A nek malo podese softver:)Schumy.d je napisao/la:SC ulazi u boks, pale se zelena svjetla što znači nastavak utrkivanja, a to znači da se SMIJE pretjecati. Ako se već nije smjelo pretjecati, onda:
- ili je SC trebao odvoziti krug do kraja
- ili ostaju žuta svjetla na stazi
Ovdje je nešto neregularno bilo SIGURNO.
Kakva je to glupost da SC uđe u boks, upale se zelena svjetla, ali bolidi se ne smiju utrkivati. U trenutku kad je MSC prestigao Alonsa, safety car NIJE BIO na stazi!!
Michael Schumacher
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Vuksa_KC
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Michael Schumacher
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Debeli potpis.Schumy.d je napisao/la:Ovdje je nešto neregularno bilo SIGURNO.![]()

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
bilo sad na vijestima da je kaznjen i da je ostao bez bodova ..

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Vuksa_KC
- Veteran
Neregularnost se možda zove Australia 94' ili Montreal 98':)p@rtibrejker je napisao/la:Debeli potpis.Schumy.d je napisao/la:Ovdje je nešto neregularno bilo SIGURNO.![]()
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
ne, onda bi po ga po clanu 40 smio preteciMcLewis je napisao/la:a sta da se gospon alonso jos malo zaigrao sa gasom i npr izvrtio??? MSc bi trebao stati i sacekat da se gospodin okrene i vrati na svoje mjesto?
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA
Aha...i onda je ok da se sada tako nastavi....Šumi je nekada njih zahebal a sad budu oni njega,a? Koji kretenizam!Vuksa_KC je napisao/la:Neregularnost se možda zove Australia 94' ili Montreal 98':)p@rtibrejker je napisao/la:Debeli potpis.Schumy.d je napisao/la:Ovdje je nešto neregularno bilo SIGURNO.![]()
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Ovakve situacije kao danas doprinose da se dobije jasnija slika kod navijača o tome ko je za Ferrari a ko za Schumachera, tako da je sve manje ovih koji su malo za Schumachera malo za Ferrari. Izgleda da smo mi navijači Ferarija danas izgubili nekoliko kolega po navijačkoj pripadnosti ali nema veza ima nas još koji navijamo za Ferrari. I drago mi je što se ova situacija oko navijanja za Schumachera ili Ferrari kristališe pa i po cijenu da svi neodlučni navijači odu na stranu Schumachera.gringo73 je napisao/la:Jel to samokritika ili?ivan599 je napisao/la: Ajd se pokrijte po ušima FIA je uvjek na strani Ferrarija.![]()
EDIT: Hahaha, e sad si me sredio!
A što se tiče ovog kažnjavanja Schumija mislim da to nije OK, trebali su ga bar vratiti na 7 mjesto.
Ovo ne kažem zato što je Schumy vozio za Ferrari, on je za mene što se tiče toga povjest, sadašnjost je da je on vazač kao i svaki drugi kojeg Ferari mora da pobjedi na stazi.
- V3GI
- Rezervni vozač
- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
clanak ovaj clanak onaj pa formula 1 je postala predvidljiva i previse ogranićena.
svaka pretjecanja moraju biti cista itd. pa to i je strast formule 1 kad izgubis mjesto u zadnjem zavoju zadnjeg kruga
svaka pretjecanja moraju biti cista itd. pa to i je strast formule 1 kad izgubis mjesto u zadnjem zavoju zadnjeg kruga

- Vuksa_KC
- Veteran
Pa velim ti da se ta neregularnost možda zove Damon Hill...jbgŠvabo Mercedes je napisao/la: Aha...i onda je ok da se sada tako nastavi....Šumi je nekada njih zahebal a sad budu oni njega,a? Koji kretenizam!

