Vitaly Petrov

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
elf
Ekipni prvak F1 kladionice 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: Lotus F1 team

Re: Vitaly Petrov

Post Postao/la elf »

definitivno los izbor drugog vozaca... iako je pokazao borbenost na stazi ovakve greske mu se ne smiju desavati...
slika
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

elf je napisao/la:definitivno los izbor drugog vozaca... iako je pokazao borbenost na stazi ovakve greske mu se ne smiju desavati...
:roll:
Sad ne valja, a u dvoboju s Hamiltonom je bio briljantan.
Mislim da u ovom vozaču ima više potencijala nego u Grosjeanu i Piquetu Jr. zajedno.
Bibi
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Kae to posebno Petrov napravil protiv LH?Malo duze se branio i sad su to neki briljantni potezi :roll:
Jedina razlika izmedu njega i brace Piqueta i Grosjeana je sta on uspijeva malo vise drzatiti bolide iza sebe,a o izletavanjima se vec izjednacio sa njima.
Od pocetka sam govorio da on nije materijal za Renault i trebaju pod hitno nac drugog vozaca za sljedecu sezonu.
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Piquet stari
Početnik
Početnik
Navijam za: Robert Kubica

Post Postao/la Piquet stari »

Ja ne mislim da je Petrov loš i bez talenta. Sa Grosjeanom ga ne bih uspoređivao jer se tog tipa jedva i sjećam koliko je bio nevidljiv. Piquet je već druga prića - žalosna, jer je on nekad imao talenta i brzine (uostalom, tukao se sa Hamiltonom u GP2), ali mentalno nije bio na razini F1. Po tome mi već malo više nalikuje na probleme Petrova danas.

Mislim da si on sam stvara nepotrebni pritisak. Vidi Kubicu što radi sa autom i onda i on pokušava isto, a svakako trenutno malo preko njegovih mogućnosti.
Trebao bi malo stati na loptu i ne ganjati onu zadnju desetinku sekunde koja ga na kraju košta izljetanja.
Inaće momak ima trkaći nerv, fantastično starta i za početnika u F1 je solidno agresivan - to je, ako ništa drugo, uvijek rado viđena i atraktivna karakteristika vozaća...
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Piquet stari je napisao/la:Ja ne mislim da je Petrov loš i bez talenta. Sa Grosjeanom ga ne bih uspoređivao jer se tog tipa jedva i sjećam koliko je bio nevidljiv. Piquet je već druga prića - žalosna, jer je on nekad imao talenta i brzine (uostalom, tukao se sa Hamiltonom u GP2), ali mentalno nije bio na razini F1. Po tome mi već malo više nalikuje na probleme Petrova danas.

Mislim da si on sam stvara nepotrebni pritisak. Vidi Kubicu što radi sa autom i onda i on pokušava isto, a svakako trenutno malo preko njegovih mogućnosti.
Trebao bi malo stati na loptu i ne ganjati onu zadnju desetinku sekunde koja ga na kraju košta izljetanja.
Inaće momak ima trkaći nerv, fantastično starta i za početnika u F1 je solidno agresivan - to je, ako ništa drugo, uvijek rado viđena i atraktivna karakteristika vozaća...
Ok,ti si to tako vidio i ja postujem to.Ja uopce nevidim takav talent u njemu kakvim ga svi predstavljaju.Cekat cu do kraja sezone da vidim jel moze spojit utrke u kontinuitetu(ili uopce moze zavrsit jednu bez pogresaka)pa cu onda priznat da sam pogrijesio.Daj boze da grijesim posto sam navijac Renaulta,ali mislim da nije to to. ;)

24.7.2009-5.5.2013
elf
Navijam za: Lotus F1 team

Post Postao/la elf »

Schumy.d je napisao/la:
elf je napisao/la:definitivno los izbor drugog vozaca... iako je pokazao borbenost na stazi ovakve greske mu se ne smiju desavati...
:roll:
Sad ne valja, a u dvoboju s Hamiltonom je bio briljantan.
Mislim da u ovom vozaču ima više potencijala nego u Grosjeanu i Piquetu Jr. zajedno.
ima vise od njih dvojice zajedno... ali ne smije praviti tolike greske... svaka ga kosta bar jednog boda... ima definitivno bolji bolid od onog sto su imali prosle sezone... zato danas na gas i po bodove... mozda, ma ne, imaju bolid spreman da ide protiv Mercedesa i mora iskoristiti to...
slika
slika
gradski
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la gradski »

za razliku od piqueta i romana, on je makar nešto pokazao
a treba imati na umu da su piquet i roman kao neke mlade nade, bla bla, a ovaj je paydriver
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

