A ovo s Alonsom je bilo super, lijepo mu je pokazao kako se kažnjava greška. Mogu suci odlučit što hoće, ali vidjeli smo što smo vidjeli.
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
mileni
- Navijam za: MSC
Re: Michael Schumacher
Da, a jesam li dobro čuo da je vozio stari bolid a Rosberg novi ? Eto opet zavjere protiv Rosberga, kako god okreneš
.
A ovo s Alonsom je bilo super, lijepo mu je pokazao kako se kažnjava greška. Mogu suci odlučit što hoće, ali vidjeli smo što smo vidjeli.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
Upravo tako treba bit kažnjen,šteta je da ostane bez bodova ali pravila su pravila i ne bi trebalo bit popuštanja_dreamer_ je napisao/la:Schumacher bi za ovo trebao biti kaznjen... Dedo je haman predugo bio izvan formule 1 pa je zaboravio neka pravila... a ako dobije kaznu za dodavanje vremena, ostace bez ijednog boda sto ce biti kruna gluposti...
...put u raj nije posut ružama...
- FerrariF1
- Početnik

- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Mislim da su prosli liniju SC
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
ma majstor ostaje majstor
svaka čast na potezu uljepšao mi je dan
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ma legenda ovo je bio potez tisucljecaDomi je napisao/la:ma majstor ostaje majstorsvaka čast na potezu uljepšao mi je dan
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Domi
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Schumacher - Kimi
drago mi je da dijelimo mišljenjebibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ma legenda ovo je bio potez tisucljecaDomi je napisao/la:ma majstor ostaje majstorsvaka čast na potezu uljepšao mi je dan
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Svi navijacima Alonsa porucujem da budi objektivni i ne plakati zato sto schumi izveo potez za pamćenje.
Nije schumi kriv sto je Alonso pogrijesio

-
mileni
Pa eto, barem mala satisfakcija gledateljima. Ostaje pitanje što bi bilo kad bi bilo, da je utrka trajala još 5 krugova a Schumacher znao da Alonsa gume baš i ne služe.
- The Greatest
- Profesionalni vozač

- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Naravno da nije Schumacher kriv, ali pročitaj šta piše ovdje:
40.13 If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the
cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
40.13 If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the
cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
Avanti FER, Avanti!!!
-
mileni
Nego da pustimo sad to pretjecanje, što mislite o Schumacher vs Rosberg ?
Ako sam dobro čuo, Schumacher je vozio staro auto a Rosberg novo.
Ako sam dobro čuo, Schumacher je vozio staro auto a Rosberg novo.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor

- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Alonso je proklizao kroz zavoj i Schumaher je to iskoristio i gdje je tu potez za pamcenjevegi696 je napisao/la:Svi navijacima Alonsa porucujem da budi objektivni i ne plakati zato sto schumi izveo potez za pamćenje.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- FerrariF1
- Početnik

Svako vozi auto koji mu odgovara
- Ricxpa
- Test vozač

- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Daj dosadni ste svi, presao ga je i kraj price. Vjerojatno se desilo nesto od slijedeceg:
- Alonsu proklizava bolid u onom zavoju
- Iz boksa mu javljaju da uspori i da se dovuce do cilja
Kako god okrenes, greska Alonsa i pravovremena reakcija Schumachera, sta sada tu cjepidlacite. Bitno je da se sa zadnjeg mjesta doslo do bodova i da je zaostatak za Red Bullovcima u prvenstvu jos uvijek mizeran.
- Alonsu proklizava bolid u onom zavoju
- Iz boksa mu javljaju da uspori i da se dovuce do cilja
Kako god okrenes, greska Alonsa i pravovremena reakcija Schumachera, sta sada tu cjepidlacite. Bitno je da se sa zadnjeg mjesta doslo do bodova i da je zaostatak za Red Bullovcima u prvenstvu jos uvijek mizeran.
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Zaista potez za pamćenje,prestići čovjeka koji je cjelu utrku na istim gumama vozio i to još mimo pravilavegi696 je napisao/la:Svi navijacima Alonsa porucujem da budi objektivni i ne plakati zato sto schumi izveo potez za pamćenje.
...put u raj nije posut ružama...
- FerrariF1
- Početnik

Nije proklizao Alonsko sad gledam 10 puta vracam snimku i prosli su obojica crtu SC
- Igor18
- Veteran

