MS je drzao 40 krugova buttona iza sebe i nije napravio ni najmanju gresku, to jeste veliki uspjehcurumo je napisao/la:padobranac je napisao/la:da, na stazi na kojoj nitko ne može nikog preteći, osim ako nisi 2 sekunde brži, veliki je uspjeh sačuvati poziciju ispred vozača koji je bio desetinku brži na kvalifikacijamasjajno
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Michael Schumacher
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Današnja utrka je bila mala škola velikog majstora kako zadržati vidljivo brži bolid iza sebe i to 40 i kusur krugova da ovaj gleda u dizajnersko rješenje stražnjeg difuzora 
Samo me brine ovo što i sam Michael kaže veliki zaostatak za RebBull-ovim vozacima
Ali smislit ce nešto Ross

Samo me brine ovo što i sam Michael kaže veliki zaostatak za RebBull-ovim vozacima

Ali smislit ce nešto Ross

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
-
- Navijam za: MSC
Kako god, Button je MORAO prestići. Bilo je tu puno više toga u pitanju od 5. mjesta. Renome, potvrda kvalitete, potvrda zasluženog naslova, samopouzdanje, dokazivanje pred ekipom i sponzorima. Ovako, ostaje prostor sumnji jer nije ništa napravio u 40 krugova.
Neka, bit će gušt čitati engleske medije ovih dana, u neku ruku podsjećaju na neke s ovog foruma
.
Neka, bit će gušt čitati engleske medije ovih dana, u neku ruku podsjećaju na neke s ovog foruma

-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Rosberga
mrzim, mrzim, mrzim schumachera...
mislim da formula vise nije za njega i da mu je vrijeme da se povuce...svaka njemu cast na osvojenim naslovima ali je ipak njegovo vrijeme proslo....
mislim da formula vise nije za njega i da mu je vrijeme da se povuce...svaka njemu cast na osvojenim naslovima ali je ipak njegovo vrijeme proslo....
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.tajci_t je napisao/la:mrzim, mrzim, mrzim schumachera...

Zadnja izmjena: pospani gad, dana/u 10 svi 2010, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

-
- Test vozač
- Navijam za: Michaela Schumachera
Slažem se sa tobom.pospani gad je napisao/la: Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.
Čim više ove godine, čim više nam treba takvih lica!!!

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Sljedeće sezone biti će vatre! Schumi je pokazao da nije zaboravio vozit, i da nije prestar kako se donedavno mislilo.Vleki je napisao/la:Slažem se sa tobom.pospani gad je napisao/la: Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.
Kad krene u razvoj bolida od samog početka biti će veselo. Još kad bi se vratio Kimi ajme ludnice. Kimi-Schumi-Rosberg-Hamilton-Button-Fernando-Kubica ( u ferrariju)-Vettel