-
Ma znate zašto sam zapravo bijesan?
Čovjek se vrati nakon 3 godine. Uđe u bitku s mladim vrhunskim vozačima i u prvih par utrka svi ga popljuju i izvrijeđaju i onda odvozi dvije solidne utrke i na kraju napravi nešto ovakvo fenomenalno! Ovo danas je bio vrhunski potez vrhunskog majstora i točka! Čovjek vidi zeleno svijetlo i gotovo iste stotinke smakne Alonsa!
Ali dobro,ajde,recimo da nije smio i da je uprava staze zafrknula stvar i upalila pogreškom zeleno svijetlo. Pa zar ga moraju tako dramatično kazniti??? Pa zar mu nisu mogli jednostavno vratiti pošteno zarađeno 7. mjesto koje je krvavo danas zaradio i kvit?
Damone Hille....do sada te je puno ljudi žalilo,jer jadan si lik...ali vjeruj mi,od danas će te mnogi ljudi i mrziti!
Čovjek se vrati nakon 3 godine. Uđe u bitku s mladim vrhunskim vozačima i u prvih par utrka svi ga popljuju i izvrijeđaju i onda odvozi dvije solidne utrke i na kraju napravi nešto ovakvo fenomenalno! Ovo danas je bio vrhunski potez vrhunskog majstora i točka! Čovjek vidi zeleno svijetlo i gotovo iste stotinke smakne Alonsa!
Ali dobro,ajde,recimo da nije smio i da je uprava staze zafrknula stvar i upalila pogreškom zeleno svijetlo. Pa zar ga moraju tako dramatično kazniti??? Pa zar mu nisu mogli jednostavno vratiti pošteno zarađeno 7. mjesto koje je krvavo danas zaradio i kvit?
Damone Hille....do sada te je puno ljudi žalilo,jer jadan si lik...ali vjeruj mi,od danas će te mnogi ljudi i mrziti!
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
Vrhunski potez bi bio da se Alonso uopste branio na adekvatan nacin... Zasto je vrhunski potez, cak i na monacu, obici nekoga ko uopste ne pruza otpor jer smatra da je preticanje zabranjeno te se komforno vozi po stazi... Alonso je dao gas tek kad ga je ovaj skoro pa obisao... pri tom su mu gume bile em nezagrijane, em mnogo istrosenije...Švabo Mercedes je napisao/la:Ma znate zašto sam zapravo bijesan?
Ovo danas je bio vrhunski potez vrhunskog majstora i točka! Čovjek vidi zeleno svijetlo i gotovo iste stotinke smakne Alonsa!
Ali dobro,ajde,recimo da nije smio i da je uprava staze zafrknula stvar i upalila pogreškom zeleno svijetlo. Pa zar ga moraju tako dramatično kazniti??? Pa zar mu nisu mogli jednostavno pošteno zarađeno 7. mjesto koje je krvavo danas zaradio i kvit?
Ako sve ovo zanemarimo, potez kao pozez je na tv ekranu izgledao lijepo... no, ako sagledas sve cinjenice (a nisi), onda potez nije nista posebno
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Pravila su jasna; za ovo se dobije prolazak kroz boks, a ako kazna dođe na kraju trke ili nakon završetka i ne može se odradit, dolazi 20 sekundi dodatka. U slučaju stop-go kazne 30 sekundara. Kad trka završava iza SC-a to je jednako katastrofi.Švabo Mercedes je napisao/la: Pa zar ga moraju tako dramatično kazniti??? Pa zar mu nisu mogli jednostavno vratiti pošteno zarađeno 7. mjesto koje je krvavo danas zaradio i kvit?!

-
Ok dečki dobro...a hoće li onda čovjeku koji je greškom upalio zeleno svijetlo odsječi glavu ili dati 40 godina zatvora? Jer ja bi mu upravo to učinio!gringo73 je napisao/la:Pravila su jasna; za ovo se dobije prolazak kroz boks, a ako kazna dođe na kraju trke ili nakon završetka i ne može se odradit, dolazi 20 sekundi dodatka. U slučaju stop-go kazne 30 sekundara. Kad trka završava iza SC-a to je jednako katastrofi.Švabo Mercedes je napisao/la: Pa zar ga moraju tako dramatično kazniti??? Pa zar mu nisu mogli jednostavno vratiti pošteno zarađeno 7. mjesto koje je krvavo danas zaradio i kvit?!

