Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tajci_t
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Rosberga

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la tajci_t »

iskreno drago mi je da je scumacher kaznjen...ne volim ga i uopce mi se ne svida to da ga toliko svi dizu u nebesa samo zato jer je NEKADA bio dobar vozac...bitno je kako sad vozi, a budimo realni pokazalo se da je Rosberg bolji od njega... da znam da cu sad dobiti komentare kao: jos nije niti zapoceo kako treba ili treba se prvo priviknuti na bolid...ali sagledajte stvari malo realno, njegovo vrijeme je proslo...za vrijeme ovih utrka nije napravio nista zbog cega bi ga se trebalo toliko hvaliti, zapravo trebalo bi se hvaliti Rosberga...mali je genijalac...
vidc
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

tajci_t je napisao/la:iskreno drago mi je da je scumacher kaznjen...ne volim ga i uopce mi se ne svida to da ga toliko svi dizu u nebesa samo zato jer je NEKADA bio dobar vozac...bitno je kako sad vozi, a budimo realni pokazalo se da je Rosberg bolji od njega... da znam da cu sad dobiti komentare kao: jos nije niti zapoceo kako treba ili treba se prvo priviknuti na bolid...ali sagledajte stvari malo realno, njegovo vrijeme je proslo...za vrijeme ovih utrka nije napravio nista zbog cega bi ga se trebalo toliko hvaliti, zapravo trebalo bi se hvaliti Rosberga...mali je genijalac...
;)
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

tajci_t je napisao/la:iskreno drago mi je da je scumacher kaznjen...ne volim ga i uopce mi se ne svida to da ga toliko svi dizu u nebesa samo zato jer je NEKADA bio dobar vozac...bitno je kako sad vozi, a budimo realni pokazalo se da je Rosberg bolji od njega... da znam da cu sad dobiti komentare kao: jos nije niti zapoceo kako treba ili treba se prvo priviknuti na bolid...ali sagledajte stvari malo realno, njegovo vrijeme je proslo...za vrijeme ovih utrka nije napravio nista zbog cega bi ga se trebalo toliko hvaliti, zapravo trebalo bi se hvaliti Rosberga...mali je genijalac...
Sta je to Rosberg napravio za ove godine ???? Decko solidno vozi ali nikad nemoze biti kao Michael, Kimi, Alonso, Montoya, Hamilton itd.. nemoj tako kolega nisi u pravu vjeruj mi
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Svašta crna zemlja na sebi nosi pa cak i ovakve komentare.
Covijek ima 90% svih rekorda koji su u F1 vode, na zadnje dvije utrke je pokazao 50% prijašnje moci ( prve 3 utrke ne spominjem iz razloga jer je imao oštecen bolid bilo je govora za vrijeme ove utrke u prijensu ). Zadržao je Batona iza sebe malte ne cijelu utrku, na ovaoj utrci je prešao Alonsa na mjestu gdje nitko nije nikoga pretekao ( sad jel legalono ili ilegalno vidt cemo svako tumaci pravila na svoj nacim ). Tako da velicanje Rosberga nema nekog smisla jer nije napravio niti jedan tako fenomenalan potez u ovoj sezoni ( ne poricem njegov rezultat ove godine ).
slika
tajci_t
Navijam za: Rosberga

Post Postao/la tajci_t »

ivan599 je napisao/la:
Covijek ima 90% svih rekorda koji su u F1 vode, na zadnje dvije utrke je pokazao 50% prijašnje moci ( prve 3 utrke ne spominjem iz razloga jer je imao oštecen bolid bilo je govora za vrijeme ove utrke u prijensu ). Zadržao je Batona iza sebe malte ne cijelu utrku, na ovaoj utrci je prešao Alonsa na mjestu gdje nitko nije nikoga pretekao ( sad jel legalono ili ilegalno vidt cemo svako tumaci pravila na svoj nacim ). Tako da velicanje Rosberga nema nekog smisla jer nije napravio niti jedan tako fenomenalan potez u ovoj sezoni ( ne poricem njegov rezultat ove godine ).
nikad nisam niti rekla da nema rekorde...svaka njemu cast na svemu, ali ovo vise nije njegovo vrijeme...mislim da mu je vrijeme proslo i da bi trebao mladima dati priliku da se dokazu...pokazao je 50% prijasnje moci...moguce...ali zasto nije onda pokazao sve?!??!?! ipak je i u njegovom interesu da bude sto bolji...prosao je Alonsa...da znam, samo na kakav nacin ga je prosao...a ako je bilo legalno zasto je onda kaznjen?!??!hmm...mozda zato jer su svi tamo glupi i svi su se urotili protiv njega i sad mu zele nauditi...ajde spustite se na zemlju...ma nebi bezveze dobio kaznu...a sta se tice Rosberega istina je da nije napravio neke fenomenalne poteze, ali se ipak pokazao kao bolji u Mercedesu...
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