S nestrpljenjem čekam Monaco. Schumi i Rosberg bi mogli dobro proći. Pogotovo Schumacher (pod uvijetom da čitav prođe na startu).
Mislim (nadam se) da RB neće imati toliko dominaciju, nekako mi kao glavni favoriti izgledaju Fernando i Hamilton. A Mercedes bi mogao biti pri vrhu možda uz dobre kvale u borbi za 3-4 mjesto.
Michael is faster than you!!
- tvojnov2
- Početnik
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
Zaboravio si i Webbera pokazao je u Barceloni da se i na njega može itekako računati.Igor18 je napisao/la:Sljedeće sezone biti će vatre! Schumi je pokazao da nije zaboravio vozit, i da nije prestar kako se donedavno mislilo.Vleki je napisao/la:Slažem se sa tobom.pospani gad je napisao/la: Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.
Kad krene u razvoj bolida od samog početka biti će veselo. Još kad bi se vratio Kimi ajme ludnice. Kimi-Schumi-Rosberg-Hamilton-Button-Fernando-Kubica ( u ferrariju)-Vettel![]()
S nestrpljenjem čekam Monaco. Schumi i Rosberg bi mogli dobro proći. Pogotovo Schumacher (pod uvijetom da čitav prođe na startu).
Mislim (nadam se) da RB neće imati toliko dominaciju, nekako mi kao glavni favoriti izgledaju Fernando i Hamilton. A Mercedes bi mogao biti pri vrhu možda uz dobre kvale u borbi za 3-4 mjesto.
Go reds!!!!!! Go Schumi!!!
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
ma daj...Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.Vozači F1 čuvajte ga se na VN Monaca, jer će se pojaviti neumoljivi i beskrupolozni Nijemac. Na ovoj utci u Barci Michael je nanjušio krv, a u Monte Carlu će iskoristiti izjednačenost momčadi zbog gradske staze i napraviti još bolji rezultat. Za mene je Miško još OK, sve dok utrke ne pretvori u dosadna kruženja na prvom mjestu......
koje pravo lice?
ponašate se ko deda i baka u rodilištu. joj kak je slatki, najljepša beba, buci buci buci...
Sad bi mogo nabrojati najmanje 5 vozača koji bi mu uletili, pa nek se misli...
da, priznajem, ova vožnja mu je najbolja ove sezone, al s obzirom kakva je bila zadnja, teško da nije mogla biti bolja.
istina, bio je brži od rosberga cijeli vikend
i...
hmmmm...
to je to
da li da sad idemo u analize kakav je mercedes, kakva je staza, pa bla bla
kad se podvuče crta, frajer nije ništa spektakularno napravio. da je takvu utrku odvezao DC ili Hill, svi vi šumaheroljupci bi spohračkali tu vožnju...
kužim da vam je vaša beba najljepša, ali od slijepe ljubavi vam čak i zasrana guzica miriši
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
-
- Navijam za: Hakiranje f1-hr foruma
slažem se u potpunosti da je schumi završio 15 bio bio bi opet najbolji,najjači,imao peh...gradski je napisao/la:ma daj...Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.Vozači F1 čuvajte ga se na VN Monaca, jer će se pojaviti neumoljivi i beskrupolozni Nijemac. Na ovoj utci u Barci Michael je nanjušio krv, a u Monte Carlu će iskoristiti izjednačenost momčadi zbog gradske staze i napraviti još bolji rezultat. Za mene je Miško još OK, sve dok utrke ne pretvori u dosadna kruženja na prvom mjestu......
koje pravo lice?
ponašate se ko deda i baka u rodilištu. joj kak je slatki, najljepša beba, buci buci buci...
da, priznajem, ova vožnja mu je najbolja ove sezone, al s obzirom kakva je bila zadnja, teško da nije mogla biti bolja.
i...
hmmmm...
to je to
kad se podvuče crta, frajer nije ništa spektakularno napravio. da je takvu utrku odvezao DC ili Hill, svi vi šumaheroljupci bi spohračkali tu vožnju...
kužim da vam je vaša beba najljepša, ali od slijepe ljubavi vam čak i zasrana guzica miriši

-
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Slažem se svi šumaheroljubci su ga ponovo počeli dizat u nebesa! (i to zbog jednog cetvrtog mjesta!?)gradski je napisao/la:ma daj...Michael Schumacher je pokazao svoje pravo lice na jučerašnjoj utrci.Vozači F1 čuvajte ga se na VN Monaca, jer će se pojaviti neumoljivi i beskrupolozni Nijemac. Na ovoj utci u Barci Michael je nanjušio krv, a u Monte Carlu će iskoristiti izjednačenost momčadi zbog gradske staze i napraviti još bolji rezultat. Za mene je Miško još OK, sve dok utrke ne pretvori u dosadna kruženja na prvom mjestu......
koje pravo lice?
i...
hmmmm...
to je to
OK, je jedan od ponaljboljih aktualnih vozaca, al njegova karijera je na zalasku za razliku od Vettla il Hamiltona koji još nisu ni dosegnuli vrhunac svoje karijere. Tak da živi bili pa vidjeli
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Nevjerovatno,ali nevjerovatno da nakon jednog cetvrtog mjesta Schumachera svi dizu u nebesa.Da nije bilo par stvari ne bi on dosao do tog 4.mjesta ko ni ja.Treba biti malo realan.
Pola od vas govori kako ce Kubica doci u Ferrari.... Nidje veze sa vezom.Neznam odakle vi izvukoste Kubicu.
Strasno nesto koliko je subjektivnosti na forumu.Uredu treba voliti i navijati za omiljenog vozaca,ali sto je previse previse je.
Kladim se da ako Schumacher u sledecoj utrci bude los ,da ce vas pola govoriti kako se jos privikava ...
Pola od vas govori kako ce Kubica doci u Ferrari.... Nidje veze sa vezom.Neznam odakle vi izvukoste Kubicu.
Strasno nesto koliko je subjektivnosti na forumu.Uredu treba voliti i navijati za omiljenog vozaca,ali sto je previse previse je.
Kladim se da ako Schumacher u sledecoj utrci bude los ,da ce vas pola govoriti kako se jos privikava ...

