Trenutno slušam
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Mansell
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Mercedes
Re: Trenutno slušam

F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- luka_kimi
- Moderator
- Navijam za: Kimi
Zakon pjesma.

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
O Bože pa to je musko! 

- luka_kimi
- Moderator
Za rubriku vjerovali ili ne.King iCool je napisao/la:O Bože pa to je musko!

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Kraljica koja ce danas odnijeti titulu

Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
E ne, neće... 
Fantastična pjesma, čim sam je čuo, navijao sam za nju. Lena - Satelite
Pjesma prekrasna, o Leni da ne govorimo...
Ne mogu prestati slušati ovu pjesmu, eto slušam je već 5.put... Predobra je.
Najbolji mi je ovaj dio "I´ve got to tell you", kak to zakon veli.

Fantastična pjesma, čim sam je čuo, navijao sam za nju. Lena - Satelite

Pjesma prekrasna, o Leni da ne govorimo...

Ne mogu prestati slušati ovu pjesmu, eto slušam je već 5.put... Predobra je.

Najbolji mi je ovaj dio "I´ve got to tell you", kak to zakon veli.

- Zweki
- Gerijatrija foruma
luka donja crta kimi, napokon da se u nečemu slažem s tobom.
(Jesam se naj**o tražeći org. pjesmu bez pljeskanja i u boljoj kvaliteti.)

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
Fantastična pjesma? 
Ja ne znam da li da se smijem ili plačem kad vidim kakvih pjesama ima u samom vrhu ovogodišnje Eurovizije.
Stvarno mi nije jasno kako su Feminemke ispale. Napokon smo imali dobru pjesmu na tom izboru, a na kraju ni u finale nismo ušli. Pa tko je tu lud. Šta imaš goru pjesmu, to ćeš bolje proć.
Još je ova gore solidna, ali pogledajte (poslušajte) 4. (četvrtu) pjesmu ovogodišnje eurovizije:
Očaj!!! Presmiješno

Ja ne znam da li da se smijem ili plačem kad vidim kakvih pjesama ima u samom vrhu ovogodišnje Eurovizije.

Stvarno mi nije jasno kako su Feminemke ispale. Napokon smo imali dobru pjesmu na tom izboru, a na kraju ni u finale nismo ušli. Pa tko je tu lud. Šta imaš goru pjesmu, to ćeš bolje proć.
Još je ova gore solidna, ali pogledajte (poslušajte) 4. (četvrtu) pjesmu ovogodišnje eurovizije:
Očaj!!! Presmiješno

- luka_kimi
- Moderator
Ajde ne seruckaj, i Rumunjska je imala dosta dobru pjesmu, a ova gore pjesma od Lene je preodlična. Kako znam? Toliko sam je puta preslušao od jučer navečer da sam naučio tekst napamet, i slušam je i sada, i još mi nije dosadila, dapače. 
Luka donja povlaka Kimi je rekao svoje.

- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
A Rumunjska je dobra pjesma.... za djecu.luka_kimi je napisao/la:Ajde ne seruckaj, i Rumunjska je imala dosta dobru pjesmu, a ova gore pjesma od Lene je preodlična. Kako znam? Toliko sam je puta preslušao od jučer navečer da sam naučio tekst napamet, i slušam je i sada, i još mi nije dosadila, dapače.

Elementi u pjesmi su baš djetinjasti, ali ok, o ukusima se ne raspravlja.
- Bibi
- Kontakt:
Ma nemogu jednostavno vjerovat ovom jeb...m Eurosongu.Srbija je zavrsila ispred Izraela
Pa dajte molim vas!
Nista se nije promijenilo u glasovanju kakvih 50% ziri i gradani.Mogao sam ja biti u tom ziriju onda.Katastrofa!!
Glupa pjesma pobjedi onda prosle godine Farytale ili kak vec,a de negovorim o Lordiju i Ruslani
I da kolko god ulagali puno para Eurosong NIKAD nece otici na istok.A i vjerovatno je imalo utjecaj kada pjevaju po redu.
wtf?????????????' http://i50.tinypic.com/2r5qfwn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;.
Da nebude off
Predobra pjesma