tajci_t je napisao/la:
ivan599 je napisao/la:
nikad nisam niti rekla da nema rekorde...svaka njemu cast na svemu, ali ovo vise nije njegovo vrijeme...mislim da mu je vrijeme proslo i da bi trebao mladima dati priliku da se dokazu...pokazao je 50% prijasnje moci...moguce...ali zasto nije onda pokazao sve?!??!?! ipak je i u njegovom interesu da bude sto bolji...prosao je Alonsa...da znam, samo na kakav nacin ga je prosao...a ako je bilo legalno zasto je onda kaznjen?!??!hmm...mozda zato jer su svi tamo glupi i svi su se urotili protiv njega i sad mu zele nauditi...ajde spustite se na zemlju...ma nebi bezveze dobio kaznu...a sta se tice Rosberega istina je da nije napravio neke fenomenalne poteze, ali se ipak pokazao kao bolji u Mercedesu...
Ocito je da ne poznaš povijest F1 ( sudio mu je Hill da baš onajs kojim se MS "zakacio" ) i ocito je da ne pratiš redovito F1 jer sam ti lijepo napisao da je vozio s bolidom koji je imao grešku lijepo ti je bilo receno u prijenosu.
A kažnjen je jer su pravila dvosmislena niz je dokaza da se smejlo preticat a isto tako je i jedan jedini dokaz da se nesmije sve je stvar interpretacijel. A ovo da su se urotili ako cemo ruku na srce na ovoj velikon nagradi je bilo niz poteza za koje se moralo kaznit vozace ali nitko nije prstom mrdnuo ( Massa,Barrichello a ni prošle utrke nisu iznimka )
slika
peki
Navijam za: ferrari

Post Postao/la peki »

Michael Schumacher još jednom je postao žrtva licemjernog britanskog automoto lobija...

Nakon što se zabio u zid, Rubens Barrichello ljutito je bacio svoj volan na stazu. Na njega je naletio jureći bolid. Mogao se taj volan odbiti i nekoga ozlijediti, mogao je čak i izazvati veliku nesreću na samoj stazi. Brazilac je ugrozio sigurnost sudionika Velike nagrade Monaka, no suci su nakon utrke odlučili: nema kazne za Rubinha.

Za razliku od Rubinha, koji je u javnosti uspješno stvorio sliku sebe kao dobrog i poštenog momka pa može raditi što hoće, Schumachera su jedva dočekali kazniti. Kažnjen je oštro za puno manji grijeh, u jednoj konfuznoj situaciji koja je još jednom pokazala koliko su F1 pravila zbunjujuća. Oduzeli su mu bodove nakon što je prešao Alonsa u uvjetima kada nikom nije bilo jasno smije li se utrkivati na stazi ili ne. Kao da su mu još jednom rekli: 'Ti si varalica, bio i ostao, i prema tebi nikad nećemo imati milosti, bio u pravu ili u krivu'.

>> Šok za Schumachera: Oduzeti mu bodovi nakon utrke!

>> VIDEO: Još jedan katastrofalan potez Rubensa Barrichella

FIA svoja pravila mijenja svake godine, i čudo da se u njima itko više može snaći. Prema novom, nakon povlačenja sigurnosnog automobila sa staze utrkivanje je moguće već nakon 'safety car' linije (ulaska u boks), a ne poslije crte ciljne ravnine kao prije. No, to pravilo prema članku 40.13 ne vrijedi u zadnjem krugu. Međutim, kontrola utrke napravila je katastrofalnu pogrešku i momčadima objavila da je 'staza čista', te da stvar bude gora, na stazi su u posljednja dva zavoja pokazane zelene zastave, što znači 'utrkivanje je dopušteno'. Naravno, nikom nije javljeno da su pretjecanja zabranjena.

