Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Vuksa_KC
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Vuksa_KC »

gradski je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:Nigel Mansell raspalio po Hamiltonu poslije kvalifikacija:
"Koliko ljudi sa 7 godina starosti je dobilo 2.5 milijuna funti za vožnju u kartingu?"... i ono staro da Hamilton nije dobro ovladao svojim teškim trenucima u Formuli 1 jer su mu to općenito bili prvi put teški trenuci u cijelom životu.

Hami odgovara da ga je obitelj teškom mukom financirala sve do potpisa sa McLarenom dok je imao 13. I naravno razočaran je ovakvim riječima sunarodnjaka, Whitmarsh se nada da je sve krivo shvaćeno....
LINK
brko je malo ljubomoran jer se hamiju sve poklopilo super, a njemu sve negativno
Malo puno ljubomoran jer nije baš neki miljenik svoje nacije.
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

gradski je napisao/la:
Vuksa_KC je napisao/la:Nigel Mansell raspalio po Hamiltonu poslije kvalifikacija:
"Koliko ljudi sa 7 godina starosti je dobilo 2.5 milijuna funti za vožnju u kartingu?"... i ono staro da Hamilton nije dobro ovladao svojim teškim trenucima u Formuli 1 jer su mu to općenito bili prvi put teški trenuci u cijelom životu.

Hami odgovara da ga je obitelj teškom mukom financirala sve do potpisa sa McLarenom dok je imao 13. I naravno razočaran je ovakvim riječima sunarodnjaka, Whitmarsh se nada da je sve krivo shvaćeno....
LINK
brko je malo ljubomoran jer se hamiju sve poklopilo super, a njemu sve negativno
Ili to ili ovo što Whitmarsh veli. Neznam tko je izvor ove informacije, tj. onaj tko stoji iza Mansellovog citata, da nije opet neko žutilo?
slika
Vuksa_KC
Veteran
Veteran

Post Postao/la Vuksa_KC »

Arai je napisao/la:
Ili to ili ovo što Whitmarsh veli. Neznam tko je izvor ove informacije, tj. onaj tko stoji iza Mansellovog citata, da nije opet neko žutilo?
Da, baš malo guglam, izvor je GMM iliti General Motorsport Media. Čitam neki članak, dosta su zlobni izvor informacija:), može biti vjerojatno onda malo napuhano da bude prašine.
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Nigel Mansell raspalio po Hamiltonu poslije kvalifikacija:"Koliko ljudi sa 7 godina starosti je dobilo 2.5 milijuna funti za vožnju u kartingu?"... i ono staro da Hamilton nije dobro ovladao svojim teškim trenucima u Formuli 1 jer su mu to općenito bili prvi put teški trenuci u cijelom životu.
Šta je Mansell mislio da je njemu bilo lako u životu?I da je dobiavo 2.5 milijuna funti, od njega je se očekivalo da bude najbolji i za 7-godišnjaka je to ogroman pritisak.
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Odlična vožnja danas! =D> Zaslužio pobjedu, samo nije bio sretan, jer iz McLarena mu jave da nema napada i onda Button..., to nije u redu od McLarena.
Slash
Veteran
Veteran
Navijam za: utrkivanje

Post Postao/la Slash »

Ja isto mislim da zato nije bio sretan usprkos pobjedi. Rekli su mu da štedi gorivo, te napomenuli da to vrijedi za oba auta, i onda Gumbek doleti s idejom da ga pređe. Mislim OK je to, ravnopravni dvoboj i sve, al nemoj mu onda govorit da Gumb štedi gorivo ako ga ganja...
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Jackie Stewart je napisao/la:Odlična vožnja danas! =D> Zaslužio pobjedu, samo nije bio sretan, jer iz McLarena mu jave da nema napada i onda Button..., to nije u redu od McLarena.
svaka mu cast na voznji danas, a i slazem se s tobom... bas je bio sav neki ko "pokakan" nakon pobijede, a inace je trcao do ekipe i svi su se grlili tralalalalala, cudno...
McLaren u <3
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Cestitke na pobjedi!!! Dobra voznja...
FORZA FERRARI!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Slash je napisao/la:Ja isto mislim da zato nije bio sretan usprkos pobjedi. Rekli su mu da štedi gorivo, te napomenuli da to vrijedi za oba auta, i onda Gumbek doleti s idejom da ga pređe. Mislim OK je to, ravnopravni dvoboj i sve, al nemoj mu onda govorit da Gumb štedi gorivo ako ga ganja...
Mislim da je zapovjed došla tek kasnije. ;)
Da zapovijedi nije bilo, vjerujem da bi Button danas bio na vrhu postolja.
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Zapovijed je došla kasnije. ALI OBAVIJEST Hamiltonu je došla prije. Znači oni su ga obavjestili da obojica štede gorivo, a za Buttona to uopće nije bio slučaj - lagali su mu.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Ma to "štedi bengu" u prijevodu znači "ne pretiči Jensone ne pretiči"
Michael is faster than you!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Igor18 je napisao/la:Ma to "štedi bengu" u prijevodu znači "ne pretiči Jensone ne pretiči"
:thumbup: I meni se čini...
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Slash je napisao/la:Zapovijed je došla kasnije. ALI OBAVIJEST Hamiltonu je došla prije. Znači oni su ga obavjestili da obojica štede gorivo, a za Buttona to uopće nije bio slučaj - lagali su mu.
Anthony Davidson dijeli tvoje mišljenje, a i DC. Komentirali su zašto Hamilton nije bio sretan nakon trke, i zašto nije bilo slavlja.
Navodno je Davidson čuo kako je Hamilton pitao Buttona, kao ono, što je bilo. Button mu je odgovorio da mu bilo rečeno...
Ali sad tu zadnju riječ Davidson nije čuo. :biggrin:
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Schumy.d je napisao/la:
Igor18 je napisao/la:Ma to "štedi bengu" u prijevodu znači "ne pretiči Jensone ne pretiči"
:thumbup: I meni se čini...
Meni se čini da je netko ljubomoran ili ne kuži da team radio puštaju sa zakašnjenjem. Imaš snimku na sport1 ( bivši dsf ) pa pogledaj ( poslušaj ) malo bolje.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Odlična utrka za hamiltona i jedina razlika između njega i buttona je da je hami stvarno pravi trkač i malo više izvuče u kvalama :biggrin:, za tolko malo je bolji i samim time zaslužuje se boriti za naslov.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Schumy.d
Legenda
Legenda