-
- Navijam za: MSC
I on će dobiti 20 sekundi 

-
On bu dobil 20 cm !!!!mileni je napisao/la:I on će dobiti 20 sekundi

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Normalno da su sad svi ostali krivi samo ne Šumaher koji se jedini od svih vozača nije mogao bez nekog napada (koji je očito bio ilegalan ako je pobrao kaznu) došlepat do cilja.Njemu ta 2 boda više ionako nebi ništa u životu načila.
I naravno sve je to urota izrežirana od strane Hilla...

-
Želim samo znati kako bu FIA kaznila kretena koji je upalio zeleno svijetlo!King iCool je napisao/la:Normalno da su sad svi ostali krivi samo ne Šumaher koji se jedini od svih vozača nije mogao bez nekog napada (koji je očito bio ilegalan ako je pobrao kaznu) došlepat do cilja.Njemu ta 2 boda više ionako nebi ništa u životu načila.
I da,Alonso je isto pričepio po gasu kada je vjdjel zelenu žaruljicu,sam kaj je dečec malo proklizal,ne?

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Steta nema srece u monacu kao i 2006 kad su ga bacili sa 1. startne u box da krene kao ALO danas. Nema veze lagano samo ima jos velikih nagrada i sljedeca sezona da sebi slozi bolid kao ovi bikovi
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
Naravno da je jer je očito da imaju dvostruka mjerila. Jednog kazne drugog ne kazne.King iCool je napisao/la:Normalno da su sad svi ostali krivi samo ne Šumaher koji se jedini od svih vozača nije mogao bez nekog napada (koji je očito bio ilegalan ako je pobrao kaznu) došlepat do cilja.Njemu ta 2 boda više ionako nebi ništa u životu načila.
Hamiltona 2 puta ove sezone ne kazne. Massa gazi liniju ne kazni se. Schumacher prestigne pod zelenom zastavom dobije 20 sec i na zadnje mjesto.
Očito su jedva dočekali nešto kako bi ga kaznili.
Michael is faster than you!!
- Piquet stari
- Početnik
- Navijam za: Robert Kubica
Vozači bi svakako morali poznati pravila FIA, ali nije realno očekivati da cijeli pravilnik imaju u glavi i da onda u utrci u djeliću sekunde "vade" pravilo iz sječanja pa se ravnaju prema njemu.
Zato postoje suci sa zastavicama i vozaći se prije svega moraju ravnati sukladno njima. To je sve što su dužni poštovati na stazi, uz opće poznata pravila pretjecanja, građenja, itd. i eventualne interne odluke dogovorene na sastancima prije utrke.
MS je poštovao ono što je sudac uz stazu pokazivao, a pokazivao je da je utrka normalno nastavljena.
Kako vozać može biti kažnjen ako je slijedio upute suca? Pa čak i u slučaju da je sudac pogriješio, vozać nije taj koji je mjerodavan u tom trenutku suditi je li to što on pokazuje "pravo" ili "krivo", niti može snositi posljedice krive sučeve odluke.
Bilo bi najpoštenije i fer da se čovijeku vrati sedmo mjesto kao da se ništa nije dogodilo, a da FIA dobro novčano odere vodstvo utrke.
Zato postoje suci sa zastavicama i vozaći se prije svega moraju ravnati sukladno njima. To je sve što su dužni poštovati na stazi, uz opće poznata pravila pretjecanja, građenja, itd. i eventualne interne odluke dogovorene na sastancima prije utrke.
MS je poštovao ono što je sudac uz stazu pokazivao, a pokazivao je da je utrka normalno nastavljena.
Kako vozać može biti kažnjen ako je slijedio upute suca? Pa čak i u slučaju da je sudac pogriješio, vozać nije taj koji je mjerodavan u tom trenutku suditi je li to što on pokazuje "pravo" ili "krivo", niti može snositi posljedice krive sučeve odluke.