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Pričajte vi šta god hoćete, ali je čovjek držao Buttona u autu poprilično bržem od Mercedesovog više od pola utrke. 

-
još najbolje da je sedmerostruki svjetski prvak propustio čovjeka iza sebeSchumy.d je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete, ali je čovjek držao Buttona u autu poprilično bržem od Mercedesovog više od pola utrke.
Schumy.d imaš odlčne postove na cijelom forumu, ali u ovoj temi ti fali malo objektivnosti

- Schumy.d
- Legenda
Možda da, ja sam svjestan da nije do sada Michael skoro ništa pokazao, ali ako ti misliš da je lako zadržati aktualnog svjetskog prvaka u bolidu bržem cca pola sekunde po krugu, onda tebi fali objektivnosti.BigBoss je napisao/la: još najbolje da je sedmerostruki svjetski prvak propustio čovjeka iza sebe
Schumy.d imaš odlčne postove na cijelom forumu, ali u ovoj temi ti fali malo objektivnosti
- Igor18
- Veteran
Evo od kud Kubica. http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20567" onclick="window.open(this.href);return false;Felipe Massa je napisao/la:Nevjerovatno,ali nevjerovatno da nakon jednog cetvrtog mjesta Schumachera svi dizu u nebesa.Da nije bilo par stvari ne bi on dosao do tog 4.mjesta ko ni ja.Treba biti malo realan.
Webera sam namjerno izostavi jer u postu gdje sam spomenuo Kimija očekujem da ukoliko dođe do njegovog povratka da će ući na mjesto Webera u RB.
Inaće za Schumachera, ne mislim da ga se "uzdiže u nebesa". Stvar je u tome da su ga ljudi na forumu pokopali nakon 4 utrke od kojih je jednu odvozio katastrofalno. A u dvije prije toga je imao sudar na startu i odustajanje nedugo nakon starta.
I počele su priće (od ljudi koji ga "mrze" iako neznam šta im je skrivio i čim ih je uvrijedio) da čovjek nema pojma, da bolje da se nije ni vratio, da se sramoti, da je prestar nije to više za njega i bla bla.
A kad čovjek odvozi utrku bez problema, izvuće iz bolida njegov maximum i pokaže da su ga kritičari pljuvali samo tek tolko da ga se pljuje jer mu zavide ili ga jednostavo mrze što je tolko uspješan onda se traže opet neke izlike kao pa poboljšanja idu samo za njega, Rosberg je zakinut i neznam šta sve ne.
Pa mogu i ja reć onda pa šta se Rosberg nije prilagodio bolidu? Deda ga je razvalio u sva 3 dana. Ali stvari nisu crno-bijele.
Rosberg je imao loš vikend, Schumacher je imao vikend bez nekih problema.
Odvozio je najbolje što je u tom trenutku mogao, i najbrže kolko je bolid dopuštao. Jel odvozio spektakularno? Pa ak se pogleda jel prestigao 15 ljudi? Nije.
Prestigao je Buttona u bržem bolidu, držao ga je 40 krugova majstorski iza sebe iako je ovaj na ravnom dijelu puno brži. Nisam baš uvjeren da bi npr.Rosberg uspio do kraja ostat ispred.
Nije spektakularna vožnja ali je vrlo dobra. Ono što je najvažnije pokazao je da nije zaboravio vozit. Vozačko umijeće je tu, druga stvar je kaj Mercedes kasni 1.3 sekunde za vodećim bolidima. Al to je stvar auta a ne Michaela Schumachera.
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
Da je imal bolju utrku od ostalih utrka ove sezone imal je, da je držal Buttona iza sebe držal je, da je napokon skinul kamen momčadskog kolege sa leđa skinul je i ako to nas veseli koji kitu to vama onda smeta..
Ako ga neko ne voli onda i da osvoji pole, najbrži krug i pobjedu opet nebude dobar i pričalo se bude kak je sve namješteno, lova, bernie.. tak da maknite se tmurni oblaci..
a ti big boss vidim jedva čekaš da skočiš sa nekim komentarom, day malo rileks
Ako ga neko ne voli onda i da osvoji pole, najbrži krug i pobjedu opet nebude dobar i pričalo se bude kak je sve namješteno, lova, bernie.. tak da maknite se tmurni oblaci..

