Ja mislim da bi se mogo dočepat par bodova ako mu se poklope stvari,i ako bude pretico ko luđak što sigurno hoće.I uzmi u obzir da će ih par odustat sigurno.Ricxpa je napisao/la:Kljucan faktor ce biti izlasci SC-a (ako budu izlazili). Dzaba ce mu biti preticanja ako se prvih par vozaca odlijepi tokom utrke.
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Bara993
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Re: Fernando Alonso
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
U svakom slučaju Alonso će se sutra nagledat stražnjica ostalih bolida.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Sumnjam da može do bodova.Možda da proba taktikom da odmah nakon par krugova obavi promjenu guma i onda da se moli izlasku SC prije nego što ostali odu u box
...put u raj nije posut ružama...
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Ma ima Alonso već dogovoren plan B za sutra. Kad on preko team radija veli ključnu riječ "Singapore" onda će to Ferrari proslijediti do mase koji će se "slucajno" zabit u zid i gle...Mister 6desetinki vodi!!!Chuck Norris je napisao/la:Sumnjam da može do bodova.Možda da proba taktikom da odmah nakon par krugova obavi promjenu guma i onda da se moli izlasku SC prije nego što ostali odu u box

Šala mala ništ ne vala
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Točno sam znao kad sam napisao post da ćeš se baš ti upecati i to reći
I on ima ime i prezime a ne neki tamo mister 6 desetinki
I on ima ime i prezime a ne neki tamo mister 6 desetinki
...put u raj nije posut ružama...
- Bara993
- Početnik
Ma ima Alonso već dogovoren plan B za sutra. Kad on preko team radija veli ključnu riječ "Singapore" onda će to Ferrari proslijediti do mase koji će se "slucajno" zabit u zid i gle...Mister 6desetinki vodi!!!
Šala mala ništ ne vala[/quote]
haha evo jednog filmića sa Singapura

Šala mala ništ ne vala[/quote]
haha evo jednog filmića sa Singapura
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Zašto ga može spasiti SC? Ne kužim, pa nije ovo Malezija da će mu vodeći odmaknuti puno. Tako i tako će biti svi na gusto pa ne vidim kako SC pomaže u zgušnjavanju gustog?
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
ajde poklopi se po usima, ni tvoj hamiltoncic nije napravio rezultat sezone, a imao je danas sigurno vise pokusaja nego mister 6 desetinki... fino ce da gleda paksu od masse od prvog kruga, a da ne spominjem sta mu je pocinio kubica u superbrzom renou... zato tishu mishu!King iCool je napisao/la:Ma ima Alonso već dogovoren plan B za sutra. Kad on preko team radija veli ključnu riječ "Singapore" onda će to Ferrari proslijediti do mase koji će se "slucajno" zabit u zid i gle...Mister 6desetinki vodi!!!Chuck Norris je napisao/la:Sumnjam da može do bodova.Možda da proba taktikom da odmah nakon par krugova obavi promjenu guma i onda da se moli izlasku SC prije nego što ostali odu u box![]()
![]()
Šala mala ništ ne vala
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
hahahahaha_dreamer_ je napisao/la:ajde poklopi se po usima, ni tvoj hamiltoncic nije napravio rezultat sezone, a imao je danas sigurno vise pokusaja nego mister 6 desetinki... fino ce da gleda paksu od masse od prvog kruga, a da ne spominjem sta mu je pocinio kubica u superbrzom renou... zato tishu mishu!King iCool je napisao/la:Ma ima Alonso već dogovoren plan B za sutra. Kad on preko team radija veli ključnu riječ "Singapore" onda će to Ferrari proslijediti do mase koji će se "slucajno" zabit u zid i gle...Mister 6desetinki vodi!!!Chuck Norris je napisao/la:Sumnjam da može do bodova.Možda da proba taktikom da odmah nakon par krugova obavi promjenu guma i onda da se moli izlasku SC prije nego što ostali odu u box![]()
![]()
Šala mala ništ ne vala

- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Bitno je da si ti bacio ''foru'' koja naravno smeta svakog navijaca i koja ce sada pretvoriti ovu temu u totalni offtopic. Well doneKing iCool je napisao/la:Ma ima Alonso već dogovoren plan B za sutra. Kad on preko team radija veli ključnu riječ "Singapore" onda će to Ferrari proslijediti do mase koji će se "slucajno" zabit u zid i gle...Mister 6desetinki vodi!!!Chuck Norris je napisao/la:Sumnjam da može do bodova.Možda da proba taktikom da odmah nakon par krugova obavi promjenu guma i onda da se moli izlasku SC prije nego što ostali odu u box![]()
![]()
Šala mala ništ ne vala

-
- Navijam za: Lewis Hamilton
samo me interesuje sta bi rekli da je hamilton napravio ovu glupost na treningu..
tesko ce alonso doci do bodova ako trka bude normalna. jbg sam je kriv. ali ovo je dobro za sampionat jer su button i alonso (dva vodeca) u losim pozicijama i vjerovatno ce poslije ove trke tabela izgledati jos ludje
tesko ce alonso doci do bodova ako trka bude normalna. jbg sam je kriv. ali ovo je dobro za sampionat jer su button i alonso (dva vodeca) u losim pozicijama i vjerovatno ce poslije ove trke tabela izgledati jos ludje
- sp33d
- Početnik
kak se neki lože na sitne za*ebancije. to je fascinantno._dreamer_ je napisao/la:ajde poklopi se po usima, ni tvoj hamiltoncic nije napravio rezultat sezone, a imao je danas sigurno vise pokusaja nego mister 6 desetinki... fino ce da gleda paksu od masse od prvog kruga, a da ne spominjem sta mu je pocinio kubica u superbrzom renou... zato tishu mishu!King iCool je napisao/la:Ma ima Alonso već dogovoren plan B za sutra. Kad on preko team radija veli ključnu riječ "Singapore" onda će to Ferrari proslijediti do mase koji će se "slucajno" zabit u zid i gle...Mister 6desetinki vodi!!!Chuck Norris je napisao/la:Sumnjam da može do bodova.Možda da proba taktikom da odmah nakon par krugova obavi promjenu guma i onda da se moli izlasku SC prije nego što ostali odu u box![]()
![]()
Šala mala ništ ne vala
ontopik: neznam šta reć, šteta za alonsa, mislim da je imo dobru priliku za pobjedu u nedjelju jer je cijeli vikend bio brz. bićebolje
Zadnja izmjena: sp33d, dana/u 15 svi 2010, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.

- Bara993
- Početnik
[/quote]ajde poklopi se po usima, ni tvoj hamiltoncic nije napravio rezultat sezone, a imao je danas sigurno vise pokusaja nego mister 6 desetinki... fino ce da gleda paksu od masse od prvog kruga, a da ne spominjem sta mu je pocinio kubica u superbrzom renou... zato tishu mishu![/quote]
Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
- King iCool
- Veteran
- Kontakt:
Hahaha,znači još uvijek boli.Kako su se raspištoljili samo!
Ah jbg,svega 1 Alonsov navijač je shvatio šalu.

Ah jbg,svega 1 Alonsov navijač je shvatio šalu.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
Bara993 je napisao/la: Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
Pa Kubica je oderao i jednog i drugog, a Hamilton je oderan od obojice..

Naravno da je bolje startati sa 5 nego sa 24, gdje sam to ja porekao
p.s. Mclaren je tradicionalno jedan od najboljih bolida na ovoj stazi!

- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
McLaren tradicionalno ima i najveći međuosovinski razmak već 6 utrku ove sezone, a Renault isto tako jedan od najmanjih, ako ne i najmanji._dreamer_ je napisao/la:Bara993 je napisao/la: Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
Pa Kubica je oderao i jednog i drugog, a Hamilton je oderan od obojice..Da, onaj isti hamilton kojeg tebi slicni dizu u nebesa, i da, onaj isti masa, kojeg slicni nazivaju "Klocem".
Ferrari je odmah nakon Renaulta, a i Mercedes je tu negdje što se najmajnih međuosovinksih razmaka tiče.