Tko je pratio utrku, vjerojatno je bio začuđen kad je vidio da su svi jurnuli u posljednji zavoj, punom brzinom, od Webbera na dalje. To dovoljno govori koliko su FIA-ina pravila zbunjujuća. Schumacher je imao tu nesreću da je baš ispred njega Alonso proklizao i majstorski je prošao kraj njega. Sjajan potez koji mu je donio kaznu od 20 sekundi i pad na 12. mjesto.

Da je Schumacherov potez bio očita prijevara, suci bi ga kaznili odmah. Umjesto toga, vijećali su 3 sata i tek tad donijeli odluku. Nisu mogli jednostavno vratiti poredak kakav je bio prije pretjecanja, s obzirom na kaotičnu situaciju. Morali su ga poniziti do kraja.

Schumacher sa Britancima i njihovim utjecajem u Formuli 1 ima problema praktički od samog početka karijere

Britanski lobi ga mrzi i oduvijek radi protiv njega

Bila bi to još jedna priča o FIA-inoj nesposobnosti i glupim pravilima koja nitko ne razumije, da u ovoj priči nije i jedan od sudaca bio Damon Hill, čovjek koji je u javnosti poznat kao 'onaj kojeg je Schumacher izbio sa staze u Adelaidu 1994. godine'. Damon Hill, predstavnik britanskog automoto lobija nedvojbeno je jedva dočekao kazniti čovjeka o kojem u toj zemlji imaju najgoru moguću sliku.

Schumacher sa Britancima i njihovim utjecajem u Formuli 1 ima problema praktički od samog početka karijere. Te 1994. godine ljudi kao da su zaboravili što se zapravo događalo. Na Velikoj nagradi Britanije u Silverstoneu Schumacher je sigurno grabio prema pobjedi, no sredinom utrke pokazana mu je 'crna zastava', iliti diskvalifikacija. Zašto? Zato što je u krugu za zagrijavanje na trenutak njegov bolid izbio ispred boljeplasiranog na startu Hilla, što tada nije bilo dopušteno. Ne kazna prolaska kroz boks, nego diskvalifikacija! Riječ je o jednoj od najsramotnijih namještaljki u povijesti Formule 1, djelu britanskog automoto lobija. Ovo smiješno pravilo, ako je ikad i postojalo, ubrzo mora da je ukinuto, jer smo takve sitaucije viđali često u posljednjih deset godina, bez kazne za sudionike.

No, Britancima tada diskvalifikacija nije bila dovoljna, pa su Schumacheru još dodali dvije utrke zabrane vožnje. Da nije bilo tih sramotnih odluka, Nijemac bi bio prvak s 30 bodova razlike. Umjesto toga, danas se priča o njegovom izbijanju jadnog Hilla u Adelaidu, i nepoštenom osvajanju naslova.

Taj Damon Hill, čovjek koji je pokušao u Adelaidu proći pokraj Schumachera na zavoju na kojem nikad nitko nikog nije prešao (gluplji potez nije viđen sve dok Trulli u nedjelju nije naskočio na Chandhoka), jest sudac na stazi u Monte Carlu. On koji na toj utrci nikad nije napravio ništa. Čovjek jednostavno nije znao voziti na ovoj stazi i u njegovo šampionsko vrijeme 1996. godine, kada je Williams bio nepobjediv, pobjedom se u Monaku okitio jedan Olivier Panis, u supersporom bolidu. Damon Hill jedva je dočekao još jednom Schumacheru prilijepiti etiketu varalice na čelo.

Tvornica mržnje usmjerene prema Michaelu Schumacheru u Engleskoj je nevjerojatna. Tko je imao prilike čitati britansko izdanje F1 Racing magazina nakon Monaka 2006. godine vjerojatno je ostao u šoku. Takva količina mržnje u tekstovima nema veze s novinarstvom. Takve stvari o Nijemcima nisu pisali Britanci ni za vrijeme Drugog svjetskog rata.

