Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la pantera »

ma bitno da je ispred Rosberga :)
bolje nije moglo, a kad srede bolid.. :) :)
'cause everything is possible for those who believe..
Igor18
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Za pobjede teško da će se borit, možda pred kraj sezone.
Al sljedeće sezone očekujem da će u suradnji sa Brownom i ostalima napraviti pravi bolid!
Michael is faster than you!!
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la ivan599 »

Bojim se da je razlog ovakoj predstavi pre kasno ukljucivanje Schumija u sve ovo.
Da se bolid nije radio za njega nego se radio za "obicne" vozace.
Jer danas se moglo vidjet kad mu je bilo javljeno da ce bit kuše i kad je rekao inžinjer da ce je bit 2-4 mm da mu je lijepo spustio da ga ne zanima kolko ce je bit nego koje ce gume koristit.
To je ono što je cinilo ferrari onako superjornim kad je Schumi bio kod njih od kad se maknuo baš i ne blistaju ruku na srce.
slika
mileni
Navijam za: MSC

Post Postao/la mileni »

Moram priznati da me je to malo neugodno iznenadilo. Sezona već debelo traje a komunikacija inžanjera i trkača je tako šlampava, kao da pričaju neki hobi kartingaš i lokalni mehaničar.
fenomeno
Početnik
Početnik
Navijam za: Kimi Raikkonen

Post Postao/la fenomeno »

http://www.planetf1.com/news/18227/6181 ... of-Ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;

Schumi kaže da su na Ferrarijevoj razini
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
Kakve veze ima taj zavoj i izletanje uopste. Nema koji nije vozac tu proletio neki manje neke je vise inercija odvukla u skljunak
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Post Postao/la pantera »

A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
ne možeš na temelju toga sudit, i u najboljim danima događala su se izljetanja. svima se kad - tad dogode
'cause everything is possible for those who believe..
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Koja glupost. Prethodni krug je dosta dobro odvozio pa je išao agresivnije kako bi izvukao još koju stotinku.
Uostalom, u prošlosti je dosta znao izlijetati na slobodnim trenizima jer je testirao granice bolida.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
pinkdpanter
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: kimi raikkonen

Post Postao/la pinkdpanter »

kakve ti gluposti pišeš, il zajebavaš i provociraš, il imaš 17 godina i ne žišku se ni u .impek. Ej braco, pa nije više onaj stari, odnosno sad je novi stari, i to onaj koji tri godine nije ni primirišal bolidu f1 (ak neznaš kakve je promjene bolid f1 doživio u te tri godine surfaj, pitaj...), a evo 3. utrku zaredom ispred rosberga (mladog lava, velikog talenta itd), ok nije da ga ubija po pol sek na treninzima i utrci al je ispred (monaco računam ko da je bio ispred, jer je ona kazna bez veze, al je kazna ...). Kaj da ti još velim, ok ti ga ne voliš i ja nikad nisam zaboravio slavlje nakon imole kad je za mene najveći otišao, al da deda zna znanje, i da nije zaboravio to je fakat.

Dobre su mi one izjave tipa zakaj se vratio, kaj ne uživa u slavi, da bu si sad pokvario kredibilitet, respect itd itd. E pa, to je nešto zbog čega sam ga ja osobno zavolio (slobodno mogu reć, kolko god je ružno, da sam ga mrzio sve ove godine,), kakva volja, on ima 4 banke i natarava one motore, pada, i onda se vrati u F1. Pa deda, kapa do poda. Kaj on ima izgubit ništa, apsolutno, 7 naslova mu niko nemre uzet, a kaj može dobit (to još niko nije spomenuo),ako uzme sljedeće godine naslov..., e to je jedna druga priča.

Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo ha,ha ha, fakat smješan zaključak

serbus
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's
ivan599
Početnik
Početnik

Post Postao/la ivan599 »

Možda sam nekad pre kritican što se tice bolida u koje mvozi i danas sam nadrobil svašta ali smatram da ako pobijedi ove sezone u samo jednoj utrci dat ce mi tolko materijala da podbadam okolo ove "mrzitelj lika i djela" da cu mu bit vjecno zahvalan :)
Covijek uziva u ovom što radi kako kaže pinkdpanter.
On jednostavno gdje dođe daje ljudima motiva za rad uzmi primjer ferrarija došao je u momcad a tamo rasulo ono malo veceg stupnja ( naravno da je i ona slavna ekipica pridonjela svemu tome ) ali opet je MS imao jednu ogronu ulogu.
slika
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Možda može izgubit nešto od svog ugleda ako povratak bude neuspješan ( u smislu da izvuče manje iz auta od kolege ). Ali puno više može dobiti, ukoliko osvoji naslov u ovakvoj konkurenciji, mislim da će ga još veći broj ljudi smatrati najvećim svih vremena.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

Sve u svemu polagano Schumi hvata neku konstantu...Solidnog skupljanja bodova...Još da lagano krene u borbu za postolja...Samo naprijed...
1982 UCV 1919
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

Sad da li je ovo malo privlačenje sponzora ili govori 100% istinu :biggrin: KLIKNI ME

Ukratko schumy kaže da su napredovali i ono što bode u oči - posebno naglašava da su napredovali u odnosu na red bull - kaže "Došli smo im bliže" A za ferrari i renault veli da je merđo već ispred njih.

Veli za onaj dvoboj sa buttonom jednostavno nije imal šanse protiv mclarenovog top speeda.
Haug: "moramo još dosta napredovati, ali uspjet ćemo"

Zaključak: malo privlače sponzore kaj se mene tiče, u početnim djelovima dok su bolidi teški mercedes još uvjek dosta zaostaje za vodećima, tek tamo negdje pred kraj utrke dok je bolid prazan mercedes radi ono što radi u kvalama, a to je tih nekih pola sekunde zaostatka što je svakako napredak. to na ovom linku ne kažu, ali negdje sam pročitao da je ovaj f-duct još u razvojnoj fazi i da rosberg i schumacher će forsirati tim da probaju još malo povečati top speed za canadu. Pa po nekoj logici to bi im osim preticanja i branjenja pozicije, trebalo donijeti prednost i u početku utrke - da im vodeći ne pobegnu tolko :biggrin:
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Schumacherom nakon utrke... ;)

slika slika
A.Senna
Početnik
Početnik

Post Postao/la A.Senna »

pinkdpanter je napisao/la:

kakve ti gluposti pišeš, il zajebavaš i provociraš, il imaš 17 godina i ne žišku se ni u .impek. Ej braco, pa nije više onaj stari, odnosno sad je novi stari, i to onaj koji tri godine nije ni primirišal bolidu f1 (ak neznaš kakve je promjene bolid f1 doživio u te tri godine surfaj, pitaj...), a evo 3. utrku zaredom ispred rosberga (mladog lava, velikog talenta itd), ok nije da ga ubija po pol sek na treninzima i utrci al je ispred (monaco računam ko da je bio ispred, jer je ona kazna bez veze, al je kazna ...). Kaj da ti još velim, ok ti ga ne voliš i ja nikad nisam zaboravio slavlje nakon imole kad je za mene najveći otišao, al da deda zna znanje, i da nije zaboravio to je fakat.

Dobre su mi one izjave tipa zakaj se vratio, kaj ne uživa u slavi, da bu si sad pokvario kredibilitet, respect itd itd. E pa, to je nešto zbog čega sam ga ja osobno zavolio (slobodno mogu reć, kolko god je ružno, da sam ga mrzio sve ove godine,), kakva volja, on ima 4 banke i natarava one motore, pada, i onda se vrati u F1. Pa deda, kapa do poda. Kaj on ima izgubit ništa, apsolutno, 7 naslova mu niko nemre uzet, a kaj može dobit (to još niko nije spomenuo),ako uzme sljedeće godine naslov..., e to je jedna druga priča.

Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo ha,ha ha, fakat smješan zaključak

serbus
Kakve ti gluposti lupetas.Na osnovu mog nicka si zakljucio da nevolim sumija i da ga mrzim zbog nekog slavlja u imoli kad je poginuo Senna a ja sam i na ovom forumu isticao da je to glupost i da Schumacher nije slavio tada i taj vjeciti sukob Senna Schumacher za mene je glupost i obojica spadaju u f1 top 5 u povjesti.Ako nekog malo kritiziram to neznaci da ga nevolim,jako postujem Schumachera,za sada je Rosberg ipak statisticki bolji u ovoj sezoni do sada.
Biti drugi znaci biti prvi medju gubitnicima....A.Senna
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

Naprotiv. To izljetanje je potvrdilo da frajer vozi na samoj granici. Da želi i da izvlaći maximum koji može u tom trenutku iz bolida.
Ne vidim šta bi to izljetanje potvrđivalo. Tak onda možeš reći da Alonsovo zabijanje u zid u Monaco, na slobodnom treningu koji apsolutno ništa ne znači te ona pogreška na kočenj u Turskoj potvrđuje da Alonso više nije onaj stari. Onaj vozač koji je osvoji 2 naslova prvaka. Još ono mučenje protiv novajlije Petrova u Renaultu, katastrofa. Prošlo Alonsovo vrijeme.
Barry
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Barry »

a senna lupas gluposti... ne znam uopce kako mozes zavoj 8 uzimati za mjerilo bilo koga ? smijesno ...
Kimi Raikkonen: "I’m not interested in what people think about me. I’m not Michael Schumacher."
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Slažem se. Zavoj broj 8 zbilja nije mjerilo.
Osobno sam bio skeptičan u to da će se pravi schumi vratiti, ali u kini me je stvarno razuvjerio i ugodno iznenadio. (ali i u španjolskoj - nitko se ne bi mogao u mercedesu onako obraniti od mclarena kao što je schumi, mislim). Dobra vožnja u monacu također.
Samo neka se trkaju.
Vleki
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la Vleki »

dmarijon je napisao/la:Slažem se. Zavoj broj 8 zbilja nije mjerilo.
Osobno sam bio skeptičan u to da će se pravi schumi vratiti, ali u kini me je stvarno razuvjerio i ugodno iznenadio. (ali i u španjolskoj - nitko se ne bi mogao u mercedesu onako obraniti od mclarena kao što je schumi, mislim). Dobra vožnja u monacu također.
Da li si siguran za kinu? :oo: Vjerujem da si pobrkal nekaj, jer ja sam upravo u kini počel sumnjati u njegove mogučnosti i zbog toga se sada kajem, VIŠE NIKAD NE SMIJEM SUMNJATI U NJEGOVE MOGUČNOSTI , a onda se hvala bogu dogodila barcelona I ONO UGODNO IZNENAĐENJE o kojem ti pričaš.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
FerrariF1
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari - RAI - HAM

Post Postao/la FerrariF1 »

Gazdi treba ljudi moji bar 10 utrka da se uhoda i navikne na bolid
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
Igor18
Veteran
Veteran

Post Postao/la Igor18 »

FerrariF1 je napisao/la:Gazdi treba ljudi moji bar 10 utrka da se uhoda i navikne na bolid
Ma uhodal se on, samo se Mercedes nije rashodo
Dodi_napalm
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Dodi_napalm »

uhodal se je.. al još uvjek ne grize onak kak je znal... :) bude...
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!
slika
7Times
Navijam za: MSC

Post Postao/la 7Times »

Grize grize, pogledaj Monaco, zadnji zavoj.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Vleki je napisao/la:
dmarijon je napisao/la:Slažem se. Zavoj broj 8 zbilja nije mjerilo.
Da li si siguran za kinu? :oo: Vjerujem da si pobrkal nekaj, jer ja sam upravo u kini počel sumnjati u njegove mogučnosti i zbog toga se sada kajem, VIŠE NIKAD NE SMIJEM SUMNJATI U NJEGOVE MOGUČNOSTI , a onda se hvala bogu dogodila barcelona I ONO UGODNO IZNENAĐENJE o kojem ti pričaš.
pardon, turska, ne kina!
Samo neka se trkaju.
Odgovori