Jenson Button
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
Re: Jenson Button
neće hamilotnu baš biti kao s kovalainenom..bravo za buttona..ove sezone me vrlo vrlo pozitivno iznenadio
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
http://www.planetf1.com/news/3213/61231 ... y-Mistakes" onclick="window.open(this.href);return false;
kratak ali zanimljiv razgovor u kojem Button progovara o svojim počecima u F1 i kako je i zašto napredovao...
kratak ali zanimljiv razgovor u kojem Button progovara o svojim počecima u F1 i kako je i zašto napredovao...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Jenson si zeznuo utrku na izlasku iz boxa. Nije mi jasno kako je izgubio poziciju protiv šuuua jer je bio naprijed i onda odjednom ovaj prođe...Na žalost staza je takva da je teško prestizat odnosno lako se branit.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Steta jer je mogao biti drugi, ispred Alonsa. To sto je ostao iza Schumachera mu je unistilo utrku.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Jednostavno... Pretekao ga je majstor koji ne popušta samo tako.King iCool je napisao/la:Jenson si zeznuo utrku na izlasku iz boxa. Nije mi jasno kako je izgubio poziciju protiv šuuua jer je bio naprijed i onda odjednom ovaj prođe...Na žalost staza je takva da je teško prestizat odnosno lako se branit.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Ma Button je glupo usporio pri izlasku iz bokseva. Možda nije znao da je to švabo.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
slabo mu je ovo danas bilo,schumacher ga je u potpunosti nadmudrio.ali boli ga ćuna,i dalje vodi u prvenstvu
- Dani
- Legenda
Ali moraš priznati da je Button zeznuo stvar pri izlasku iz boksa i olakšao mu posao.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
OK, ali i vi morate priznati da je Michael odlično prošao.Dani je napisao/la:Ali moraš priznati da je Button zeznuo stvar pri izlasku iz boksa i olakšao mu posao.

Mnogi bi odustali od pretjecanja tad.
- Dani
- Legenda
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
A normalno. Uvijek kad Buttonu nešto ne uspijeva, krivi su mu drugi.
Avanti FER, Avanti!!!
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
malo ga serucka.čini mi se da ga je schumacher pretekao s vanjske strane,postavio se pravilno i prošao ga.čisto ko suzaScuderia je napisao/la:Button o Gazdi.
KLIK
-
- Navijam za: Lewis Hamilton
button je mogao lagano da odbrani poziciju jer je ms bio sa spoljne strane, samo je trebao da ga "izgura" kao ham vettela. siguran sam da bi njega ms izgurao da je bila obrnuta pozicija
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
LOL
Kakav komentar Buttona. Neznam šta je on očekivao da ovaj neće iskoristit situaciju i proći ga?
Kakav komentar Buttona. Neznam šta je on očekivao da ovaj neće iskoristit situaciju i proći ga?
Michael is faster than you!!
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Eto, Jensone; imao si priliku na svojoj koži upoznati sportski potez/karakter velikog Michaela Schumachera. Ja ne znam, Jensone Buttone, zašto se ti čudiš?! Ovo ti je bila prava prilika, da se uvjeriš da on nikada neće biti jaran od čovjeka. Jer Schumi kad stisne, taj ne pušta.Scuderia je napisao/la:Button o Gazdi.
KLIK

Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 10 svi 2010, 12:40, ukupno mijenjano 3 puta.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Najsmiješnije mi je bilo dok sam čital strani britanski forum, jer sam mislil da budu popljuvali schumachera, a kad ono svi do jednog su stali na schumacherovu stranu i izvaljivali nešto u stilu button nije pravi trač, hamilton bi zaprl schumachera itd.pospani gad je napisao/la:Eto, Jensone; imao si priliku na svojoj koži upoznati sportski potez/karakter velikog Michaela Schumachera.Scuderia je napisao/la:Button o Gazdi.
KLIK
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Toon
- Veteran
Slažem se s ovim ali meni je još smješnije da se u temi o vašem gazdi Schumacheru zbog toga "hvalospjevi pjevaju"...a taj übermensch" nije učinio baš ništa (ne samo na ovoj utrci) osim što je dobro "zatvorio" Buttona - vozača kojeg krasi riskantna vožnja „na nož“ i stalna već godinama dokazana kvaliteta vozača koji se ne libi pretjecanja na stazama koje to ne dopuštaju bez većeg rizika...u najmanju ruku kao da se nadljudski odupirao „ludom Webberu“, „mladom lavu Vettelu“, „profesoru Alonsu“ i „divljem Hamiltonu“ (ima ih još) koji vjerojatno ne bi ni dozvolili da ovaj dođe ispred...mislim čak da je Schumacher jako dobro znao s kim se "smije bosti"...Vleki je napisao/la:
Najsmiješnije mi je bilo dok sam čital strani britanski forum, jer sam mislil da budu popljuvali schumachera, a kad ono svi do jednog su stali na schumacherovu stranu i izvaljivali nešto u stilu button nije pravi trač, hamilton bi zaprl schumachera itd.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
-
- Test vozač
Sa skoro svime se sležem samo mi se ne sviđa ove dvije riječi baš ništa, ali da svaki dobar vozač će iskoristiti tu priliku, jer je button izgleda malo zaspao, a dok se probudio već mu je deda zel putanju i izgural ga na rubni kamenToon Army je napisao/la:Slažem se s ovim ali meni je još smješnije da se u temi o vašem gazdi Schumacheru zbog toga "hvalospjevi pjevaju"...a taj übermensch" nije učinio baš ništa (ne samo na ovoj utrci) osim što je dobro "zatvorio" Buttona - vozača kojeg krasi riskantna vožnja „na nož“ i stalna već godinama dokazana kvaliteta vozača koji se ne libi pretjecanja na stazama koje to ne dopuštaju bez većeg rizika...u najmanju ruku kao da se nadljudski odupirao „ludom Webberu“, „mladom lavu Vettelu“, „profesoru Alonsu“ i „divljem Hamiltonu“ (ima ih još) koji vjerojatno ne bi ni dozvolili da ovaj dođe ispred...mislim čak da je Schumacher jako dobro znao s kim se "smije bosti"...Vleki je napisao/la:
Najsmiješnije mi je bilo dok sam čital strani britanski forum, jer sam mislil da budu popljuvali schumachera, a kad ono svi do jednog su stali na schumacherovu stranu i izvaljivali nešto u stilu button nije pravi trač, hamilton bi zaprl schumachera itd.

- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Ma Button je baš mekan. Ne bi Michael prošao pokraj Lewisa, sam tak'. A jok. Pojeo bi ga Lewis za doručak. Jensonu se stislo.... zna se što.Toon Army je napisao/la:Slažem se s ovim ali meni je još smješnije da se u temi o vašem gazdi Schumacheru zbog toga "hvalospjevi pjevaju"...a taj übermensch" nije učinio baš ništa (ne samo na ovoj utrci) osim što je dobro "zatvorio" Buttona - vozača kojeg krasi riskantna vožnja „na nož“ i stalna već godinama dokazana kvaliteta vozača koji se ne libi pretjecanja na stazama koje to ne dopuštaju bez većeg rizika...u najmanju ruku kao da se nadljudski odupirao „ludom Webberu“, „mladom lavu Vettelu“, „profesoru Alonsu“ i „divljem Hamiltonu“ (ima ih još) koji vjerojatno ne bi ni dozvolili da ovaj dođe ispred...mislim čak da je Schumacher jako dobro znao s kim se "smije bosti"...Vleki je napisao/la:
Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 10 svi 2010, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Stvar je u tome kaj se Button buni kaj ga je ovaj u bitno sporijem bolidu prestigao, i nije mu to uspio vratit nego se 40 krugova vozio na njegovom mjenjaču.Toon Army je napisao/la:Slažem se s ovim ali meni je još smješnije da se u temi o vašem gazdi Schumacheru zbog toga "hvalospjevi pjevaju"...a taj übermensch" nije učinio baš ništa (ne samo na ovoj utrci) osim što je dobro "zatvorio" Buttona - vozača kojeg krasi riskantna vožnja „na nož“ i stalna već godinama dokazana kvaliteta vozača koji se ne libi pretjecanja na stazama koje to ne dopuštaju bez većeg rizika...u najmanju ruku kao da se nadljudski odupirao „ludom Webberu“, „mladom lavu Vettelu“, „profesoru Alonsu“ i „divljem Hamiltonu“ (ima ih još) koji vjerojatno ne bi ni dozvolili da ovaj dođe ispred...mislim čak da je Schumacher jako dobro znao s kim se "smije bosti"...Vleki je napisao/la:
Ne vidim uopće neki razlog šta je to Schumacher nesportski napravio? Prestigao ga je dok je ovaj spavao na izlasku iz boxa?! Sram ga bilo kako se usuđuje.
Nije ga vidio u retrovizoru? Pa ko mu je kriv za to? Schumacher? Šta se trebao najavit da će ga proći sa vanjske strane?
Serucka ga Button bezveze. Nisam nigdje vidio da se Vettel žalio na Hamiltona.
Michael is faster than you!!
-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Da da trebo mu je potrubit kad je ovaj izlazio iz boxa 

- Toon
- Veteran
Baš ništa se odnosi na ovu sezonu ne nikako na karijeru (ma šta ja mislio o njojVleki je napisao/la:
Sa skoro svime se sležem samo mi se ne sviđa ove dvije riječi baš ništa, ali da svaki dobar vozač će iskoristiti tu priliku, jer je button izgleda malo zaspao, a dok se probudio već mu je deda zel putanju i izgural ga na rubni kamen

@Igor18 - ma nek se Button buni koliko hoće...on je takav kakav je i to ne može promjeniti jer iako je dobar vozač i svjetski prvak moje je mišljenje da "nema srca" tj. karakterno je takav kakav je...
-
- Test vozač
Dobro ajde pregristi ću ovaj putToon Army je napisao/la: Baš ništa se odnosi na ovu sezonu ne nikako na karijeru (ma šta ja mislio o njoj) - ovako nabrzinu ja se ne mogu sjetiti niti jednog poteza vrijednog njegove reputacije (u pozitivnom smislu) ove sezone - pa i počeo je u lošem bolidu davno, ali ga se tada odmah dalo zapaziti po dobrim potezima...
@Igor18 - ma nek se Button buni koliko hoće...on je takav kakav je i to ne može promjeniti jer iako je dobar vozač i svjetski prvak moje je mišljenje da "nema srca" tj. karakterno je takav kakav je...