Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
tomidix
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: Alonsa i RF1Team

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la tomidix »

Po 124135135. put... Ne vozi se FM vs. FA nego VN Turske... Daj se pomoli da pobijedi jedan Ferrari tu utrku pa nebitno koji...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

tomidix je napisao/la:Po 124135135. put... Ne vozi se FM vs. FA nego VN Turske... Daj se pomoli da pobijedi jedan Ferrari tu utrku pa nebitno koji...

Gle napisao sam neka pobjedi bolji od njih dvojice...

Dosta rasprave...Otišli smo i OT a i prepucavanju ovdje nije mjesto...
1982 UCV 1919
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Mogao je i trebao je i bolje!!
Ali, ajde, uzeo je još koji bod barem sa 12. mjesta...
Barry
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Barry »

Schumy.d je napisao/la:Mogao je i trebao je i bolje!!
Ali, ajde, uzeo je još koji bod barem sa 12. mjesta...
kazu svaki bod je vrijedan ali ovo blago recceno izgleda jadno...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
spojler
Početnik
Početnik

Post Postao/la spojler »

pitanje je dali bi osvojio koji bod više od ovog,da je jučer uspio proći u q3
slika
nikolaa
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FERRARI

Post Postao/la nikolaa »

Sto se moglo uraditi uradilo se.Ja ne mogu vjerovat koliko je Ferrari pao kroz nekoliko posljednjih utrka.Mora se nesto pod hitno uraditi, to je primarno..Pouzdanost je na nivou, ali je brzina jadna...Fernando je osvojio sta je mogao..
FORZA FERRARI!!!
Sanel
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Sanel »

Loše, očekivao sam puno agresivnijeg i bržeg Alonsa, bržeg barem od Masse, a to danas nije bio, da li zato što Massa obožava ovu stazu ili je kriv setup ne znam, ali ovo danas definitivno nije dobro izgledalo.
Mislim d aće u Kanadi to ipak bolje biti za fernanda i ferrari
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Sanel je napisao/la:Loše, očekivao sam puno agresivnijeg i bržeg Alonsa, bržeg barem od Masse, a to danas nije bio, da li zato što Massa obožava ovu stazu ili je kriv setup ne znam, ali ovo danas definitivno nije dobro izgledalo.
Mislim d aće u Kanadi to ipak bolje biti za fernanda i ferrari
Da i ja sam očekivao ali to je realnost bolida na ovoj stazi.
Kao što je neko rekao i da je prošao u q3 ne bi puno bodova više osvojio,jer tri momčadi su brže a Renault je tu negdje sa njima bio na ovoj stazi
...put u raj nije posut ružama...
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

men se ovaj alonso i njegov ininjer gade.... opet mu javljaju stisni petrova popustit ce on tralalallaa omalovazavaju covjeka pa ga na kraju prodje i to jedva nakon 15 krugova....
McLaren u <3
Chuck Norris
Veteran
Veteran

McLewis je napisao/la:men se ovaj alonso i njegov ininjer gade.... opet mu javljaju stisni petrova popustit ce on tralalallaa omalovazavaju covjeka pa ga na kraju prodje i to jedva nakon 15 krugova....
Tvoj problem
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Nije kriv Alonso nego onaj njegov Drakula trkaći inženjer.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Dodi_napalm »

istina.. inžinjer mu je ser*nja.. a i alonso je imal lošu utrku, Petrov je rookie koji ima lošiji bolid a dobro ga je namučil..
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

McLewis je napisao/la:men se ovaj alonso i njegov ininjer gade.... opet mu javljaju stisni petrova popustit ce on tralalallaa omalovazavaju covjeka pa ga na kraju prodje i to jedva nakon 15 krugova....
I meni se Hamilton i njegovi u boksu gade jer su zaustavili Buttona od skoro sigurnog preuzimanja prvog mjesta.
Avanti FER, Avanti!!!
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

The Greatest je napisao/la:
I meni se Hamilton i njegovi u boksu gade jer su zaustavili Buttona od skoro sigurnog preuzimanja prvog mjesta.
Svoje frustracije rađe usmjeri na ekipu Ferrarija da mu poslože bolid. Hamiltonovi u boksu su ga zamalo koštali pobjede ( dva ) puta -> boks i informacija o štednji goriva što očito nije bio slučaj sa Buttonom.

slika
The Greatest
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Ferrari i Alonsa

Post Postao/la The Greatest »

Dani je napisao/la:
The Greatest je napisao/la:
Svoje frustracije rađe usmjeri na ekipu Ferrarija da mu poslože bolid. Hamiltonovi u boksu su ga zamalo koštali pobjede ( dva ) puta -> boks i informacija o štednji goriva što očito nije bio slučaj sa Buttonom.
Hehe... Ja uopće nemam frustracija.
Avanti FER, Avanti!!!
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Dani je napisao/la: Svoje frustracije rađe usmjeri na ekipu Ferrarija da mu poslože bolid. Hamiltonovi u boksu su ga zamalo koštali pobjede ( dva ) puta -> boks i informacija o štednji goriva što očito nije bio slučaj sa Buttonom.
Isto kao i Hamilton njih skoro 2 puta za prvenstvo...