Nista se nije promijenilo u glasovanju kakvih 50% ziri i gradani.Mogao sam ja biti u tom ziriju onda.Katastrofa!!
Glupa pjesma pobjedi onda prosle godine Farytale ili kak vec,a de negovorim o Lordiju i Ruslani

wtf?????????????' http://i50.tinypic.com/2r5qfwn.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;.
Da nebude off
Predobra pjesma

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
Eto vidiš, meni je pjesma od Izraela preglupa i totalno debilna. Ne vrijeđam nikoga, samo velim da mi je to uvjerljivo najgora pjesma bila na Eurosongu.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ma nemogu jednostavno vjerovat ovom jeb...m Eurosongu.Srbija je zavrsila ispred Izraela![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dajte molim vas!
Glupa pjesma pobjedi onda prosle godine Farytale ili kak vec,a de negovorim o Lordiju i RuslaniI da kolko god ulagali puno para Eurosong NIKAD nece otici na istok.A i vjerovatno je imalo utjecaj kada pjevaju po redu.
Da nebude off
http://www.youtube.com/watch?v=GelsXCyV5Nk" onclick="window.open(this.href);return false;
Predobra pjesma
Cipar je imao fantastičnu pjesmu, ali su jednostavno premala zemlja da imaju neki utjecaj na natjecanju, a time su im i šanse za pobjedu gotovo nikakve.
O prošlogodišnjim natjecanjima ne bih govorio, samo bih rekao da je "Fairytale" također bila fantastična pjesma.

Što se tiče naših cura, mislim da je ovdje očito da se radi o sabotaži. Prema većini norveških kladionica, mi smo bili 5.favoriti natjecanja!!!

I onda uopće ne vidimo finala. Hoćete reći da tu ima pravde? Nema. Ali geslo je natjecanja: Neka najbolji pobjedi. Po meni se to i ostvarilo.

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- Bibi
- Kontakt:
luka_kimi je napisao/la: Eto vidiš, meni je pjesma od Izraela preglupa i totalno debilna. Ne vrijeđam nikoga, samo velim da mi je to uvjerljivo najgora pjesma bila na Eurosongu.
Cipar je imao fantastičnu pjesmu, ali su jednostavno premala zemlja da imaju neki utjecaj na natjecanju, a time su im i šanse za pobjedu gotovo nikakve.
O prošlogodišnjim natjecanjima ne bih govorio, samo bih rekao da je "Fairytale" također bila fantastična pjesma.
Što se tiče naših cura, mislim da je ovdje očito da se radi o sabotaži. Prema većini norveških kladionica, mi smo bili 5.favoriti natjecanja!!!![]()
I onda uopće ne vidimo finala. Hoćete reći da tu ima pravde? Nema. Ali geslo je natjecanja: Neka najbolji pobjedi. Po meni se to i ostvarilo.
Idemo po redu:
1.Bitno da je Ljubiceeee,ljubiceee prava pjesma.To ne zasluzuje uopce polufinale,a di kamoli finale.Sljedec godine ja idem na doru sa Cajkom ko zna mozda budem bokji od milana

2.Slazem se u potpunosti

3."Fairytale" je pjesma koje pjevaju zaljubljene curice i djecaci koji idu u vrtic.I naravno ogroman lobi iz svih skandinavskih zemalja(sve su prosle u finale).
4.Jednostavno moguce da i istina,a i shjebali su nam nastup totalno.Super je bila pjesma,alidrugo polufinalno vecer je bilo ono tri puta jace od prve.
5.To geslo je otislo nakon uvodenja televotinga

