Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
pantera
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Schumacher Ferrari

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la pantera »

Slash je napisao/la:O tome zašto nije bio tolko oduševljen poobjedom:
Hamilton: That’s because it’s a little bit different from some of my previous race victories: ideally, the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it’s much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way.
=D> lijepo je to čut. sad ga cijenim malo više..
polako se stvorio dojam da oni samo žele sigurno doć do cilja, ali ovo budi nadu ;)
'cause everything is possible for those who believe..
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

danas odlična vožnja hamiltona, fino se prvih 15 krugova vozio +0.500 za Webberom bez greške. Treba to izdržat, kroz brze zavoje i na kočenjima takvim tempom bez dovoljno downforca. Vidjelo se kako na nekim kočenjima i zavojima vozi drugačiju putanju da ne optereti previše gume. Skroz čista trka s njegove strane jedino što je malo zaspo u onom krugu kad ga je button napao al onda mu je brzo odgovorio brzim krugovima.
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Napokon da i on pobijedi! =D>
Ono nakon trke je i meni djelovalo kao da je ljut na Button, ali po izjavama na konferenciji, očito je bio ljut na momčad: There was a little bit of miscommunications really with the team. They asked me to save fuel but it is just difficult to know how much you have got to save. They set a target for me lap time wise and I tried to stick to that. The target was definitely a bit too slow, so I was slowing down to keep that target and all of a sudden Jenson was right up my tail. Sve u svemu, odlična vožnja.
slika
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

gringo73 je napisao/la:Napokon da i on pobijedi! =D>
Da. Svaka mu čast! =D> Radi njega je i danas utrka bila zanimljiva. Trenutno jedini vozač koji može Red Bull skinut. Barem ja tako misilm. ;)
sunseeker
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: F1

Post Postao/la sunseeker »

McLewis je napisao/la:
Hamilton: That’s because it’s a little bit different from some of my previous race victories: ideally, the racer in me wants to win by overtaking the guys in front, not by seeing them crash out in front of me. Rather than inheriting a win, it’s much nicer to fight your way past your rivals and earn the win the hard way.

Isus.
Pravi vozac..... nema sta... sve mi se vise svidja :D
dete, to je izjava za novinare i javnost....znaš li koliko u tome ima istine? otprilike isto koliko u australiji prošle sezone.....

ali vidiš da djeluje, ne?
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Isus.
Ma daj,zar zaista vjeruješ da zbog toga nije bio oduševljen pobjedom
...put u raj nije posut ružama...
keexx
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren-Mercedes

Post Postao/la keexx »

Interview sa Hamiltonom nakon utrke... ;)

slika slika
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Kaže na kraju, nismo glupi,ja nebih učino ništa opasno, dotaknuo ga bla bla... A pogodio ga je u 1.zavoju :D LOL
Michael is faster than you!!
brg
Navijam za: JB

Post Postao/la brg »

Igor18 je napisao/la:Kaže na kraju, nismo glupi,ja nebih učino ništa opasno, dotaknuo ga bla bla... A pogodio ga je u 1.zavoju :D LOL
Volio bih vidjeti rezultate IQ testa svih vozača :biggrin:
Bara993
Početnik
Početnik
Navijam za: Hamilton i McLaren

Post Postao/la Bara993 »

Igor18 je napisao/la:Kaže na kraju, nismo glupi,ja nebih učino ništa opasno, dotaknuo ga bla bla... A pogodio ga je u 1.zavoju :D LOL
Uopće ga nije pogodio samo je ušao iznutra u 1. zavoju imo je bolju putanju i ovaj je se maknuo da nebi doslo do dodira.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Trebala bi nam on board snimka od Buttona da vidimo je li bilo dodira ili nije. Važno da su se Blaž i Novak derali ko ludi "dodir,dodir..."
Zadnja izmjena: King iCool, dana/u 31 svi 2010, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
Kanočal
Navijam za: Kobayashi - Red bull

Post Postao/la Kanočal »

a valjda Blažićko zna bolje od njega da li je bilo dodira ili nije? LOL

pa naravno da nije bilo dodira.

iako mi je i dalje ne simpatičan ... vrhunski je odradio utrku.