A sad se vratimo na temu.
Bolid je prosječan i treba ga unaprijediti i ako to bude već u Kanadi, vjerujem da se Fernando vraća u dvoboje za postolja.
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Baš me zanima gdje se izgubila brzina sa prve utrke. Fali njima Todt , fakat im fali.

slika
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Ferrari očito nije donesel nikakva poboljšanja za tursku, čak su mercedes i renault nekaj napravili, ali ferrari koji ima duplo više ljudi u pogonima ništa, mislim da tu leži glavni problem, a ne toliko u vozačima
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
darky
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la darky »

Dani je napisao/la:Baš me zanima gdje se izgubila brzina sa prve utrke. Fali njima Todt , fakat im fali.
njima fali timski rad a ono što ja vidim (NHF navijači ferarija)
- očito je da odnosi između alonsa i mase nisu na nekoj razini i ne surađuju kako treba kod razvoja
- ali nekako mi se čini ni da alonso nema neku privrženost ferariju, ni sama momčad prema njemu, po meni vodstvao tima je na alonsovoj strani, a sami mehaničari na masinoj, pitanje je i kakav je odnos alonso-mehaničari
- očito su u razvoju izubili smjer, pa rade kompromise, malo na masinu stranu, pa malo puste alonsu, ali umjesto da razviju dva auta kako kojem vozaču paše (imaju i sredstva i znanja), oni rade očito neko srednje rješenje koje ne paše nikome
- i možda (stvarno možda) ih F-duct usporava, odnosno toliko su se usredotočili na taj aspekt da su zanemarili puno važnije stvari, a f-duct daje recimo samo 2% ukupnih preformansi, a oni su izgubili recimo 15% sada po mojoj procjeni.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Dani je napisao/la:Baš me zanima gdje se izgubila brzina sa prve utrke. Fali njima Todt , fakat im fali.
Pa oko toga gdje im se izgubila brzina nema puno mudrosti, oni nisu ili su veoma malo unapređivali svoj bolid :( dok ostale ekipe skoro na svakoj utrci su dolazile sa update na svojim bolidima.
A oko toga da im fali Todt, pa naravno da im fali, fali im njegova čvrsta ruka i organizacijske sposobnosti a to sada u Ferrariju sa Domenicalijem na čelu nemaju. ;)
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Nije se brzina počela gubit nakon Bahreina. Njihova brzina se počela gubit nakon Brazila predprošle sezone.
Michael is faster than you!!
Chuck Norris
Veteran
Veteran

Meni nije jasno zašto nisu probali startati sa tvrđim gumama.Mislim da bi s tom taktikom mogli puno više napredovati
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Meni nije jasno odakle sad ovaj ogromni zaostatak za vodećima. Prošli vikend su imali brzinu, te bi Alonso vjerojatno završio na postolju da nije bilo udesa. Da li su ovdje ekipama stavljene na raspolaganje iste opcije guma kao u Monacu?
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Arai
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Arai »

kowalski je napisao/la:Meni nije jasno odakle sad ovaj ogromni zaostatak za vodećima. Prošli vikend su imali brzinu, te bi Alonso vjerojatno završio na postolju da nije bilo udesa. Da li su ovdje ekipama stavljene na raspolaganje iste opcije guma kao u Monacu?
Ne, nisu...
Monaco GP – Super Soft/Medium
Turkish GP – Soft/Hard
Ferrariju više odgovara kombinacija Super Soft/Medium.
slika
Tommy
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tommy »

kowalski je napisao/la:Meni nije jasno odakle sad ovaj ogromni zaostatak za vodećima. Prošli vikend su imali brzinu, te bi Alonso vjerojatno završio na postolju da nije bilo udesa. Da li su ovdje ekipama stavljene na raspolaganje iste opcije guma kao u Monacu?
Stavljati Monaco kao primjer icega nije bas najbolje, Monaco je poprilicno unikatna utrka tako da ti bas nista ne znaci. A nebi se bas slozio da bi Alonso bio bas sto posto na postolju, on je imao strasnu dobro taktiku koja se tad isplatila, da nije bilo udesa imao bi slicnu taktiku kao ostali pa nebi bilo takve mogucnosti za napredak.
I ne, sumljam da su iste gume, Monaco je jedan od najnjeznijih prema gumama, dok Turska unistava gume, ovdje su tvrdje komponente.
Odgovori