Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Michael Schumacher
http://www.youtube.com/watch?v=X4wL_5Tk ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
samo primjetite zelena svjetla... ne kuzim odkud takva odluka. Katastrofa kakav kretenizam.
samo primjetite zelena svjetla... ne kuzim odkud takva odluka. Katastrofa kakav kretenizam.
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
vec se pitam dali treba f1 pratit uzivo i zivcirati se kad debilni suci na kraju kroje poredak???? evo nisam schumijev fan ali ovo je totalna debilana...
McLaren u <3
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Stoji, ali sa pravnog aspekta to ne mjenja sliku da je pravilo prekrseno... Ustvari, pravila su jasna, pogreska je upravo u upravi staze... I ova odluka nije ni 1% skandalozna, vec je skandalozno ponasanje uprave staze u monacuPiquet stari je napisao/la:To je FIA-in kretenizam, amaterizam i nekonzistentnost.
Čovijek je vidio je zelenu zastavu i trkači regirao na ukazanu priliku... A to što kreteni iz vodstva utrke ne znaju pravila o SC-u u zadnjem krugu pa su pokazali tu zastavu nikom ništa...
Zakon nalaze da ukoliko safety car dogura do zadnjeg kruga, da ce u istom uci u box i da nece biti preticanja. To je fakt. To sto je uprava utrke prekrsila zakon, ne cini isti nevazecim, vec cini njihovo ponasanje pogresnim.
Uz to je potrebno dodati, da su svi ispravno tumacili zakon osim MGP-a i uprave utrke... Stoga, kazna za schumachera je opravdana, iako, uvjetovana pogresnim ponasanjem uprave, pretjerana... mislim da ce uloziti protest i da ce u najboljem slucaju vratiti schumiju 7 mjesto.
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Dali kad su zelena svijetla se smije pretjecat ili ne to treba objasnit kad ga je preteko zelena svijetlap@rtibrejker je napisao/la:Evo na brzinu pravila, ne citiram samo navodim bitne stavke:
40.13. Izlazak SC sa staze: kad se SC približava ulasku u pit lane table sa znakom SC i žute zastave se povlače i mijenjaju sa zelenim svjetlom i zelenim zastavama koje stoje dok zadnji bolid ne prođe liniju
dodatak prijašnjem pravilu:
40.15. Ako utrka završava dok je SC na stazi, SC ulazi na kraju zadnjeg kruga i bolidi završavaju utrku bez pretjecanja
Čisto? Mislim da je. I Ferrari i McLaren je javio svojima da pretjecanja nema. Još jedna potvrda ovog pravila.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Poanta je da SC ulazi na kraju zadnjeg kruga, dakle pretjecanja više nema.vegi696 je napisao/la:Dali kad su zelena svijetla se smije pretjecat ili ne to treba objasnit kad ga je preteko zelena svijetlap@rtibrejker je napisao/la:Evo na brzinu pravila, ne citiram samo navodim bitne stavke:
40.13. Izlazak SC sa staze: kad se SC približava ulasku u pit lane table sa znakom SC i žute zastave se povlače i mijenjaju sa zelenim svjetlom i zelenim zastavama koje stoje dok zadnji bolid ne prođe liniju
40.15. Ako utrka završava dok je SC na stazi, SC ulazi na kraju zadnjeg kruga i bolidi završavaju utrku bez pretjecanja
Čisto? Mislim da je. I Ferrari i McLaren je javio svojima da pretjecanja nema. Još jedna potvrda ovog pravila.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- _dreamer_
- Rezervni vozač
sto znaci da su ljudi odgovorni za paljenje svjetala pogrijesili, ne?vegi696 je napisao/la:Dali kad su zelena svijetla se smije pretjecat ili ne to treba objasnit kad ga je preteko zelena svijetlap@rtibrejker je napisao/la:Evo na brzinu pravila, ne citiram samo navodim bitne stavke:
i sta je sad jace, zakon, ili ciko koji pali svjetla?
- Silver_Neelsen
- Navijam za: Nikoga
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/motorsp ... 685542.stm" onclick="window.open(this.href);return false;
Pošto me svi ignoriraju u topicu od Monaca
Pošto me svi ignoriraju u topicu od Monaca

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Hahaha nisam ni sumnjala
Iskreno se nadam da Ross ne sjedi prekriženih ruku.

