Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Re: Formula 1 team - Ferrari
Felipe baby 

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Felipe baby juniorOne and only je napisao/la:Felipe baby

- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Nema stare ekipe da sjednu i ugriju stolice pa da nadju u cemu je fol sto gube pola sec. Evo primjer Shumi isto kao u Ferrari_u kad je bio sam daje prijedloge da se slozi bolid za njega kako mu odgovara. Tako isto i Ferrari bi trebao za Fernanda i Massu razlicite bolide jer su i razliciti vozaci. Bar moje misljenje je tako!Ferrari4ever je napisao/la:Kako je krenilo sa nagađanjima još će Alonso molit ekipu u Ferrarija , ajde vi ostavite Massu jer ni Kubica , ni Webber neće olakšat mu život do 2012. Ali sve to Ferrariju neće puno pomoć jer očito je da nema red - rad - disciplina iz Todt-Brawn-Schumi faze , nego je capucino prevladao i kako vrime prolazi polako postaju ekipa sa prosječnim performansama ... neznam neću minjat bandire uvik ću za njih navijat , ali ovo nije ono što bi volila vidit , kao da im nešto fali ...
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- Schumy.d
- Legenda
Bravo za taktiku Alonsovu danas. Rad u boksu besprijekoran. Dobar vikend za Ferrari u usporedbi s onim šta se događalo prije same utrke.
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
super su odigrali
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
Prva pobjeda, a svi ostali jedan ili vise krugova zaostali!
- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Dobar posao su napravili odvodenjem Alonsa u boks.Dojma sam da je moglo biti puno bolje ovog vikenda,no,dobro je i ovako.
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Slazem se, odluka da se odmah na pocetku promjene gume je uvelike olaksala posao i prakticki osigurala koliko-toliko bodova. Vazno je to da je jos uvijek zaostatak u prvenstvu za Red Bullovcima (mislim vozackom prvenstvu) koliko-toliko mali i da se u Ferrariju moraju dobro naraditi da za slijedecih par utrka zadrze prikljucak.Schumy.d je napisao/la:Bravo za taktiku Alonsovu danas. Rad u boksu besprijekoran. Dobar vikend za Ferrari u usporedbi s onim šta se događalo prije same utrke.
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Mnogo bolje nego što sam očekivao, dobra odluka da se pošalje Alonsa u boks kad je izašao SC.
Massa smirenom vožnjom bez problema do 4. mjesta.
Massa smirenom vožnjom bez problema do 4. mjesta.
- One and only
- Svjetski prvak
A kad malo razmisliš i da su imali različitu taktiku u tom trenutku opet je dobra odluka jer im je taj pitstop bio besplatan. Ništa nisu gubili sa njim, a za kasnije mogu imati opciju biranja guma kada bi još jednom otišli u boks. No ovako kako je ispalo je odlično.Ricxpa je napisao/la:Slazem se, odluka da se odmah na pocetku promjene gume je uvelike olaksala posao i prakticki osigurala koliko-toliko bodova. Vazno je to da je jos uvijek zaostatak u prvenstvu za Red Bullovcima (mislim vozackom prvenstvu) koliko-toliko mali i da se u Ferrariju moraju dobro naraditi da za slijedecih par utrka zadrze prikljucak.Schumy.d je napisao/la:Bravo za taktiku Alonsovu danas. Rad u boksu besprijekoran. Dobar vikend za Ferrari u usporedbi s onim šta se događalo prije same utrke.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Konačno da jednom i ovi stratezi u Ferrariju donesu jednu dobru odluku. 

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Prvi razvojni korak Ferrari-ja koji nastupa u Turskoj bice ucinkovitiji F-duct sustav na F10.Prema proracunima F10 je u Barceloni gubio downforce zbog F-ducta te bolid nije mogao toliko blizu biti Red Bull-u u kvalama, a i u utrci.Trebaju unaprijediti sustav kontroliranja tog sustava od strane vozaca jer je vjerojatno najveci problem sa tim sustavom upravo upravljanje.Izgleda da nije prakticno rukom kontrolirati sustav jer se vjerojatno u zavojima desavalo da vozac zatvori onaj otvor i blokira rad straznjeg krila te tim gubi na downforce-u...
Ostali koraci nisu pomenuti, ali se planira velikim koracima pribliziti Red Bull-u u sljedecim utrkama.Mete razvoja su vec poznate.
Dobra stvar je i sto vise nema problema sa motorima...
http://www.autosport.com/news/report.php/id/83708
Ostali koraci nisu pomenuti, ali se planira velikim koracima pribliziti Red Bull-u u sljedecim utrkama.Mete razvoja su vec poznate.
FORZA FERRARI!!!
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Znam da treba sačekati još 2-3 utrke ali ja polako dižem ruke od ove sezone, Red Bull-ova prednost po krugu je velika od 0,5-1 s to je puno, sigurno je da će i Ferrari unapređivat svoj bolid ali će to isto raditi i Red Bull, oni još ne koriste F-duct.nikolaa je napisao/la:Prvi razvojni korak Ferrari-ja koji nastupa u Turskoj bice ucinkovitiji F-duct sustav na F10.Prema proracunima F10 je u Barceloni gubio downforce zbog F-ducta te bolid nije mogao toliko blizu biti Red Bull-u u kvalama, a i u utrci.Trebaju unaprijediti sustav kontroliranja tog sustava od strane vozaca jer je vjerojatno najveci problem sa tim sustavom upravo upravljanje.Izgleda da nije prakticno rukom kontrolirati sustav jer se vjerojatno u zavojima desavalo da vozac zatvori onaj otvor i blokira rad straznjeg krila te tim gubi na downforce-u...
Nadam se da sam u krivu što se tiče ovih mojih procjena, vidjet ćemo šta će se događati na sljedećim utrkama.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Steta za Massu i Alonsa koliko su cekali start sezone i mozda sad malo razocarani ali ima nade ako gospodin gazda Ferrari_a da ljutitu naredbu cijeloj ekipi da nesto urade u vezi te 0.5 ili 1.0 sec zaostatka za Energetskim picem
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
- natural
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Slike visoke rezolucije Ferrari Tema sa VN Monaca...
srijeda i četvrtak >>> Megaupload Download <<<
subota >>> Megaupload Download <<<
nedjelja >>> Megaupload Download <<<
uživajte
srijeda i četvrtak >>> Megaupload Download <<<
subota >>> Megaupload Download <<<
nedjelja >>> Megaupload Download <<<
uživajte

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- 130R
- Svjetski prvak
- Navijam za: sve i nikog
Ferrariju će u Turskoj biti 800 GP utrka.

"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
- One and only
- Svjetski prvak

- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ne znam hoće im ovo biti look za cijeli vikend ili je samo za danas, za novinare?130R je napisao/la:Ferrariju će u Turskoj biti 800 GP utrka.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Nisu baš nešto sretni. Možda su ih probudili prerano.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Vuksa_KC
- Veteran
Da, Alonso je neobrijan:):)Dani je napisao/la:Nisu baš nešto sretni. Možda su ih probudili prerano.
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Nadam se da ce biti look za cijeli vikend.Ipak je to jedna vazna obljetnica i dokaz nuznosti Ferrari-jeve nazocnosti utrkama Formule 1.gringo73 je napisao/la:Ne znam hoće im ovo biti look za cijeli vikend ili je samo za danas, za novinare?130R je napisao/la:Ferrariju će u Turskoj biti 800 GP utrka.
PS: Meni se cini da je F-duct nekako drugaciji u odnosu na verziju iz Barcelone.Kanal se malkice spusta od vrha za razliku od onog koji je isao vodoravno.A donji dio pokrova motora je nekako "deblji" sto je isto povezano sa ovim sustavom.
FORZA FERRARI!!!
FORZA FERRARI!!!
- gradski
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
bar ih neće zajebavati za onaj barcode
Senna Lotus Renault 1985 i jedan kišni Portugal. Bila je to ljubav na prvi pogled.
-
- Navijam za: ferrari
Upravu si za F-duct
može se vidjeti i na http://f1.gpupdate.net/en/photolarge.ph ... =1103-4462" onclick="window.open(this.href);return false; slici da jedan dio usisnog zraka ide na stražnje krilo, a drugi dio zraka se vodi dole na difuzor
Pogledaj konture F-ducta
Ovo im je look za čitav vikend - 800 GP
može se vidjeti i na http://f1.gpupdate.net/en/photolarge.ph ... =1103-4462" onclick="window.open(this.href);return false; slici da jedan dio usisnog zraka ide na stražnje krilo, a drugi dio zraka se vodi dole na difuzor
Pogledaj konture F-ducta
Ovo im je look za čitav vikend - 800 GP
Forza FERRARI
- Succum
- Navijam za: Williams
- One and only
- Svjetski prvak
Velika prednost Ferrarija ovaj vikend bit će nježnost F10 prema gumama. Brawn ovu utrku naziva "utrka guma", jer stres na prednje gume zbog zavoja 8 je mnogo izraženiji nego na drugim stazama. Možemo onda očekivati da će Ferrari biti bolji u utrci nego na kvalama.