Any such tyres damaged during Q3 will be inspected by the FIA technical delegate who will decide, at his absolute discretion, whether any may be replaced and, if so, which tyres they should be replaced with.
a čak i da su to bile ove gume sa kojima je izletio, mogao bi ih zamijeniti ukoliko dokažu FIAinom inspektoru da su oštećene
tako bar piše gore
Mislis da ih nije on jos dokrajcio dok je dolazio do boksa Ima on pravila u malom prstu, a i Brawn takodje
posljednja onboard slika je pokazala da su prednje gume ok .. lijeva istina shabana kocenjem tako da.. za zadnje ne znamm.. uz to nije otissao do boxa.. ostao je u pijesku... ccini mi se
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
To mu je Ross javio da malo izleti, kada je vidio da nece popraviti vrijeme, tako da dobije nove
A onda se pojavila i žuta zastava pa nitko iza njega nije mogao odvoziti hot lap.
Brabus je napisao/la:To mu je Ross javio da malo izleti, kada je vidio da nece popraviti vrijeme, tako da dobije nove
A onda se pojavila i žuta zastava pa nitko iza njega nije mogao odvoziti hot lap.
Mudrijaši
Namjerno izlijetanje sa 270 kmh!
Hehe...koji si tek ti mudrijaš!
Red Baron,Rain Master,Rain Man.....amerikanci ga jednostavno zovu.....KING!
Brabus je napisao/la:To mu je Ross javio da malo izleti, kada je vidio da nece popraviti vrijeme, tako da dobije nove
Mudrijaši
Kaj bi dobio nove?!
Vozi na predhodnom setu guma. Na kojima je i postavio vrijeme!
“I am quite happy with my qualifying today and I really think that we have made a step forward. If you consider that this is a track which is aerodynamically demanding, you can clearly say the hard work of our guys paid off and I would really say thank you to them. What happened in turn eight was that it was my last go, the fast lap before was a good one, so obviously you try to push even more, especially as on this lap you can win time. I went out a bit wide and off it went. In my view, the side I am starting from tomorrow is an advantage as it is much cleaner. I have tried practice starts from both sides and felt my side was the better one. As for tomorrow’s race, I will certainly try to have a good start and try to achieve the best result possible.”
na žalost nisam uspel iskopati sa telemetriom, ali isto jedan pristojan krug, osim one osmice - ulovil ga je malo understeer, pa je pustil previše gasa
Možda ipak nađem onu snimku, pa i nju postam, a u slučaju da je nema onada ću samo reći da schumacher ima jednu učinkovitu tehniku vožnje sa ovim većim međuosovinskim razmakom - naime on dok je na gasu cijelo vrijeme u brzim zavojima (osim osmice) koristi se kočnicom da na neki način još malo smiri bolid u samom zavoju , mislim to na prvu loptu nije ništa novo, ali on to u nekim zavojima radi malo drugačije od recimo hamiltona, rosberga i td. koji preferiraju sličan set up bolida i samim time sličan stil vožnje.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Schumi 5....Nije loš rezultat za kvale...Svašta se može dogoditi...Neka bude mali unfaluš na startu...Schumi prođe neokrznut i evo ga 2-3 mjesto...A onda vjerujem da bi krila dobio
Potajno sam se nadao, da ce Webber odustati nakon dodira sa Sebom pa da ga vidimo opet na postolju. Nije se dogodilo, Webber nastavio dalje, Gazda cevrti.
Ovaj Mercedes nit smrdi, nit miriši. Pouzdan je, ali nema tu brzine. Da nije bilo incidenta nervoznih bikova, bio bi opet 60+ sekundi zaostatka.
MS je kvalitetno odvozio kao i Rosberg. Neznam da li ste primjetili razlike po sektorima. MS u nekim trenutcima i do 0.7 brži od maloga u prvome, onda +0.4 u drugome.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Šteta, nije puno falilo do postolja, joj što nije vettel nagazio na gas pa kad je weber prolazio da ga još malo pogodi
Kasne Mercedesi puno, bojim se za Kanadu, puno ravnih dijelova gdje su oni sporiji od konkurencije. Nadam se nekom updateu.