A ja mislim da je poslije utrke bio onakav jer nije znao kako reagirati na buttonov potez niti je bio siguran što se točno dogodilo.
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

King iCool je napisao/la:
Trebala bi nam on board snimka od Buttona da vidimo je li bilo dodira ili nije. Važno da su se Blaž i Novak derali ko ludi "dodir,dodir..."

ni govora o dodiru
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Bara993 je napisao/la:
King iCool je napisao/la:
http://www.youtube.com/watch?v=-B-2mOr2mec" onclick="window.open(this.href);return false;

ni govora o dodiru
E super,hvala. Znači bilo je muški ali fer. Nije se Lewis u onom hairpin zavoju branil svim snagama a JB je u prvom popustil ali svejedno je bilo knap i jako teško izvana gledat. Ali kako se ono veli: "Sve je dobro kad se dobro svrši."
Igor18
Veteran
Veteran
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la Igor18 »

Hm..meni se učinilo da je bilo kontakta, na 44.sekundi videa. Sad jel to samo kak je Button trznuo volanom u desno da ga izbjegne... volio bi vidjeti onboard snimku sa Hamiltonovog bolida.

EDIT:
Kad gledam ovu snimku, 21-22 sekunda dao bi ruku u vatru da je bilo kontakta.
http://youtube.com/watch?v=TCxd5_E56tY" onclick="window.open(this.href);return false;

Ak neko ima onboard snimku sa Hamiltonovog molim da stavi.
Michael is faster than you!!
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ja mislim da nije bilo kontakta.na tom videu se hamiltonov bolid malo zatresao jer je bio na rubniku.odlična borba u svakom slučaju
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

Naišo sam na ovaj video slučajno, slična situacija kao kad Vettela i Webbera,Hamilton je krenuo malo u desno ali je se Massa vjerovatno pomaknuo i nije došlo do sudara.
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Svaka mu čast, nakon ove utrke sam promijenio i rubriku "Navijam za". Čovjek je stvarno vozač koji u svakom trenutku bez obzira na bolid može sve. Jedino kada gledam njega u nekom dvoboju (u kojem je on napadač) mogu biti siguran da će proći, tj. jesam siguran. Vozačina bez premca. =D>

I samo da dodam da mi se i Gumbek u njegovom društvu počinje dopadati sve više i više. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
Ricxpa
Test vozač
Test vozač
Navijam za: [Alonso] [Ferrari]

Post Postao/la Ricxpa »

luka_kimi je napisao/la:nakon ove utrke sam promijenio i rubriku "Navijam za".
Mjenjaš ju kao cigo konje. :roll: :biggrin:
luka_kimi
Moderator
Moderator
Navijam za: Kimi

Post Postao/la luka_kimi »

Ricxpa je napisao/la:
luka_kimi je napisao/la:nakon ove utrke sam promijenio i rubriku "Navijam za".
Mjenjaš ju kao cigo konje. :roll: :biggrin:
Baš i ne. Mislio sam navijati za Schumachera, ali Hamilton me očarao. Što je tu čudno? Još uvijek se tražim nakon Kimijevog odlaska. :biggrin:
slika
I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen... :)
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Evo još jedan cool video. :o
HrC
Početnik
Početnik
Navijam za: Mclaren-Mercedes

Post Postao/la HrC »

King iCool je napisao/la:Evo još jedan cool video. :o
http://www.youtube.com/watch?v=l6W9HS6PEHg" onclick="window.open(this.href);return false;

Za Lewisa navijam otkada je došao u f1 i jednostavno uživam kada on vozi jer ako jer ako je drugi on će napasti poziciju više to mi se sviđa jer to rade samo najveći vozači u f1 povijesti..
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

ma momak je vrhunski vozač,vrlo vjerojatno najbolji trenutno u F1,u vrhunskoj formi,pokazuje najbolje vožnje u karijeri po meni,auto mu odgovara savršeno...ono,kad čujem druge vozače kako pričaju : "mogao sam ići brže da mi ovaj ispred nije smetao,usporavao me itd.". e pa brate mili,lewis to ne govori,frajer ako je brži on pretekne čovjeka ispred sebe,ili bar ga stišće konstantno,napada,nevjerojatan užitak je gledat ga.vettel mi je draži ali tako sam u nedjelju želio da oba red bulla pretekne u direktnom dvoboju,malo je falilo.

hamiltone,nisi mi drag,znao si ispast konj nekad,ali svaka čast,samo tako nastavi!!!
Bara993
Početnik
Početnik

Post Postao/la Bara993 »

King iCool je napisao/la:Evo još jedan cool video. :o
http://www.youtube.com/watch?v=l6W9HS6PEHg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je Webberu očito lekciju.
Vleki
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Michaela Schumachera

Post Postao/la Vleki »

Evo video sa kvala, odličan krug, pogledajte osmicu kako se igra kočnicom i gasom pri opterećenju od 4.do 5 G
Strašan krug!! =D>

Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
Odgovori