a ti big boss vidim jedva čekaš da skočiš sa nekim komentarom, day malo rileks
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Ovaj predugovor nista ne dokazuje.Jednostavno Ferrari mu nije ponudio nista konkretno,nego ga samo obavezao da nemoze pregovarati sa drugim timovima.Ukoliko Ferrari ne ponudi ugovor do 15.7. ove godine Kubici nista od njegovog dolaska u Ferrari.Sad je sve na Massi.Ako se napokon trgne i pocne voziti kako zna i pobijedjivati ,Kubica ce se moci obrisati sa tim predugovorom.Ukoliko ovako Massa nastavi(nadam se da nece) bice tu onda jos svacega.Igor18 je napisao/la:Evo od kud Kubica. http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20567" onclick="window.open(this.href);return false;Felipe Massa je napisao/la:Nevjerovatno,ali nevjerovatno da nakon jednog cetvrtog mjesta Schumachera svi dizu u nebesa.Da nije bilo par stvari ne bi on dosao do tog 4.mjesta ko ni ja.Treba biti malo realan.
Webera sam namjerno izostavi jer u postu gdje sam spomenuo Kimija očekujem da ukoliko dođe do njegovog povratka da će ući na mjesto Webera u RB.
Inace ako vec dodje do toga da Massa mora ici vise bih volio da ode u Virgin nego u Renault.
da ne budem skroz OT
Schumacher je tacno juce pokazao da nije zaboravio voziti,ali da li moze on imati neku konstantu u rezultatima,da bude uvijek tu oko 4 mjesta?
Po meni tesko, jer Mercedes nema bolid za tako nesto.
Zadnja izmjena: Felipe Massa, dana/u 10 svi 2010, 14:15, ukupno mijenjano 1 put.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Niti su u pravu ovi što su ga pljuvali nakon 4 utrke jer to nije zaslužio,niti su u pravu ovi što kažu da je jučer bila neka vrhunska vožnjaIgor18 je napisao/la: Inaće za Schumachera, ne mislim da ga se "uzdiže u nebesa". Stvar je u tome da su ga ljudi na forumu pokopali nakon 4 utrke od kojih je jednu odvozio katastrofalno. A u dvije prije toga je imao sudar na startu i odustajanje nedugo nakon starta.
I počele su priće (od ljudi koji ga "mrze" iako neznam šta im je skrivio i čim ih je uvrijedio) da čovjek nema pojma, da bolje da se nije ni vratio, da se sramoti, da je prestar nije to više za njega i bla bla.
.
Schumacher je jučer odvozio jednu vrlo dobru utrku i to je to