A šta bi onda reko za Alonsa? Petrov je pogriješio na kvalifikacijama u želji da napravi što bolji krug i još mu je ovo mislim prvi nastup u Monacu, Alonso se zabio u ogradu na slobodnom treningu i nije ni startao u kvalifikacije. Šta bi onda za njega mogli reći?
Michael is faster than you!!
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

mislim da je Petrov ponudio puno više nego je Renault očekivao
Lovu su dobili, a frajer vozi na razini novaka
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Igor18 je napisao/la:
A šta bi onda reko za Alonsa? Petrov je pogriješio na kvalifikacijama u želji da napravi što bolji krug i još mu je ovo mislim prvi nastup u Monacu, Alonso se zabio u ogradu na slobodnom treningu i nije ni startao u kvalifikacije. Šta bi onda za njega mogli reći?
Petrov malo previse grijesi.Nije mu prvi puta jer je vozio GP2 seriju cak je i bio na postolju ;)
Jos jedna u nizu katastrofa utrka :(

24.7.2009-5.5.2013
pruga prugica
Navijam za: Kubica-Sutil-Webber-Petro

Post Postao/la pruga prugica »

Šteta za Petrova,bodovi su bili u džepu no onda mu u kontaktu sa Alonsom pukne guma :cry: .Ali kad već nema bodova ima najbrži krug:1:29:165,svaka čast =D> Mogli bi ga odsad nadalje redovno očekivati u bodovima ili blizu njih :D
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Sad ću ja malo pametovat, ima odličan karakter za formulu 1 i odlično se brani, nema kod njega, taj bude napravil sve da ga čim teže prođeš i to mi se sviđa, podsjeća me malo na alonsa dok se brani ili hamiltona ili schumachera ili webbera, birajte :biggrin: još samo malo da poradi na brzini i predpostavljam razumjevanju guma i on će kubici zadavati probleme :biggrin:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Bibi
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

Vleki je napisao/la:Sad ću ja malo pametovat, ima odličan karakter za formulu 1 i odlično se brani, nema kod njega, taj bude napravil sve da ga čim teže prođeš i to mi se sviđa, podsjeća me malo na alonsa dok se brani ili hamiltona ili schumachera ili webbera, birajte :biggrin: još samo malo da poradi na brzini i predpostavljam razumjevanju guma i on će kubici zadavati probleme :biggrin:
U snovima mozda :D

Sad ozbiljno,Boullier i cijeli Renaultov tim ocekuje rezultate,a ne umjetnicki dojam.Bolje da je ubrao dva boda nego da se borio sa Alonsom(priznajem dobra borba je bila).Skoro svaka utrka neki problem,vise njegovom krivicom nego Renaultovom.Nije se moje misljenje nimalo promijenilo prema njemu.

24.7.2009-5.5.2013
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

bibi_Alonso 4ever je napisao/la:
Vleki je napisao/la:Sad ću ja malo pametovat, ima odličan karakter za formulu 1 i odlično se brani, nema kod njega, taj bude napravil sve da ga čim teže prođeš i to mi se sviđa, podsjeća me malo na alonsa dok se brani ili hamiltona ili schumachera ili webbera, birajte :biggrin: još samo malo da poradi na brzini i predpostavljam razumjevanju guma i on će kubici zadavati probleme :biggrin:
U snovima mozda :D

Sad ozbiljno,Boullier i cijeli Renaultov tim ocekuje rezultate,a ne umjetnicki dojam.Bolje da je ubrao dva boda nego da se borio sa Alonsom(priznajem dobra borba je bila).Skoro svaka utrka neki problem,vise njegovom krivicom nego Renaultovom.Nije se moje misljenje nimalo promijenilo prema njemu.
dobro je petrov to odvozio, a sto se tice borbe sa alonsom da ga je samo tako propustio onda bi rekli nezna se branit i tako... napravio najbolje sta je mogao...
McLaren u <3
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Ja licno mislim da je Petrov kvalitet za F1.Momak radi odlican posao i poslije egzibicija za Piquet JR. i Grosjean-om ovaj vozac je renesansa.Ne zaostaje mnogo za Kubicom.