- _dreamer_
- Rezervni vozač
Najveci ima Sauber ako cemo vec u detalje... A znam ja to jaro moj, nego kad prcaju "tvoji", moram malo i jaArai je napisao/la:McLaren tradicionalno ima i najveći međuosovinski razmak već 6 utrku ove sezone, a Renault isto tako jedan od najmanjih, ako ne i najmanji._dreamer_ je napisao/la:Bara993 je napisao/la: Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
Pa Kubica je oderao i jednog i drugog, a Hamilton je oderan od obojice..Da, onaj isti hamilton kojeg tebi slicni dizu u nebesa, i da, onaj isti masa, kojeg slicni nazivaju "Klocem".

Inace, sto se mene tice, radije bi da Hamilton pobijedi nego bilo koji Red Bull, tako da cu i vama da drzim fige sutra
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zaboravljate da vše nema nadolijevanja goriva. I bez promjenjivih uvjeta ovdje SC ne pomaže previše.Ricxpa je napisao/la:Kljucan faktor ce biti izlasci SC-a (ako budu izlazili). Dzaba ce mu biti preticanja ako se prvih par vozaca odlijepi tokom utrke.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bara993
- Početnik
nemoj zaključivat sve poslije jednih kvalifikacija. Hamiltona dižu u nebesa sa razlogom, ali Massa je stvarno loš ove sezone i Alonso ga dere._dreamer_ je napisao/la:Bara993 je napisao/la: Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
Pa Kubica je oderao i jednog i drugog, a Hamilton je oderan od obojice..Da, onaj isti hamilton kojeg dizu u nebesa, i da, onaj isti masa, kojeg slicni nazivaju "Klocem".
- Dani
- Legenda
Desilo se prošle godine na kvalama.Bara993 je napisao/la:Malo glupa greška ali to se može svakome dogodit,i siguran sam da se to desilo Hamiltonu da bi ga popljuvali na veliko.

- Bara993
- Početnik
da i sigurno su ga blatili da je glup, agresivno vozi, ne razmišlja i svakakve gluposti.Dani je napisao/la:Desilo se prošle godine na kvalama.Bara993 je napisao/la:Malo glupa greška ali to se može svakome dogodit,i siguran sam da se to desilo Hamiltonu da bi ga popljuvali na veliko.
- Dani
- Legenda
Ne sjećam se . Zaboravljam brzo ne zrele komentare.

-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Bas kao i Button HamiltonaBara993 je napisao/la:nemoj zaključivat sve poslije jednih kvalifikacija. Hamiltona dižu u nebesa sa razlogom, ali Massa je stvarno loš ove sezone i Alonso ga dere._dreamer_ je napisao/la:Bara993 je napisao/la: Kakve gluposti,a Kubica kao nije odero Massu.Normalno da Alonso nije imo više pokušaja od Hamiltona kad je se zabio i uništio si vikend, i bolje je startat 5 nego 24.I Mclarenu baš i ne paše Monaco ali se ipak proguro ispred Mercedesa koji su bili brži.
Pa Kubica je oderao i jednog i drugog, a Hamilton je oderan od obojice..Da, onaj isti hamilton kojeg dizu u nebesa, i da, onaj isti masa, kojeg slicni nazivaju "Klocem".

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Arai
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Upravo o ovakvim sam provokacijama govorio. Iskreno, ovo ti je bilo na razini sedmogodišnjaka. Ali dobro, ako se ti želiš tješiti,Felipe Massa je napisao/la: Bas kao i Button Hamiltona
samo daj... Moraš priznati da Massa nije briljirao u dosadašnjem tko sezone, možda je to zbog guma ili nečeg drugog, ali to je
TRENUTNO jednostavno tako. Nitko ne kaže da se to neće promijeniti, a sa svim ovim se velika većina ljudi slaže i svima je jasno
kako stvari stoje. Pa zar je zbilja potrebno tako odgovarati na jedan post...

- Bara993
- Početnik
Možda sada ima više bodova i pobjeda ali to će se promjeniti do kraja sezone,jer Hamilton je redovito brži od Buttona,a Button je pobjedio u dvije trke na temelju dobrih odluka.Arai je napisao/la:Felipe Massa je napisao/la: Bas kao i Button Hamiltona