U svakom slučaju, skidam kapu na vožnji u Barceloni. Čak je i sam Jenson rekao da je Michael bio 'tricky' i da je bila oke borba, no nije mogao prestići ga. Navodno je imao nekakve probleme s upravljačem, no i sam je rekao da je trebao bolje.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
jest, samo sto je nico odvozio samo 7 krugova i zadnjih 40tak minuta nije ni izlazio na stazuIgor18 je napisao/la:Schumi 0.6 sec zaostatka, Rosberg 1.2 sec
(sa manjim međuosovinskim razmakom)
Da, upravo to, i bez nekog sarkazma čini mi se zapravo da je rosberg brži od schumachera nekih 2 i pol desetinke ( ako je suditi po njihovim prvim izlascima). Schumacher dosta loše vozi prvi i zadnji sektor. Rosberg bi mu mogel vrnuti za ono u barci!_dreamer_ je napisao/la: jest, samo sto je nico odvozio samo 7 krugova i zadnjih 40tak minuta nije ni izlazio na stazu
Igor18 je napisao/la:Neznam kolko je ko krugova odvozio, nisam gledo trening samo sam rezultate vidio.
Jel imo kakav problem sa bolidom Nico? Zaš nije izlazio na stazu?
moguce da je... posto je poznato da se on u MGP malo vise muci sa setupom, onda je iznenadjujuce kako nije izlazio u drugoj polovini utrke...Igor18 je napisao/la:Neznam kolko je ko krugova odvozio, nisam gledo trening samo sam rezultate vidio.
Kolko se vidjelo nešto su veliko prčkali na spredjim kraju -ovjes ( moguče, da su promjenili komplet dumper-e in podešavali anti roll bar)._dreamer_ je napisao/la:moguce da je... posto je poznato da se on u MGP malo vise muci sa setupom, onda je iznenadjujuce kako nije izlazio u drugoj polovini utrke...Igor18 je napisao/la:Neznam kolko je ko krugova odvozio, nisam gledo trening samo sam rezultate vidio.
i da se ispravim: odvozio je ukupno 15 krugova, sto je opet cini mi se najmanje od svih..
Koliko se da isčitati - dobro su ga sprčkali, rosberg je u monacu ipak mrvicu brži!Forza je napisao/la: Kolko se vidjelo nešto su veliko prčkali na spredjim kraju -ovjes ( moguče, da su promjenili komplet dumper-e in podešavali anti roll bar).
A i John Watson se veseli.vidc je napisao/la:nadam se nečemu ovakvom u subotutodtov osmijeh govori sve
http://www.youtube.com/watch?v=U-X45KU2WMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači odmah na kraju prvog kruga 8 sekundi ispred drugog!vidc je napisao/la:a u nedjelju neka se ponovi monaco 1997.
meni se nažalost čini da je rosberg ovoga puta nešto brži od schumachera, samo kaj je u svojem brzom krugu onaj zadnji sektor malo zabrljal! A inače biti ću zadovoljan ako schumy bude recimo desetinku iza koju konstantno gubi u prvom sektoru. I da budu jedan pokraj drugog na startu - pa neka bolji pobjedi!vegi696 je napisao/la:schumi 6. rosberg 7. minimalna razlika između njih
samo sto je schumi u uzlaznoj putanji