- Navijam za: Schumachera
Jel pravilo da moraju proči startno/ciljnu liniju ili liniju SC-a. Mislim Blažičko je u jednom trenutku rekao kad se SC makne ostaje 150 metara utrkivanja.
Malo me zbunjuje to. No bez obzira pretjecanje je bilo majstorija, bez neke subjektivnosti i navijačkog raspoloženja.
E sad, ono šta sam vidio u prijenosu je da je Alonso nakon što je SC otišao u box pogriješio i proklizao i samim time dosta usporio i omogućio Schumacheru da ga prođe. Sad on je mogao ili zakočiti ili proći ispred nejega, neznam kak idu pravila no budući da je to Schumacher očekujem da će ga kaznit
Al zbog pogreške Alonsa nebi bilo pravedno 25 sekundi kazne, nego samo zamjena mjesta.
A ak ćemo se držat slijepo pravila, onda je i Massa trebao dobit kaznu jer je gazio liniju na izlazu iz boxa, što također po pravilima nije dopušteno.
Malo me zbunjuje to. No bez obzira pretjecanje je bilo majstorija, bez neke subjektivnosti i navijačkog raspoloženja.
E sad, ono šta sam vidio u prijenosu je da je Alonso nakon što je SC otišao u box pogriješio i proklizao i samim time dosta usporio i omogućio Schumacheru da ga prođe. Sad on je mogao ili zakočiti ili proći ispred nejega, neznam kak idu pravila no budući da je to Schumacher očekujem da će ga kaznit
A ak ćemo se držat slijepo pravila, onda je i Massa trebao dobit kaznu jer je gazio liniju na izlazu iz boxa, što također po pravilima nije dopušteno.
Zadnja izmjena: Igor18, dana/u 16 svi 2010, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
Michael is faster than you!!
- Ricxpa
- Test vozač

S ovim se apsolutno slazem.Igor18 je napisao/la:Al zbog pogreške Alonsa nebi bilo pravedno 25 sekundi kazne, nego samo zamjena mjesta.
-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
-
Vleki
- Test vozač

- Navijam za: Michaela Schumachera
MA BRAVO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEE, bez obzira i da mu uzmu bodove, baš sam se nasmijal,...ha, ha, ha LOL
Pozdrav, Ricxpa, jedan si od rijetkih alonsovoh navijača koji prizna!
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Icy
- Svjetski prvak

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Da, ako utrka završava pod SC-om. Ali u ovom slučaju SC je ušao u box, ergo - utrka nije završila pod SC-om i utrkivanje je dozvoljeno nakon linije SC-a.Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
Evo i snimke:
Ovo je samo dokaz da se Schumiju nesmije ostaviti ni mrvica prostora jer grize do kraja.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- _dreamer_
- Rezervni vozač

- Navijam za: Alonso
ne, ukoliko SC nije vise "deployed", racuna se od prve SC linije...Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
no s druge strane, bio je zadnji krug i pitanje je da li dolazi paragraf 40.13 u upotrebu...
kad malo promislim bolje, mislim da schumija ipak nece kazniti...
I ovo jeste bio dobar potet schumija, mada za mene malo ciganski... on je napao alonsa i prije SC linije, to je ocigledno... Alonsovo proklizavanje je rezultat toga sto je 70 i kusur krugova vozio na istim gumama, a sto su gume potrosenije, to je veci problem dovesti ih na radnu temperaturu nakon sto ista opadne. to se desilo kada je izasao SC na stazu. Samo zbog toga je alonso izgubio poziciju, jer su mu gume bile u katastrofalnom stanju
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- Ricxpa
- Test vozač

Samo se nadam da je Fernando ispucao sve greške za ovu sezonu (pogotovo ovaj vikend u Monaku).Vleki je napisao/la:MA BRAVO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEE, bez obzira i da mu uzmu bodove, baš sam se nasmijal,...ha, ha, ha LOL
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
kako god da gledali iza linije SC-aIcy je napisao/la:Da, ako utrka završava pod SC-om. Ali u ovom slučaju SC je ušao u box, ergo - utrka nije završila pod SC-om i utrkivanje je dozvoljeno nakon linije SC-a.Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
Evo i snimke:

- Vuksa_KC
- Veteran

- Navijam za: Ferrari
Pitanje je dal ovo vrijedi : If the race ends whilst the safety car is deployed it will enter the pit lane at the end of the last lap and the cars will take the chequered flag as normal without overtaking.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

- Navijam za: McLaren
Čak je i svjetlo koje treperi uz stazu prebačeno sa žutog na zeleno čim je SC otišao sa staze.Icy je napisao/la:Da, ako utrka završava pod SC-om. Ali u ovom slučaju SC je ušao u box, ergo - utrka nije završila pod SC-om i utrkivanje je dozvoljeno nakon linije SC-a.Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
Ovo je samo dokaz da se Schumiju nesmije ostaviti ni mrvica prostora jer grize do kraja.