Mislim da ce ga Renault zadrzati i sljedece sezone.
FORZA FERRARI!!!
EdijanH
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la EdijanH »

Još kad izgubi onih 10kg i dobije na brzini, heh. Šalu na stranu, Petrov ima nešto u sebi, po meni pokazuje najviše potencijala od svih novaka ove godine, a sa Piquetom i Romainom ga neželim porediti, jer je po meni bolji od njih zajedno. Ima tu dozu agresivnosti, koja nevjerujem da će ispariti, neboji se kiše, još malo da poradi na brzini i konzistentnosti, što vjerujem da hoće i od sljedeće godine može očekivati ''platu''. Iskreno vjerujem da ostaje u Renaultu.
K1M1
HNL kladionica majstor
HNL kladionica majstor
Navijam za: Kimi i Frijns

Post Postao/la K1M1 »

EdijanH je napisao/la:Petrov ima nešto u sebi, po meni pokazuje najviše potencijala od svih novaka ove godine.
Pa naravno da pokazuje najviše potencijala od novaka kad su ostali novaci (chandhok, senna, di grassi) u kantama od bolida koje zaostaju po 4 sec po krugu. :roll: Tamo potencijal nebi pokazali ni alonso i hamilton.
Petrov zasad nije pokazao skoro ništa, u ovakvom dobrom renaultu uspio je uć u bodova u samo jednoj utrci od njih 7. Uvjeren sam da bi kobayashi ili senna da su na njegovom mjestu ugrabili bar douplo više bodova nego što on sad ima. ;)
slika
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

EdijanH je napisao/la:Još kad izgubi onih 10kg i dobije na brzini, heh. Šalu na stranu
Nije to samo šala :) ... dosta bi to značilo i vjerojatno bi se dobila koja stotinka ili cca. desetinka...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
cro_blue
Navijam za: Renault
Kontakt:

Post Postao/la cro_blue »

Unatoč vašim kritikama, u Renaultu su ipak zadovoljni Petrovovim nastupima.

http://f1racing.com.hr/index.php?option ... &Itemid=86
slika
tomidix
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Post Postao/la tomidix »

Aj naucite stavljat linkove

Kod: Označi sve

[url=http://www.link.hr]Naslov[/url]
U tvom primjeru bi to ovako izgledalo
Renault hvali vožnju Vitalija Petrova

Kod: Označi sve

[url=http://f1racing.com.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=3116:renault-hvali-vonju-vitalija-petrova&catid=58:najnovije-vijesti&Itemid=86]Renault hvali vožnju Vitalija Petrova[/url]
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
EdijanH
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la EdijanH »

K1M1 je napisao/la:
EdijanH je napisao/la:Petrov ima nešto u sebi, po meni pokazuje najviše potencijala od svih novaka ove godine.
Pa naravno da pokazuje najviše potencijala od novaka kad su ostali novaci (chandhok, senna, di grassi) u kantama od bolida koje zaostaju po 4 sec po krugu. Uvjeren sam da bi kobayashi ili senna da su na njegovom mjestu ugrabili bar douplo više bodova nego što on sad ima. ;)
i toliko hvaljeni Nico Hülkenberg je novak... A sve ostalo je moje subjektivno mišljenje, pa da se nevraćam na ono da svatko ima svoje mišljenje. A mislim da je to sa težinom slično tomu, da, kg goriva više učini neku razliku, a 10kg pogotovo, tako vjerujem da mu je i to deficit. Iskreno, još malo da popuni neke praznine i po mom mišljenju će to biti to!
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

Petrov se ove godine po meni dokazao kao solidan vozac koji zna cuvati poziciju i vjerujem da ce kroz par utrka biti jos bodova za njega. Renault ove godine je napravio strasan posao po pitanju vozaca.
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

K1M1 je napisao/la:
Pa naravno da pokazuje najviše potencijala od novaka kad su ostali novaci (chandhok, senna, di grassi) u kantama od bolida koje zaostaju po 4 sec po krugu. :roll: Tamo potencijal nebi pokazali ni alonso i hamilton.
Petrov zasad nije pokazao skoro ništa, u ovakvom dobrom renaultu uspio je uć u bodova u samo jednoj utrci od njih 7. Uvjeren sam da bi kobayashi ili senna da su na njegovom mjestu ugrabili bar douplo više bodova nego što on sad ima. ;)
istina... meni uopcce ne djeluje kao neki bog zna vozacc.. zovite me ludim ali tako je .. vozi renault koji trenutno stoji kao ccetvrta momccad ili eto dioba tog mjesta i nista posebno.. bar za moj ukus.. i dalje mislim da je to visse isplativ potez renaulta zbog love nego li vozacca.. :roll:
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
gradski
Početnik
Početnik

Post Postao/la gradski »

najbolja je usporedba sa timskim kolegom
99% ljudi koji prate F1, govore za Kubicu da radi nevremena sa renaultom i da vozi najbolje u životu
i onda imaš sad nekakvog rusa, kojem je ovo 7. utrka sezona, frajer mu je na 0,5 sec
e pa sori stari, al kako god uzmeš, to je impresivno
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

danas nezrelo od petrova ono na startu. Ako je bolid pola na travi nećeš ni u ludilu napucavat gas dok se jedan on pogonskih kotača nalazi u travi (nije to Lada pa da neće provrtit), a on po gasu pa šta bude... tako je napravio vesel start nekima i sebi pogotovo!
slika
Odgovori