Dani je napisao/la: Meni se čini da je netko ljubomoran ili ne kuži da team radio puštaju sa zakašnjenjem. Imaš snimku na sport1 ( bivši dsf ) pa pogledaj ( poslušaj ) malo bolje.
Da, jako sam ljubomoran, čudo jedno... :roll:
A neki možda ne kuže da poruka može imati 2 značenja, pogotovo kad se govori o momčadskim odredbama. ;)

S kojim zakašnjenjem puštaju to? 10 krugova vjerojatno... :roll:
Forza
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari - F1

Post Postao/la Forza »

Schumy.d je napisao/la:
Dani je napisao/la: Meni se čini da je netko ljubomoran ili ne kuži da team radio puštaju sa zakašnjenjem. Imaš snimku na sport1 ( bivši dsf ) pa pogledaj ( poslušaj ) malo bolje.
A neki možda ne kuže da poruka može imati 2 značenja, pogotovo kad se govori o momčadskim odredbama. ;)

Kaj nije Coulthard vozil za McLaren ? možda zna više od nas ili možda ne :D
slikaslikaslika
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:

Gledaj Schumy.d, Hamilton je bio brži od Buttona za 3-4 desetinke dva kruga prije napada. treći krug je drastično usporio. Skoro pa
sekundu i 3 desetinke, možda i više... To je sve izgubio u JEDNOM krugu! Znači ili su mu javili da zbilja imaju problema sa gorivom, ili
je to bio paravan za "uspori, štedi motor, mjenjač za iduću utrku". Prije bi rekao ovo drugo. Što po tome čovjek može zaključiti?
Pa da su istu stvar napravili s Buttonom, i da ne treba očekivati napad. Mislim da je teška glupost biti siguran da bi ga Button prešao
prije kraja kruga kad je kasnio 3 desetinke po krugu.
U McLarenu je najvjerojatnije došlo do nesporazuma. Sad ti shvati ovo kako hoćeš, ja sam napisao svoje mišljenje. Vidim da nisi
veliki simpatizer Hamiltona i koristiš svaku priliku da to pokažeš.
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Arai je napisao/la: Gledaj Schumy.d, Hamilton je bio brži od Buttona za 3-4 desetinke dva kruga prije napada. treći krug je drastično usporio. Skoro pa
sekundu i 3 desetinke, možda i više... To je sve izgubio u JEDNOM krugu! Znači ili su mu javili da zbilja imaju problema sa gorivom, ili
je to bio paravan za "uspori, štedi motor, mjenjač za iduću utrku". Prije bi rekao ovo drugo. Što po tome čovjek može zaključiti?
Pa da su istu stvar napravili s Buttonom, i da ne treba očekivati napad. Mislim da je teška glupost biti siguran da bi ga Button prešao
U McLarenu je najvjerojatnije došlo do nesporazuma. Sad ti shvati ovo kako hoćeš, ja sam napisao svoje mišljenje. Vidim da nisi
Ne mogu se složiti s tobom jer je Button vozio bolja vremena od Hamiltona. ;)
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

Schumy.d je napisao/la:
Arai je napisao/la: Gledaj Schumy.d, Hamilton je bio brži od Buttona za 3-4 desetinke dva kruga prije napada. treći krug je drastično usporio. Skoro pa
Hmm... Baš i nije.
slika

Ono što sam i rekao Hamilton brži u prethodna dva kruga, a u trećem je izgubio preko 1.3 sec.
slika
Nitrous Oxide Systems
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Nitrous Oxide Systems »

Super je odvozio al mi je izgledao na podiju nekako nezadovoljno, kao da mu je krivo sto je pobijedio :|
slika
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Schumy.d je napisao/la:
Nije istina...hamilton je imao 3-4 kruga bolja vremena, i onda je u zadnjem izgubia 1,333 i došlo je do napada radi toga. Ja sam mišljenja da je on pustio malo gas, baš zato da štedi motor,mjenjač i gorivo jer nigdje nije pokazano da je izletia u tom krugu..
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

O tome zašto nije bio tolko oduševljen poobjedom:
Hamilton: That’s because it’s a little bit different from some of my previous race victories: ideally, the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it’s much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way.

Isus.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Slash je napisao/la:O tome zašto nije bio tolko oduševljen poobjedom:
Hamilton: That’s because it’s a little bit different from some of my previous race victories: ideally, the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it’s much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way.

Isus.
Pravi vozac..... nema sta... sve mi se vise svidja :D
McLaren u <3
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Bravo Lewis,bravo team. Borili su se stalno su bili iza Red Bulla i na kraju uz malo sreće ipak pobjedili. Malo mi je srce stalo kad je JB išao napadat ali sećom dobro je završilo. =D>
Odgovori