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
1. A ne, nisam rekao da je "Ljubice" prava pjesma, stavio sam je gore jer mi ju je zabavno slušati. S druge strane, pjesma Izreala, nit mi je zabavna, nit mi se sviđa kao takva.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:luka_kimi je napisao/la: Eto vidiš, meni je pjesma od Izraela preglupa i totalno debilna. Ne vrijeđam nikoga, samo velim da mi je to uvjerljivo najgora pjesma bila na Eurosongu.
Što se tiče naših cura, mislim da je ovdje očito da se radi o sabotaži. Prema većini norveških kladionica, mi smo bili 5.favoriti natjecanja!!!![]()
Idemo po redu:
1.Bitno da je Ljubiceeee,ljubiceee prava pjesma.To ne zasluzuje uopce polufinale,a di kamoli finale.Sljedec godine ja idem na doru sa Cajkom ko zna mozda budem bokji od milanaPrevedi si pjesmu na engleski pa ocjenjuj onda
![]()
2.Slazem se u potpunosti![]()
3."Fairytale" je pjesma koje pjevaju zaljubljene curice i djecaci koji idu u vrtic.I naravno ogroman lobi iz svih skandinavskih zemalja(sve su prosle u finale).
4.Jednostavno moguce da i istina,a i shjebali su nam nastup totalno.Super je bila pjesma,alidrugo polufinalno vecer je bilo ono tri puta jace od prve.
5.To geslo je otislo nakon uvodenja televotingaZalosno
2. Krivo mi je zbog njih, jer su i puno gore skladbe završile ispred.

3. Ne velim da bih ja tu pjesmu pjevao, ali da mi je dobra, dobra mi je. Ne treba niti spominjati da su Alexander (Fairytale) i Lena (Satelite) par.

4. Poslušaj dio na 0:18 do 0:22. Možda slučajnost, a možda su nas fakat htjeli shebat.

5. Po meni se stvarno ostvarilo. Pjesma mi je super odkad sam je čuo prvi puta. Moje mišljenje.

- Bibi
- Kontakt:
Znaci,par su?Jos je dan razlog ka pobjedi
I jos nesto prije pocetka Eurosonga na njihovoj sluzbenoj stranici,cijela dva interviewa sa Lenom umjesto slika i izvedbi sa generalne probe
i jos je izvukla dobar broj.
I da,preporucam Velikoj Britaniji da se vise ne prijavljuje na ovo amatersko politicko natjecanje.Prosle godine su imali po kvaliteti najbolju pjesmu i zavrsili su tek peti
Nije ni cudo sto nema Austrije i Italije.

I jos nesto prije pocetka Eurosonga na njihovoj sluzbenoj stranici,cijela dva interviewa sa Lenom umjesto slika i izvedbi sa generalne probe

I da,preporucam Velikoj Britaniji da se vise ne prijavljuje na ovo amatersko politicko natjecanje.Prosle godine su imali po kvaliteti najbolju pjesmu i zavrsili su tek peti

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- luka_kimi
- Moderator
Imali su i ove godine lijepu pjesmu. Ne najbolju, ali ne niti za zadnje mjesto.bibi_Alonso 4ever je napisao/la:Znaci,par su?Jos je dan razlog ka pobjedi![]()
I jos nesto prije pocetka Eurosonga na njihovoj sluzbenoj stranici,cijela dva interviewa sa Lenom umjesto slika i izvedbi sa generalne probei jos je izvukla dobar broj.
I da,preporucam Velikoj Britaniji da se vise ne prijavljuje na ovo amatersko politicko natjecanje.Prosle godine su imali po kvaliteti najbolju pjesmu i zavrsili su tek peti![]()

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
@bibi_Alonso 4ever - nzm što se žališ, al po meni dvije definitvno najbolje pjesme jučer su bile one koje su i završile 1. i 2. : njemačka i turska.
što se tiče izraela, to mi je bila najlošija pjesma jučer, bez ikakve melodije, refrena... nzm možda su riječi dobre al ne razumjem izraelski (hebrejski) pa onda jbg.
kolko god tu igrale uloge 'političke igre' mislim da u većini slučajeva ipak pobjedi najbolja pjesma (i prošle i ove godine je pobjedila najbolja pjesma, za prijašnje godine se ne sjećam više al je isto vjerojatno tako)
što se tiče hrvatske, i pjesma i izvedba su bile užas tako da ništa čudno što nismo prošli u finale.