Iskreno se nadam da Ross ne sjedi prekriženih ruku.

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Ajd se pokrijte po ušima FIA je uvjek na strani Ferrarija._dreamer_ je napisao/la:Stoji, ali sa pravnog aspekta to ne mjenja sliku da je pravilo prekrseno... Ustvari, pravila su jasna, pogreska je upravo u upravi staze... I ova odluka nije ni 1% skandalozna, vec je skandalozno ponasanje uprave staze u monacuPiquet stari je napisao/la:To je FIA-in kretenizam, amaterizam i nekonzistentnost.
Čovijek je vidio je zelenu zastavu i trkači regirao na ukazanu priliku... A to što kreteni iz vodstva utrke ne znaju pravila o SC-u u zadnjem krugu pa su pokazali tu zastavu nikom ništa...
Zakon nalaze da ukoliko safety car dogura do zadnjeg kruga, da ce u istom uci u box i da nece biti preticanja. To je fakt. To sto je uprava utrke prekrsila zakon, ne cini isti nevazecim, vec cini njihovo ponasanje pogresnim.
Uz to je potrebno dodati, da su svi ispravno tumacili zakon osim MGP-a i uprave utrke... Stoga, kazna za schumachera je opravdana, iako, uvjetovana pogresnim ponasanjem uprave, pretjerana... mislim da ce uloziti protest i da ce u najboljem slucaju vratiti schumiju 7 mjesto.
Ako nisam u pravo ispravi me ali ocit primejr današnja utrka Massa gazi crtu pri izlasku iz boksa i svi sljepi od sudaca a cijeli svijet je vidio ocito da je nekolko miljona ljudi sljepo tolko o pravilima.

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Jel to samokritika ili?ivan599 je napisao/la: Ajd se pokrijte po ušima FIA je uvjek na strani Ferrarija.

EDIT: Hahaha, e sad si me sredio!

- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Moja je pretpostavka da su se skretanjem SC-a u box automatski upalila zelena svijetla na cijeloj stazi, uključujući taj posljednji ili pretposljednji semafor. E sad...:S
-
- Test vozač
Mercedes će se žaliti http://www.autosport.com/news/report.php/id/83686" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Vleki, dana/u 16 svi 2010, 19:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Ocekivano,zalba Mercedesa.
LINK
LINK
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- McLewis
- Veteran
zasto su onda svi bolidi jurili do kraja ciljne ravnine.... mogli su se svi onda turisticki uvest u cilj, sta ne>?
McLaren u <3
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
Koji si ti lik, ma ja ne vjerujemgringo73 je napisao/la:Jel to samokritika ili?ivan599 je napisao/la: Ajd se pokrijte po ušima FIA je uvjek na strani Ferrarija.![]()

Vidiš kaj nam Schumi radi otkad se vratil, okreće nas protiv svojih

Ma Ross ide do kraja, na državni sud...ak su Flavija oslobodili optužbi kaj neće i njegaVleki je napisao/la:Mercedes će se žaliti, ali imaju jedan mali problem sud je FIA - http://www.autosport.com/news/report.php/id/83686" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT:
Ma ja ću poluditgringo73 je napisao/la:EDIT: Hahaha, e sad si me sredio!

F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Jackie Stewart
- F1-HR kviz champion
Današnja pravila! Koliko ima pravila toliko ima duplo više rupa u tim pravilima.Piquet stari je napisao/la:To je FIA-in kretenizam, amaterizam i nekonzistentnost.

Pa ove budale iz F1 bi i ovo kaznili sigurno! Zašto da imamo lijepo pretjecanje.