Bilo bi najpoštenije i fer da se čovijeku vrati sedmo mjesto kao da se ništa nije dogodilo, a da FIA dobro novčano odere vodstvo utrke.
- xajphak
- Navijam za: Schumachera i Hakkinena
Da li je obilazenje bilo po propisu ili ne,ne znam gomila je propisa.Ali druga stvar je najbitnija,cak i da nije bilo po propisu sudije su dale zelenu zastavu i tu je kraj svake price.Setite se kako je Francuska otisla na SP. Jer Anrijev gol rukom bio po fudbalskom propisu.Nije.Jer je sudija dao "zeleno svetlo" i priznao ga jeste.Jel palo nekome napamet da kazni Francusku zbog gola koji nijd po po propisu nego je posledica sudijine greske.Nije.Tu se moja prica zavrsava
- Igor18
- Veteran
Ovu kaznu su donjeli sudci uz stazu ili kako to? Ko je to odlučio? Hill i ekipa, šta su oni, koja je njihova funkcija ?
Kome sad Mercedes ulaže žalbu?
Cijela situacija mi je debilna zbog tih zelenih zastavica i zelenog svjetla.
Ja da sam na mjestu Browna i da nakon žalbe kazna ostane, otišo i uložio protest na Massino gaženje linije. Pa ak ćemo se kažnjavat nakon utrka onda brate mili 20 sekundi i za Massu!
EDIT: Al ko ih jebe. Njima na sramotu s takvim potezima i cik-cak kažnjavanjima, neko može sve, neko nemože ništa. 3 godine su čekali i dočakali.
Ak se Schumi zainati jao si njima. Opet će morat tražit rješenja u promjeni pravila i svakakve načine kak da ga sjebu.
Kome sad Mercedes ulaže žalbu?
Cijela situacija mi je debilna zbog tih zelenih zastavica i zelenog svjetla.
Ja da sam na mjestu Browna i da nakon žalbe kazna ostane, otišo i uložio protest na Massino gaženje linije. Pa ak ćemo se kažnjavat nakon utrka onda brate mili 20 sekundi i za Massu!
EDIT: Al ko ih jebe. Njima na sramotu s takvim potezima i cik-cak kažnjavanjima, neko može sve, neko nemože ništa. 3 godine su čekali i dočakali.
Ak se Schumi zainati jao si njima. Opet će morat tražit rješenja u promjeni pravila i svakakve načine kak da ga sjebu.
- homersimpson
- Početnik
Bojali su se da ih ovaj ne proglasi rasistima. Tatin sin.Igor18 je napisao/la:Naravno da je jer je očito da imaju dvostruka mjerila. Jednog kazne drugog ne kazne.
Hamiltona 2 puta ove sezone ne kazne.
Ne sjećam se kad je on uopće bio kažnjen a da je ta kazna išta značila u utrci.
Što se tiće Šumija, jeb' ga ako taj članak kaže tako kako kažu onda on nije smio preticati bez obziro što je trebalo ostati žuto svjetlo a nije. S druge strane siguran sam da on za taj članak nije ni znao da postoji kao ni svi ostali u boksevima sudeći po prvim reakcijama prije izrečene kazne.
A da je Damon ljiga - ljiga je bio kad je vozio i ostao. Englez!
- Igor18
- Veteran
Evo šta kažu strani komentatori, nisam siguran jel to Coultard?
http://www.youtube.com/watch?v=RkHUsYYHbBE" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma Schumacher je prekršio samo jedno pravilo koje glasi:
Ako se prezivaš Schumacher nemoj izvodit nikakve genijalne poteze ako je sudac D.Hill.
http://www.youtube.com/watch?v=RkHUsYYHbBE" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se prezivaš Schumacher nemoj izvodit nikakve genijalne poteze ako je sudac D.Hill.
- ivan599
- Početnik
- Navijam za: Michaela Schumachera
Da svi su složni da je sve regularno ali nekima ipak ni to nije dovoljno ipak ako se Berni ukljuci moglo bi sve na dobro završit ( ipak je on na kraju kumovao odluci da se Lewis Hamilton ne kazni kako je on to prokomentirao to je draž F1 )Igor18 je napisao/la:Evo šta kažu strani komentatori, nisam siguran jel to Coultard?