Imidž Schumachera kao najvećeg zločinca na planetu konstruirali su upravo britanski novinari, po naputku tamošnjeg automoto lobija. Gnjusne laži poput 'smijao se i veselio kad je Senna umro' proizvedene su upravo tamo, sudar s Hillom proglašavan je konstantno najgorim potezom u povijesti sporta, a s druge strane je vješto zataškano da je Hill sljedeće sezone na još gori način izbio Schumachera u Silverstoneu i Monzi. Sve je kulminiralo 2006. godine poslije Velike nagrade Monaka, kada su svoju mržnju digli na jednu višu razinu.

Kada Hamilton laže sucima na stazi, to je kriv šef momčadi, a ne sjajni mladi britanski vozač

Ništa se ne mijenja

Britanska 'antischumacher' propaganda traje i danas, pa tako Lewis Hamilton po naputku moćnika daje izjave kako nikad ne bi htio imati umrljanu karijeru poput Schumachera, i da bi više volio voziti protiv Senne nego ovog Nijemca. Kao da je zaboravio svoje laži u Melbourneu prošle godine, a tko zna kakve su sve gadosti daleko od javnosti priređivali Alonsu dok je bio s njim u McLarenu.

I tako Barrichello smije bacati volan na stazu i ugrožavati sigurnost drugi vozača te proći nekažnjeno. Kada Hamilton laže sucima na stazi, to je kriv šef momčadi, a ne sjajni mladi britanski vozač. Kad Alonso pređe Massu na ulasku u boks, riječ je o šampionskom potezu Španjolca. A kad Schumacher prođe nekog dok mu sa strane pokazuju 'zelenu zastavu', on je varalica i treba ga kazniti.

Michael Schumacher nije savršen čovjek, u svojoj karijeri radio je i greške, no rade ih i drugi vozači. Ipak, on je prije svega sportaš, natjecatelj, borac, što se i očekuje od jednog F1 vozača. Nema velike razlike između njega i Fernanda Alonsa, ali o Španjolcu se piše s puno više lijepih epiteta. Mediji su Schumacheru stvorili imidž 'najgoreg sportaša na svijetu', što sigurno nije pravedno. Malo je sportaša koje prosječan nepoznavatelj F1 toliko mrzi. Sve je to djelo pomno isplanirane kampanje protiv sedmerostrukog prvaka svijeta. A ovaj slučaj iz Monte Carla još je jedan dokaz tome.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

@peki svaka cast i istina 100%. MSC je broj 1 svih vremena F1. ko misli kontra onda mrzi MSC i cijeli cirkus F1
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Zasto nece biti zalbe?
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Zašto neće biti žalbe? Pa vjerovatno su ljudi u Mercedesu procijenili da nema potrebe gubit' vrijeme jer će vjerovatno izgubit' žalbu.

Što se tiče kazne, ne mislim da je uopće Hill tu presudan bio. Jednostavno su stavili ono pravilo na snagu. Jer, budimo realni, bio je zadnji krug i nema baš tu utrkivanja kad je 150 metara do kraja. A možda su i ocijenili da je signalizacija bila pogrešna?

Što se tiče Schumacherovih vožnji: Možemo govorit' šta hoćemo, ali Schumacher nije više onaj stari. Čak će se neki zapitat', koliko je on uopće bio dobar? Da li je Ferrari bio toliko superioran, da je jednostavno možda i Button u to vrijeme mogao u njemu ostvarit' te rezultate? A možda je jednostavno ostario i ne može više da radi onim tempom. Ja ne znam, niti želim da komentiram.

Ja mislim da bi Schumacher morao u narednim utrkama biti značajno bolji od Rosberga da dokaže populaciji suprotno.

