebaval i stavljal 67 X-eva po kolu... Da si igrao normalno, možda bi se zajedno sa K1M1 i sa mnom borio za naslov, imao si prilično dobar ritam skupljanja bodova. ;)
A šta mogu kad nikad nisam bio ziheraš. :D
Meni je izazov pogoditi x...
To me i koštalo, ali jbg, ja ne mislim mijenjati svoj hazarderski stil. :biggrin:
Nisam niti ja ziheraš, i ja volim pogoditi X, ali brate, pa budi normalan i stavi normalan listić sa tri X-a, a ne ti staviš 7 X-eva, i Dinamo-Sesvete 1. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Da li je netko primjetio kako se luka i scuderia natječu tko će napraviti ljepšu tablicu? :lol: :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Schumy.d je napisao/la:Da li je netko primjetio kako se luka i scuderia natječu tko će napraviti ljepšu tablicu? :lol: :D
:roll: :lol: Mogu ja napraviti kao i u F1 hr kvizu, ili u F1 kladari, ali moja bi bila samo kopija, mora netko imati i drugacije, sta nije? ;) :)

Evo, ponuda je tu, ulazi se u zadnje kolo HNL-a a samim time i zadnje kolo za ovu sezonu. Kada zavrse rezultati, kada se zbroje, objavit cu pobjednika ove sezone, cestitati mu naravno ovdje pred svima, slijedi kasnije zavrsna rijec od mene, te onda pauza do datuma kada pocinje nova sezona. ;)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ekipica, ukupna je tablica tu, napravljena novim stilom tablice :biggrin:

Uglavnom, trenutno najzanimljivija bitka vodi se za treće mjesto, zadnje mjesto koje donosi maksimalan broj zvjezdica u profilu i nadimak majstor, što nije mala stvar. Troje članova ulaze u zadnje kolo gotovo poravnati, vidjet ćemo kako će završiti. ;)

A ti Schumy.d... Na tebe više nemam komentara, već sam jednom rekao, ko tasmanijski đavol si, čim nanjušiš nešto, odmah skačeš... :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

luka_kimi je napisao/la:Ekipica, ukupna je tablica tu, napravljena novim stilom tablice :biggrin:

Uglavnom, trenutno najzanimljivija bitka vodi se za treće mjesto, zadnje mjesto koje donosi maksimalan broj zvjezdica u profilu i nadimak majstor, što nije mala stvar. Troje članova ulaze u zadnje kolo gotovo poravnati, vidjet ćemo kako će završiti. ;)

A ti Schumy.d... Na tebe više nemam komentara, već sam jednom rekao, ko tasmanijski đavol si, čim nanjušiš nešto, odmah skačeš... :biggrin:
:faca: :faca: :D
Bemti, al sam dobar... :lol:

E da, ja već imam max broj zvjezdica i nedam svoju legendu. :p
Zato ću se potruditi da ne budem 3. :D
luka_kimi
Moderator
Moderator

:smijeh: :smijeh: :biggrin:

K1M1, samo nam je ovaj zadnji par isti, genijalan listić, dobar i potpuno različit od mojega. Svaka čast! =D>

EDIT: Neslužbeni rezultati su tu, čestitke schueyu ( :!: :?: ) na pobjedi!!!

Prvenstvo je gotovo! Naslov je odlučen, kao i osobe koje će dobiti titulu u svoj profil, međutim, o tome nakon što voditelj kaže svoje.

Inače, žalbeni rok traje 24h, meni na PP, depresivan sam, dobio sam cvikere, tko mi kriv kad visim pred laptopom stalno. :biggrin:
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Čestitke najboljima!! Ja 4. završio, nije loše.

Ali, mislim da mi je ovo ujedno i zadnja kladioničarsko kolo ovdje.
Scuderia
Moderator
Moderator

Cestitke schueyu na pobjedi.

-Cestitke svima ostalima -

Prvenstvo je gotovo, a tako i kladionica.
Cestitke luka_kimi (ju) na osvojenom naslovu. =D>
Cestitke s moje strane idu i kolegi K1M1 -ju koji je zavrsio kao drugi. =D> ( prosle godine treci, sada drugi)

Cestitke svima vama koji ste sudjelovali ove sezone. =D> =D>
Manje nas je nego prosle godine, ( moci ce te vidjeti kada se napravi statistika), no ja sam svejedno zadovoljan s odazivom. :)

Nadam se, da ce nas iduce sezone biti jos vise. ;)

Toliko od mene. ;)
slika
luka_kimi
Moderator
Moderator

Scuderia je napisao/la:Cestitke schueyu na pobjedi.

-Cestitke svima ostalima -

Prvenstvo je gotovo, a tako i kladionica.
Cestitke luka_kimi (ju) na osvojenom naslovu. =D>
Cestitke s moje strane idu i kolegi K1M1 -ju koji je zavrsio kao drugi. =D> ( prosle godine treci, sada drugi)

Cestitke svima vama koji ste sudjelovali ove sezone. =D> =D>
Manje nas je nego prosle godine, ( moci ce te vidjeti kada se napravi statistika), no ja sam svejedno zadovoljan s odazivom. :)

Nadam se, da ce nas iduce sezone biti jos vise. ;)

Toliko od mene. ;)
Ajde, ajde, šta si skroman, čestitaj i samom sebi, treće mjesto, ponovno u vrhu! Čestitke tebi od mene! =D> =D> Budući da neće nitko, ako neću ja!!

Jedan veliki =D> za sve!!!
slika
lux007
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la lux007 »

Cestitke svima iako se zna da sam ja zapravo najbolji i da vam vec 2. sezone pustam...
pogotovo cestitke mom luki na pobjedi :D
THERE IS ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE CRISTIANO
ONE ONLY ONE ONLY ONE ONLY ONE RONALDO
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Schumy.d je napisao/la:Čestitke najboljima!! Ja 4. završio, nije loše.

Ali, mislim da mi je ovo ujedno i zadnja kladioničarsko kolo ovdje.
Same here :bye:

Cestitke svima osim Luki, koji je cijelu sezonu manipulirao rezultatom i provocirao ostale takmicare i tako im je poremetio kocentraciju. :p
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
luka_kimi
Moderator
Moderator

Ako se nitko neće ljutiti, ja sam postao ukupnu tablicu i stavio rezultate pod službene, iako ROK ZA ŽALBE JOŠ UVIJEK TRAJE. ;)

Razlog tomu je to što radim statistiku, pa mi treba da sve bude na jednome mjestu, a i ujedno želim spriječiti zatrpanost foruma. ;)

EDIT: Postana je statistika ovogodišnje kladionice, kao i nekoliko stavki iz prošle godine. ;)

Nadam se da će vam biti zanimljiva. ;)
slika
King iCool
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Luka_kimi super ti je ova statistika. Baš zanimljivo za pogledat. :thumbup:
Odgovori