što se tiče izraela, to mi je bila najlošija pjesma jučer, bez ikakve melodije, refrena... nzm možda su riječi dobre al ne razumjem izraelski (hebrejski) pa onda jbg.

kolko god tu igrale uloge 'političke igre' mislim da u većini slučajeva ipak pobjedi najbolja pjesma (i prošle i ove godine je pobjedila najbolja pjesma, za prijašnje godine se ne sjećam više al je isto vjerojatno tako)
što se tiče hrvatske, i pjesma i izvedba su bile užas tako da ništa čudno što nismo prošli u finale.

- Bibi
- Kontakt:
Zalim zadnjih pet godina tako(osim Dyma Bilana koji je zasluzio pobjedu iako nisam navijao za njega),no vec sam se pomirio da to nemoze nitko promijeniti.I da sto se tice Turske oni bilo kakvu pjesmu da imaju uvijek ce biti pri vrhu,isto kao i Rusi(katastrofa pjesma).K1M1 je napisao/la: nzm što se žališ, al po meni dvije definitvno najbolje pjesme jučer su bile one koje su i završile 1. i 2. : njemačka i turska.
Njemacka je bila pogurana na svim mogucim nacinima da pobjedi i to je cinjenica

Ok,u uredu,ali molim te da su zavrsile iza SrbijeK1M1 je napisao/la:što se tiče izraela, to mi je bila najlošija pjesma jučer, bez ikakve melodije, refrena... nzm možda su riječi dobre al ne razumjem izraelski (hebrejski) pa onda jbg.

Jok,poslusaj Ruslanu(Ukrajina 2004),Lordi(2006)K1M1 je napisao/la:kolko god tu igrale uloge 'političke igre' mislim da u većini slučajeva ipak pobjedi najbolja pjesma (i prošle i ove godine je pobjedila najbolja pjesma, za prijašnje godine se ne sjećam više al je isto vjerojatno tako)

Nismo imali bolju pjesmu 10 godina od oveK1M1 je napisao/la:što se tiče hrvatske, i pjesma i izvedba su bile užas tako da ništa čudno što nismo prošli u finale.

24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Luka_kimi ovaj dio na 18-22, jel ti to mislis na kasnjenje klavira(rano pjevanje)?
- ivanpetka
- Početnik
- Navijam za: Massu
Kad smo već kod eurosonga:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aq_QQjqs ... re=related[/youtube]
Pjesma mi je pre odlična i žao mi je kaj nije pobijedila... Al ok. Satellite je bila prva pjesma s eurosonga za koju sam se baš "zakvačio" ali moram priznat da me Lena malo razočarala uživo... Puno bolje mi je zvučala na youtube-u
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Aq_QQjqs ... re=related[/youtube]
Pjesma mi je pre odlična i žao mi je kaj nije pobijedila... Al ok. Satellite je bila prva pjesma s eurosonga za koju sam se baš "zakvačio" ali moram priznat da me Lena malo razočarala uživo... Puno bolje mi je zvučala na youtube-u
AA! Ljuti umak je ljut!!
- luka_kimi
- Moderator
Da, na to mislim.Caldor je napisao/la:Luka_kimi ovaj dio na 18-22, jel ti to mislis na kasnjenje klavira(rano pjevanje)?

- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren
Ovi naši nikad neće bit dobri na eurosongu dok ne naprave pjesmu na engleskom,jer su šanse minimalne da ćeš pobjedit pjevajući na hrvatskom koliko god pjesma bila dobra.Zadnja koja je pobjedila da nije bila na engleskom je Srbija 2006. čini mi se,ali to je rijetkost.
- Bara993
- Početnik
- Navijam za: Hamilton i McLaren