P.S. A što se tiče komentara tajci, vjerovatno je cura zaljubljena u Rosberga pa joj ne paše "djed" Schumacher. :lol:
Avanti FER, Avanti!!!
fankiđoe
Početnik
Početnik
Navijam za: KR SV

Post Postao/la fankiđoe »

Ne znam koliko je ovo pouzdano, ali na stranici Top Gear-a citiraju Rossa Brawna:
''We have appealed the decision of the stewards'' -> Link

Na autosportovim stranicama pak piše u zaključku dijela o kazni:
''The subsequent penalty dropped Schumacher to 12th, but Mercedes is pondering an appeal, so this tale is not over yet''

Koji su izvori ove informacije da žalbe neće biti?
Na to nisam nigdje naišao.
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

http://formula-one.speedtv.com/article/ ... co-appeal/" onclick="window.open(this.href);return false;

tu je neka naznaka...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

tajci_t je napisao/la: nikad nisam niti rekla da nema rekorde...svaka njemu cast na svemu, ali ovo vise nije njegovo vrijeme...mislim da mu je vrijeme proslo i da bi trebao mladima dati priliku da se dokazu...pokazao je 50% prijasnje moci...moguce...ali zasto nije onda pokazao sve?!??!?! ipak je i u njegovom interesu da bude sto bolji...prosao je Alonsa...da znam, samo na kakav nacin ga je prosao...a ako je bilo legalno zasto je onda kaznjen?!??!hmm...mozda zato jer su svi tamo glupi i svi su se urotili protiv njega i sad mu zele nauditi...ajde spustite se na zemlju...ma nebi bezveze dobio kaznu...a sta se tice Rosberega istina je da nije napravio neke fenomenalne poteze, ali se ipak pokazao kao bolji u Mercedesu...
Evo i sama kažeš da je rosberg bolji i ne vidim razloga da se brineš, možda jedino u tome da se vraća stari (schumacherov) međuosovinski razmak, ali i to "dedi" ne bude pomoglo jer ga je massa pobjedil u turskoj dok su bili u ferrariju, pa zašto ne bi i rosberg u schumacherovom mercedesu ;)
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
One and only
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari- M. Schumacher

Post Postao/la One and only »

Ni ja ne vjerujem da je Hill nešto posebno doprinijeo ovoj kazni za Schumija. Ako se ne varam on nije sudija nego savjetnik sudijama. Samo ova kazna mi je tek sada preteška kad uzmem u obzir da Rubens nije dobio nikakvu kaznu za bacanje volana. Smješno.
slika

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu :)
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

7Times je napisao/la:Zasto nece biti zalbe?
Mercedes se može žalit kolko oće al im je sve to uzalud.
Jer i da dokažu da su sudci na stazi (koji su ga kaznili) pogriješili i da je nepravedno kažnjen to im što se tiče same kazne ništa ne vrijedi.
Jer apsurdno, kaznu koju su izrekli sudci, za zelenim (ili neke druge boje) stolom ne mogu poništit.
Znači bez obzira bio kriv vozač (u ovom slučaju MSC) ili ne, on se nakon utrke moža kaznit praktički za ništa i više to nitko ne može poništit bez obzira bio kriv ili ne.
Michael is faster than you!!
Morgan Freeman
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Morgan Freeman »

Moram priznati da me ovaj Mercedes sa svojim performansama podsjeca na Ferrari iz 2005. godine. Tada su ispred crvenih bili Renault, Mclaren, i Toyota. Schumi je u toj sezoni osvojio 3 druga mjesta te pobjedio na onoj kontroverznoj Vn Amerike te je sezonu na kraju završio kao treći.
Tko je 39ˇ igrao centra za Yenkije?
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

Hill primio mailove mržnje

Uvjerljivo najjači dio Hillove izjave:
Zamišljao sam kako ću sucima davati uvid iz perspektive bivšeg vozača jer je moje iskustvo vozačko, a nemam iskustva s tumačenjem pravila.
Znači on nezna kako bi tumačio pravila, a postave ga da dijeli pravdu na trci #-o
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
130R
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: sve i nikog

Post Postao/la 130R »

FerrariF1 je napisao/la:@peki svaka cast i istina 100%. MSC je broj 1 svih vremena F1. ko misli kontra onda mrzi MSC i cijeli cirkus F1
Ja mislim kontra. Neznam koliko znaš o prijašnjim vremenima F1, ali malo je glupo to govoriti ako neznaš ništa.
Icy je napisao/la:Hill primio mailove mržnje

