Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Alonso Fernando
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Fernando Alonso only
Re: Formula 1 team - Ferrari
Da a ja kao Alonsov navijac moram sutra navijati za Hamiltona da Red-Bull-i ne odmagle predaleko .
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Napokon malo objektivnostiF2004_the_best_ever je napisao/la:Ne znam zašto bi Alonsova glava letjela, trebala bi letjeti Domenicalijeva, Costina jer oni su glavni krivci zašto je F10 nekonkurentan.Alonso Fernando je napisao/la:Ma sve mi se cini da ce morati letjeti glave u Ferrari-u.Sve se nesto bojim da to Alonso ne plati svojom.
Alonso izvlači 110% iz bolida koji nije vrhunski, činjenica je da je Alonso imao dvije velike greške jump start Kini i izlijetanje u Monaku ali ja mislim da ga ipak zbog toga ne treba osuđivati i protjerivati iz Ferrarija.
Eto ja kao navijač Ferarija koji ne simpatišem Alonsa i koji sam bio protv Alonsovog dolaska u Ferrari sada moram da branim Alonsa.

Uostalom, jos je rano otpisivati neke momcadi/vozace jer nismo dosli ni do polovice prvenstva s svi dobro znamo kako je F1 nepredvidiv sport i da se joooos puno toga moze desiti do kraja sezone. Sutra se osim za FA/Ferrari, navija za cijeli grid osim Red Bull-a. Jbg, ipak malo moram cisto da ne odmaknu previse hehe

- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Ne znam Ferrari ma uvjek neke padove u sredini sezone (bar posljedne godine) a treba vjerovati da je ekipa koja ima toliko resura u stanju nadoknadit zaostatak. Neznam da je barem Byrne ostao u svojoj prvotnoj ulozi možda bi Ferrari drugačije izgledao al tako. Za govorit ko je kriv je prerano, ali neko nije obavijo svoj pasao kako treba.
A najgore za Ferrari je, da Schumacher koji je za Ferrarijem u Bahrainu kasnio preko sekunde sad ispred Ferrarija za dvije desetinke.
A najgore za Ferrari je, da Schumacher koji je za Ferrarijem u Bahrainu kasnio preko sekunde sad ispred Ferrarija za dvije desetinke.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
Nije važan kvantitet važan je kvalitet, Ferrari je po broju zaposlenih ljudi i budžetu prvi u ovoj sezoni ali eto to ne mogu da materijalizuju.Forza je napisao/la:Ne znam Ferrari ma uvjek neke padove u sredini sezone (bar posljedne godine) a treba vjerovati da je ekipa koja ima toliko resura u stanju nadoknadit zaostatak. Neznam da je barem Byrne ostao u svojoj prvotnoj ulozi možda bi Ferrari drugačije izgledao al tako. Za govorit ko je kriv je prerano, ali neko nije obavijo svoj pasao kako treba.
Mislim da je razlog tome nedovoljan broj kvalitetnih stručnjaka i talijanska šlampavost, lako ćemo.
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
U pravu si! Ali ovo je davak Montezemolove vizije potpuno talijanskog Ferraria.F2004_the_best_ever je napisao/la:Nije važan kvantitet važan je kvalitet, Ferrari je po broju zaposlenih ljudi i budžetu prvi u ovoj sezoni ali eto to ne mogu da materijalizuju.Forza je napisao/la:Ne znam Ferrari ma uvjek neke padove u sredini sezone (bar posljedne godine) a treba vjerovati da je ekipa koja ima toliko resura u stanju nadoknadit zaostatak. Neznam da je barem Byrne ostao u svojoj prvotnoj ulozi možda bi Ferrari drugačije izgledao al tako. Za govorit ko je kriv je prerano, ali neko nije obavijo svoj pasao kako treba.
Mislim da je razlog tome nedovoljan broj kvalitetnih stručnjaka i talijanska šlampavost, lako ćemo.
Opet kažem, da bi barem Byrne mogao biti na čelu dizajna ili barem dio njega jer je odličan stručnjak negdje u rangu Newya.

- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Debelo bih potpisao ovu trojku.F2004_the_best_ever je napisao/la:...
3. Izgubli su kompas kako dalje unapređivati bolid....
Kako prošle godine sa DDD, tako i ove sa F-ductom.
Nisu pokazali dovoljnu inovativnost i to im se naizged odbija u glavu.
Naizgled, jer da je sve u Monacu išlo kao predviđeno vjerovatno bi Alonso bio vodeći u prvenstvu.
Pogledajmo Renault. Ide svojom filozofijom razvoja, i ide jako dobro, odlično čak.
Misim da za njih prvenstvo, a i ova utrka nisu gotovi. Blagost prema gumama bi se u utrci mogla pokazati kao prednost. U kvalama ipak sve ovisi o jednom krugu i tu su očito hendikepirani ovom komponentom.
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
a zašto se svi vi čudite ovoj ferrarijevoj nemoći? stanje od '00-'04 nije bilo normalno......previše vas razmazio schumi.....
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
ma ja imam osjecaj da se ne radi nista u Ferrariju sve vise i vise zaostaju za RBR-om a i za McLarenom pa cak bi rekao da ih je i renault sustigao ako ne i prestigao, ovo je katastrofa mora se nesto raditi i to odmah 

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Hehe također ,kako je došlo vrijeme sutra ću morat navijat za Schumachera jer ima najmanje bodova od ovih na vrhuRicxpa je napisao/la: Uostalom, jos je rano otpisivati neke momcadi/vozace jer nismo dosli ni do polovice prvenstva s svi dobro znamo kako je F1 nepredvidiv sport i da se joooos puno toga moze desiti do kraja sezone. Sutra se osim za FA/Ferrari, navija za cijeli grid osim Red Bull-a. Jbg, ipak malo moram cisto da ne odmaknu previse hehe

...put u raj nije posut ružama...
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pa niko ne upoređuje ovaj današnji Ferrari sa Ferrarijem u razdoblju 2000-2004, to se ne može porediti. Naravno da smo mi Ferrari-jevi navijača svjesni da je jednom morao doći kraj toj dominaciji i teško da će neko opet dominirati tako u bliskoj budućnosti. Red Bull je nadmašio Ferrari iz tog razdoblja po broju pol pozicija ali što se tiče ukupnog paketa ni oni se ne mogu porediti sa Ferrarijem iz tog razdoblja, jer trebaju da domiiraju 4-5 sezona i još da imaju paket koji je najbolji, ne govorim samo o brzom krugu, već i o brzini u utrci, pouzdanošću, taktičim odlukama itd a teško da će to Red Bull ostvariti u bliskoj budućnosti.sunseeker je napisao/la:a zašto se svi vi čudite ovoj ferrarijevoj nemoći? stanje od '00-'04 nije bilo normalno......previše vas razmazio schumi.....
Ferrari u razdoblju 2000-2004 je bio dream tim, imao je najbolje ili ponajbolje stručnjanke iz svih segmenata koji čini jedan uspješan paket, ovaj današnji Ferrari to nema i normalno je da izostaju i vrhunski rezultati.

- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Svaka čast...Neću reći da si u pravu...Možda i jesi...Ali mišljenje na mjestu...I jako te zaintrigrira...domenico je napisao/la:Surfajući ostalim forumima (isključivo stranim) izgleda da je pukla ljubav između Alonsa i tima. Izjave Alonsa većinom glase da su u zaostatku zbog bolida a ne vozača, tj da se F10 ne razvija u skladu sa njegovim očekivanjima. Mene samo čudi gdje je on tu? Gdje su sada onih 6 desetinki koje on nalazi? To Ferrari ne oprašta. Pa i Schumija su makli 2006 jer su htjeli dokazat da pobjeđuje Ferrari a ne vozač. Možda ove izjave Alonsa i nisu tako bezveze, možda se čovjek nabacuje Red Bull-u u svjetlu svih naklapanja da Webberu neće biti produžen ugovor. Ovo je samo moje mišljenje i nije mi drago da pojedini članovi foruma nemaju svoje već iskaču iza grma da bi poklopili drugoga. Draže bi mi bilo da kažu što sami misle a da im nije svaki post komentar na nečiji prethodni.
Inače pratim formulu od 1975, prvi idoli su mi bili Lauda i Hunt, a Alonso je zadnji vozač kojeg više simpatiziram u odnosu na druge (bio sam u Mađarskoj na njegovoj prvoj pobjedi). Ipak sam malo ostario. Imam skoro 5 banki i guštam u Formuli 1 kao sportu, a 30 uživo gledanih utrka i 35 godina aktivnog praćenja F1 mi govore da se ovakve situacije ponavljaju, znači već viđeno prije. Velika očekivanja od braka pojedinog vozača i tima često nisu završili u medu i mlijeku, više je bilo grubih riječi nakon raskida ili prestanka Ugovora. A nijedan vozač još dugo, dugo neće moći u Ferrariju imati neku težinu zbog ostavštine Michale Schumachera.