...put u raj nije posut ružama...
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne znam šta hoćete,njegova vožnja je najzanimljiviji dio utrke bila.očitao je lekciju buttonu,bukvalno.ONO kako je on vozio i branio se i pretekao buttona,ONO je formula 1!!!!!u potezu ne vidim ni mrvu prljavosti,al eto,njegovi mrzitelji će uvijek nešto nasrat makar ne imalo veze s pameću.svi bi neke borbe na stazi,i onda kad jedan vozač pretekne nekog->prljav vozač.
i da,sumnjam da bi ga i hamilton prešao,trebalo mu je 3 kruga u kini,kad je bio 3 sekunde brži i imao duži pravac,opet ga je schumacher majstorski zatvarao.ja se samo nadam tim dvobojima s hamiltonom,da vidimo dvije zvijeri za volanom (već ga je jednom schumi izgurao u kini, pa se hamilton malo žalio
). to će biti pravi spektakl jer button je jučer bio malo dijete za schumachera
i da,sumnjam da bi ga i hamilton prešao,trebalo mu je 3 kruga u kini,kad je bio 3 sekunde brži i imao duži pravac,opet ga je schumacher majstorski zatvarao.ja se samo nadam tim dvobojima s hamiltonom,da vidimo dvije zvijeri za volanom (već ga je jednom schumi izgurao u kini, pa se hamilton malo žalio

-
ne mislim da je lako, dapačeSchumy.d je napisao/la:Možda da, ja sam svjestan da nije do sada Michael skoro ništa pokazao, ali ako ti misliš da je lako zadržati aktualnog svjetskog prvaka u bolidu bržem cca pola sekunde po krugu, onda tebi fali objektivnosti.BigBoss je napisao/la: još najbolje da je sedmerostruki svjetski prvak propustio čovjeka iza sebe
hoću reći da se takva superiornost i očekuje od sedmerostrukog prvaka i da to nije za njega ništa EXTRA
- Igor18
- Veteran
Vezano za Massu i Kubicu (iako je kriva tema). Nemora ništa značit ali može i puno značit. Ako se pogledaju primjer iz ne tako davne prošlosti.Felipe Massa je napisao/la:Ovaj predugovor nista ne dokazuje.Jednostavno Ferrari mu nije ponudio nista konkretno,nego ga samo obavezao da nemoze pregovarati sa drugim timovima.Ukoliko Ferrari ne ponudi ugovor do 15.7. ove godine Kubici nista od njegovog dolaska u Ferrari.Sad je sve na Massi.Ako se napokon trgne i pocne voziti kako zna i pobijedjivati ,Kubica ce se moci obrisati sa tim predugovorom.Ukoliko ovako Massa nastavi(nadam se da nece) bice tu onda jos svacega.Igor18 je napisao/la:Evo od kud Kubica. http://sportske.jutarnji.hr/index.php?c ... k_id=20567" onclick="window.open(this.href);return false;Felipe Massa je napisao/la:Nevjerovatno,ali nevjerovatno da nakon jednog cetvrtog mjesta Schumachera svi dizu u nebesa.Da nije bilo par stvari ne bi on dosao do tog 4.mjesta ko ni ja.Treba biti malo realan.
Inace ako vec dodje do toga da Massa mora ici vise bih volio da ode u Virgin nego u Renault.
da ne budem skroz OT
Schumacher je tacno juce pokazao da nije zaboravio voziti,ali da li moze on imati neku konstantu u rezultatima,da bude uvijek tu oko 4 mjesta?
Po meni tesko, jer Mercedes nema bolid za tako nesto.
Kimi i Alonso. Ista situacija se događa i sada. Lagano u javnost procuri informacija da je potpisan predugovor, Massi ističe na kraju sezone, Kubica potpisao samo na 1 sezonu....
- Schumy.d
- Legenda
E pa baš zato ga hvalim jer je jučer napokon podsjetio na stare dane u usporedbi sa prethodnim utrkama.BigBoss je napisao/la: hoću reći da se takva superiornost i očekuje od sedmerostrukog prvaka i da to nije za njega ništa EXTRA

- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
onda je haime božanstvo sa nebesa jer kolko je tek onda on dobar kad je 40 krugova držao MSC iza sebeSchumy.d je napisao/la:Pričajte vi šta god hoćete, ali je čovjek držao Buttona u autu poprilično bržem od Mercedesovog više od pola utrke.
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.