- _dreamer_
- Rezervni vozač
ivan599 je napisao/la:Ajd se pokrijte po ušima FIA je uvjek na strani Ferrarija._dreamer_ je napisao/la:Stoji, ali sa pravnog aspekta to ne mjenja sliku da je pravilo prekrseno... Ustvari, pravila su jasna, pogreska je upravo u upravi staze... I ova odluka nije ni 1% skandalozna, vec je skandalozno ponasanje uprave staze u monacuPiquet stari je napisao/la:To je FIA-in kretenizam, amaterizam i nekonzistentnost.
Ako nisam u pravo ispravi me ali ocit primejr današnja utrka Massa gazi crtu pri izlasku iz boksa i svi sljepi od sudaca a cijeli svijet je vidio ocito da je nekolko miljona ljudi sljepo tolko o pravilima.
Druze, ako hoces, napisacu ti opsirnije objasnjenje, ali za ovaj slucaj schumi alonso. to sto je bilo za massu, to stvarno ne znam, nisam to vidio, niti znam o cemu se radi...
-
- Test vozač
Poanta je isto tako da su u tom slučaju trebali ostaviti žuto svijetlo i oznaku SC na onom mjestu na kojem se pojavilo zeleno svijetlo PRIJE nego je schumacher prošao alonsa!p@rtibrejker je napisao/la:
Poanta je da SC ulazi na kraju zadnjeg kruga, dakle pretjecanja više nema.
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
I suci sa zastavama su automatizirani (13. i 28. sekunda)Vuksa_KC je napisao/la:Moja je pretpostavka da su se skretanjem SC-a u box automatski upalila zelena svijetla na cijeloj stazi, uključujući taj posljednji ili pretposljednji semafor. E sad...:S

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Lisac se vratio
. Aj hvala bogu, bar se neće više pisat samo o Hamiltonovim pi*darijama. 

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Vuksa_KC
- Veteran
Pa moja je pretpostavka da su se skretanjem SC-a u box automatski upalila zelena svijetla na cijeloj stazi, uključujući taj posljednji ili pretposljednji semafor. E sad, sudac je automatski isto počeli mahati, ali nije računal da se radi o posljednjem krugu i iznimci pravila.Vleki je napisao/la:Poanta je isto tako da su u tom slučaju trebali ostaviti žuto svijetlo i oznaku SC na onom mjestu na kojem se pojavilo zeleno svijetlo PRIJE nego je schumacher prošao alonsa!p@rtibrejker je napisao/la:
- McLewis
- Veteran
a sta da se gospon alonso jos malo zaigrao sa gasom i npr izvrtio??? MSc bi trebao stati i sacekat da se gospodin okrene i vrati na svoje mjesto?
McLaren u <3
- Schumy.d
- Legenda
SC ulazi u boks, pale se zelena svjetla što znači nastavak utrkivanja, a to znači da se SMIJE pretjecati. Ako se već nije smjelo pretjecati, onda:
- ili je SC trebao odvoziti krug do kraja
- ili ostaju žuta svjetla na stazi
Ovdje je nešto neregularno bilo SIGURNO.
Kakva je to glupost da SC uđe u boks, upale se zelena svjetla, ali bolidi se ne smiju utrkivati. U trenutku kad je MSC prestigao Alonsa, safety car NIJE BIO na stazi!!
- ili je SC trebao odvoziti krug do kraja
- ili ostaju žuta svjetla na stazi
Ovdje je nešto neregularno bilo SIGURNO.

Kakva je to glupost da SC uđe u boks, upale se zelena svjetla, ali bolidi se ne smiju utrkivati. U trenutku kad je MSC prestigao Alonsa, safety car NIJE BIO na stazi!!
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Eto tih gluposti sa linijama i pretjecanjima kada se smije, a kada ne. To je postalo sranje još od 2008. zar ne?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Test vozač
Pa ako je tako, schumachera ne mogu kazniti na temelju nečijeg propusta, pravila su jasna što se tiče zelenih svijetla i nakon SC linije smije se preticat, nek se žali brawn imat će mercedes što za reć i baš mi je drago da idu direktno na državni sud!Vuksa_KC je napisao/la:Pa moja je pretpostavka da su se skretanjem SC-a u box automatski upalila zelena svijetla na cijeloj stazi, uključujući taj posljednji ili pretposljednji semafor. E sad, sudac je automatski isto počeli mahati, ali nije računal da se radi o posljednjem krugu i iznimci pravila.Vleki je napisao/la:Poanta je isto tako da su u tom slučaju trebali ostaviti žuto svijetlo i oznaku SC na onom mjestu na kojem se pojavilo zeleno svijetlo PRIJE nego je schumacher prošao alonsa!p@rtibrejker je napisao/la: