Ne trebaš nikakve argumente samo malo zdravog razuma i logičnog razmišljanja.Massino vrijeme u Ferrariju je prošlo.Felipe Massa je napisao/la:Daj mi argumente zasto mislis da sledece godine ne bi racunali za Massu.King iCool je napisao/la:Izgleda da je Massa shvatio da sljedeće godine više ne računaju na njega u Ferrariju pa je izgubil motivaciju.
Uredu nije se pokazao u prvih par utrka ,ali sezona je duga i svako iz top 4 ekipe ima sansu za naslov.Tako da nepricaj gluposti.
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- King iCool
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Re: Felipe Massa
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
King iCool je napisao/la: Ako je već nešto sa Kubicom dogovoreno onda mu nikakvo dokazivanje više ne pomaže.
Slazem se, svatko bi izgubio motivaciju. Ako ovi smatraju da ce s Kubicom biti bolje nego s Felipeom, ok, nema problema-njihovo pravo, ja imam svoje misljenje o Kubici ( a ono je negativno, no ne bih o tome ovdje, jer Kubica nije naslov teme, nego Massa.)
Cuo sam od Blazicka kada je bio prijenos, da vec postoje kontakti s Williams-om i s Renault-om.
I ja bih volio da ostane u Ferrariju, no vidis i sam da su pocele glasine o tome da je Kubica potpisao predugovor. Takva je situacija bila i s Alosnom prosle godine, pa znamo kako je to zavrsilo.Felipe Massa je napisao/la: Daj mi argumente zasto mislis da sledece godine ne bi racunali za Massu.
Uredu nije se pokazao u prvih par utrka ,ali sezona je duga i svako iz top 4 ekipe ima sansu za naslov.Tako da nepricaj gluposti.

Gdje god Felipe ide, njegov sam navijac, navijati cu i dalje za Ferrari, samo sto to nece biti to (isto), jer ce u ekipi sjediti (vjerovatno) dva vozaca koja ne podnosim.

- matrix_23
- Navijam za: M. Schumachera
Ja mislim da je to gotova stvar i da Massa odlazi..kak se kaže: gdje ima dima ima i vatre
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
na žalost mislim da je to bilo to što se tiče masse u ferrariju, kubica je logičan izbor...bolji je vozač i logično je da je felipe višak, žao mi ga je jer je borac i veliki radnik, ali nažalost po njega nije kapacitet roberta kubice
ovime će se zaključiti vozački rebuilding ferrarija nakon devastacije koju je svojim neradom prouzročio kimi raikkonen
(da, mislim da je upravo on ponajveći krivac što massa '08 nije bio prvak)
ovime će se zaključiti vozački rebuilding ferrarija nakon devastacije koju je svojim neradom prouzročio kimi raikkonen
-
- Navijam za: Alonso
Svaka cast na ovome, apsolutno se slazem, samo kaj cete sad rastrgati podivljali Kimijevci...sunseeker je napisao/la:na žalost mislim da je to bilo to što se tiče masse u ferrariju, kubica je logičan izbor...bolji je vozač i logično je da je felipe višak, žao mi ga je jer je borac i veliki radnik, ali nažalost po njega nije kapacitet roberta kubice
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Isto kao i ja... Naravno da cu i dalje navijati za Ferrari ,ali nikad vise kao sad ,jer ako dodje Kubica nezna se sta mi je gore on ili Alonso ....Mozda jednog dana dodje u Ferrari vozac kojeg cu voliti,ali do tad(ukoliko Felipe ode) samo cu im se veseliti konstruktorskom naslovu.Scuderia je napisao/la:King iCool je napisao/la: Ako je već nešto sa Kubicom dogovoreno onda mu nikakvo dokazivanje više ne pomaže.
Slazem se, svatko bi izgubio motivaciju. Ako ovi smatraju da ce s Kubicom biti bolje nego s Felipeom, ok, nema problema-njihovo pravo, ja imam svoje misljenje o Kubici ( a ono je negativno, no ne bih o tome ovdje, jer Kubica nije naslov teme, nego Massa.)
Cuo sam od Blazicka kada je bio prijenos, da vec postoje kontakti s Williams-om i s Renault-om.
I ja bih volio da ostane u Ferrariju, no vidis i sam da su pocele glasine o tome da je Kubica potpisao predugovor. Takva je situacija bila i s Alosnom prosle godine, pa znamo kako je to zavrsilo.Felipe Massa je napisao/la: Daj mi argumente zasto mislis da sledece godine ne bi racunali za Massu.
Uredu nije se pokazao u prvih par utrka ,ali sezona je duga i svako iz top 4 ekipe ima sansu za naslov.Tako da nepricaj gluposti.![]()
Gdje god Felipe ide, njegov sam navijac, navijati cu i dalje za Ferrari, samo sto to nece biti to (isto), jer ce u ekipi sjediti (vjerovatno) dva vozaca koja ne podnosim.
Ali Felipe jos nije otisao,tako da nemojmo govoriti unaprijed.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Neće Massa otići iz Ferrarija. Ovo je idealan par vozača. Ako bi došao Kubica, opet bi se ponovila 2007. godina.
Sumnjam. Ferrari u Monacu od 2006. ne radi kako treba.Scuderia je napisao/la:Dobar start Felipea, probio se dva mjesta ispred, malo sam se uplasio kada se sudario sa HRT-om, no strah me prosao () kada je Smedley rekao da nema potreba za ulaskom u boks. Na kraju zavrsio utrku kao sesti.
![]()
U Monacu ce valjda biti bolji rezultat.
Avanti FER, Avanti!!!
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Prošla godina?The Greatest je napisao/la:Sumnjam. Ferrari u Monacu od 2006. ne radi kako treba.Scuderia je napisao/la:Dobar start Felipea, probio se dva mjesta ispred, malo sam se uplasio kada se sudario sa HRT-om, no strah me prosao () kada je Smedley rekao da nema potreba za ulaskom u boks. Na kraju zavrsio utrku kao sesti.
![]()

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
ne bih baš rekao. 2008.su imali 1-2 u kvalifikacijama,al utrka je bila kišna pa nisu to realizirali kako treba.prošle godine,iznenađujuće dobri,prvi podij,najbrži krug utrke,drugo mjesto na startu.al opet,ovi bolidi su nešto drugačiji od prošlogodišnjih,ništa ne mora značit...The Greatest je napisao/la:Sumnjam. Ferrari u Monacu od 2006. ne radi kako treba.Scuderia je napisao/la:Dobar start Felipea, probio se dva mjesta ispred, malo sam se uplasio kada se sudario sa HRT-om, no strah me prosao () kada je Smedley rekao da nema potreba za ulaskom u boks. Na kraju zavrsio utrku kao sesti.
![]()
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
sunseeker je napisao/la:na žalost mislim da je to bilo to što se tiče masse u ferrariju, kubica je logičan izbor...bolji je vozač i logično je da je felipe višak, žao mi ga je jer je borac i veliki radnik, ali nažalost po njega nije kapacitet roberta kubice
nhf ali ne razumijem kako si došao do tih zaključaka i volio bih da to malo pojasniš

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Dobro, prošla godina... Ali prošle godine Red Bull nije bio ovakav. A za pretpostavit' je da će i Mclaren bit' bolji tako da... Možemo ciljat' tek na peto, ako sve prođe normalno.
Avanti FER, Avanti!!!
- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Ne zna ni on sam, kakve gluposti priča.zizi je napisao/la:sunseeker je napisao/la:na žalost mislim da je to bilo to što se tiče masse u ferrariju, kubica je logičan izbor...bolji je vozač i logično je da je felipe višak, žao mi ga je jer je borac i veliki radnik, ali nažalost po njega nije kapacitet roberta kubice
nhf ali ne razumijem kako si došao do tih zaključaka i volio bih da to malo pojasniš

Stvarno, sunseeker, jedno je ne voljeti nekoga, pa čak i mrziti, ali govoriti tako nešto... Užas.

Felipeu se događa ono što je bilo predviđeno još davno, davno prije. Već je dugo vremena Ferrarijev cilj ujediniti Španjolca i Poljaka u jednu ekipu. Samo naprijed.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
sunseeker je napisao/la:na žalost mislim da je to bilo to što se tiče masse u ferrariju, kubica je logičan izbor...bolji je vozač i logično je da je felipe višak, žao mi ga je jer je borac i veliki radnik, ali nažalost po njega nije kapacitet roberta kubice

haha tek sad ovo vidim: kimi kriv što massa nije osvojio naslov??? OMG zbilja treba imat dara za ovako nešto izvalit.

kandidat za post godine.