1982 UCV 1919
- Schumy.d
- Legenda
Ja se ne slažem s tim jer je očito da je zaostatak stvar auta, a ne vozača. To su svjesni i ljudi iz Ferrarija i ne znam šta je tu Alonso krivo rekao. 

- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik
pa sto onda alonso ne kaze inzinjerima gde je problem posto su prebacivali kimiju da ne komunicira sa ekipom u dovoljnoj meri i da ce to biti alonsova glavna kvliteta u odnosu na njega?
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
govori, govori, budi bez brige...nema šanse da se ponovi salto mortale s kimijem......kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa sto onda alonso ne kaze inzinjerima gde je problem posto su prebacivali kimiju da ne komunicira sa ekipom u dovoljnoj meri i da ce to biti alonsova glavna kvliteta u odnosu na njega?
- mmilo42
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
sunseeker je napisao/la:govori, govori, budi bez brige...nema šanse da se ponovi salto mortale s kimijem......kimi&pablo.u.bmw je napisao/la:pa sto onda alonso ne kaze inzinjerima gde je problem posto su prebacivali kimiju da ne komunicira sa ekipom u dovoljnoj meri i da ce to biti alonsova glavna kvliteta u odnosu na njega?
Priča on i previše, samo nek on osvoji naslov, zato je i došao ili neka ode.
- Schumy.d
- Legenda
Razočaran sam današnjom utrkom... 

- spojler
- Početnik
massa opet potpuno neprimjetan u utrci,ali i takav je ipak završio ispred alonsa
-
- Svjetski prvak
Smijesno kako neki ljudi vide da je Massa neprimjetan,a za Alonsovu voznju sute.Alonso je dosao do te 8. pozicije kroz bokseve....

- spojler
- Početnik
ali skoro nikakvu volju za napadom na kubicu i pretjecanjem nije imao,praktički za režisera nije bilo nijednog razloga da ga pokaže,alonso je par puta bio jako blizu vozačima ispred njegaFelipe Massa je napisao/la:Smijesno kako neki ljudi vide da je Massa neprimjetan,a za Alonsovu voznju sute.Alonso je dosao do te 8. pozicije kroz bokseve....
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ne Alonso je imao jedno preticanje... Jesmo gledali istu utrku?? Pretekao je jednog Renaulta... Massa drugog nije uspio...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Schumy.d
- Legenda
Alonso je Petrova prošao, a Massa se doslovno VOZIO iza Kubice. Ja nisam vidio niti jedan pokušaj napada tako da ti usporedba ne stoji.Felipe Massa je napisao/la:Smijesno kako neki ljudi vide da je Massa neprimjetan,a za Alonsovu voznju sute.Alonso je dosao do te 8. pozicije kroz bokseve....
-
- Svjetski prvak
Pretekao ga je tako sto mu je probusio gumu i morao je odustati.Osim toga Massa je za protivnika imao boljeg vozaca tog istog Renaulta.tomidix je napisao/la:Ne Alonso je imao jedno preticanje... Jesmo gledali istu utrku?? Pretekao je jednog Renaulta... Massa drugog nije uspio...

- spojler
- Početnik
ali vidjela se volja,pokušavanje pretjecanja,na kraju i borba sa petrovom,i kontakt s njime koji pokazuje koliko ga je htio preteći (isto tako i pokazuje nemoć ferrarija kada ne može prestići petrova bez problema i takvih kontakta)
- Schumy.d
- Legenda
Massa je danas odvozio loše i nemoj ga braniti stalno!Felipe Massa je napisao/la: Pretekao ga je tako sto mu je probusio gumu i morao je odustati.Osim toga Massa je za protivnika imao boljeg vozaca tog istog Renaulta.

Isto vrijedi za Alonsa. Ja od njih dvojice očekujem puno više.