Uvjerljivo najjači dio Hillove izjave:
Zamišljao sam kako ću sucima davati uvid iz perspektive bivšeg vozača jer je moje iskustvo vozačko, a nemam iskustva s tumačenjem pravila.
Znači on nezna kako bi tumačio pravila, a postave ga da dijeli pravdu na trci #-o
Pa on ni ne treba znati sva pravila, nego je tu baš zato da daje uvid iz vozačke perspektive u nekim situacijama. Ne vjerujem ni da su prijašnji vozači koji su bili na mjestu savjetnika znali kako tumačiti sva pravila.
slika
"U moje vrijeme gume su bile tanke, a vozači debeli." J.M.Fangio
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

ja ću samo reči da mi je pomalo smiješno kako se schumacherovi navijači love za slamku spasa i sada ovakva pretjecanja glorificiraju kao nekakve vrhunske poteze.....

obzirom da je alonsu rečeno (uostalom kao i hamilotnu) da do kraja nema pretjecanja, čovjek niti je branio poziciju, niti je zatvarao......pomalo jadno da se jedan michael schumacher mora time hvaliti, ali ako vas to veseli.....uživajte u majstoriji starog majstora....

kaznu nije trebao dobiti (zbog nedorečenosti pravila), ali pretjecanje.........
Icy
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Crvenog Baruna

Post Postao/la Icy »

130R je napisao/la:Pa on ni ne treba znati sva pravila, nego je tu baš zato da daje uvid iz vozačke perspektive u nekim situacijama. Ne vjerujem ni da su prijašnji vozači koji su bili na mjestu savjetnika znali kako tumačiti sva pravila.
Svaki vozač ima svoje (subjektivno) mišljenje o određenoj situaciji, zato bi suci trebali biti ti koji su upoznati sa pravilima i imaju objektivan sud. Nije da sam protiv da bivši vozači budu savjetnici, ali onda bi si bar trebali dati truda da prouče pravila koja se svako malo mijenjaju. Al u ovoj današnjoj 'modernoj' F1 se većina stvari radi zbrda-zdola tako da me ovo uopće ne čudi.

EDIT: Evo i Hill se slaže samnom :D LINK
It was a fascinating experience but I wonder whether it is right that drivers are put in the position of interpreting the regulations
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre
slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

Nikad nisam videl da je to "majstorija". Fino preticanje - to da, ne vjerujem da ga je alonso propustil, uostalom i snimka sve pokazuje.
Mah.. zaboravimo to.. idemo dalje, frustrira FIA i ubijanje čari F1, tko god da je akter ovo je katastrofa od suđenja i odluka, ali što nas ne ubija to nas jača :D
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
Švabo Mercedes
Navijam za: GOSPODARA SCHUMACHERA

Post Postao/la Švabo Mercedes »

sunseeker je napisao/la:ja ću samo reči da mi je pomalo smiješno kako se schumacherovi navijači love za slamku spasa i sada ovakva pretjecanja glorificiraju kao nekakve vrhunske poteze.....

obzirom da je alonsu rečeno (uostalom kao i hamilotnu) da do kraja nema pretjecanja, čovjek niti je branio poziciju, niti je zatvarao......pomalo jadno da se jedan michael schumacher mora time hvaliti, ali ako vas to veseli.....uživajte u majstoriji starog majstora....

Je,fakat se Alonso nije branio....samo se skoro okrenul na stazi kak je pričepil po gasu! :D
na čemu ste vi ljudi božji??
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Švabo Mercedes je napisao/la:
sunseeker je napisao/la:ja ću samo reči da mi je pomalo smiješno kako se schumacherovi navijači love za slamku spasa i sada ovakva pretjecanja glorificiraju kao nekakve vrhunske poteze.....

Je,fakat se Alonso nije branio....samo se skoro okrenul na stazi kak je pričepil po gasu! :D
na čemu ste vi ljudi božji??
=D> :thumbup:

Umalo ga je i Rosberg pretekao
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Po meni bezveze kazna... :doubt: Ako je pravilo da se mogu prestizat nakon one crte od SC-a, onda tu ne bi trebalo bit nish sporno... Ali ipak je kao neshto.... :doubt:

Mislim da je već bilo, ali...

Zadnja izmjena: keexx, dana/u 28 svi 2010, 17:32, ukupno mijenjano 1 put.
slika slika
Odgovori