-
- Navijam za: Alonso
A jbg uvijek je tako kad sporomisleći ne razumiju što pametan misli. Sunseeker je shvatio bit a ostali mogu slobodno kokodakat.
- goran007
- Profesionalni vozač
gledam na ovaj post vise kao pisan oprezom da ne bude razocaranja,pa sve vise je cisti bonus...The Greatest je napisao/la:Dobro, prošla godina... Ali prošle godine Red Bull nije bio ovakav. A za pretpostavit' je da će i Mclaren bit' bolji tako da... Možemo ciljat' tek na peto, ako sve prođe normalno.
ja ocekujem jaci Ferrari negu u Barceloni gdje su se vozaci cijeli vikend zalili na njega i niposto prije pocetka vikenda ne bi potpisao Alonsu tek peto mjesto...vidjet cemo da li je Red Bull bas tako napredovao u MC-u kak oni kazu...
-
- Početnik
kimi kriv što massa nije osvojio naslov? ajde dobro. ako je autor ove izjave htio reći da je kimi svojim neradom dao previše bodova hamiltonu OK, ali je tim istim neradom uzeo i sebi previše bodova. dakle da nije bilo tog kako kažeš nerada, mogao je i kimi biti 2008 prvak, tako ta takva izjava nije logična s koje god strane gledaš.
al dobro, dopuštam da svatko ima svoju logiku i svoje stavove pa neću ništa tvrditi. isto tako neću tvrditi da je neobično što se kimija napada za 2008 toliko iako je imao, koliko, 9-10 najbržih krugova, dakle mislim da je tu puno više faktora od njegove vožnje koji su utjecali da se sere toliko po njemu.
al dobro, dopuštam da svatko ima svoju logiku i svoje stavove pa neću ništa tvrditi. isto tako neću tvrditi da je neobično što se kimija napada za 2008 toliko iako je imao, koliko, 9-10 najbržih krugova, dakle mislim da je tu puno više faktora od njegove vožnje koji su utjecali da se sere toliko po njemu.
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Red Bull je odličan, posebno u kvalifikacijama. A i Mclaren je zadnjih godina pomeo sve u Monacu tako da... Volio bih da se varam, ali teško će biti.goran007 je napisao/la:gledam na ovaj post vise kao pisan oprezom da ne bude razocaranja,pa sve vise je cisti bonus...The Greatest je napisao/la:Dobro, prošla godina... Ali prošle godine Red Bull nije bio ovakav. A za pretpostavit' je da će i Mclaren bit' bolji tako da... Možemo ciljat' tek na peto, ako sve prođe normalno.
ja ocekujem jaci Ferrari negu u Barceloni gdje su se vozaci cijeli vikend zalili na njega i niposto prije pocetka vikenda ne bi potpisao Alonsu tek peto mjesto...vidjet cemo da li je Red Bull bas tako napredovao u MC-u kak oni kazu...
Avanti FER, Avanti!!!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren-Mercedes
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Pamti li neko neki vikend u Monacu, koji je Massa vozio, da nije izletio kod kapelice, izgleda da mu je to omiljeno mjesto.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Ferrari-BiH je napisao/la:Pamti li neko neki vikend u Monacu, koji je Massa vozio, da nije izletio kod kapelice, izgleda da mu je to omiljeno mjesto.
a šta ćeš, religiozan čovjek. uvijek odvoji trenutak za molitvu

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
zizi je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Pamti li neko neki vikend u Monacu, koji je Massa vozio, da nije izletio kod kapelice, izgleda da mu je to omiljeno mjesto.
a šta ćeš, religiozan čovjek. uvijek odvoji trenutak za molitvu

¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
hahaFerrari-BiH je napisao/la:zizi je napisao/la:Ferrari-BiH je napisao/la:Pamti li neko neki vikend u Monacu, koji je Massa vozio, da nije izletio kod kapelice, izgleda da mu je to omiljeno mjesto.
a šta ćeš, religiozan čovjek. uvijek odvoji trenutak za molitvu![]()
Covjece, nisam se ovako nasmijao ne pamtim
![]()
a baš nađe trenutak kad će se pomolit

Michael is faster than you!!
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
prijatelju, ja nikoga ne mrzim, ja sam čovjek sreće i ljubaviluka_kimi je napisao/la:
Stvarno, sunseeker, jedno je ne voljeti nekoga, pa čak i mrziti, ali govoriti tako nešto... Užas.![]()
Felipeu se događa ono što je bilo predviđeno još davno, davno prije. Već je dugo vremena Ferrarijev cilj ujediniti Španjolca i Poljaka u jednu ekipu. Samo naprijed.

štoviše, kimi mi je prilično simpatičan dečec, malo zbunjen i letargičan, ali simpa lik...onak otkačen i nezainteresiran...
to kaj je svojim neradom prouzročio niz sranja svom momčadskom kolegi njega sigurno previše ne dira.......zakaj se onda ti nerviraš?
pa nije da ćeš ti zbog njega popušit svoje radno mjesto.......ne? osim ak nisi zgubil enormnu lovu na kladi trebali bi se malo opustiti.....
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
sunseeker je napisao/la:prijatelju, ja nikoga ne mrzim, ja sam čovjek sreće i ljubaviluka_kimi je napisao/la:
Stvarno, sunseeker, jedno je ne voljeti nekoga, pa čak i mrziti, ali govoriti tako nešto... Užas.![]()
Felipeu se događa ono što je bilo predviđeno još davno, davno prije. Već je dugo vremena Ferrarijev cilj ujediniti Španjolca i Poljaka u jednu ekipu. Samo naprijed.![]()
štoviše, kimi mi je prilično simpatičan dečec, malo zbunjen i letargičan, ali simpa lik...onak otkačen i nezainteresiran...
to kaj je svojim neradom prouzročio niz sranja svom momčadskom kolegi njega sigurno previše ne dira.......zakaj se onda ti nerviraš?
pa nije da ćeš ti zbog njega popušit svoje radno mjesto.......ne? osim ak nisi zgubil enormnu lovu na kladi trebali bi se malo opustiti.....
I tako zbunjen i letargičan prva sezona u Ferrariju -paf naslov prvaka. Ajde prijatelju mani se Kimija on više nije u F1, on je u rally-u i tamo zbunjen i letargičan osvaja bodove što je malo tko napravio u povijesti motosporta.