Dobra utrka za schumacher, makar sam siguran da on osobno neće biti baš zadovoljan s obzirom da mercedes nije naročito brz u utrci i opet kasne za rad bullom i mclarenom dobru sekundu! šteta!
FerrariF1 je napisao/la:Pola sec. po krugu najmanje kasne Mercedesovi bolidi prema tome moraju srediti nesto kao i McLaren
U ne nikako, da je bar pola sekunde u utrci, u utrci oni i dalje kasne sekundu za red bullom, a po ovome što smo vidjeli u turskoj i mclaren je brži od mercedesa za sekundu, tako da jedino u kvalama su uspjeli biti bliže , onih pola sekunde o kojima ti pričaš. Utrka je nešto sasvim drugo kad su svi teški sa puno goriva, imam osječaj da se schumacher i rosberg još uvjek muče sa balonsom ili set up-om za utrku!
FerrariF1 je napisao/la:Pola sec. po krugu najmanje kasne Mercedesovi bolidi prema tome moraju srediti nesto kao i McLaren
U ne nikako, da je bar pola sekunde u utrci, u utrci oni i dalje kasne sekundu za red bullom, a po ovome što smo vidjeli u turskoj i mclaren je brži od mercedesa za sekundu, tako da jedino u kvalama su uspjeli biti bliže , onih pola sekunde o kojima ti pričaš. Utrka je nešto sasvim drugo kad su svi teški sa puno goriva, imam osječaj da se schumacher i rosberg još uvjek muče sa balonsom ili set up-om za utrku!
Ma ne vjerujem da je to do nekog set-upa. Jednostavno Mečka nejde tak brzo i to je to.
Ne ide taj Mercedes po ravnome nikako, Schumacher je i dobro starto ali nije mogo ništa Button mu je vratio lagano. Na kraju je ipak Mercedes došao do dobrih bodova i vidi se konstantnost obojice kad je utrka čista kao je bila danas oni su uvjek negdje skupa.
Bitno je i da je ak ne gledamo kaznu u Monacu, 3 utrke zaredom ispred Rosberga.
A za top speed... da ovaj je prošo ko brzi vlak pokraj njega. Brutalno kolko je McLaren brži po ravnom dijelu.
U Kanadi bi čak Hami i Button mogli ponovit 1-2 na kraju utrke.
Neznam jel Mečak imala f-duct na ovoj utrci? Znam da je bila neka obavjest za Rosberga al neznam jel bio pravi potpis vozača?
Ak je, kak zgeda njihov usisnik?
Ako te zanima, odi molim te na post mercedesa, pa ćeš vidjeti da sam stavil link što se ovog f - ducta tiče, drugim riječima IMAJU GA, ali još nisu izvukli iz njega ove brzine koje rade mclareni. Sam rosberg je rekel posle tekme da mu je koristil f - duct u obrani od kubice!
“My race started as I had hoped when I was able to catch Jenson right at the start. Unfortunately I did not have a lot of grip with the tyres as the formation lap was quite slow and the pressures had gone down which combined with the top speed of the McLarens meant that I could not hold Jenson behind me for long. I was even struggling to keep the car on the track during the first lap. From there onwards, I was in my starting position and when Sebastian retired, we were able to pick up a place. That was about it. It was a straightforward race for me without any more possibilities. I understand at the front there was quite a bit happening so for the fans, it was a good show. All in all, I think we had a positive race and we clearly made a step forward towards Red Bull and in front of Ferrari, so we can be quite happy about that.”
Sve je ovo super i cool Schumi je završi 4 a Nikica 5 ali ovo je sve jedno veliko sranje i hrpa neposloženog karbona.
Nemože se ocekivat niti postolje a kamoli pobijeda s ovakvim bolidom pa da je sve bilo ok i da se nisu poljubilo ova dva s krilima pa to bi bilo preko minute i ovih pol minute kolko je vec bilo je malo da se zapitaju koji bog mi radimo.
Sve je to lijepo što se bodovi osvajaju samo današnja F1 ima 3 grupe Reb Bull i Meclaren jedna ferrari,merceder i ova ostala ekipica drugi i ovi s sidrima kao treca skupina. Sve u svemu žalosno da na kraju bude pol minute razlike